stan idag igen :p

Go´Morgon !

Har just vaknat, ska börja göra mig i ordning strax. Ska nämligen in på stan snart.
Han aldrig skriva igår, de var lite stressigt men kan skriva lite snabbt nu vad som hände ;)

Var i skolan från 8 till 20 i 2 . Var en rätt chill dag, förutom 70minuters passet i So vi hade på morgonen.
Efter skolan åkte jag och Elin in till stan med hennes föräldrar. Haha när vi stod och väntade på dem så kom Ture (våran lärare) och frågade om vi hade skjuts, för annars skulle vi få åka med han . haha lite creepy nästan :P
På stan gick vi iaf runt och kikade lite, sen kom även Mia in med sin morsa, så vi gick med hon sen också.
Vi for hem med Mias morsa ungefär 5, så när vi kom hem blev de himla stressigt, var tvungen att duscha och göra oss i ordning. Vi hade bokat bord på Steakhouse klockan 7. Men vi hann i god tid.
Det var jätte mysigt där när vi kom, har aldrig varit där förut och maten var helt GUDOMLIGT GOD! Det var som att tugga på en bit moln.

När vi käkat klart och betalt gick vi lite på stan sen tog vi bussen till Elin. Hon skulle hämta lite grejer till sin mormor, sen skulle vi till Mia och chilla lite . Vi var där till typ 10 sen åkte vi hem åt varsitt håll :P

Nu måste ja gå och fixa mig lite, får se om ja skriver ikväll, ska troligen sova hos Elin idag :D
Have a nice day!♥

Torsdag

God eftermiddag på er allesammans!

Har just kommit hem från badhuset, har varit och simmat med morsan. Det blev 30 längder, så ungefär 35min.
Är jätte trött nu så de lär bli att gå och lägga sig rätt så tidigt idag, men först ska jag iväg till Elin en sväng.
Skolan var rätt okej idag, hade först matte, sen sv, sp, bild och 2 no pass på raken. Slutade iaf 10 i 3.

Imorgon blir de skola till 20 i 2 sen ska ja in på stan en sväng. Senare på kvällen ska jag och käka middag med mina ladies, Mia och Elin. Kommer bli sjukt mysigt! :)

Nu ska ja gå och äta sen drar jag. Skriver kanske ikväll, om ja inte är för trött.
Ha en super kväll :P Puss och hej!♥


Onsdag

På morgonen i skolan hade vi idrott, var jätte trött och då skulle vi såklart ha längdhopp och 60m. Men de gick vell rätt hyfsat bra ändå. Efter idrotten var de so i 65min, sen sv, eng, och sist elevens val. Fast vi gick bara igenom lite grejs där sen så fick vi sluta.Jäääävligt skönt!
Efter skolan gick ja hem och la mig i sängen och vilade ett tag, sen åkte jag med mamma och handlade. Haha ja hatar när dem från Telenor står där vid kassorna på Maxi. Dem ropar alltid på en om man bara går förbi typ eller om man bara säger typ, nej tack, då börjar dem bara -jo men kom här så ska du få se, typ :P haha tycker de är sjukt jobbigt!

Efter vi hade handlat for vi hem och käkade pannkaka. Och sen gick ja en sväng till Elin :)
Vi satt typ bara och snackade medans vi lyssnade på lite musik och sen så käkade vi scones med hennes familj, det var riktigt mumsigt! ;) Kom nyss hem från hon och nu ska ja sätta mig framför tv:n och käka lite vindruvor och se klart en film som jag och morsan började se i måndags.
Sweet dreams! <333333


-This is the way you left me, I'm not pretending,
No hope, no love, no glory, No happy ending.

  This is the way that we love, Like its forever,
   Then live the rest of our life, But not together ...


Skola = ett helvete!

Okej jag måste bara säga att vi har gått 2 dagar i skolan och jag är redan ap lesssss....  Hur fan är de möjligt liksom?!

