5h lång busstur...

Nu har jag äntligen packat klart, tagit åksjuketablett, duschat, ätit och gjort i ordning allt.
Klockan 10 över 3 avgår bussen till Kiruna och jag är framme vid 8 först så smsa gärna lär ju inte ha så mkt att göra på bussen direkt :P
Vi ska snart åka, måste svänga förbi på Mattias jobb också och säga hejdå och önska han gott nytt år.
Tror inte jag kommer blogga så mkt där uppe men vi får la se hur det blir :)
Iaf ha det bra och hoppas ni får ett GOTT NYTT ÅR! ;) ♥


utmattad!

Shit vilken jobbig dag detta har varit! Imorse väckte mamma mig klockan 8 i panik, jag skulle ha vaknat vid 6. Hade ställt klockan på 06.00, 06.03, 06.05, 06.08 och 06.10.. Jag vaknade varje gång det ringde men efter den sista gången somnade jag bara om.. Fick det lite stressigt på morgonen, jag skulle ju egentligen ha duschat, därav det tidiga alarmet.. Men sket i det och fixade snabbt i ordning mig. Klockan 9 plockade jag och mamma upp Sua och därefter fortsatte resan mot Piteå.

När vi var framme var klockan ungefär 10 så vi gick på stan ett litet tag, men vi hittade ingenting så ca. klockan halv 11 ställde vi oss framför scenen där Robin, Kevin och Alive skulle stå klockan 12.. Det var sjuuuukt varmt och stå och vänta i 1 ½ h. Men det var de lätt värt för vi hade jätte bra platser sen när dem kom ut. Fick mig ett par hundra kort som ja måste gå igenom och rensa snart. Det ända problem där var knuffande-fjortisar! :P haha nä men gud vad less vi blev på dem det fanns ingen plats mellan där vart vi stod men självklart så skulle ju dem in där iaf :S..
Efter att alla hade sjungit sin låt, skulle dem signera idol skivorna och kevins singel. Men innan dem började hade dem sagt att det fanns bara ett fåtal skivor kvar så jag och Sua bestämde oss för att stå kvar på våra platser som vi hade för det var uppe på scenen dem skulle sitta och skriva så då hade vi ju värsta perfekta läget att ta kort :) Vi stod där i ungefär 1h, sen när det var över gick vi på JC och där köpte jag mig en tröja till min nya kjol :)

Direkt därefter satte vi oss i bilen och körde tillbaka till Luleå. Hade jätte ont i benen och hade ingen ork i kroppen, men det var bara att stå ut. Vi var framme i Luleå kring 2. Då skulle vi gå på toa i smedjan men där var de 7helsikes lång kö, så Sua förslog att vi skulle gå till hennes farmor som bor i stan. Väl där så gick vi på toa, sedan bjöd hon även oss på lite bullar och läsk m.m .. mycket gullig må ja säga ;)
Klockan 3 begav vi oss sedan till Shopping för att se Kevin, Robin och Alice igen, men då var de så jävla smockat med folk så vi bestämde oss för att ställa oss till kön för signeringen direkt, vi hade ju ändå sett dem sjunga tidigare så vi stod och lyssnade i kön istället. Sen när det väl var dags och dem hade satt sig till rätta, då jävla kom nervositeten!
Och när det var våran tur höll jag på att skaka ihjäl mig. Seriöst, jag kunde knappt röra mig...
Jag var t.o.m så rädd att jag inte vågade fråga Robin om en kram, som jag hade fått av Alice och Kevin, men nää feg som jag är så tog jag autografen och skakade iväg ;p När vi hade kommit ut från shopping kunde jag och Sua knappt prata vi typ bara mumlade och skakade som tusan :D hahah. Vi fick stå och lugna ner oss medans vi väntade på att morsan skulle komma och hämta oss. Vi körde sedan hem Sua och jag och mamma for därefter och handlade lite mat och stuff. Sen var det bara hem och käka och slänga mig i sängen och ta de lungt! :)

Dagen må ha varit jobbig och väldigt lång, men det har absolut varit värt besväret :D Hade himla kul med dig Sua och tack för alla bilderna du har skickat, har typ 500st nu ;D <33

Nu är det många bilder på Robin och gänget som ska rensas och sedan ska jag börja packa, för imorgon klockan 3 bär det av mot Kiruna :) Yeey kommer bli så kul att få fira nyår med släkten och träffa dem igen, det var ju som ett tag sen.
Får väl se om jag skriver någe imorgon kanske lägger in nån bild då också på de 3 söta små idolerna ;)
Ha det bra pusssar! ;D


-hahah, shit vilket långt inlägg ;p

söndag

Idag har ja typ inte gjort ett skvatt. Vaknade vid 11 och då såg ja några avsnitt desperate housewives. Sen började jag plocka ihop lite på mitt rum, efter det åkte jag med mamma till storheden och kikade runt lite och sen när vi handlat for vi hem. Då käkade vi och såg ett avsnitt lost och nu sitter jag här och ska snart ta och dammsuga mitt rum...
Som ni märker har denna dag varit helt bort blåst och ikväll kommer inte heller hända nåt spc ska bara ligga hemma och kolla lite mer desperate housewives.

