Fr3dag

Har varit dålig på att blogga, men har inte hänt så mkt. Nu är det iaf bara 3 dagar kvar av lovet, det känns jävligt piss!
Idag kommer inte hända så mkt, nu innan maten ska jag typ inte göra nånting, måste nog åka med mamma och handla annars ska ja bara vara hemma och kolla greys anatomy säsong 1, som har kommit i brevlådan idag. Men jag får dock inte öppna det för mamma har beställt nåt annat till mig till min födelsedag :D Ikväll kommer även mormor och morfar hit, ska åka och hämta dem vid 6 tiden, sen är det bara hem och käka och sist men inte minst se idol.
Imorgon ska jag träffa pappa också, och senare på kvällen är dessa 2 mina...

         +        



Kommer bli super!

Nu ska jag ta och käka lite frunch, skriver kanske senare, puss!!!!
     

;O

Juste, hos Elin räknade vi ut att det är endast 57 dagar kvar till JUL! Känns lite läskigt tycker jag. Även om 57 dagar kanske är ett bra tag men det går faktiskt riktigt fort. Och man måste hinna köpa massa julklappar och annat krimskrams. Måste nästan och kika på lite klappar till de som varit snälla i år snart ;p
Puss<3


tisdag

Klockan är snart halv 5 och just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Idag har jag varit hos Elin, hon ska åka till Sundsvall imorgon så jag gick dit och sa adjö :( Vi satt först och snackade lite , sen lagade vi spagetti och köttbullar, efter det kollade vi the hills och sen desperate housewives. Vi höll båda på att somna :P haha.
Mamma kom sedan och hämtade mig halv 4 ungefär. Och sen dess har jag suttit här. Efter maten ska jag dra ut med Lisa och Sua på en promenad. Hade tänkt baka idag men det får bli en annan dag.
Nu ska jag se om det är mat snart.
see yaa! <3

Mååååndag..

Idag vaknade jag halv 10, har tråkat hela morgonen. Efter maten drog jag och Tina till Lisas mormor, där var även Sua. Men Lisa och Sua var på ica när jag och Tina kom fram, och eftersom att det tar ett tag att gå dit från ica, så bestämde sig jag och Tina för att gå en promenad. Ungefär 20min senare ringde Lisa och sa att dem var tillbaka, så vi begav oss dit igen. Lisa och Sua började laga mat, kyckling och potatis. När det var klart slog vi på en film, daddy day care. Medans vi såg den käkade Sua och Lisa. När vi hade sett ungefär 40min av filmen, gick vi till köket och käkade lite smarrrrig glass. Sen satt vi där och pratade en bra tid. Vi prata om allt från vad vi gjort under alla somrar som gått till gymnasie, jul, och massa annat jag inte ska ta upp ;P Mamma kom och hämtade oss sen halv 10 ungefär så vi såg aldrig klart filmen :P
Nu tänkte jag bara slå på en film och sedan sova lite. Imorgon ska jag förbi Elin en sväng och sen ska jag hem och baka. Sen ser vi vad ja hittar på :P

Godnatttttttttt     pussssssss!!     <3333333

slöööööö söndag

Idag har ja typ inte gjort nånting, efter att jag hade käkat frukost satt och och såg idol reprisen sen blev det även att jag såg stjänor på is reprisen. Efter det bestämmde sig mamma och jag för att åka och handla, köpte inge kul, bara lite mat och sånt. Eller köpte faktiskt en hårnånting, som jag och Sua kollade på igår :P Innan vi for hem köpte vi med lite hamburgare från max hem, har inte ätit det på typ 1år känns det som, det var iaf riktigt gott.
Sen efter att vi käkat har jag bara suttit på mitt rum och hållt på att göra ett fotoalbum.
Guuud vilken tråkig dag, men ändå rätt skön. Funderar på om ja ska ta och röra arslet ut på en promenad nu ? ;p
Puss!