Idag slutade vi 5 i 4 :S Var sjukt trött på sista lektionen som var so. Vi hade även matte , no , sp , slöjd  och idrott idag. Gjorde inte så mkt på lektionerna, mest bara gick i genom och fick mappar och skriv böcker.
Efter skolan har ja bara varit hemma och chillat och sen vid 6 åkte jag och simmade med mamma. Det var typ jobbigt, men ändå skönt :P Efter det så for vi hem, då gick ja vidare till Mia sen blev de en tur till Elin. haha.. Vi satt typ och filmade några skit roliga filmer och käkade saltapinnar ;) haha de var iaf mongo kul! hihi
Sen har ja inte gjort nå mer idag, ska snart sova. Kommer inte orka upp imorgon annars....
Men de var allt som hänt idag, som ni ser så händer de inte så mkt när man går i skola halv fucking dan!

Dröm söta drömmar! ♥

Sleeping time.

Nu är det snart dags att gå och sova, är fan as trött!
Blev ingen bio som ni kanske märker. Mattias ångrade sig, för han tyckte de skulle bli försent att komma hem typ 12, för han ska också till skolan imon. Men iaf får bli en annan gång, men hade gärna velat dra idag.Jag har ju mina orsaker. ;)
Men eftersom att de inte blev nå bio så for jag och Mia till Elin istället, vi gick ut och promenerade i regnet. Hahah, vi gick till Coop och sedan tillbaka. Jag och Mia skrämmde Elin på vägen hem, det var skit lajbans ;) Eller hur Elin? ;) Hihi.

Annars har de inte hänt så mkt mer ikväll. Imorgon är de ju då skola igen, och den längsta dagen såklart! Slutar fan 5 i 4 :S Kommer typ dööööö...
Jajja ni lär vell se om ja bloggar nå mer ;P

Men nu är de sovadags ;) Sov sött mina små griskultingar!

9A! ;)

Idag var första dagen i klass 9A. Vi började klockan 9 och slutade lite före 1.
Vi gjorde inte så mkt, gick typ bara igenom vårat nya schema och massa annat skit. Det har även börjat 2 nya i våran klass.
Jag tyckte inte om vårat schema så hemskt mkt men finns inget att göra åt saken.. dessvärre! Ajja de är bara att strunta i de och se glad ut :p Men iaf efter jag kom hem så låg jag och vilade ut lite, det är jobbigt att kliva upp tidigt.
Efter de så har ja inte gjort så mkt mer nött lite musik och chillat på bara. Tnx för musiken igen Mia! ;)

Ikväll ska jag på bio med min kära bror som kommit hem från London idag. Fick en skit snygg sjal och en tröja av han, Tack för de <3 Vi ska iaf och se Batman - The dark knight. Den verkar väldigt bra och många säger att den är de, så har rätt höga förväntningar.
Den börjar kl:21.15 och är 2,5h lång så lär ju vara hem vid 12 nån gång ikväll :P hoppas man orkar kliva upp imon till skolan...

Men nu ska ja gå och göra mig i ordning man måste vara fin när man ska på bio, man vet aldrig vem man kan få syn på ;) hihi..

Ha de bra. Skriver imorgon, Pusss sovgott ;p ♥



Mina babes första dagen i skolan! <3

Party,party!

Kom just hem från Elin och Tinas ferrre ;) haha hade de skit trevligt. Det var jag, Mia, Elin, Tina, Sua, Lisa, Stina, Eve, Sofie, Petra, Moa, Klara och Ida. Först så käkade vi tacos. Det var super gott, fast jag åt lite för mkt. Men ja hade ju inte ätit nånting under hela dagen så :p Efter att vi hade käkat flyttade vi ner till källaren, där började dem med att öppna sina paket. Efter de blev det skrääääck film! Den var typ bra, men ganska så creeepy! :P
När filmen var slut så blev det sanning eller konsekvens. Själv var jag inte med (A) och några till :P . Men de var ändå super kul och sitta och lyssna på alla andra:P hahhahahah

När jag och Mia begav oss hem så skulle självklart 2 snorungar skrämma livet ur oss! Jag fick typ chock tillstånd, kunde knappt röra mig. Sen när vi gick vidare så kändes de som att dem följde efter oss hela tiden. Gick typ den mesta tiden och kollade bak. Mia var ju också lite läskig där på vägen, hon hade sitt hånfulla leende och typ skrämmde skiten ur mig. Men de e de hon gör  ;P haha..
Nu ska jag gå och se film med mamma, sen blir de nog nöta lite msn. Hoppas iaf ni har haft en lika bra kväll som jag <3

Pusss på er! och sov gott ♥


Godmorgon!

