Lördag

Idag har ja varit på stan med morsan. Shoppade som fan. Köpte mörkblå jeansleging, svarta converse, en tröja från vila, vanliga legings, underkläder och sockar. När jag kom in till stan kände ja hur shoppingkänslan kom till mig, eftersom ja inte varit på stan på as länge :P Kanske inte så smart att köpa så mkt nu, åker ju till stockholm på onsdag (A) hihi.
Nu ska ja iaf städa, sedan ska ja slå en pling till Sua tror ja :) kanske lägger in lite bilder senare på mina köp. Puss!

Freedom!

Oh happy day...! Idag har vi fått lov, känns så förbannat underbart.

Min fredags kväll har gått ut på att se film,film,film. Har rent ut av sagt haft det sjukt boring..
Imorgon blir det stan med morsan. Har fan inte varit på stan på evigheter, har seriöst typ inte varit en enda gång 09! :O
Whatafuck is my problem?!?!?!  Fast har ju varken haft pengar eller tid för de, men ändå liksom :p
Detta inlägg vart kanske lite mongo men är lite trött + att jag har så tråkigt liv så finns inte så mkt att berätta...
Men sovadags nu, Sleep tight!<3





-Coldplay live in Tokyo :)

bättre sent än aldrig

Ojojoj, det var sjukt länge sen ja skrev här.. Har varken haft ork eller lust, har inte heller haft så mkt på hjärtat.

Jag och morsan har nu bestämt att vi ska åka till London till sommaren! , nu ska vi bara börja leta biljetter och så ska vi kolla om nån bra artist kommer dit som vi vill se :) Längtar som fan! Men först blir det sthlm ;p only 6 dagar kvar nu. Halleluja! ;) Tror inte det blir så mkt shopping dock, ska försöka att hålla i pengarna lite nu, det jag ska köpa är iaf ett par converse och jeanslegings. Fast tror jag köper det innan vi åker, ska åka på stan till helgen och kolla lite. Men nu måste jag gå och duscha så att mitt hår inte är alldeles för blöt när ja ska sova :P 
Puss! Sov Sött!
 




1 dag kvar till LOV!!! =D

Yeey!

Idag har itne hänt så mkt varit i skolan och slöat. Imorgon ska ja till frissan, ska färga och klippa. Vill göra nåt med luggen men vet ej vad... Annars i veckan har ja typ massa plugg som måste göras :S blöööö pallar fan inte!
Men har inge mer på <3:t just nu , peace out!


Only 15 days left! :D

Bad ending

Har just käkat frulle och håller nu på att vakna till liv. Idag åker vi hem, tåget går vid 2 så är framme kanske 6 ikväll. Då blir de bara vara hemma och mysa.

Igår hade vi jätte trevligt med kusinerna. Vi åt, kollade gamla barn-filmer (jag var inte med på nån dock) Sedan satt vi mest bara och pratade och berättade roliga historier m.m. Haha, alla vuxna vart ju lite fulla. Det ända som var lite tråkigt var ju hur kvällen slutade. Det hände lite tråkiga saker, och jag, vickan och hennes kompis typ stört bölade. Men det löste nog sig till slut, för dem. Iaf så annars hände väl inte så mkt mer igår, än att vi hade jätte roligt och trevligt.

Men nu ska ja gå och duscha och göra mig i ordning :) P&K!

HAPPY VALENTINES DAY!

Idag är det alla hjärtans dag. Känns jäkligt deprimerande att man inte har nån speciell att fira den med...
Idag ska jag till kusinerna och käka middag, så vi blir nog hela tjocka släkten där. Annars idag har ja inga planer, blir typ bara sitta inne och ruttna :p Nä men alla hjärtans dag är verkligen trist om man är ensam, måste ja säga.
Men slänger in en liten fin låt iaf ;)


 


 


GLAD ALLA <3<3<3:S DAG! 


@ Kiruna

Har nu anlänt till min födelsestad, Kiruna. Det är sjukt kallt här och finns typ ingenting att göra...
Tågresan var inte så jävla jobbig som ja trodde den skulle bli, hade lite godis och tidningar, så de flöt på rätt bra.

