Fett nice!

Idag är det marknad på skolan. Typ saker man gjort under elevens val. Har själv dock haft matte/no under den lektionen så jag har inte åstadkommit nåt säljbart. Ska dit strax innan 6 sen slutar den vid 8.
Efter det ska jag hem och städa, för vid 9 tiden kommer kusin vitamin hit. Kommer bli fett nice! Har inte träffat hon på ett bra tag nu och varje gång vi ses så har vi alltid lika kul. Haha alla säger att så fort vi typ ser varandra så börjar vi fnissa :P Men det är typ sant. Har gjort en liten plan för oss hur helgen ska se ut. Får berätta den senare hur det ligger till. Nu måste jag gå och blåsa håret sen börja med käk. Have a gr8 day!


- Jäkligt suddig - från sommaren 08

Life is a bitch

Har just käkat och diskat, så allt är rent och fint till när morsan kommer. Skulle tro att hon kommer vid 7-tiden nån gång. Idag hade vi skola till ungefär 3, fick sluta tidigare från so lektionen. Men var ändå tvungen att stanna i skolan till typ 4. Skulle göra en sak till vårat grupparbete i no/so som vi för övrigt ska redovisa imorgon :S shit är typ nervös, men det blir skönt när allt är bort gjort. Har idag även hunnit klart helt med min klänning och mitt broderi i slöjden. Och glad som jag är så höjde jag mitt betyg!! :D Ska nu resten av kvällen bara ta de lugnt är sjukt trött. Blir nog en tidig kväll ikväll. Skulle verkligen behöva lite sömn känner jag.

Men ska slå mig ner framför tv:n nu. Kommer inte bli så mkt bloggande till veckan, men sen när allt skoljobb är över då är jag tillbaka, så gott som ny ;) Ha en bra kväll ! Puss!

Haha så sant, så sant! :D

Jaa, vad ska man säga... ;D




-HAHA!

Never think..

Har varit en dålig blogg-dag idag, men har haft mkt att göra nu när jag varit själv hemma. Sitter iaf nu och försöker göra lite No/So , men det går inte så bra. Har fan inte en endaste aning om vad jag ska skriva .. Jag och Mia sitter och försöker luska ut lite åt varandra vad vi ska skriva. Får la se i slutet av dagen hur mkt vi har lyckats åstadkomma. I själva verket ska man bara gissa sig fram, men känns ändå som att man ska skriva fel :p Har även snackat med pappa för ett tag sedan. Det blir troligen att jag är där någon gång mellan den 5-19 juli. Kan bli skönt att få komma bort lite. Men känns som att hela sommaren kommer gå åt till jobb och vara borta hela tiden. Får väl försöka klämma in några dagars sol och bad :)

Men ska sätta igång nu så jag slipper vara uppe hela natten. Puss!

//

FF!

Morsan är borta i sthlm och kommer hem imorgon kväll, Sweet!! Har just lagat käk, det blev taco-gegga. Mums säger jag bara :) Det ända jobbiga är att man måste diska. Men det är det värt. Ska snart ta och plugga lite tror jag, sen blir det bara chilla på som vanligt. Men ska se lite tv först. Ha en bra dag puss! :D

The notebook

Har du skrivit klart bild analysen som ska in imorgon. Nu blir resten av kvällen lugn. Orkar inte rita nåt på bilden, får stanna efter skolan imorgon och göra klart den. Nu ska gå och duscha sedan tror jag fan jag ska se The notebook. Det var som ett tag sen och den är ju sååå bra!



Puss!


usch!!

Fyfan nu hatar jag skolan! De slänger på en massa läxor och shit som måste göras och man får typ ingen tid heller att hinna med allt... Är så sjukt less på allt som  har med skolan att göra. Vill fan bara lägga mig i ide och vakna till balen :) Gud vad skönt det kommer bli med sommarlov. Längtar som FAN! Åhhh jag är så jävla förbannad just nu!
Var bara tvungen att skriva av mig lite... Ha en bra dag! :)


haha! :p

Good morning

Jaha nu var det söndag morgon, har känts som att det varit söndag i typ 2 dagar nu. Men nu är det verkligen det. Idag måste jag plugga. Har ju tänkt göra det i några dagar nu, men känner man mig väl så vet man att jag alltid skjuter upp det till sista dagen. Fan fattar inte varför jag gör det.. Hade iaf tänkt följa med morsan till hennes jobb och sitta där och plugga, då borde jag få nåt gjort iaf :) Men ska ta mig lite frukost nu, sen göra mig i ordning. Ha en bra dag, får skriva mer sen. Vi får väl se hur mkt jag lyckats åstadkomma då :P

SEE YAA!<3

GODNATT

Sådär ja nu känner jag att ögonen börjar stängas sakta men säkert. Så tror det är smartast om jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon Puss! Sov Sött! ♥


Strange...