Har just vaknat. Var tvungen att kliva upp, för ska hinna med morsan på stan en sväng innan jag drar till Elin.
Elin och Tina ska ha b-days firande idag.
På stan ska jag kolla på nya knästrumpor och om jag hittar nåt snyggt jag kan ha ikväll på festen.

Igår när Mia och Elin hade kommit vid 6 satt vi hemma hos mig och "chillade" på :p Sedan drog vi ut och for in till stan. Vi blev inte så länge på stan, tog bussen hem vid halv 10 ungefär. Sen gick vi tillbak till mig och började se en film....
Sen hände typ inget spc... haha
Har lite brottom nu, men jag kanske uppdaterar sedan.

Ha en bra dag ;)

 


Flummbarnen ;p

Har lite brottom nu så hinner inte skriva så utförligt ;p

Igår så sov jag och Mia hos Elin. Det var skit roligt! Vi flummade på som vanligt, sen kom vi på att vi skulle hitta på en dans, så de gjorde vi. Haha. Den vart typ as grym! När vi hade gått igenom den några gånger, så gick vi ut och satt på altanen, där satt vi och flummade på lite extra. Sen när vi gick in igen, satte vi oss i soffan och kollade på Herkules, haha as bra film, kunde typ dem flesta replikerna och låt texterna ;P hahahah.
När filmen var slut, smög vi upp och borstade tänderna och kvälls-kissade. Sen la vi oss i våra sänger och hade lite underliga samtalsämnen ;) Haha. Elin somnade vid halv 3, kvart i 3. Medans jag och Mia sov halv 4. Hade iaf en skit trevlig kväll flickor! ;) <3

Vi vaknade vid 10 idag. Då gick vi och käkade frukost och sen begav sig jag och Mia hem för att göra oss i ordning för staden. Elin åkte in med sin bror och gick med han ett tag, och jag åkte in med Mia klockan 12, vi köpte lite presenter och stuff. När vi hade gått på stan till ungefär halv 2 så bestämmde vi oss för att gå och fika. Det blev på Åhléns fiket, mycket gott var de. Vi satt där och vilade ut lite till klockan halv 3 ungefär, då gick vi en till sväng på stan och väntade på att mamma skulle sluta jobba. 

Nu ska jag göra mig i ordning för staden, igen. Ska in med mina små söta tjejor och umgås lite (:  

See ya later aligator! ♥

Sleepover ;)

Jag är typ helt värdelös! Jag kan inte ens vakna av väckarklockan, eller jag vaknar men jag stänger bara av den och somnar om igen. Jag kommer aldrig att klara av att vakna till skolan....
Idag hade jag ställt klockan på 08.55, 09.00, 09.10, 09.20 och 09.25! Men ändå så lyckas jag kliva upp först 11!

När jag hade gjort mig klar gick jag över till Mia. Vi fortsatte sedan gå till Elin. Där satt vi ett tag och sen så gick Elin igenom massa kläder hon hade rensat och frågade vad vi ville ha. Jag lyckade komma hem med en ny väska och några tröjor :) Tack för allt gumman! <3
När vi hade gått igenom allt bestämmde vi oss för att promenera till storheden. Vi gick först på ica maxi, där jag och Mia skulle köpa varm korv, för vi hade inte ätit nåt till frukost. Precis när vi hade satt oss för att käka så började de att spöö regna! Men då såg vi att klockan var 3 och min mamma slutar jobba kvart över, så vi ringde hon och frågade om hon kunde komma förbi sen och hämta upp oss. Medans vi väntade på hon så gick vi in, för Mia skulle handla, 3 mjölk, kattmat, bregott och 3 frimärken ;p Sen när morsan kom så skjusade hon hem alla. När jag kom hem så började vi laga mat direkt, så nu har jag ätit och ska börja packa. Jag och Mia ska nämligen sova hos Elin idag :D Kommer bli skit kul!

Men jag uppdaterar imorgon, Puss och Godnatt! ♥


God natt <3

Godkväll!