Fick ju även min skoltröja idag. Tina smsade vid 2 tiden att dem hade kommit till statoil, så ja drog på mig skorna och skyndade mig till henne. När vi sedan har räknat alla pengar och dreglat lite på dem, gick vi iväg för att se om vi kunde hämta dem. Tydligen kunde man inte hämta dem förrän 5 men vi gjorde ett försök. Hon som jobbade kom sedan ut med en halv stor låda. När vi hade betalat och väntat på att hon matat in alla pengarna, tog vi varsin sida och började gå hemåt mot Tina. Det tog ett rätt bra tag. Lådan hade inga handtag och det gjorde inte de hela mkt lättare..
När vi var framme hos Tina, såg jag att klockan hade börjat bli mkt och ja hade varken duschat eller packat. Så tog mig en tröja och skyndade mig hem. Min tröja var lite stor, men sjuhelsikes mysig! Hade den på tåget :P

Nu hade ja tänkt gå och sova snart, blev inge sovande på tåget. Men skriver säkert imorgon på alla hjärtans dag och allt.
Puss! Sov gott! <3

Torsdag

Idag var en helt-okej skoldag, vi slutade 10 i 2. När ja kom hem började jag plugga direkt. Det har typ aldrig hänt förut :P Men så blev de idag iaf, eftersom att ja har so-prov imorgon + att ja ligger lite efter i matten så har varit tvungen att ta hem och jobba med det. Fattar dock ingenting av den jävla rymd geometrin! Kommer så faila provet på torsdag nästa vecka...

Har nyss kommit hem från affären. Har varit och handlat lite med morsan. Köpte mig ett par legings och ett par knästrumpor + lite naturgodis :D 

Imorgon åker man till Kiruna, känns lite surt att fira alla <33:s dag där, men ska iaf till mina kusiner och käka så det är ju ett plus i kanten och man får ju träffa kusin-vitamin så de ska bli kul :) Hoppas verkligen ja hinner få klasströjan imorgon så ja kan ha med den.

Men nu är planen att plugga lite, sedan ta ett bad och plugga lite där och sist äta n-godis och sova. Låter som en riktigt bra idé må ja säga ;)
Så åter till arbetet, have a nice evening!<3


10 / 2 - 09

Idag hade vi ingen sovmorgon, eftersom att vi skulle göra no-provet på morgonen. Det gick inte så bra kunde inget på labbarna, men kunde inte förvänta mig så mkt eftersom att ja inte tränade på de. Iaf efter no hade vi slöjd. Vi har äntligen fått tygerna som vi väntat på i drygt 2veckor nu. Hann inte göra så mkt typ lägga på alla mallar och rita runt :p
Efter slöjden var det idrott, vollyboll. Inte riktigt min grej, kan fan inte ens surva. Hehe. Sen var det tråkiga spanska och sist so. Vi satt mest bara och snackade då. På vägen hem hade jag och Sua en väldig fart. Hihi vi hade ju våra anledningar ;) Jag drog hem till henne en sväng och sedan kom morsan och hämtade mig när hon slutade jobba. Har nu hunnit käka våfflor här hemma. Det var gudomligt gott! Tror inte ja ätit våfflor på typ 1 år.
Nu ska ja strax slå en pling till Sua, så ska ja dra dit och hjälpa henne baka lite kakor =)
PEACE OUT!

Btw har sovmorgon imorgon , SWEEEEEET! ;)

The end

Nu tänker jag sova! , har suttit och pluggat in det där jävla kemi äcklet, i nästan 2h nu. Och ja kan typ ändå ingenting. Men fan heller nu skiter ja i de, det får fan gå som de går imorgon. Orkar inte sitta vaken hela natten för det där. Mina ögon håller på att slockna och ja känner att ja ändå är för trött för att få in nå mer i huvudet....
Ajja sweet dreams! <3

Yummie!

-Himmelskt!