Nu är jag hemma igen. Har varit hos Elin och sett Robinson. Väldigt spännande var det.
For till hon vid 6 ungefär. När jag kom skulle hon äta, sen cyklade vi till ica maxi och köpte lite smaskens. När vi stod bland chips hyllorna och skulle välja dip såg vi en väldigt underlig sak.. Bearnaise-smak! Fatta äckligt det måste  vara ändå..
 
Här från ni ett bild bevis..



Efter Robinson följde Elin med mig hem för hon skulle låna Hundtricket. Haha tror jag vet varför men ska inte skriva det här och nu ;p Nu ska jag sitta och rita lite sen blir det troligtvis en film. Ha de gött! <3


Photos...

Här kommer bilderna jag lovat er. Det är från de två senaste dagarna (Torsdag & Fredag)
ENJOY!

Torsdag - Dag - Stan


Bea och Sua - Södra hamn


Södra hamn


Bea och Sua - Norra hamn

Torsdag - Kväll - Stranden



Grillning på G


Sua


Vi grillade marshmallows


Elin med lång pinne


Elin och Sua


Elin och Sua


The magical stick


Stranden


Våran lilla brasa

Fredag - Dag - Stan



Bea - Norra hamn


Sua - Norra hamn


Godis


Loka


Bea och Sua


Anka


SLUT! ♥

FÄRDIG!

Nu är den helt klar :)

:p


Ber om ursäkt

Förlåt mig för att ja inte lagt in nå bilder som jag lovat :p men imorgon ska jag göra det, då har jag all tid i världen.. Not! Ska göra läxor på dagen och sen efter maten iväg till Elin och se robinson men jag ska nog kunna klämma in en tid då jag kan lägga in lite bilder :) Nu ska jag se klart en film jag börjat se, sen sova. Sleep Tight! ;D

Resultatet :p

Detta blev resultatet, den är dock inte riktigt klar ännu. Men för idag är den klar :P


haha flumm!

GISSA :D

Vad ritar jag ? :P



HIHI!!

Yesterday

Blev inte att jag skrev nåt igår. Men kan dra det lite kortfattat. Var på stan med Bea och Sua, vi gick typ runt lite och solade m.m. Sen kom vi hem och då började jag och morsan grilla lite käk, mkt gott! Efter maten drog jag och Sua sedan vidare till Elin, vi gick ner till standen och gjorde upp en brasa och grillade marshmallows, kladdigt men gott ;) Vi satt där ett bra tag och i slutet kom även Tina och Lisa . Kvällen var med andra ord trevlig :) När jag sen kom hem satt jag och ritade lite och sen pratade jag med Sua i telefon ca. 2h :P 
Tänkte lägga upp bilder från igår lite senare under  dagen för nu ska jag dra iväg. Ska in till stan med Bea och Sua idag igen ;) Så får skriva mer sen och då kommer även bilderna upp. Lovar!!

On my way

Har just duschat, ska bara göra mig i ordning sen beger jag mig in mot stan, ska plugga idag hade jag tänkt. Får väl se hur det blir med det :) Sen senare idag hade jag tänkt dra ner till standen med elin och kanske nån annan som vill hänga på. Men har lite brottom nu, måste blåsa håret :P Ha en bra dag, för det ska jag ;) puss! :D


- Jag och Elin on the beach -08 :D


HJÄLP MIG!!

Det här är mitt 300 inlägg. Kanske inte så många men har ju haft mina dåligt uppdaterande dagar back in the days :p
Har iaf kommit hem från stan för ett tag sen.Köpte mig en klänning, ett linne och en kofta jag ska ha till balklänningen. 

På stan försökte jag även komma på nånting bra i födelsedags present till min bror som fyller 21år, den 8 juni. Har fan ingen aning om vad jag ska köpa. Att det kan vara så svårt ... Har nån nåt förslag? Skulle verkligen vara till stor hjälp :)
Hoppas ni får en fortsatt bra dag ;)
Puss

 
- Jag och bror sommaren 08


Lov!

Nu är det äntligen lov! Eller lov och lov är ledig två dagar extra, men tycker det klassas som lov ;)
Ska snart iväg på stan, väntar bara på att morsan ska komma hem. Sen ikväll blir det chilla, chilla o chilla! Ska nog sitta och rita lite, sen blir det kanske nån film eller liknande. Men ska ta mig nåt i magen känner mig en aning hungrig, har fan inte ätit nånting idag... Jag får skriva mer sen , har lite brottom just nu. Men ha en bra dag. Pusspåeralla! :D

20:26

Jaha nu blev det kvällen. Har just duschat och tror jag ska lägga mig och se nån film nu, sen ska jag fan sova. Blev inge rita idag, har broderat istället och massa annat så har inte hunnit men imorgon då jävlar :p
Imorgon har vi idrott på morgonen sen typ so, sv och eng. Slutar klockan 1. Men tror jag ska gå till slöjden då. Sen ska jag iväg med morsan på stan, ska kolla på lite avslutning- och bal-grejer.

