scary ;O

Nu är det lite julpynt i mitt rum, är inte riktigt klar, ska sätta ut mer tomtar och sånt. Man känner iaf att julen är på G nu. Längtar något så gudomligt mkt!

Har just kommit hem från Mia, fick jätte god prinsesstårta, TACK! ;) Vi satt och pratade lite och jag berättade att jag har drömt om henne flera gånger och varje gång har hon haft en blå bok, och då frågade hon nu bara av en ren gissning om det var da vinci boken. Och såklart så var det ju de! Haha vi satt och tittade på varandra med stora ögon och vart lite skraja :P Hahah men fatta läskigt! Vi började tänka typ om det var att hon ska läsa den eller nåt sånt ?
Aja det var iaf väldigt creepy! Nu tänker jag slå på en bra film och sedan blir det sova. Är jätte trött och jag sov ändå till 12 idag ;o




Sov sött! <3

första advent!

Idag är det första advent och jag känner att julen är på ingång. Har just kommit hem från stan, var med Sua. Vi hittade massa fint, men ingen av oss ides slösa pengar :P Det var väldigt mkt folk och det var massa utklädda läskiga tomtar som gick runt där, vi försökte undvika dem så gott det gick. Men när vi var inne på scorett nere i shopping så kom just tomten och satte sig där i stolen så att alla barnen kunde säga vad de önskade sig osv. Då var vi tvungna att gå förbi han ;s haha, det var en unge som önskade sig en låtsas dator! Man bah whatafuck? ;o
Nu hade jag iaf tänkt ta och städa klart så att ja kan  pynta i mitt rum, så man får lite julkänsla här inne också :)
Skriver mer senare under dagen, ha det bra puss!


Lördag (:

Vaknade klockan halv 8 imorse, hade ställt klocka för att jag, Sua och Bea skulle åka in till stan och sitta på kulturenshus och plugga lite no och stuff. Blev dock inte så mkt gjort vi satt mest bara där och flummade, sen gick vi på sub & co. och köpte oss varsin kyckling macka, det var mumsigt gott! Efter det gick vi tillbaka till kulturenshus och satt där och chillade till klockan 3 drygt. Då skulle vi ta bussen hem, men vi skulle åka med 9:an och sen när den väl kom så var den proppfull och den bara åkte förbi. Då bestämde vi oss för att ta 1:an/2:an istället. Vi gick runt lite på stan också där emellan.
När jag kom hem gick jag in på min rum, släckte lampan och slängde mig i sängen och lyssnade på musik och tog en liten lur. Hann aldrig riktigt somna, började tänka på gymnasievalet och jag fick ångest! Ringde då Sua och snackade med hon ett bra tag, sen skulle jag käka men ringde upp henne igen efter maten. Vi snackade ett tag sen skulle även hon äta så då ringde hon igen när hon hade käkat. Då när vi snackade med varandra bestämde vi att hon skulle komma hit. När hon kom satt vi och chillade lite sen tog vi en promenad till statoil och köpte varsin Ben & Jerry! Ååå gudomligt gott!!! Haha under tiden vi käkade glass tittade vi ett avsnitt vänner och sedan klockan 8 såg vi stjärnor på is, för Sua ville se Markus. Mellan pauserna och dem gångerna det inte var Markus som åkte så satt vi på mitt rum och sjöng lite gamla goda klassiska disney låter (for example, lejonkungen, djungelboken, bumbibjörnarna, aladdin och många fler) Det blev riktigt bra och vi spelade även in :D haha. Nu har hon precis gått hem och jag ska nu ta och slå mig ner och se en film, sedan blir det nog sova. Vaknade ju så tidigt idag så jag känner mig ganska trött, ska även äta upp min glass ;)
Ha en bra kväll , pusssar! <3

- En helt ny värld, så söt ;) hehe enjoy! :D


What a?? :O

Nu är det fredag, igen! :P Nä men det är förjävla skönt!
Var i skolan till ungefär halv 2, ganska soft dag må jag säga, hade först so, sen eng, spanska, no och matte. Fick tillbaka spanska"provet" också, det gick riktigt bra hade bara 2 fel :D
Men nog pratat om skolan, nu är det ju helg för tusan ;) Har börjat städa på mitt rum, ser faktiskt lite bättre ut än så länge har rätt mkt kvar ändå.. Men det hände en sjukt weird sak när jag höll på att dra fram lådorna under sänge, för sen när jag reste mig upp så såg jag att det var nå rött på golvet, men eftersom att jag hade druckit svartvinbärs saft tidigare så trodde jag ju såklart att de var de. Men ack så fel man kan ha, såg sedan att ja hade ett runt hål i leggingsarna på knät och det bara rinner blod! Men det konstiga är att ja inte kände nåt och det blödde inte lite heller.. Aja jag överlever, men det var mina fina leggings så nu måste jag köpa nya såna också.. blööäää!!
Men nu ska jag åka med mor och handla sen ska jag hem och käka och sedan ikväll blir det idol, ska även försöka hinna städa klart så att man kan börja julpynta imorgon :D yeey me love christmas! <3
Skriver mer sen pussar!