Go´morgon!

Har just vaknat. Idag ska man ställa om klockan till vintertid, så då tjänar man 1h det är rätt coolt tycker jag ;P
Idag har ja ingen aning om vad ja ska göra. Kanske ska vara hemma och gå igenom lite bilder och sånt och sätta in i album, får vell se om ja har nån lust med det senare :P Annars idag vet ja inte vad man kan hitta på..
Kanska ska kolla lite grejer till hk-arbetet och kolla på lite möbler och sånt, rätt trist men måste ju göras.

Hade typ världens läskigaste dröm inatt också, orkar dock inte gå in på detalj för det kommer inte bli lite läskigt när man berättar om de :P haha, det var iaf värsta Grudge-drömmen låg typ vaken flera timmar innan jag kunde somna om igen..
Finns typ inge värre, usch!

 BUUUUUU!

Nu ska ja käka frulle, <3

lördag, del3

Nu är detta det sista inlägget för idag :P Har faktiskt gjort ganska mkt idag.
Efter maten ringde jag Sua och kollade om hon ville ut och promenera med mig, så vi gjorde det. Klockan 6 började vi gå. Vi gick runt lite i gammelstad sen så forsatte vi till storheden ännu en gång idag. Vi gick in på både coop och maxi, köpte inget. Sen började vi knalla hem igen. Har ganska nyss kommit hem så vi promenerade i ca 2 ½ h :) är lite stolt över oss, eftersom att vi redan gått skit mkt idag :P
Men nu ska ja troligen poppa lite popcorn och slå på en film, sen ska jag sova. Är så himla trött!
Vet inte varför jag är det, har ju ändå sovit rätt länge inatt. Ajja nu ska ja ta och ha lite lördagsmys.
Go´natt!<3

lördag, del2

Nu har jag just käkat med familjen, det var nå kött och potatis som severades. Var helt okej :P
Fynda 6 böcker på marknaden idag, Sua köpte också lite böcker. Annars fanns det inte så mkt annat där för min del. Men 6 böcker för 40kr är ändå bra ;) Vi träffade Elin och även Lisa som var där med sin familj.
Vi var inte där så jätte länge, gick igenom allt rätt fort, det var proppat med folk. Mamma kom sedan och hämtade oss. Hon släppte av oss på ica maxi, där köpte jag en hårinpackning och naturgodis. Sua köpte deo,lipsyl och naturgodis. Sen knallade vi hem till mig. Vi kollade om det var någon bra bio som gick, men icke :( Får gå nån annan gång.
Vi slog iaf på en film, blev askungen 2 ;D hahahah. Sen efter det skulle Sua hem och äta och jag likaså. Nu när ja gjort det tror jag bara jag ska sitta och vara lite social med resten av gänget ;P
Pussar!

lördag, del1

Vaknade imorse klockan 9, har sen dess bara suttit vid datan och varit och duschat.
Ringde även Sua nyss, råkade väcka henne, förlåt för de ;) Vi ska åka på arcus loppisen och kika runt lite. Kommer säkert träffa massa folk. Elin skulle dit och sälja med sin familj så vi lär vell möta henna åtminstone =)
Annars är planen idag att Mattias och Mia ska komma och käka, sen blir det vell bara umgås med dem och chilla biffen ;D Men nu tänkte jag gå och ta lite frukost. Pusshejs, skriver mer sen och berättar om ja fyndat nåt ;)


Jävla skit!

Har just kommit hem från hockeyn, fan vad less jag är alltså. Det var luleå vs. djurgården.
Dem spelade bra i början men sen när dem ledde med 4-3 då började dem slöa och när det var jävla bara 16SEKUNDER kvar så gjorde ju djurgården såklart mål! :S Då blev det 5min suddendeath och djurgården vann.
Höll fan i mig på att sparka sönder ryggstödet på stolen som var framför mig.

 VS. 