Eftersom att det inte hänt nå mer så orkar jag inte skriva så mkt :p skriver imorgon istället, då är ja kanske på lite bättre blogghumör :)
Puss!<3

Lördag

Idag vaknade jag halv 9 av att mormor och morfar skulle åka, så då sa jag hejdå till dem och eftersom att jag itne kunde somna om efter det så hoppade jag i duschen. Jag måste säga att det känns faktiskt lite tomt här utan dem, dem har ju trots allt bott här i drygt 2 veckor, men åker ju till Kiruna på tisdag så jag får hälsa på dem när jag är där.
När jag hade duschat och gjort mig i ordning for jag till farmor och farfar för att träffa pappa, dem åker hem imorgon så det var sista gången för det här året. Var där till 1 ungefär sen ringde jag mamma och bad henne hämta mig. Då åkte vi en sväng på stan, hittade mig en kjol, skjorta, och en mössa faktiskt. Trodde aldrig att jag skulle köpa mig en mössa men så blev de ;) Vi var på stan till ungefär 3. Sen åkte vi hem och nu har jag duschat igen och ska strax fixa mig, ska nämligen ut och käka på Steakhouse med mamma, Mattias och Mia. Är så sjukt trött på julmat så vi tänkte att vi skulle unna oss nånting smaskigt ;D Men nu ska jag kila:) ha de bäst pussar!<3

Fredag :)

Idag är det fredag och detta lov har gått 7helsikes fort :P
Idag ska jag med pappa och Annica och kolla in Mattias och deras lägenhet, jag har ju sett den men inte dem. Sen får vi se vad vi hittar på. Förlåt än en gång tina ;)<3

Fan vad det är kallt i mitt rum under vintern. Varje gång jag vaknar håller jag typ på att frysa sönder. :P. Och på julafton när min bror sov hos mig så skulle ju han ha fönsterluckan öppet och jag sa att det kommer bli jätte kallt när vi ska sova sen, men han brydde sig inte. Så sen när vi sett klart filmen och sovit ett tag så kommer han upp i min säng som är typ 1m bred och ska sova med mig och han ska även dela täcke, hur mkt täcke tror ni jag fick och hur mkt tror ni jag frös den natten :P Aja ibland måste man vara snäll mot sina syskon har jag kommit fram till, hade ju även fått jätte mkt av han i julklapp ,haha ,Tack!
Nu ska jag strax gå och göra mig i ordning sen sticker jag :) ha en bra dag! Kyss<3

Juldagen

Julafton igår var riktigt mys, dagen gick riktigt fort, ovanligt fort faktiskt. Julafton brukar vara seg som bara den tills man får julklapparna :) . Jag fick pengar, presentkort, parfym, filmer, böcker, desperate housewives s.2, sockar, legings och lite andra små prylar. Jag tjänade faktiskt ihop jäkligt mycket pengar och det sorgliga nu är att jag ska åka och köpa en kamera för de :/. men det behövs verkligen så antar att jag kommer bli pank igen :( :P
Men nu ska jag gå och göra mig i ordning ha en bra dag ;)<3
puss


Merry x-mas!

Jaha, då var det jul :) Denna dag kommer bestå av väntan, mat, kalle anka, väntan, familjen och JULKLAPPAR !
Har ingen aning om vad jag kommer få i julklapp men..... All i want for christmas is you! ;)
Kommer nog inte heller vara uppe hela kvällen som ja sa, känner att jag börjar bli lite trött nu och då om ja sover så dröjer det inte länge förren de är dags :), På morgonen har jag fått lov av Sua att öppna hennes paket, för man ska alltid få öppna ett paket på morgonen så man vet vad man har att längta till ;) Hon skulle troligen öppna mitt på morgonen också så det blir ju nice ;P
Har inte så mkt mer att säga just nu känner verkligen inte att det är jul, men det kan vara för att vi har firat jul varje år i Kiruna förutom förrförra året då vi firade i huset. Och det var ju inte exakt den bästa jul jag varit med om måste jag säga..
Aja nån gång ska de väl vara misslyckat ?