MIAAAA!!!

Min lilla SUGER-ANGEL fyller 15bast idag!! Ett STORT grattis till henne..
Känns som att det var igår jag började skola här i Luleå, och då jag för första gången träffade detta hjärta av guld.
Vill bara tilllägga Mia att du och Elin är mina bästa vänner och jag vet inte vad jag skulle göra utan er!! <333 (tår i ögat)

Iaf grattis Mia, byxmyndig och allt har du blivit idag, är stolt över dig! ;)

  SOTIGA ?
                     
                   du                                                          jag

En kväll på stan

Hellllu där! ;)

Idag slutade skolan 10 i  2, men stannade kvar lite längre, skulle lyssna på när änglarna Mia och Anna skulle träna till sin jul låt till luciatåget. Det var såååå himla fint, fick fan rysningar och det kom nog t.o.m en tår i ögat ;p Efter att dem tränat så var klockan ungefär kvart över 2 och Mia slutade 20 i 3 , så jag stannade kvar och hade lite NO med gänget, har prov nästa fredag och känner mig lite stressad! Har även matte prov tisdagen efter det, det hjälper inte direkt och sen den 11 är det spanska prov :S fyfan säger jag då bara!!
Efter skolan så drog jag hem och fixade mig några plättar, eller min käre bror fixade åt mig ;P Sen åkte han till Mia och käkade, då satt jag hemma och chillade ett tag och sen tog jag 17.14 bussen in till stan. Skulle möta Mattias och Mia först vid 6 så jag gick till mammas jobb och tog en massage, that felt gooood!
Möte upp M&M sedan i Shopping och sedan började den långa vandringen runt staden gator och affärer :P Vi gick och köpte julklapp till mamma och sedan följde jag med Mattias för att leta julklappar åt Mia.
Efter jag gått med dem mötte jag upp mamma vid ungefär halv 8 kanske. Vi gick då runt och kikade på lite kläder, tog med mig hem lite grejs också. Guud vad jag känner mig pank nu alltså! :S Och jag har ganska många julklappar kvar att köpa... Aja vad gör man inte för sina nära och kära ;)
Nu tänkte jag kolla på vad jag köpt och sedan ska ja poppa lite popcorn och lägga mig och se lite vänner.

Jag och mamma har gjort upp en deal, vi får inte käka nå godis eller sånt tills jul, det här blir alltså min sista dag:P Vi får la se om det funkar ;) hehehe..
Ha en bra kväll puss!!<33

blöööö

Har nu bytt till min fina, gamla mobil, vi ska skicka in min på lagning imorgon så då får ja vell stå ut i några veckor! ... USCH!  Nu ska jag ta och chilla lite sen blir det sova, så man orkar gå till skolan imorgon.
Sov gott puss! ;)<3

hemma idag

Är hemma från skolan idag, har jätte ont i huvudet och känner mig helt snurrig..
Igår blev det aldrig att jag bloggade, hade fullt upp med annat, bla läxor.. Skolan var rätt chill igår fast kände mig jäkligt trött typ hela dagen. Haha måste berätta en kul grej som hände på NO:n. På nån uppgift man skulle göra skulle man rita en jordglob och sätta ut alla väderstrecken, haha då sa Elin smart som hon är - Syd är neråt, norr är upp, öster åt höger och väster åt vänster. Men vart ligger söder  ?.... Haha höll på att garva ihjäl mig! :P Sry Elin att jag skrev det på bloggen, men det var så klockrent ;)
Senare på kvällen åkte jag till Elin och pluggade lite SO, efter ett tag kom även Tina dit. Vi pluggade lite till sen palla vi inge mer, då satt vi typ bara och garvade resten av kvällen :p.