Annars idag har ja inte gjort så mkt mer än varit i skolan. Hade både matte och spanska prov, spanska provet gick riktigt bra, våran spanska lärare tog våra nummer och smsade oss vårat betyg, lite skoj :P haha
Matten gick vell sådär första delen tror jag gick bra iaf andra är ja inte säker (delade upp provet i 2 delar)
Imorgon har vi sovmorgon till 09.45 skönt som faaan! Sen ska vi bara vara i skolan och se film, sen drar hela klassen in till stan och käkar på waldorf. Efter det slutar vi och då är det LOV! :D
Nu ska jag sova, pussgodnatt!<3

Skit bra spelat idag tjejor!

Idag var det innebandy tunering i skolan, jag var hejarklack tillsammans med Elin och Mia :) 
Tjejerna var jätte duktiga idag, killarna också :P Dem första 2 matcherna vann vi, men den tredje gick inte lika bra :( det var sjukt synd att det andra laget skulle vara så himla osportsliga och dryga! Hade verkligen lust att gå och nita dem! Men ibland måste man ta ett djupt andetag och tänka om. Det är klart att det hade varit jätte roligt om dem kom etta i år igen, men whatever ni är ju ändå bäst och det vet ni ;D<3

 

Idag måste jag plugga som en liten tok, har både matte och spanska prov imorgon :S kommer gå åt skogen, eftersom att jag fattar verkligen ingenting av det kapitlet vi håller på med i matten. Annars är planen bara att vara hemma och ta det lungt, funderar  på om jag ska baka lite kladdisch ;) hade suttit himla fint faktiskt! 
Men nu ska jag sätta igång med plugget.

UPP MED HUVUDET! <3


Helt slut!

Idag har skolan gått jätte segt! Slutade 5 i 4, långa jävla tisdagar! Efter skolan for jag hem, sen gick jag till Elin. Vi satt först bara och chillade, sen när hennes familj dragit började vi laga mat, kyckling, rösti, vitlöksbröd och sås, fy bubblan så gott det var! Till maten såg vi nya avsnittet av One tree hill, avsnitt 7 säsong 6 :) Riktigt bra.
När vi käkat klart kändes det som att vi skulle spy, hade ätit alldeles för fort och alldeles för mycket! Men det var det värt.
När mamma sen kom och hämtade mig vid 7 tiden nån gång så bestämmde vi oss för att åka och simma.
Simmade 51 längder. De sista 10 längderna var jag alldeles själv i hela bassängen, sen kom det 4 gubbar som också skulle simma :P Har ganska nyss kommit hem därifrån och har ruggigt ont i kroppen nu, så jag ska bara ta det lungt och sen blir det nog att man lägger sig vid halv 10!! ;O


Tjingeling!<3


snark!

Har precis tagit ett långt varmt bad, är så himla kallt här i lägenheten. Det är inge bra på morgonen, för då när man känner hur kallt det är så kryper man ner under täcket igen och sover en stund till :p haha iaf jag..
Jag, Elin och Mia bakade muffins tidigar idag, jag och Mia hann dock inte se hur dem blev, vi var tvungen att dra oss hemåt, får vell se imorgon :) Nu hade jag tänkt att bara sitta här och chatta på msn sen blir det sova, är så himla trött, vet inte riktigt varför eftersom att ja har inte direkt gjort nånting anstängade idag. Antar att man blir tröttare på vintern när det är mörk ute 24-7!
Ähh nog om de nu , ska se vad som är på tv nu. Pussar! ♥


Be my guest,

Har kommit hem från skolan för ett tag sen, dagen gick rätt fort. Har haft bild, svenska, spanska, hk, no och engelska. Slutade 10 över 3, men stannade kvar med Mia ett tag, hon skulle skriva klart "engelska provet". På vägen hem kom vi på världens bästa låt ska dock inte skriva ner texten ;P Ikväll ska jag och baka med Elin och Mia till redovisningen i svenskan, sen tänker jag bara vara hemma och lata!

