1 Juli

Shit det är första juli idag! sommaren bara rusar förbi, känns det som iaf. Har ju bara gått 3 veckor av lovet. Men det har typ varit de 3 längsta i mitt liv :p SOMMARJOBBET!!!  Blööö vad jag är spyless på det just nu... Men endast 2 dagar kvar!! :D

Idag var det jobb till 3.. Varit en jobbig dag eftersom att det "snöat" där vart vi jobbade. Nä men det var nåt träd som hade nån blomma som släppte massa "luddtussar" på arbetsplatsen. Man fick fan i näsan, munnen och ögonen och det kliade som fan! Får hoppas att det inte är lika mkt imorgon :)

-Snö / Ludd

Efter jobbet cyklade jag hem, duschade och sen kom morsan och vi åkte direkt in till stan. Rea typ överallt! Köpte en tröja, en kofta och en sak till som jag även köpte till Sua. Vid 5 tiden gick  vi och åt en kycklingbaguette på Sub o Co . Yummie!! Efter det drog vi en sväng till Mattias på jobbet och sa hej, sedan vidare till Kyrkbyn och dreglade över massa snygga bilar ;p Sen nu sitter jag är och håller på att somna så nu blir det snart sova för min del, men kanske måste spela lite burn out först ;D hehe!
Men sov gott pusshejs! <3

Kommentarer
Postat av: Christin M [ FOTOBLOGG ]

Svar: Tack! Hehe. Ska vi prenumerera på varandra via Bloglovin'? Jag har i alla fall lagt till dig, du får ju gärna göra det samma om du vill :)



Kram

2009-07-01 @ 21:38:24
URL: http://www.christinmartinsson.se
Postat av: Sofia

Håller med dig där, känns som att sommaren flyger förbi och att det snart är höst.. :S

2009-07-01 @ 22:08:49
URL: http://sofiaericsons.blogg.se/
Postat av: Jennilie

Sv: ja, tack. jag är faktiskt imponerad över att en vanlig digitalkamera kan ta sånna bilder :) jag har en Canon digital IXUS 75, 7.1 megapixels.

2009-07-01 @ 22:26:08
URL: http://dayswithjen.blogg.se/
Postat av: sua

Hihi, tomten har ömsat skägg ^^

2009-07-02 @ 15:23:18
URL: http://suua.blogg.se/
Postat av: -MeMilly-

Tjing!

Allt bra med idag idag?



(du glömmer väl inte att följa min nya blogadress med bloglovin'?)

2009-07-04 @ 15:20:54
URL: http://memilly.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0