Idag har jag sovit till ungefär 10, sköööönt som faaaan!!! Efter det har jag typ bara chillat och sen har jag faktiskt gjort en liten frisyr :P haha hade inget att göra så då tänkte jag prova göra nåt nytt ;) haha! Annars idag blir det kanske göra lite matte, men fattar typ ingenting så vi får se om ja ids försöka ens. (A)

Måste berätta vad jävla klumpig jag var för typ 10min sen. Först råkade jag slå sönder ett glas och sen när jag skulle dammsuga upp bitarna så skulle ju såklart en strumpa fara med också ;O så nu har jag bara en strumpa av det paret, och jag har verkligen brist på sockar, får berätta för mamma sen så kanske hon kan ta ut den :P

Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och se en film eller något liknande.
Ha de gött! puss!

söndag

Sitter och väntar på att de ska bli käk, är så jäkla hungrig! spc när man känner lukten av mat :p haha.

Idag har jag varit hemma hela dagen, har hjälpt mamma att rensa i förrådet. Man hittade lite kul saker som man använde förr i tiden. Hittade massa bra barn filmer jag tror jag ska slå mig ner och se nån dag, återväcka gamla minnen. Det tog ett bra tag att gå igenom allt, sedan har vi varit och slängt massa stuff som vi inte skulle ha kvar, har fått ganska ont i ryggen, eftersom att mamma inte är så stark har jag fått bära alla tunga lådorna med böcker och sånt. Vad skulle hon göra utan mig? :P haha.
Väntar även på att Sua ska ringa, hon har varit och sett Markus Fagervall på smedjan idag så måste få höra lite mer utförligt vad hon tyckte osv. Ringde för ett tag sen men då satt hon och käkade så hon skulle ringa när hon var klar.
Måste bara tillägga att ja hade världens sjukaste dröm inatt, Kanye west och nån annan känd snubbe var med, haha. Tänker inte berätta vad som hände :p. Och nej det var inget snuskigt ;D hahah! Men ska ta och gå och duka nu, får skriva mer sen! Have a nice day! <3

lördag

Har inte blivit att jag bloggat nåt idag, vaknade halv 12, eller mamma väckte mig rättare sagt då :P hehe undra hur länge jag hade sovit annars ?. Efter det duschade jag och sen åkte jag och mamma till Mattias jobb och köpte julklapp till moffa Sedan blev det handla på maxi, köpte oss lite mat och sånt. Sen direkt när vi kom hem ringde jag Sua och frågade om hon ville med och knalla till storheden, hehe hon hade också just kommit hem därifrån men hon ville självklart följa ;) Det blev även att Tina hakade på :) Vi gick dit 3, först gick vi in på Lindex för Sua skulle kolla lite, sedan gick vi vidare till Maxi, där köpte vi lite godis :P Sedan knallade vi tillbaka hem, i kylan och mörkret. Det har börjat bli så jävla mörkt ut nu, så tidigt på dagarna. Men det är ju de som ingår när vintern kommer. Vi kom hem vid ungefär 5 tiden, alla gick hem till sig själv :p . Så fort jag kom innan för dörren var maten serverad, kassler med ris. Efter maten drog mamma iväg och jag har glottat lite film, har gråtit som en liten bebis ;p haha. Nu vet jag inte vad som händer, kanske ser nån till film och bara myser på.

Men ska ta och slå en pling till min mor nu och kolla om hon är på väg hem :) Ha en fortsatt bra lördag ;)<3

lite kortfattat

Har just kollat idol, har faktiskt ingen aning om vem som åker ut, men hoppas typ johan eller alice faktiskt, tyckte inte dem var så himla bra idag. Men det kan ju sluta hur som helst.
Efter maten tog jag och Mia en snabb promenad till storheden för att köpa hem oss lite göttans, det blev choklad och loka, Mmmmmm.....Hade ju även lovat att ja skulle lägga in lite bilder, men hittar inte min mobil sladd och jag orkar inte stöka runt i mitt rum just nu, får ta det imorgon :) Annars ikväll händer inte så mkt ska se idol utröstningen och sedan blir det kanske nån film, sen SOVA! Längtar typ till det :P haha. Men skriver imorgon och lägger in bilder, have a nice night ;p

internet-tjuv

Har inte kunnat skriva nåt idag, min kära bror har haft internet på sin data, men nu när han är ute och byter däck har jag chansen att skriva några ord....
Hade skola idag från 8 till halv 2 men jag och Mia hade bild så vi var till 3, mkt chill! ;)
Annars har jag inte gjort så mkt mer idag, bara varit hemma och legat i sängen och kollat nya 90210. Nu sitter jag mest bara och håller på att hungra ihjäl, blir mat först 6... Men nu ska jag gå och hjälpa till med maten, skriver mer ikväll, ska slänga in några bilder senare också på mig och Mia från bilden ;P heheh. Håll ut!
puss!

trött.