Idag - Baka till svenska reodvisningen
Tisdag -
Vanlig skoldag, kanska åka och kolla på Mia och Mattias lägenhet
Onsdag - Innebandy
tunering i skolan (jag ska inte vara med :P)
Torsdag -
Spanska- och matteprov + svenska redovisning, på kvällen hockey
Fredag - Mentorsdag = se film i skolan och sen åka in till stan och käka, sen är det LOV!! ;D

Så ser min vecka ut...

Peace out!<333

godnatt!

Nu har jag duschat och gjort mig klar för kvällen. Jag Elin och Mia hann typ skriva klart om Shakespeares ikväll. Våran lilla dock teater kommer bli lite miffad men wtf :P Nu ska ja troligen bara sitta vid datan och tv:n , sen är det sovdags.
Idag har det varit svinigt kallt ute, har legat frost på marken och jag har varit tvungen att ha min parkas. Känner på mig att vintern kommer bli sjuhelsikes kall i år, men vi får se.
Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla I hennes skor på 3:an..
Puss<3

S ö N d A g .

Igår vid 5 tiden frågade jag Sua om hon ville ta en promenad till storheden med mig. Så vi knatade iväg, vi köpte lite godis och läsk sen ringde Lisa och då gick vi hem till henne. Där satt vi och kollade upp massa folk i gymnasiekatalogerna och tittade på Stjänor på is. Jag drog hem vid ungefär 10 tiden, då satte sig jag och mamma och såg Romeo och Julia. Den var bra, grät som en liten bebis ;P När filmen slutade somnade vi, men bara nån minut efter, så ringde Mattias i fyllan och sa att han hade gått vilse på porsön, så vi fick åka dit och hämta hem honom. När vi till slut hittade honom så skulle han på macken och köpa en snickers sen åkte vi hem och sov alla 3 igen :P haha slut!

Har just vaknat och idag måste jag plugga med Mia och Elin. Vi måste skriva klart våran dockteater som ska redovisas på måndag.. Får la se hur det kommer sluta.
Idag skiner solen och det är frost på marken, är nog inte allt för länge kvar tills även snön kommer, jag längtar. Det känns så meningslöst att det ska vara så här kallt utan snö.

Nu ska jag ta och göra mig en macka eller två, sen ska ja höra med tjejorna när vi ska plugga :) <3

BARA 21 DAGAR KVAR TILLS JAG FYLLER ÅR!!! ;D

Lördag,

Idag vaknade jag vid 9 tiden, vi gjorde oss i ordning och sen lämnade vi Viktoria på tågstationen. Har haft en väldigt rolig vecka med hon. Efter det åkte jag och mamma och simmade, blev inte så många längder dock :P Sen for vi och handlade och nu har vi just käkat, blev en tidig middag idag, var så himla hungrig. Idag hade ja bara tänkt vara hemma och mysa lite, var ett tag sen man bara var hemma och tog det lungt.
Mattias och Mia har köpt en lägenhet på Björx också ,så dem ska flytta in i november-december nån gång. Kommer kännas lite tomt här hemma men han är ju iofs nästan aldrig här så det kanske itne blir sån stor skillnad. Vi ska åka nån gång och kika in hur lägenheten ser ut.
Jag och Elin har bokat biljetter till Magnus Betner, den 1 november. Vi sitter typ längst fram, läskigt :P Men kul!
Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och se nån film tror ja, kanske slummrar till en stund också ;D hehe
Puss<3

Torsdag

Har kommit hem från skolan för inte så länge sen, sitter nu och virkar har varit och hämtat med garn idag från slöjden så ska typ sitta som en tok nu och försöka få halsduken klar. Skoladagen gick typ fort idag, men i slutet av dagen hände det lite tråkiga saker, orkar inte gå in på detalj dock. Fick även veta idag att no provet är först fredagen efter lovet så det var en lättnad, har matte prov på torsdag nästa vecka och sen måste vi göra klart våran dockteater till svenskan, kommer troligen ha fullt upp i helgen, iaf på lördag och söndag. För imorgon är sista dagen min kusin är här och då ska vi hitta på nåt kul har ja bestämmt. Men nu ska ja fortsätta virka lite sen är det käk. Pussar <3

Förlåt för att ja är så dålig på att uppdatera, men finns inte tid till de nu när kusin vitamin är här ;P

Tisdag.

