The Half-Blood Prince

Nu har jag kommit hem. Bion var helt okej. Kvällens höjdpunkt var ju att träffa Mia och Elin. Det var jätte trevligt. Det blev dock inget fika, vi gick lite på stan istället innan filmen började. Haha så fort vi träffades började vi alla snacka och berätta allt som hänt under sommaren. Man pratade nästan i mun på varandra ;p Men så är det när man inte träffat sina nära och kära på ett bra tag. Träffade även Henke, Manne, Mikaela, Peter och Jonte. De hade också varit och sett filmen :)

Det blir då fan inte nå packa för mig ikväll iaf. Får bli imorgon istället. Hade även tänkt dra med mamma och kolla på tapeter till mitt nya rum. Men hon kommer aldrig idas.
Nu ska jag troligen slå på en film och poppa lite popcorn! ;) AWESOME




Hahaha hörde just att en liten tjej här ute på gården började asböla, så jag gick och kollade i fönstret var det var. Hon sa att hon hade skrapat upp knät men när hon visade det för sin mamma såg man ingenting. Hennes mamma försökte få tyst på henne, men hon bara grät och grät. Så då tar mamman upp en godis ur sin väska och ungen sätter den i munnen och blir tyst. Shit vilken liten barnrumpa. Även om man själv var så när man var liten (A) ;)

Men ha det bra, pössar!♥

Kommentarer
Postat av: emma

fin blogg =)

2009-07-17 @ 22:13:38
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: emma

kan vi göra =)

2009-07-18 @ 00:02:17
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/
Postat av: Bella

ååh var den bra? =)

2009-07-18 @ 00:31:42
URL: http://isabelletafs.blogg.se/
Postat av: emma

jag med :D

2009-07-18 @ 00:46:34
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0