Kom hem ganska nyss från Elin, Mia var också där. Vi satt och halv såg en film, men den var så dålig så vi typ satt och snackade hela tiden. Haha vi hade ju våra stunder ;p
Roliga saker vi sa!
1
Mia- Är det bajs på väggarna? :O
Elin- Haha nä det är bara en neger.
2
Jag- Du skulle inte få sitta här i stringtrosor!
Elin Nä, skulle inte göra de heller, ingen får se min rumpa baaar!
3
Jag- Men piiiip kan ju inte ha nån stor! :P
Mia- Nä men det har han inte heller. Inte för att jag har sett den!! :O

HAHA kanske är lite svårt att förstå men det var kul kan jag säga ;)

Jag och Mia gick hem från Elin vid 10. Vi var skit rädda när vi gick hem, höll seriöst på att kissa i byxorna :p haha
När jag kom hem så satt jag och kollade lite tv med morsan och nu blir det nog att se nån film, men kan inte riktigt bestämma vad ja ska se. Blir nog kanske att se klart Forrest Gump som jag började se igår.

-Vad är det som händer och fötter med dina morötter?! ;p 

Stan med tjejorna

Hejsanhoppsan!

Kom hem från stan för ett tag sen. Var med Mia och Elin.
Åkte in med Mia klockan 11, där vi mötte Elin som just hade varit hos frissan och fixat håret. Det blev skit snyggt!
Jag köpte inget på stan, men Mia och Elin shoppade lite. Sen gick vi och fikade på Waynes. Det var skiiiiit dyrt!. Men det var trevligt ändå :P
Gick ju även och sa hejdå till min käre bror som har åkt till London nu. På vägen dit så skulle jag såklart gå i en lerpöl och halka så att de skvättade lera på mitt ben :S usch! Men fick papper av Mattias som tur var.
Vi tog bussen hem igen vid 1 halv 2. Då gick alla hem till sig :P
Nu har jag just duschat och sitter och käkar lite mat. Ska snart gå och blåsahåret :P

Ikväll ska jag och se film med Mia och Elin, blir troligen en skräckis :S :P hahah

Pussar på er! <3

the end!

Idag är det tisdag och den sista tisdagen innan skolan börjar. Jag vet inte riktigt om de är bra eller dåligt :S jag är iaf lite förvirrad för tillfället. Det här sommarlovet har iaf inte varit de bästa, det har varit både skit kasst väder och jag har gjort absolut ingenting känns de som. Har typ suttit instängd på mitt rum och nött data och sovit. Men denna vecka ska ja försöka vända tillbaka dygnen, lite iaf (A)

Men idag vaknade jag vid 10, först låg jag och såg lite film. Sen städade jag klart och duschade. Efter de låg jag typ och sov ett tag och samtidigt nötte lite data. Sen efter maten drog jag till Elin där även Tina var. Vi satt typ och tittade TV och snackade massa skvaller och skit, vi skrämde även upp varandra så att jag typ började hyperventilera :p hahah. Det var skit kul! ;) Åkte hem sen igen vid 10 och satte mig så klart vid datan direkt. Jag fattar typ inte hur ja lyckas.....
Men iaf som ni ser så har denna dagen varit ganska meningslös förutom när ja var hos Elin ;p

Imorgon ska jag på stan med mina små rumpnissar , Elin och Mia <3 Vi har de alltid så kul tillsammans ;) hihi
Senare på dagen blir de kanske att jag är med dem lite till och sen får ja se vad som händer. På stan ska jag iaf också och säga hejdå till min bror som åker till London med sin tjej imorgon. Kommer kännas lite tomt, men han förkännar att få vara lite ledig ;)

Nu ska ja iaf vara lite social på msn, sen blir de nog se film. Tror ja ska se Forrest Gump, den är ju bara för gullig.

Puss allesammans! ♥


ÄLSKAR ER TJEJOR! ;D <3<3<3<3<3<3

Hem, ljuva hem!

Kom hem från Kiruna vid 6 tiden. Hade de rätt trevligt där, var i mormor och morfars båthus i söndags och sen på kvällen for jag till Vickan och sov över där. Vi satt mest bara och skrattade som vi alltid gör när vi träffas :P

När jag kom hem, ringde jag direkt Sua och hon kom förbi. Sen gick vi vidare till Elin. Där såg vi Titanic, tror bara de var jag som grät.. haha.. Eftersom att filmen är så lång så han vi inte göra så mkt annat, så jag och Sua gick sedan hem.