Sitter här med min virkning, jag och Mia har börjat virka en halsduk, får vell se om de blir nåt att ha. Idag fick vi sluta tidigare för vi jobbade inte rasten på spanskan och sen var våran so lärare borta, så fick vi sluta hela 1 och en ½ timme tidigare :D Ikväll ska jag och Mia till Elin, för hennes syrra fyller 18år och då ska vi dit och fika och äta massa annat smaskens, vi ska även plugga, kanske (A) hehe! Annars har ja inte så mkt planer för dagen, ska säkert se film eller nåt med kusin vitamin sen sova.

Vsg Mia, nu har ja bloggat ;) <3

Shit vad fort de går!

Gud vad dagarna går fort, spc helgen. Känns nästan som att man inte har hunnit göra nånting ju.
FREDAG: Skola, sen for ja hem och städade. Vid 5 åkte jag och mamma och handlade sen for vi direkt och hämtade upp Viktoria på tågstationen. Efter de for vi alla hem och käkade sen var de idol dags, sen typ inge mer :P
LÖRDAG: Vakndade vid halv 10, hade ställt klockan så att vi skulle hinna på stan. Tog bussen in vid 11. Vi gick typ överallt på stan och vi var där i ungefär 4h. Jag handlade ingenting, men Viktoria lyckades få med sig hem ett par skor, 3 tröjor, legings, sen kommer ja inte ihåg om de var nåt mer :P Snäll som jag var så fick ja bära hennes påsar. Haha, vi såg faktiskt Joe Labero på stan också ,de var jävligt coolt! När vi kom hem iaf så var vi jätte trötta så vi spelade lite Guitar Hero och sen var de mat dags, det blev vitlöks kyckling och pasta :D Yummie! Efter maten bestämmde vi oss för att gå en sväng till ica maxi ,så då gjorde vi de. Köpte oss lite godis och dricka. När vi väl var hemma igen så kollade vi tv, först började vi titta lite Sverige vs. Portugal. Men eftersom att de bara var ja som ville se den så blev det att vi såg Stjänor på is, så jag hann inte ens se hur de gick :(  Ni får gärna skriva om nån vet hur fotbollen slutade...

IDAG:
Idag har vi inga planer, eller blir nog att plugga lite sen kanske vi bara ligger i  soffan och glottar film eller nåt annat slappt ;P Men nu ska ja gå och väcka min sjusovare till kusin. Ha en bra dag! <3

Puss!

Torsdag 9/10

Har tagit en paus från städningen och pluggandet, har både spanska och engelska läxa till imorgon, kommer typ blanda ihop orden ;S Imorgon kommer även min kusin hit, hon ska bo här i drygt en vecka. Kommer bli sjukt skoj, har inte sett henne på ett bra tag. Så på lördag blir de stan för hela slanten, har dock inte så många slantar men får vell titta  på när hon shoppar loss i värsta fall ;P Jag, Elin och Mia har även funderat på om vi ska dra på bio till helgen, om det finns tid för de. Vi tänkte gå på Mirrors, Mia säger att den är grymt läskig så kommer vell på psykiska skador resten av livet, men ibland  får man ta sånt. Men nu är de vell dags att återgå till arbetet så att mamma inte ser att ja bara sitter och slappar när hon kommer hem, då blir det ett jäkla liv ska ja säga. Puss!