Har just sett film med morsan, Four Brothers. Skit bra film, måste jag bara säga. hehe. Nu ska ja strax gå och lägga mig så att ja orkar upp imorgon, tur som fan att vi inte behövde ha SO-prov imon då skulle ja typ dö! Tack Micke!

 FOUR BROTHERS!<3

Men nu ska jag sova, sleep tight my little friends! ;)

relieved!

Det gick bra på utvecklingssamtalet, det tog ca 20-25min, känns så himla bra nu när det är bortgjort. Efter det stannade jag och Tina kvar i skolan, var tvungna att ha bild, så vi stannade till ungefär halv 5 :P hann faktiskt få till min mun på självporträttet, hihi ;D När jag kom hem käkade jag pannkaka och sen dess har jag typ suttit här, har tränat lite engelska också till läxförhöret som är imorgon. Skulle egentligen också behöva göra matte, ligger efter såååååååå mkt men ja får göra det under helgen är inte på humör nu :P Men ska träna lite mer engelska nu,



Godkväll! <3


måste jag ?

Nu har ja kommit hem från skolan, slutade 10 i 2 idag. Jag måste dock åka tillbaka snart har utvecklingssamtal :S usch!
Kommer ju troligen gå rätt bra men hatar att sitta där ändå, fast sen när det är över känner man sig lättad :PHar tid klockan 3, mamma ska komma och hämta dig direkt efter jobbet.. Men nu måste jag skriva på papprena man ska ha med sig så ja inte glömmer det, skriver hur det har gått senare =) puss!

OTH!<3

Har just kommit hem, har varit och kört Mattias till Mia sen var vi och handlade. Har inte så mkt att säga  just nu, ska gå och duscha sen se nya avsnittet av One tree hill ;) Ha det så bra och sov gott! <3

OTH<3



Puss på er!

SKOL-LESS!!!!!

Nu är man hemma från skolan, livet känns ganska enformigt. Man kliver upp, är i skolan till typ 3-4 sen går man hem, gör lite mat och sen är det antingen tv, data eller kompisar. Iofs så kan det vara riktigt kul ibland men kan vara kul med lite variation också.. Skolan idag var iaf chill, hände inget spc (som igår) :P haha. Hade först idrott, sen var det so, sv, eng och bild. Har fått 2 läxor till fredag också, pallar verkligen inte men det är väl bara kämpa på antar jag. Jag har verkligen blivit sjukt less på skolan, längtar som fan till jullovet nu!

Ska gå och vila lite, har grymt ont i huvudet. puss
/ Jeanette!

kvällspromenad

Har ganska precis kommit hem, har varit ute och tagit en promenad med min käre vän Susanne. Det var väl inte den nyttigaste promenaden, vi "råkade" hamna på ica, höhö ;p Vi gick sedan runt lite i g-stad och kollade in läget, såg dock inget kul, men vad mer kan man förvänta sig av detta råtthål ?
Nu ska jag snart gå och duscha sen blir det nog se nåt avsnitt vänner och sedan the bed! MYYS!!



......

hemma, efter en lång dag!

Nu har jag kommit hem från skolan, vi slutade tidigare idag (vanligt slutar vi 5 i 4) men jag, Mia och Tina tänkte först stanna kvar i skolan och ha bild men då virrade vi runt och letade nån lärare som kunde låsa upp där, men alla hade såklart åkt hem.. + att när vi kom utanför mig stog vi typ i 20min och snackade om massa grejs, hehe!
Imorse när jag vaknade var jag jätte pigg och kände mig verkligen utvilad, men så fort jag kom till skolan blev jag fan trött igen, nåt konstigt i luften eller så är det bara för att det är så mörkt när man går till skolan :P haha på tal om ingenting ?

Hahahahah, idag på syslöjden så satt jag, Mia och Elin i ett litet rum i slöjdsalen och virkade, i en lite ranglig soffa
Först när Mia satte sig så kände man hur det knakade till sen samma när jag satte mig ner, men Elin liksom dunstade ner och då kände man hur den knäckte till, så då böjde vi oss fram och gungade lite på den och vips så var arslet i golvet! Haha fyfan va vi garvade, vi hade även lite skuldkänslor för att vi tog sönder den så vi fick typ psykfall där inne och sprang runt - VAD SKA VI GÖRA?? haha vi försökte till och med laga den men när vi insåg att det inte gick så var det bara att ta mod och säga till Eva-Britt (slöjdlärare), hon vart ju inte så värst glad men wtf det var ju fan inte meningen + att vi fick oss ett gott skratt... det går inte att förklara så bra hur detta hände och såg ut, men det var bara att vi helt plötsligt låg på golvet och ASGARVADE!!! xD