Nu hade jag tänkt se lite film, sen är de bara att sova. Är sjukt trött! Men de ska bli skönt som fan att sova i sin egna säng inatt ;)

Dröm sött era små grisar! ;)

IKEA

Idag har ja varit i haparande med mor och gått runt på Ikea. Vi kom fram vid ungefär 4 tiden. Vi gick en bit sen kände jag hur de började kurrrrra i magen så vi satte oss på ikea resturangen och käkade lite mat. Jag tog kött och pommes frites ;P När vi hade käkat klart fortsatte vi den långa vandringen. Jag köpte en jätte stor tavla, ett skåp och lite andra småprylar. När vi var klara på ikea åkte vi en sväng på skopunkten, där köpte jag 2 par stövlar :) Kanske lite onödigt men wtf! :P Efter att vi varit på skopunkten gick vi in på Candy world och köpte lite smått&gott. Sedan åkte vi hem helt enkelt, vid halv 7 tiden. :p

Så fort vi kom hem började jag och montera ihop skåpet och sedan kom den stora utmaningentavlan . Det tog seriöst ungefär 2h för mig och mamma att få ihop den :S Men det var de värt, blev jätte fint ;)

Detta mönter var de på tavlan, och den var 2m lång och 1.40m bred :P

 
Men iaf efter "arbetet" käkade jag lite godis och såg film. Men nu är de dags att krypa ner och sova en stund. Imorgon bär de av till Kiruna. Vet inte om ja är så sugen på att åka nånstans nu när de är så kort tid kvar av lovet. Men det blir säkert bra :) Vi får de om jag skriver nånting när ja är borta men annars skriver jag när jag kommer hem :P

SOV GOTT! ♥

TINA 15ÅR! <3

Kom just hem. Har varit med mina brudar, Mia och Elin. Vi såg film och tramsade runt lite ;P Vi såg 28 weeks later. Det var en sån där film man måste skrika åt tv:n till,haha , den var ganska sjuk. Men hade de jätte trevligt ändå. Annars har de inte hänt så mkt idag har bara varit hemma och laddat hem massa filmer m.m :P


GRATTIS TIINA, nu är du äntligen 15år och BYXMYNDIG ;) (lyllo dig!) Hoppas du får en super bra b-day sötnos ♥



PUSSSS!


Datanörd :S

Har just tvättat bort sminket från fejset och funderar nu på om ja ska krypa ner i sängen och sova eller sitta ett litet tag till vid datan, hmmm? Fast troligen så kommer de bli data ;) Jag är typ värsta datanörden har ja märkt :S Sitter vid datan så fort ja vaknat sen sitter man ett tag typ tills de e käk sen drar ja ut med kompisarna och sen innan ja ska sova sitter jag vid datan ännu lite till.

Min lilla bääbiiiis <3

Imorgon blir de dammtorka , haha , sen ska ja vara med Mia och chilla kanske hjälper henne med tvättstugan. Senare på kvällen har ja inga planer för tillfället, kanske bara är hemma och ser en film och tar de lungt :)
Skriver imorgon ;)
XOXO! ;)


- h i h i -

Har just käkat, det serverades kyckling och ris till middag idag. Idag har ja bara varit hemma och plockat upp allt i mitt rum och hängt upp alla kläder som legat på golvet :p men det blev inge dammtorkning, jag hann inte (A) (host) Men de får bli imorgon :)

Ikväll ska jag kanske med Mia och Elin in till stan och fika vi har hittat ett fik som har kvällsöppet :) Mysiiiigt! Efter de får vi vell se vad som händer och fötter ;)

Skriver nog ikväll igen, Peace out! ♥

usch,usch,usch,usch,usch,usch,usch,usch... osv. !!!!

Har bestämmt att idag innan jag är med några kompisar så ska ja faktiskt städa mitt rum, surprise! Men jag känner att jag verkligen inte har nån lust. Men denna gång ska de inte sluta med att jag tar typ upp 4 saker från golvet och sen sätter mig vid datan och slöar igen. Nä idag ska ja verkligen städa! Plocka upp saker och de går ju rätt bra men sen när man ska dammtorka då känns de som att livet passerar förbi. Usch! det finns typ inget värre. :/

Ajja nu ska ja sluta babbla om de och sätta igång för en gång skull!