Har faktiskt inte så mkt mer på hjärtat så jag tar och säger godnatt här och avslutar detta inlägg med 2 fräckisar :p haha...

En kvinna låg i koma på sjukhuset. När sköterskan skulle ta hand om patientens intimhygien noterade hon att det gav lite respons på EKG.
Hon prövade igen och då rörde sig kvinnan lite.
Sköterskan tillkallade kvinnans man och förklarade läget: "Hur galet det här än låter så kanske oralsex kan vara en metod att väcka henne ur koman."
Kvinnans man var mycket skeptisk men sköterskan gav sig inte.
Maken gick till slut motvilligt med på att prova och gick in i kvinnans rum.
Efter några minuter planade kvinnans EKG ut helt och hållet.
Förskräckt rusade sköterskan in och skrek: "Vad hände?"
Mannen svarade: "Vet inte, hon kanske kvävdes?"

----------------------------------------------------------------------------------------

Karin var i sen 30 års ålder och fortfarande ogift. Hon hade liksom bara svårt att träffa män. De män hon mot förmodan träffade visade sig vara skitstövlar. Till slut så bestämde hon sig att sätta in en annons i tidningen.
Hon skrev:
"Söker en man som inte kommer att slå mig, som inte kommer att lämna mig och som är bra i sängen."
Flera dar gick och hon hade inte fått något svar på annonsen. En dag när hon var nere i källaren och tvättade, knackade det på dörren. Hon gick upp och öppnade och där satt en man i rullstol som varken hade armar eller ben.
- Kan jag hjälpa dig? frågade hon.
- I'm the man in your dreams! sa han.
Hon vart förvånad.
- VA?
- Jag läste din annons i tidningen och jag är den perfekta mannen. Jag kan inte slå dig eftersom jag inte har några armar. Jag kan inte lämna dig eftersom jag inte har några ben.
- Men är du bra i sängen då? frågade hon.
- Hur tror du jag knackade på dörren...


GODNATT!

Hamburgar-dags!

Har just kommit hem från skolan. Stannade över och hade slöjd och hann faktiskt klart med klänningen. Ska dit imorgon för att göra ett band till den. Idag har varit en riktigt chill tisdag. I vanliga fall slutar vi 15.55, men idag har flera lärare varit borta så då har vi jobbat in lektioner och vi slutade lite efter 13.00 iställert. Sååå härligt!

Nu sitter jag och ska göra klart mitt broderi så ska ja ta med den också imorgon till slöjden. Då är det också bort gjort. Är så jävla skönt när man får "pricka av" saker på The To Do List :P Senare ikväll blir det typ sitta och rita lite tror jag, var på lite kreativt humör idag faktiskt. Men ska iväg och köpa hamburgare strax. Det var fan ett bra tag sen jag käkade det. Brukar oftast inte vara sugen på det men idag var jag fan det :)
Så smaklig måltid på er alla, Pöss!

The beach

Idag var första gången jag var på standen i år. Fan va nice det var att ligga där och sola och bara umgås med lilla Sua. Sedan kom även Lisa och Tina, det var också very nice. Har ganska precis kommit hem. Det dåliga är att jag redan bränt mig i facet... Fan va less jag är på min hud, bränner mig fan för minsta lilla och blir aldrig brun :S
Men nu ska vi inte klaga, sommarn är ju äntligen här!!! :D

Litet smakprov från playan...


♥ 

Pusshejs!

The sun is shining

Solen skiner idag och det är super varmt ute, så jävla nice!! Efter maten ska jag vara med Sua. Vi tänkte dra till storheden och köpa nåt mums, sedan ner till playan och chilla. Nu känner man verkligen att sommaren är här, knopparna på träden har slagit ut och gräset börjar bli grönt...
Men nu ska ja käka sen drar jag ;)

Over n´ Out!


Lättförtjänta pengar..

I lördags när jag, mamma, mormor och morfar satt och såg Eurovision Song Contest, hade mamma just sytt klart min balklänning och de ville se hur den såg ut på. Men eftersom att jag inte var så sugen på att prova den så sa mormor att jag skulle få 200kr om jag gjorde det efter alla länder hade sjungit. Snacka lättförtjänta pengar! Hon slängde även med en till hundralapp, så fick 300 spänn av dem. TACK! <3 De är alltid lika generösa.

 X3

Den oändliga resan!