 Buuuuuuuuuuuuu! ;)           Blir typ skraj bara ja ser bilden ;s hehe


Romeo, min romeo!

Har ganska nyss kommit hem från teatern, Romeo och Julia. Jag tyckte den var bra, väldigt sorglig också..
Åkte in vid halv 6 tiden, då gick jag, Mia och Elin på stan ett tag sen möte vi resten av klassen halv 7 vid norrbottensteatern. Teatern började klockan 7 och var cirka 2h + paus. När vi tog bussen hem så satt vi längst fram, eller jag stog, men iaf så stog vi och pratade om lite privata saker, och när vi ska kliva av kommer vi på att busschaffören säkert hört allt vi sagt :O haha.. Sen när vi kommit fram och skulle vänta på att Elins pappa skulle komma och hämta henne så hörde vi en hund skälla. Vi skällde med och när vi minst anar de så kommer de en stor hund i full fart springandes mot oss, trodde de var en rottweiler som skulle komma och bita ihjäl oss. Mia knuffade bort mig och Elin och började springa, tror dock att jag och Elin blev så chockade att vi stod kvar och skrek. Kändes precis som att mitt liv passerade revy.. Skit läskigt! Men sen iaf så kom ägeren och vi såg att de var en labrador,.. Haha hon måste ju ha garvat ihjäl sig när hon såg hur rädda vi var. Ajja alla har vi fått ett gott skratt för dagen ;)

Nu ska ja ta och sova lite, imorgon blir de skola. Hoppas bara ja inte behöver göra spanska provet som ja missade i tisdags, för ja har verkligen inte tränat nå :S
Tjingeling! <3

btw..

... Har glömt berätta att ja gjort klart min mössa på slöjden, den blev vell lite udda och så men man behöver ju inte använda den ;p Nu ska ja sova...

 SLEEP TIGHT! <33

hemma från skolan

Idag har jag varit hemma från skolan, har mått illa och varit yr hela dagen :S
Får se om de blir nå skola imon.. Känns så jobbigt att vara sjuk man kommer efter i så många ämnen och då måste man ta hem och göra massa tråkiga läxor :(
I posten idag har de kommit några fler tidningar och pappers grejs om gymnasie. Det är lite coolt, för min brorsa är med i Gymnasie guiden på sida 143, han står och fiskar :P måste komma ihåg att visa han sen när han kommer hem.

Ikväll blir de bara ligga hemma och försöka friskna till. Men nu ska ja ta och vila lite,

Over n´ out!<333


 


Gymnasie ?

Nu är det måndag kväll och jag tror ja börjar bli sjuk :/ har jätte ont i magen och mår illa, usch!
Skolan idag var helt okej. I slutet av dagen hade våran syo en liten föreläsning om gymnasievalen och sånt, kändes inte så mkt bättre för min del... Har no fucking idea vad ja ska gå, förvirrad. Jag skulle göra vad som helst, bara ja inte behöver gå i luleå, det känns typ som att mitt liv här är avklarat och det är dags att utforska nästa ställe, Karlstad skulle inte sitta helt fel. Ajja det är ju bara ungefär 3 månader kvar!!! :O Fattar inte riktigt hur dem tänkt att man ska kunna välja vad man vill bli när man är 15år :S .. ehh får se vad som händer....
Nu ska ja snart sova lite så ja blir bättre,   <3333


söndag

Idag har varit en väldigt seg dag, vaknade vid 9 då låg ja typ i sängen till 12 och tittade på vänner, sen vid 2 tiden började ja laga käk. Efter det har ja fortatt att sitta vid datan typ hela dagen :P Hade tänkt träna lite spanska men det blev inget med de, så får plugga som en tok imorgon efter skolan..
Hade även tänkt se Gossip Girl, men trodde de började klockan 8, nu alltså, men det hade ju börjat klockan 7 så då sket de sig också. Mamma har även kommit hem nu, så nu ska vi nog lägga oss och se en film sen ska jag nog sova:P
XOXO ;p

vinter redan?