GODNATT <3

stickycake ;)

Idag blev det inte så mkt plugg, ungefär bara 1h på morgonen. Har istället kollat film, spelat gitarr och sovit :) Mattias och Mia har även varit här och käkat, det blev vitlökskyckling och pasta , exellento!
Nu har ja börjat baka mig en kladdkaka, tänkte dra till statoil men hade ingen och gå med och det känns så mobbat att gå dit själv :p -haha ja vet att ja är udda. 
Men ska gå och stoppa in den i ugnen nu. Haha kakan alltså, om det var nån som missuppfattade de ;D Sedan blir de kolla lite tv och sist men inte minst sova .
See yaa! <3


HATA!

idag kommer min dag troligen se ut så här.... plugg, plugg, käk, plugg, sova.
Vi har ett stort fuckin no-prov på tisdag och det är massa onödigt skit som man ska trycka in i huvudet. Asså egentligen vad ska ja ha för användning av atomer och typ sånt där i framtiden ? Aja ska nog ändå inte plugga hela dagen, om ja känner mig själv, men ville ha ett lite dramatiskt inlägg ;P
Kanske drar ut en sväng eller något senare.
Men nu är de breakfast-time! ;) puss


sjuk igen :S

Jaha, nu har man blivit sjuk igen... Blööö pallar inte!
Idag har ja då inte gjort nånting, vaknade vid 10, då har gjorde ja lite no och annat tjafs Sedan har ja mest bara legat i sängen och halv sovit. Har iofs varit och handlat en sväng också, köpte mig lite gott till ikväll för morsan ska ut. Då blir de mys, gott och film :P Även lite hostningar och halstabletter där emellan.
Gjorde även om min design nyss, vet att de är lite tidigt med sommar bilder, men fick värsta sommar känslan :).
Nu ska ja ta och duscha sedan blir de movietime!  PusS!

Torsdag

Idag har vi gjort det sista i svenska nationella, känns grymt skönt. Innan trodde jag att tiden man fick inte skulle räcka. Det var ca 3h man fick, men ja hann klart på typ 1h :p Nu är det bara att vänta på resultatet, som säkert tar ett braaaaa tag! . Efter nationella hann  vi bara ha två lektioner, bild och no. Annars idag har ja inte gjort nånting typ sovit, käkat och ska snart dra till Sua. Får vell se va vi hittar på för skojsigt idag då :)
Men kommer inte på så mkt mer att skriva för tillfället, ska strax dra så... pusshejs =)

Slut på helg..

Denna helg har mesta tiden spenderats med Sua, vi har sett film, käka gott och slamsat på som vanligt. Idag var vi faktiskt riktigt duktiga tycker jag. Jag vaknade 8, då låg ja i sängen och halvsov till 9. Jag slog en pling till Sua då och vi bestämde oss för att åka ut på en liten utflykt. Jag gjorde mig i ordning här hemma och sedan körde mor mig till Sua, så slängde vi av mina skidor hos henne sedan släppte mamma av oss vid ica. Men vi var där för tidigt, de öppnade först klockan 11, så ja ringde morsan fort igen, så fick hon komma och hämta oss. Istället for vi till coop och handlade lite kakor och dricka :P När vi sedan var hemma hos Sua igen, klädde vi på oss varmt och sen vid halv 12 begav vi oss ner mot isen. Det tog ungefär 20 min att skida över till tomholmen. Vi satt där och har lite "picknick", sedan åkte vi lite i backen. Vi stannade inte så länge, det blev så himla kallt. Haha fan va vi gnällde på vägen hem, jag hade ont i nacken och axlarna och frös om tårna, Sua frös så mkt som händerna så att de gjorde ont och hennes väska krånglade hela tiden. :P Det var grymt skönt att sedan få komma in i värmen. Jag ringde mamma ganska fort efter att vi kommit hem, och bad henne hämta mig. När ja kom hem kröp ja ner under täcket och såg film. Ungefär resten av dagen har jag spenderat där. Nu ska ja snart ta och duscha sedan blir de nog en film, sen sova. Lägger upp några bilder från dagen =) KYSS!


      
hihi...
   

RSS 2.0