En fin bild på vårat lilla mästerverk



Men nog om det nu, nu ska jag ta och fixa mig lite korv och potatis sen ska jag bara vara hemma och chilla framför datan tror jag nog, blir nog att ja skriver lite senare, man vet aldrig ;)
Puss!

shower-time :P

Mia kom hit efter maten, vi satt och spelade lite SSX (snowboardspel), hehe det gick ju som det gick.
Efter ett tag fick vi ett litet snabbt besök från Elin som skulle hämta sin cykel.
När vi sen spelat klart drog vi ut och promenerade lite, vi gick runt lite och sen hamnade vi nere på bryggan. Det var jätte fint och mörkt där, men även jävligt läskigt, speciellt när isen knakade och det lät som att det var nån som förföljde oss under isen typ :p Haha, jag livrädd som vanligt och Mia helt lugn och cool. Det är det som är bra med hon, för då får hon lugna ner mig när jag är som räddast ;P TACK!
Nu är planen att gå och duscha och sedan sitta här vid datan och chilla på, sen blir det sova vid typ 10 tiden, är så himla trött som vanligt :P

Har också fått veta att jag har kvartsamtal på torsdag klockan 3 :O fyfan va hemskt!!!

Puss!

Måndag,

Har typ just kommit hem från skolan, var tvungen att stanna kvar och ha bild för annars kommer jag aldrig hinna klart med mitt självporträtt.. Har alltså varit i skolan från halv 9 till halv 5, drygt 8h :O Shit kan inte fatta att jag stannade frivilligt :p haha. Annars har skolan varit chill, sista lektionerna var det dock lite slamsigt men så är det ibland när man är övertrött! Haha det var kul iaf :D

Nu ska jag gå och fixa mig lite käk, blir palt.. MORMORS PALT = HIMMELRIKET!! haha, så sjukt god! Men nu morrar magen som en liten tiger så det är bäst ja drar nu ;)
PUSS!

90210

Har kommit hem från storheden för typ lite mer än 1h sen, vi gick dit och kollade på lite julprylar, men sen på vägen hem var det så kallt så vi ringde mamma och bad henne komma och hämta oss :p haha smart som man är så hade man bara leggings och inga vantar, hmm not! Aja jag överlevde iaf ;) Nu tänkte jag poppa lite popcorn och lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt 90210, det är en så grymt bra serie kan knappt vänta tills nästa avsnitt kommer. hihi
Skriver kanske ett inlägg lite senare om ja inte är för trött. Godkväll! <3


  90210


chariot <3

GAVIN DEGRAW - CHARIOT!! <3333

klar!

Nu har jag städat klart för dagen, det är konstigt för det ser fortfarande ut som en svinstia i mitt rum... Hmm..
Aja jag har väl inte ansträngt mig nog (A) ;)
Snart är det mat, Mattias och Mia ska komma hit och käka, efter maten ska jag och Sua knalla iväg till storheden, kanske kollar lite julprylar då :D hihi, Gud vad ja vill att det ska bli typ första advent eller nåt liknande, det är så himla mysigt veckorna före jul när man får pynta och gå på stan och handla julklappar när det är kväll öppet och det är marsaller runt hela stan typ, det är nog fan det bästa! :P Och alla julklappar SÅKLART! ;D
Nu ska jag iaf ta och duka till middagen sen ska jag ut med Sua i kylan..  Hejrå!

Time-out

Har tagit en liten paus från städningen nu..
hihi har inte hunnit göra så mkt men om ja ska orka så behöver jag ganska många pauser annars blir det så enformigt och då är det skit tråkigt :P Har inte ens nå bra musik ja kan lyssna på när ja städar och det är ett måste!
aja ska inte ta en sån lång paus nu, hihi då kommer jag aldrig i hinna klart idag, fast jag tror jag dammsuger och skurar imorgon så plockar jag bara ihop lite idag ;) see yaa!

nyvaken..

Har precis vaknat och jag kan inte fatta att det är söndag igen! :O Veckorna går grymt fort och speciellt helgerna.. Usch! Idag är planen att städa lite i mitt rum, sen tror jag att ja bara ska vara hemma och se film och gotta mig i allt godis ;D
Har ett väldigt stort sug av att köpa julsaker konstigt nog, det blir så himla mysigt sen när man tar fram alla tomtar och julstjänor osv. Tror kanske ja ska ta mig en promenad till storheden sen, om ja orkar :P Aja, städa är iaf nummer 1 på listan sen får vi se vad som händer... och fötter.

Nu ska jag ta och göra mig en macka sen är det bara att börja jobba ;)


Puss!