Idag är de lördag den fjärde oktober, och det har snöat idag!! :O Vad är de som händer med världen egentligen ?
Vaknade vid 10 tiden då Mattias, Mia och mamma begav sig till tågstationen. Nu är dem i Kiruna, de ska på nån 50års fest och eftersom att jag inte ides följa så är jag hemma alldeles ensam, det är så otroligt skönt! Kan göra vad jag vill, det ända som är lite jobbigt är vell disken antar jag :P hah men det är de värt ;) Har ganska nyss gjort lite käk också, blev fläskfilé och klyftpotatis, annars har ja bara legat i sängen och degat den mesta tiden. Ikväll ska ja kanske vara med Elin och Mia ett tag sen blir de bara vara hemma och njuta av tystnaden.
Nu ska ja snart ta och göra mig i ordning och klä på mig lite kläder man kan visa sig i, har fortfarande på min pyjamas ;p
Skriver mer sen, <333


Funny bunny!

Har just kommit hem från kulturens hus. Gud vad bra de var alltså! jag trodde nästan ja skulle kissa ner mig när ja satt där och as garvade... Och Björn var ju bara för söt och bra och rolig och söt! ;) haha.
Gick med Mattias, han satt vid min sida och även han höll på att dö av skratt xD haha, jag började själv skratta när han satt och skrattade :P lite komplicerat var de men iaf så var hela kvällen jätte rolig. Träffade även Elin, Mia och Elins syrra Ida där. Stötte även på några fler man kände igen.. Det var iaf Özz, Soran, Måns och Björn som stog flummade på scenen, alla var grymt bra! ;)
Nu är ja dock grymt trött och ska ta och krypa ner under täcket och glotta lite film och kanske käka lite popcorn till de :) Mums!

Hoppas ni haft en lika bra kväll som jag,får berätta lite mer utförligt sen kanske om ja ids ;P Puss!

BJÖRN!!

Har just kommit hem från skolan och det har äntligen blivit helg! Nu blir de bara att chilla och kanske sova en stund.

Ikväll blir de  Björn Gustavsson! =D

 
<333

>night<

Nu är jag sjukt trött och jag har just gjort klart alla punkter till rapporten :D yippiie!!
Då är de bara att göra klart allt annat grejs imon på lektionen..
Men nu ska ja sova innan ja döööör!
Godnatt! <3333

21:12

Har just sett idol och måste verkligen säga att ja tycker det här är det bästa året som varit , både juryn och sångarna.
Jag tror det är Jenny som åker ut idag dock.
Har inte hunnit med så mkt annat i kväll, jobbat med no och nu ska ja fortsätta med det. Har ett litet problem bara och det är att jag bara har typ 3 papper kvar :o Ska försöka komma ihåg att ta med imon från skolan.
Nu ska ja ta och plugga sen se utröstningen..
Byebye! ;)

Ajj ajj!

Har kommit hem från skolan för kanske nån timme sen, slutade 25 i 2 idag.
På idrotten imorse, när vi sprang så råkade jag springa på Tina och då snubblade vi båda och jag tror banne mig att ja har stukat stortån ;s Gör för jävla ont + att den har svält och är nästan dubbelt så tjock som den andra :P haha
Fan att de skulle hända just idag, ska ju nämligen med skolan imon och besöka gymnasiet, och då kommer vi ju gå hela dagen :/ Ajja de är vell bara att bita ihop.
Senare idag är de plugg,plugg och plugg som gäller! Måste göra klart rapporten. Känns inte allt för kul men sånt är livet ;P
Måste ju även se idol ikväll och se vem som åker ut av tjejerna..

Nu ropar mamma att ja ska komma och duka, så de är vell bäst man gör de. Sen är de käk! :)

P&K<333


RSS 2.0