Skriver sen om ja överlever detta, Kyssar!♥

Mina flickor <3

Goddag!

Idag har ja varit på stan med Mia och Elin. Vi fick skjuts in av Mias morsa vid 1, halv 2 tiden. Vi gjorde lite hemlig stämplade ärenden och sedan gick vi runt lite och kikade. Elin köpte en skit snygg adidas väska och en tunika från gina, men varken jag eller Mia köpte nåt :P Vi åkte hem klockan 4, och även då fick vi skjuts av Mias mamma ;) Hade de skit trevligt med brudarna idag ;)<3 love yaa girls!  När jag kom hem satte jag mig direkt vid min kära data och chillade. Jag håller fortfarande på med de och väntar på att maten ska bli klar. Det blir köttbullar och potatismos idag.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll men ska iaf vara med Elin och Mia har vi bestämt ;) Det kanske blir att vi åker och ser SATC idag istället :)

Men nu måste ja gömma lite bilder på min data :P , Mattias ska fixa lite grejer på den så ;) hahah

Pusssssssssssssssssss!


LK<3

LITE BILDER FRÅN LULEÅKALASET !   ENYJOY!

  
    
  

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

trevligt,trevligt!

Igår åkte jag och mamma till Avan. Var tvungen att vakna klockan 8 för ja var tvungen att duscha och sedan locka håret, och de tar ju sin lilla tid :P Vi kom iväg vid 1-2 tiden. När vi kom fram förde vi in alla saker i huset som vi skulle bo i, Mias fasters hus. Efter det gick vi ut i de fina vädret och tog en runda på marknaden där. Hittade inget men det var rätt tevligt ändå. Klockan 4 var det en teater som vi skulle gå och se, den var rätt skojig ;p haha..

Teatern var i 1h, så klockan 5 gick vi hem och de som ville basta fick göra de och de andra gjorde maten under tiden, jag orkade dock inte basta eftersom jag hade fixat håret hela morgonen :p Vi käkade grillat kött och potatisgratäng, det var jätte smarrrigt :) Efter maten satt vi och pratade ett tag sen gick vi ut och tände en eld och satt där och hade de trevligt. Det både kom och gick folk lite här och var. Sen vid 11 gick vi till ett annat hus där de var dans och levande musik :p Det var proppat med folk och jag tror nog jag var den ända nyktra där :p Det hade vell sina för och nackdelar! Jag är ju dock inte så bra på att dansa heller men de blev en dans med Mattias :P haha tror nog de var till den svängigaste låten också. Vi var där till klockan 2 på natten sen begav vi hos hem till Mias faster igen.Det var skit kallt ute, tror fan de var 3 grader och jag gick där med legings och en tunika,brrrr så kallt de var!  Sen när vi kom hem satt vi och käkade lite chips och jag lyssnade på alla fulla :P Det blev att vi gick och la oss vid 4 tiden. Hade de iaf trevligt, men de är skönt att få vara hemma igen och sova i sin egna säng :)

Vi vaknade idag klockan 12 och då gick vi ner till köket och gjorde oss lite frulle. Vi packade och for kring 2 tiden. Vi åkte direkt och handlade lite mat, jag köpte piroger till middag :p Efter maten gick jag till Elin, vi satt och snackade ett tag sen gick vi till Statoil och köpte Ben and Jerry glass, den var ganska god men man blev rätt fort less på den. Jag åkte hem klockan 10 och då satte sig jag och mamma framför TV:n och såg Systrar i jeans filmen. Den var bra :) Nu hade ja tänkt lägga mig och titta lite gamla One Tree Hill avsnitt, det var ett tag sen.