Ett skepp kommer lastat med ... ?

Det blev stan iaf idag, fast gick inte på själva stan, for till mammas jobb och tog massage i deras massagestol sen slumrade jag till ett tag i sängen som dem också har, nere i den kusliga källaren :P Var där i typ 2h medans mamma jobbade lite, på vägen hem åkte vi och handlade lite, sen for vi hem och fixade mat.
När klockan var vid 5 nån gång tror ja gick jag till Elin, där fick man en STOR "skål" med godis för att jag fyllt år.. Tack sweetie!!<3 Sen efter att vi suttit och flummat oss ett bra tag kom även Mia dit, då slog vi på A mighty heart, den var rätt bra, hade nästan lite svårt att hänga med bara :P
Det var meningen att mamma skulle komma och hämta oss vid halv 10, men när vi gick ut för att vänta på hon så ringde hon och sa att bildörrarna hade frysit så dem gick inte att öppna. Då var det bara att knalla hem.. Hade inga vantar och fick bära på allt godis, haha det var bara lite kallt!

Imorgon har jag lovat mamma att jag ska städa lite i mitt rum, för det är fan bara drygt 2-3 veckor kvar till första advent! SHIT!
Vi får vell se hur det blir med den saken iaf (A) hehe!
Nu ska jag se One tree hill och sen ska jag nog fasiken sova tror jag. Det skulle vara väldigt skönt må jag säga!...

Sov så sött! ♥


GodMorgon!

Har just vaknat, gud vad skönt det var att få sova ut för en gångskull! . Det var Robin. E som åkte ut igår, lite halv tråkigt kanske, men bättre de är Robin. B :D heheh. Gick och la mig direkt efter idol utröstningen så jag har fan sovit i typ 10-11h :O haha.. Fast det dumma när jag sover länge är att jag får så himla ont i huvudet under dagen..
Idag har ja dock inga planer tänkte kanske dra på stan men tror fan inte jag orkar det. Vet inte heller om Mattias och Mia skulle komma hit och käka idag, vi får la se. Men nu ska jag ta och göra mig lite frulle och sen ska jag bara mysa på.
Ha en bra lördag! puss! puss! puss! <333


ute på hal is!

Sitter just nu och väntar på att idol utröstningen ska börja, känner på mig att Robin B&E och Anna kommer hänga lös, fast vill ju inte det men det känns så tyvär.. Innan idol började gick jag och Mia en snabbis till maxi, Mia hade godis begär, jag hade nog haft det om ja inte hade proppat i mig godis innan :P haha.. Vi hade ett litet äventyr iaf - Mia och Nettan på hal is, säger jag då bara!
Men det funkade bra, haha hände lite små roliga saker också, som jag inte skriver för det förstör bara det hela för ingen kommer fatta det :P hehe. Nu ska jag ta och ladda hem lite mer filmer sen blir det nog gå och lägga mig.


pussar!

FREDAG!

Nu är det äntligen fredag, och jag känner mig så fri på nåt sätt, nu när redovisningen är över, jag tyckte det gick rätt bra förutom att jag råkade säga fel och det blev lite pinsamt :P Annars i skolan har det inte hänt så mkt bara lyssnar på redovisningar och sånt stuff, i slutet av dagen fick vi även veta våra no-prov, det gick rätt bra för mig. Sen fick vi också veta att vi har utvecklingssamtal snart, det är inte min starka sida måste jag säga. Jag vet aldrig vart jag ska titta när jag väl sitter där, för jag börjar typ skratta om jag tittar Ture (lärare) i ögonen och på mamma kan jag inte kolla :p haha brukar oftast bara titta ner i bänken ;D
Idag har jag inga planer, eller förmodligen bara att vara hemma och verkligen SLÖA! Har typ inte sovit nånting i veckan så jag är himla trött! Måste ju iaf se idol ikväll, sen blir det nog sängen.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning innan mamma kommer, vi ska åka och handla nå smaskens till kvällen.

Ha en bra dag! puss!

sov-dags

Nu har jag just kommit hem, har varit och kört Mattias och Mia. Jag kan iaf meddela att jag vann i vänner-spelet ;) hehe.
Jaa, ja antar att det var allt :p haha lite kort men siit samma. Nu ska jag försöka sova är egentligen itne det minsta trött men ja måste vara redo för redovisningen imorgon så det är bara att börja räkna får.. 1, 2, 3, 4, 5, 6.... SNARK!
haha men sov sött pussar!






BOOORIING!