Men nu ska jag sitta och chatta lite, om nån rolig är inne. Annars lär det bli sängen snart för min del.
Ha en fantastiska bra jul och hoppas ni varit snälla i år så ni får allt ni önskat er ;) godnatt<3


G O D  J U L ! < 3






One day left! :D

Asså seriöst det är bara en dag kvar till JULAFTON! Det tråkiga är att jag har ännu inte fått nån julstämning.. Vet inte vad jag ska göra för att få det :P haha aja det kanske känns bättre IMORGON! ;D
Idag ska jag träffa Sua och byta julklappar med henne, senare efter maten ska jag till farmor och farfar för att träffa pappa och byta julklappar där också :) Sen ska jag vara hemma och ligga vaken hela natten. Det är en tradition jag och Mattias brukar ha innan julafton men eftersom att han inte är här så får jag göra det själv... Jag har till och med köpt dextrosol så att jag ska orka med natten ;) hahah.
Egentligen är våran "traditon" att vi ligger och sover och ungefär vid 4 tiden på morgonen kommer Mattias och väcker mig för att han inte kan sova och då tvingas jag ligga och hålla han sällskap så då brukar vi se film och sånt stuff, riktigt trevligt faktiskt, förutom just när han väckt mig då är jag inte allt för glad :P haha

Så så ser min dag ut, skriver kanske inatt ;) pussar! <3


julgran

Nu har vi fått upp julgranen och pyntat den, vi hade ju våra små bråk och sånt men det är sånt man får tåla :P
Den vart ju inte världens finaste men vi ska och köpa lite mer kulor och hänga upp imorgon. Satte även under julklapparna och jag insåg att jag har typ inga julklappar där under :S, alla är fan till mormor och morfar.. Känns lite trist för jag tycker det är barnen som ska ha mest :P Aja jag har ju iofs inte fått mina från farmor, farfar, mattias, pappa och mina kusiner :P haha det kanske vart ganska mkt nu när jag ser, hehe (A)

Öppnade idag miina julklappar från Elin och Mia, fick pengar av båda två och sen en bok jag önskat mig av Mia som heter 101 saker du bör kunna ;D haha den är så grym , står typ allt mellan himel och jord t.ex hur man byter blöjor, hur man simmar, hur man steker pannkakor osv ;) står även hur man klär en julgran och det fick vi stor användning för idag ;) Tack mina darlings <3333

Nu tänker jag kolla de 2 sista avsnitten av vänner sen kanske jag slår på en film och myser på :)
Sleep tight!


paket,paket,paket!!!

Hejhopp! :P

Har för inte så länge sedan kommit hem från stan, var med Mia och köpte klart alla julklappar. Känns väldigt skönt att ha allt sånt stuff bortgjort nu. Vi var på stan i nästan 4h, vi gick typ runt flera varv men till slut fick vi tag i allt vi skulle ha :)
Har även hunnit käka och snart ska jag dra till Mia och efter det går vi till Elin och har lilla-julafton ;) Gud så mys!
Annars ikväll ska jag bara vara hemma och vara social med familjen. Men jag skriver senare och berättar vad jag fått från mina änglar =) pusshejs!

Changes

Ändrade planer, ska på stan imorgon istället. Så idag åker jag med Mattias till deras lägenhet och hjälper till lite :)
Skriver mer sen.. Puss!


Första lovdagen

Idag är det fredag och det har äntligen blivit jullov! :D det känns förfärligt skönt må ja säga. Tycker dock att lovet är lite kort, till 8 januari. Jag skulle behöva ett sommarlov-lov just nu :P
Igår var det iaf julavslutning med skolan, vi hade först våra traditionella danser, och 9orna vann!! ;) Sen fick alla gå till sitt klassrum där delade lärarna ut betygen, vart rätt nöjd med mina :)
Idag var planen att dra på stan men får se om ja ids, har varit på stan typ varje dag i veckan och ja börjar bli lite less nu. Men har fortfarande några julklappar kvar att köpa så måste ta och pallra mig in...  Annars idag händer nog inte så mkt, ska nog bara vara hemma och mysa, kände inte för att göra nånting idag :P
Men nu ska jag ta och gå och göra mig i ordning, have a nice day! <33

BACK IN BUSINESS! ;)

Det är många som har klagat på att ja inte har bloggat nu på AS länge, vilket är väldigt sant, var drygt 2 veckor sen. Men jag har haft fullt upp i skolan nu när det är dags för lärarna att sätta betyg och massa så måste man lämna in massa shit och göra prov osv. Har även inte haft tid för Sua har bott hos mig i lite mer än en vecka så då har ja slamsat massa med henne och då finns ej tid för bloggen :P

Idag var skolan riktigt chill iaf, hade först bild, där satt vi bara och ritade och pratade osv, sen hade vi svenska, då såg vi Hancock och den fick vi även se under spanskan, sen var det hk, då bakade vi knäck, sen hade vi matte då satt vi också bara och pratade och sist hade vi engelska då började vi se Indiana Jones.
Efter skolan har ja bara varit hemma och plockat ihop lite på mitt rum, nu är det bara dammsuga kvar.
Jag och mamma var även och hämtade ett packet från cdon, hade beställt några filmer osv.
Har precis tagit mig ett lång varmt bad, det är så fruktansvärt kallt i våran lägenhet...