Puss, sov sött! ♥


gOd NatT! <3

Idag har jag varit på stan. Mamma hämtade mig och Elin kvart i 2, hon kom från tandis och skulle tillbaka till jobbet. Jag gick runt med Elin på stan till 3, sen gick ja med mamma och då fick jag en svart tröja, (det var typ en tunika) och lite underkläder :) När klockan var ungefär halv 4 ringde jag Elin igen och vi mötte upp henne och sen åkte vi till ica maxi och köpte tacobröd. Mamma körde sedan vidare oss till Elins mormor där vi fick en himla god blåbärspaj bit var med en klick grädde på, MUMS! ;) När vi hade ätit de gick vi sen till Elin och började laga lite kycklingtacos. Det blev jätte gott, vi åt tills vi höll på att spricka :P

Efter maten tänkte vi se Titanic, men vi satt och "tröståt" lite Ben and Jerry glass samtidigt som vi lyssnade på musik och grät :) haha.. ibland har vi ju alla våra moments ;) Jag åkte hem vid 9 tiden för jag skulle ut och springa en sväng och sen se film med mamma. Men när ja hade varit ute och sprungit ringde jag Sua och vi snackade på ett bra tag så mamma orkade inte se film :P 

Imorgon ska jag till Avan med mamma, Mattias, Mia och hennes familj. Det är nå grejjs där så vi kommer hem först på söndag. Vi ska sova hos Mias faster, tror ja de var. Så imorgon blir de inge bloggande, om ja inte skriver ett snabbt inlägg på morgonen såklart ;) Men nu ska ja krypa till kojjs! Ha det bäst ;) ♥

PEACE AND LOVE!

Chillidill ;D

Hallå hallå !

Idag har jag sovit till ungefär 12, halv 1, det var skit skönt! Jag slog direkt på datorn och satt vid den till ungefär 3 :P Hade egentligen tänkt städa men det blev inte så, igen! :P Men iaf, käkade plättar vid 3, halv 4 tiden och sen drog jag till Elin. Vi satte oss på hennes veranda och ringde runt till lite folk, sen kom även Tina dit och då blev Elin sugen på godis så vi gick en sväng till statoil. Men när vi kom dit och började kolla vad vi skulle välja så ville hon inte ha godis nå mer så vi gick tillbaka till henne TOMHÄNTA ! :O Haha :P När vi sen kom hem till Elin igen såg vi film, Feel the noice. Den var vell lite sisådär, trodde den skulle vara bättre men vi hade det riktigt chill iaf.

Istället för att äta godis så värmde vi hallon och tog glass, fyfan va gott de var! Men orkade inte äta upp allt :P haha. När filmen var slut satt vi och snackade lite och sen kom min mamma och hämtade mig. Vi skjusade även hem Tina :) Efter det tittade jag lite tv och nu är de nöta data som gäller ;D

Imorgon blir det stan ännu en dag. Ska först gå med Elin en stund, sen morsan. Ska kolla på lite allt möjligt får vell se om man kommer hem med några påsar eller ej. Senare på kvällen har ja typ inga planer så det får bli en överraskning. ;)

Nu ska jag läsa lite andra bloggar, Sleep Tight!  ♥

Btw det blev ingen bio idag för Elin är jätte förkyld, tror hon har smittat mig också :S :P


Internet<3

Nu funkar äntligen internet igen! :D Var utan de under LK fatta irri :S LK var btw skit kul. Men måste bara säga en sak: DET SOM HÄNDER PÅ LK, STANNAR PÅ LK!  ;D Haha!
Orkar tyvär inte skriv om de :P men jag kan berätta att jag var på LK med mina favorit tjejer Elin och Mia <3

Idag har jag vaknat vid halv 10 tiden då gjorde jag mig i ordning och sen åkte jag och Elin på stan. Vi köpte inget, men vi var och fikade på Börje Olssons fiket och sen hyrde vi film och köpte godis :) Vi tog bussen hem kvart i 3 och sen gick vi till mig och satt och chillade ett slag :P Elin drog sedan hem och käkade. Efter maten for jag med mamma, Mattias och Mia till Kyrkbyn och fikade lite. Efter det blev det att mamma skjusade mig till Elin och vi satte oss framför tv:n och såg en av filmerna vi hade hyrt, TRADE hette den. Helt jävla sjuk film, grät typ flera gånger om :p
När vi hade gråtit färdigt hämtade morsan mig och nu sitter man och nöter data ännu en kväll.

Imogon blir det SOVA tills man vaknar och sen dammtorka i mitt rum :S Senare på kvällen ska jag och Elin troligen på bio och se SEX AND THE CITY.

Nä nu ska ja chatta lite på msn sen sussssssa sötttt! ha de götttttt! ;D

Uppdaterar imorgon ;) GodNatt <3<3<3


RSS 2.0