Sitter och har skit tråkigt, försöker få min bror att gå ut och gå med mig men det lär aldrig hända. Istället ska vi spela vänner the quiz, tv-spelet, haha ja kommer sååå äga ut han ;p Idag efter skolan har jag verkligen inte gjort ett piss hade tänkt åka och simma men det blev aldrig av sen hade ja tänkt gå ut att gå istället men har ingen att gå med så det blir inte heller av.. Sen ska jag och mamma skjutsa Mattias till Mia sen blir det nog bara åka hem och ta ett bad och mysa på.

Nu är det vinnar dags!! ;D see yaa! <333

13/11-08

Idag i skolan gjorde vi inte så mkt, tränade till våran redovisning och gjorde klart lite grejs.. Vi slutade halv 2 och då drog ja hem och satt mig här framför datan, har i princip suttit här sen dess :P datanörd??
Ikväll har ja inga planer om vad som händer, ska nog bara vara hemma och ta det lungt framför tv:n och kanske se en film eller två :P haha..  Elin sa i skolan idag att hon tyckte jag skulle börja blogga lite oftare, men har faktiskt inget på hjärtat, eller? ja nå sånt :P haha. Men ska försöka bli bättre jag lovar , (A)
Nu ska jag se lite vänner sen blir det plättar till middag, Yummie! fast börjar faktiskt bli liiiiite less på det men ähh shit the same :P


KYSS!<3

TiSDaG

Skolan var riktigt chill idag, skrev bara klart några paper till rapporten sen slutade vi 11, eller då var det lunch sen drog jag, Tina och Ida hem till Ida och fixade lite till vår redovising, kommer säkert bli bra. Gick hem därifrån typ 1-2 eller vad den nu var.. Då har ja fixat mat och sen bara kollat några avsnitt vänner.
Är såå himla trött, somnade vid halv 2 inatt, låg och kollade Greys anatomy och sen kunde jag inte sova för är fullmåne.
Vet att det låter sjukt liksom wtf kan man inte sova bara för att det är fullmåne? :O men så är det faktiskt i mitt fall, jag är ingen varulv eller så bara så ni vet ;) hihi,.. Har helt enkelt bara problem :P
Nu ska jag snart ringa och kolla med nån om de vill med på en promenad lite senare, sen ska jag sova tidigt inatt, får se om det blir nån sömn, ser att det är fullmåne idag också ;)


och Tina, Jag tänker INTE säga det där!! ;D okej? :P

Söt!

Sååå jäkla söt unge!! helt klockren! =D


Låter nästan som när jag skrattar ;O

Plugg??

Nu sitter man här hos Tina, det var meningen att man skulle plugga hårt, men neeeej så blev det inte, som vanligt! :P hahah, det är jag och Tina i ett nötskal.. Har iaf haft några skrattanfall och lite sånt skit, inget som ska tas upp..
Nu ska jag vara lite social, får skriva mer ikväll, om ja ids ;)
Pussar!!






TJAA  /TINA !

The BEST day of my LIFE!

OMG! , jag kan inte fatta att det är sant..Den 5 Mars ska jag och Mia och se VOLBEAT!<3
Det är helt FUCKING SICK! Tror typ jag drömmer... 
Jag tror jag måste hämta en liten tårtbit och lugna ner nerverna ;D



COOLIO!! <333


Måndag

Idag var det första dagen på tema-veckan, vi ska göra nå rese grejs, orkar inte börja förklara så utförligt :P höhö
I min grupp är det iaf, jag, Elin, Mia, Tina och Ida, riktigt bra grupp faktiskt ;) Vi jobbade vell dock inte så flitigt men det ska de bli ändring på ;D Ska iaf snart iväg till Tina och jobba lite med det, Mia fick feber så hon får stanna hemma och bli frisk och komma till skolan imon istället ;) Har inte hänt någe annat idag så det blev inget långt inlägg :P pussar!<3

Söndag, redan?

Den här helgen har gått sjukt fort enligt mig, fredagen bara flög förbi och likaså igår..
Idag har jag inga planer, tänkte bara ta det lugnt och mysa här hemma. Imorgon är det första dagen på tema-veckan i skolan, hoppas det blir en rolig och lung vecka, det skulle verkligen behövas känner jag.
Inatt hade jag typ värsta härliga drömmen, drömde att jag, Elin och Mia åkte utomlands till Bulgarien tror jag det var. Känner verkligen att ja bara vill åka bort en vecka från allt och inte tänka på nånting, det skulle vara livet.
Men det lär ju aldrig ske, så därför får ja drömma om det :P Har inte så mkt mer att säga, har inte hänt så mkt, men nu ska jag gå och få nånting i magen, det ända jag ätit är lite tårta på morgonen :P hihi.
Skriver mer sen, puss see yaa!