Imorgon i skolan ska jag och Mia sitta i fiket till 1 sen har vi idrott och efter det kanske vi får sluta istället för att gå till 5 i 4 :D det skulle inte sitta helt fel nu, är verkligen sååååå less på skolan just nu!
Sen kommer ju även mormor och morfar troligen imorgon så då ska man vara lite social med dem också, det kan bli trevligt de ;) Men nu ska jag ta och dammsuga och sen ska ja lägga mig och se lite vänner.


......Peace out! <3

human ?




Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital,
My hands are cold.
And I'm on my knees,
Looking for the answer.
Are we human?
Or are we dancer?


fel ? :O

Jag tror seriöst jag har nåt problem med mina leder eller nåt för jag har alltid ont nånstans. Nu har jag jätte ont i ljumsken, jag får typ så att ja inte ens kan sträcka benet rak och jag kan knappt gå, annars har jag typ alltid nåt med foten, handlederna.. osv. Jaa, ja vet inte varför jag tog upp det här nu men jag har typ problem med nånting i kroppen :P
Men ska ta en macka nu sen sova :) gonatt!

tisdag

Idag har varit en lång dag känns det som. Först skola till 15 i 4, fast jag var i fiket från 8 till ungefär 1, sen hade jag idrott, spanska och so. Imorgon är det basket turnering i skolan, men jag ska inte vara med. Vill för det första inte göra bort mig + att då kan ja träna till no-provet som är på fredag. Vi har även ett matte- och spanska-prov som väntar innan jul. Sen ska även bilderna in och reflektionen till det... Jaa, man har ganska fullt upp.
Har just kommit hem från badet. Har varit och simmat med morsan, det blev bara 20 längder för det var så mkt folk så det gick knappt att röra sig.  Nu hade jag tänkt att bara slå på en bra film och sedan blir det sova, har fått jätte ont i huvudet också :/ ,... Nu ska jag gå och packa upp badkläderna,

Peace out!

sweet dreams

Tjobre´s ;)
Nu sitter man här ännu en kväll, trött och risig :P Har just sett film med morsan, kommer inte ihåg vad den hette men den var bra iaf, hehe. Har inte gjort så mkt idag, var och handlade som jag skrev, sedan ville Ida ha med mig att promenera till ica maxi, men det blev aldrig, det var för kallt ute och jag var för trött. Istället gick jag och duschade och sen såg jag filmen. Nu ska jag snart gå och lägga mig, har en lång skoldag framför mig imorgon..
Vi hörs go´natt! ♥

m å n d a g, 1/12-09

Idag är det första december och det är endast 24 dagar kvar till jul! :D Känner verkligen julstämningen nu, sitter och käkar knäck och dricker julmust, samtidigt är det julpynt runt omkring mig i rummet. 
Skolan var softisch idag, hade bild, sv, sp, hk, no och engelska. Slutade 10 över 3.
Jan våran syo har även börjat fråga alla vad de vill gå för gymnasie och det är nästan bara jag kvar nu. Fan vilken press jag känner, kommer säkert få prata med honom imorgon... satt typ och hyperventilerade i klassrummet medans han tog ut folk och snackade. Haha Mia förlåt om du vart lite irriterad på mig men jag var verkligen nervös, det lär vara likadant imorgon ska du se ;).. glöm inte att vi ska vara i fiket då :P
Annars idag hade jag inte tänkt göra nånting, typ bara käka, handla och sist men inte minst CHILLA! ;D
Är jätte trött, sov inte allt för bra inatt, det slog mig att om drygt 6-7 månader så kommer klassen splittras och det är så himla trist. Fatta många man kommer tappa kontakten med, det skrämmer verkligen mig! Iofs träffar man ju nya kompisar, men ändå det känns jäkligt tråkigt + att jag är inte så bra på att börja kommunicera med andra så jag lär vell förbli ensam :P haha nä men det kommer nog gå bra. Aja ska inte tjata bort all tid nu :P Skriver säkert senare under dagen.
Puss!

Jag och Mia satt och snackade lite under bildlektionen...

N: Alltså vem döper sitt band till Kizz?!?! ;o
M: Haha men det betyder ju puss/kyss :P
N: Oj! det tänkte jag inte på. Jag tänkte att det var de svenska ordet, K I S S ;D hahahaa.


RSS 2.0