Sex and the city

Har just kommit hem. Har varit hos Siv och Sara som jag berättade igår att jag skulle. Fick iaf med mig hem Sex and the city boxen ( :D ) , ett par gardiner faktiskt, en film med marilyn monroe,en skiva med S.O.A.D och en shopaholics bekännelser (bok)

!!


Nu ska jag gå och se om dem börjat med maten, är HUNGRIG!!
See yaa!


Update, with a little music :p

Har ganska precis kommit fram till mormor och morfar i Kiruna. Min data är inte klar ännu, det är därför jag har varit så seg på att uppdatera.

Första veckan av skolan är nu avklarad. Så jävla skönt med helg!
Imorgon är planen att träffa min underbara kusin-vitamin Viktoria :D Ska även få köpa Sex and the City boxen av min tremänning, Sara som håller på att göra av med grejer inför flytten till Island. Hon har iofs bott där i.... ett år kanske? men nu ska hon ta med sig alla sina grejer och behöver därför göra sig av med lite. Och snäll som man är så hjälper man ju gärna till ;)

Sitter just nu bara och lyssnar musik på youtube, kan dela med mig av nån låt också :P Men ska fortsätta med det jag håller på med. Så peace out! '

Lovar att skriva så fort jag fått tillbaka datan :D


 






<33333 ;)

Byebye baby!

Håller på att tömma min kära dator at this moment, ska nämligen lämna in den på lagning. Kommer verkligen sakna min lilla bebis ;p Hoppas det inte tar allt för länge innan jag får tillbaka den :)
Kan bjuda på en låt för måste skynda lite och jag har ju verkligen inte lite musik och bilder att föra över...
Peace out!


-Love this song! ;)

Long time no seen

-Ojojoj vad det var längesen man bloggade (A) , Men har ju som sagt varit i London en vecka. Vilket var skit nice! :D Och nu har vi börjat flytta så har inte haft internet :p Kommer nog inte blogga så mkt på den närmsta tiden. Har fullt upp just nu :) Kan  iaf meddela att jag äntligen fått byta gymnasie nu. Kommer då börja samhälls ekonomi den 24 augusti :D Nu slipper man oroa sig över det..
Får berätta om min London tripp senare, orkar inte just nu. Är typ sjuk :(
Men ska försöka att inte dröja så länge till nästa inlägg ;) ha det bra puss! (L)

London om några timmar

Har just kommit hem, har varit med bea och sua. Vi har haft lite tjejkväll. Var mkt trevligt :)
Nu ska jag börja packa. För om några timmar sitter jag på ett plan till London :D
Kommer därför inte blogga nåt på en vecka.. Men då kommer det massor med bilder och stuff ;)
Ha det bra puss! (L)


LuleåKalaset DAG 3

Igår var en trevlig kväll på LK. Åkte in med Sua till stan vid halv 6. Vi skulle nämligen och äta på sub o co. Men när vi kom dit så hade dem stängt klockan 5.. Då tänkte vi istället gå till dagobert, men dem stängde om 10min så vi hann inte äta där. Våran middag blev då istället käk på max :p men det var också rätt gott :)
Efter maten gick vi direkt och ställde oss i kö för att komma in till området. Vi gick ett varv när vi kom in och sen ställde vi oss och väntade på att Markus F skulle börja. Han spelade i 45min då gick vi direkt från norra till södra hamn och såg endast nån låt av Kevin B. Han körde typ ingen egen låt, iaf inte under den tid vi var där. Vilket bara var nån minut ;p

Vi gick runt lite och kollade läget. Då träffade vi ''The Gang'' :) Vi gick med dem ett tag, men dem var så virriga så jag och Sua gick och kollade Anna Ternheim :p Vi stod längst fram och hon var så jävla bra!
Vi träffade sedan Mattias, Mia, Camilla och Alex. Vi följde med dem och hämtade Mattias leg, som han hade glömt hemma. Då kom Mias bror med det. sedan försökte dem dra med oss att åka karusell igen, men eftersom att jag inte är nån karusell-åkare så stod vi och tittade :p Var kul att hänga en stund med dem också.

Vid 1 tiden kom Suas föräldrar och hämtade oss. Och det var slutet av Luleåkalaset.
Torsdag och Lördag var lätt bästa dagarna! :D

När jag kom hem sen igen, såg jag en film på 4:an som jag länge tänkt se, Fear. Den var bra, men den slutade halv 4. Är en aning trött just nu :p Men ska ändå bjuda på lite bilder ;)














Peace Out! (L)

On my way

Har just duschat och blåst håret. Klockan 17.19 ska jag ta bussen in till stan med sua. Vi ska gå och käka på sub o co. Efter det går vi in på området och kikar runt lite. Resten av gänget kommer in senare under kvällen. Då blir det väl att gå runt med dem också :)

Idag är sista kvällen av Luleåkalaset och jag ska verkligen göra mitt bästa för att det ska bli en minnesvärd kväll ;p
Idag ska jag även försöka vara lite bättre med kameran än vad jag var igår. Men ska gå och kleta lite smink i ansiktet och ''våffla'' håret ;) Ha det gött pussar!


LuleåKalaset DAG 2

Igår var andra dagen av LK. Vädret var stålande ungefär hela kvällen/natten, kom bara några droppar regn i slutet.

Jag, elin och sua åkte in med bussen som gick 19.18. så fort vi kom in till stan gick vi och hämta våra snygga, guldiga helgband :p När vi kom in på området såg vi Ichy Daze. Tyckte dem var bra, tror jag har hört dem förr. Under spelningen stod vi med Mia and the gang ;) Efter det gick vi runt lite och kollade läget. Vid halv 10 såg vi några låtar av Thomas Ledin. Måste säga att ungefär 9 av 10 var äldre personer. Tyckte fan dem var värre än var ungdomar är.
så vi orkarde inte se hela tiden. Vi gick istället och letade lite folk osv. Orkar inte berätta så detaljerat :p
Men det var en trevlig kväll iaf. Men när jag och sua skulle åka hem vid halv 1 typ och vi väntade på att morsan skulle hämta oss, så kom det en finsk och en svensk kille och började snacka med oss. Haha det var lite roligt. Vi var tvungna att snacka engelska med han från finland och man fattade typ ändå inte riktigt allt han sa ;p Men dem var trevliga och dem satt och väntade tills våran skjuts kom :)

Ikväll är sista dagen. Då spelar markus fagervall, anna ternheim och kevin borg, som man känner till. Det blir säkert att gå och titta lite på dem :)

NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR...

















slut! (L)

RSS 2.0