15år

Imorse vaknade jag halv 9 men eftersom att mamma inte var vaken så fick jag ligga kvar i sängen till 9 så att hon fick komma och sjung till mig. När hon kom öppnade jag paketen, fick pengar, en parfym, presentkort, det vanliga typ :p
Efter presenterna käkade vi tårta, operatårta, den är så sjukt god!
Nu sitter jag mest bara och väntar på att Mattias och Mia ska komma vid 2, då blir det mer tårta och sen mat.
Nu ska jag ta och göra mig i ordning, får skriva mer sen.
Tack alla som grattat mig ;)<333 love yaa!


Fredag

Har varit dålig på att uppdatera, men har haft så mkt i skolan, både spanska och ett stort fucking NO prov!
Spanskan gick bra, fick mvg och NO:n vet ja itne riktigt får förhoppningsvis veta på måndag.
Idag har ja inte gjort så mkt, varit i skolan till ungefär halv 1, sedan hem och så åkte jag och mamma för att handla, sen när vi kom hem började ja laga mat. Efter maten gick jag till Tina, vi skulle ut och promenera. Vi gick förbi Sua och så gick vi 3 förbi Lisa. Där stod vi i nästan 1h och snackade med hon, sen fortsatte vi gå lite till. När klockan var 20 över 7 gick jag och Tina till Sua för att lämna av henne och sedan gick jag och Tina hem.
Efter det har ja bara suttit och slöat i soffan framför idol. Måste säga att ja tycker det har varit otroligt jämt idag och ja har faktiskt ingen aning om vem som kommer få åka hem..  Vi får se om 5min..
Nu ska ja bänka mig framför tv:n igen, seee yaaa! <33

Tomorrow is my B-DAY!! yeey! <3

Tisdag

Har ganska precis kommit hem, har varit på stan och käkat med mina gullrumpor på Steakhouse. Det blev det gammla vanliga, fläskfilé, yummie!! Vi hade boka bord till klockan 7, så Mattias och Mia körde in oss så vi där i perfekt tid. Det var dock inte så många som var där och käkade så vi fick välja själv vart vi ville sitta. Vi gick därifrån ungefär vid 8 tiden nån gång, eller vi rullade snarare därifrån ;P Vi gick till bussen och 9:an kom nästan precis när vi kom fram så vi tog den och klev av på storheden. Då gick vi en snabbis på ica maxi och köpte med oss lite gottgott, kanske var lite onödigt eftersom att ja kommer troligen spy om ja äter nånting mer. Vi var klar ungefär 10 i 9 och då började vi knalla hemåt, var riktigt skönt att få ta en liten promenad efter all mat. Nu hade ja tänkt att bara slöa, ska nog sova snart för snart faller mina ögon ihop. Orkar fan inte plugga nå ikväll, eller kanske vi får se.... ;P Imorgon kommer bli en chill dag i skolan, jag och mia ska nämligen jobba i fiket från 8 till 13 och efter det har vi bara elevensval sen slut för dagen (:  NiiiCE!!

Sleep tight!<3

GAVIN DEGRAW!! :´(

Böööööl.. just i denna stund står Gavin degraw på en scen i stockholm och sjunger som en gud,för tusentals personer!
Det är säkert deras lyckligaste dag i deras liv. Själv sitter man här instängd på sitt rum och lyssnar genom hans skiva och tröst äter lite choklad. :´/
Skulle verkligen göra vad som helst bara ja fick stå framför scenen och skrika till ja tappa rösten.. Men nää så är det inte :( Fatta vilken upplevelse att få se han LIVE!! Skulle typ pinka i byxorna när han kom ut och speciellt när han sjunger Chariot! .. Åhhh ibland suger verkligen livet måste ja säga.


 
  
SNYFT!!

7 saker om mig!

Jag blev utmanad av: www.miahkalla.blogg.se

Regler;

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Så här kommer då 7 saker om mig:

1.Jag är LIVRÄDD för Hajar (och utklädda jultomtar som går runt på stan), haha 
2.När jag skrattar låter det som en kärring som fått brödsmulor i halsen.
3.Skulle vilja hoppa bungyjump innan ja dör (lär vell dö av det, i värsta fall..)
4.Min idol är tandfen.
5.Skulle jätte gärna vilja gå gymnasie i Göteborg.
6.Jag skrattar så jag gråter, minst 1 gång om dagen.
7.Jag har fotografiskt minne.

Har dock ingen att utmana för alla jag vet har redan blivit utmandade..

puss<3


RSS 2.0