Igår åkte vi ju då hem från Kiruna. Tåget gick 13.50. När vi satt oss ner och tåget började rulla, sa dem i högtalarna att samtliga skulle stiga av i Gällivare pga nåt fel och åka buss en bit. Det fula var att de sa att alla skulle skynda sig så att det hela skulle gå snabbt och smidigt. Men då när vi kom fram, var bussen som vi skulle åka med 1h sen! Alla vart skit less och gick runt och klagade. Sen 16.00 kom bussen och eftersom att vi var ca 100 pers så kunde inte alla åka i en buss. Därför fick en till komma. Vi fick åka buss i ca 2h till nåt ställe mitt ute i ingestans, Nakaträsk eller nåt ?
När vi sen var framme där hade den andra bussen som skulle komma , sakat efter och vi fick sitta där i över 1h. När vi sen väl började rulla därifrån och alla hade kommit, fick vi åka ca 2h till Boden. Där stannade dem ett tag eftersom att det är rätt många som ska av där och åka vidare till sthlm osv. Men under resan hade jag hört några killar säga att dem skulle till Umeå och i högtalarna när vi var framma i Boden sa dem att alla som skulle till Umeå skulle hoppa av där. Så då gjorde ju alla det. Men sen, typ direkt när vi skulle åka igen, sa dem att alla som ska till Umeå ska sitta kvar på tåget och att de väntar en buss i Luleå som ska ta dem dit. Smart att säga det när alla klivit av :S Så jag sa till morsan att det var typ 7st killar som skulle till Umeå men som hade klivit av. Då berättade mamma det för tåg personalen och hon sprang till lokföraren och sa att vi inte kunde åka ännu. Hon sprang sedan ut till tågstationshuset och letade upp alla. Då var det fler än bara de killarna som skulle vidare till Umeå. Så det var ju väldigt tur att vi sa nåt. Dagens goda gärning! :P
Sen från Boden till Luleå är det ca 25min med tåg och på tågstationen hämtade bror och hans tjej upp oss. Vi kom då hem 3h försent. Klockan var ungefär 21.00 när vi klev av tåget.

När vi sen hade varit och handlat, kröp vi ner i varsin soffa och såg Batman ;p haha. En mycket lång och seg dag var det. Men hade ju iaf lite ögongodis ;D

 


Norge vann!

Vinnare av Eurovision Song Contest 2009 är...... Norge. Tyckte han hade en bra och svängig låt och tyckte det var jätte kul att han fick vinna eftersom att han också hade skrivit låten själv. Fatta glad han måste ha blivit. Och vad kul att det är Norges nationaldag idag, då har dem mycket att fira.  Tyckte även det var kul att Island kom tvåa. Hejade på hon också :)
Jag blev egenligen inte så chockad att det gick som det gick för Svergie. Gillar inte riktigt den där låten och tyckte typ hon sjöng falskt igår, men det kanske bara var jag som tyckte det. Nåja bättre lycka nästa gång.

    -GRATTIS!
 



Nu ska jag ta och käka frukost, tåget avgår klockan 13.50. Är hemma vid 6 tiden. Lär inte blir nå mer inlägg om ja itne skriver när ja kommit hem. Men ni får ha det så bra.
 
Pusshejs!

Mums!

Nu var man mätt och belåten. Käkade lammkött och potaisgratöng. Köttet var inte riktigt min grej men det slank ner ändå. Har ju sparat så att ja får plats för efterrätt också ;) Blir tårta! :D Sen är det dags för Eurovision song contest. Vet inte riktigt om det är med nå bra, har inte följt det. Men det lär nog bli underhållande ändå, fast det är till klockan 12 ;O
Men nu ropar tårtan efter mig, bäst jag skyndar mig så att jag får en bit. See Yaa!


Silly Boy!


As soft låt! :D

stålande sol

Blev aldrig att jag skrev nå mer igår kväll, var för trött från tågresan.
Idag haa jag varit i fjällen med mormor. Det var jätte varmt och skönt. Vi satt där ett tag, mormor skulle kolla hur läget såg ut i båthuset och sen så drog vi hem igen. Har just duschat och nu är släkten här.
Ikväll är det Eurovision  song contest som gäller. Brukar itne riktigt se de, men ibland måste man ju helt enkelt. Lär inte hända så mkt annat idag.
Imorgon tar vi tåget tillbaka till Luleå igen. Kommer bli skönt att få komma hem. Är hemma vid 6-tiden nångång skulle jag tro. Då ska jag träffa Elin och Ida och vara med dem och planera till en redovisning vi ska göra. Kommer säkert bli bra.
Men nu ska jag torka håret. Puss

längst upp i norr

Har precis kommit fram till Kiruna, till mormor och morfars lägenhet på nionde våningen. Det är jätte fint väder och kok hett här uppe :p Ska snart ta och vara lite social med de andra, men måste sitta och kolla på igenom bloggar innan det.
Har inte hänt så mkt mer idag. Varit i skolan från 8-3 slutade egentligen 1 men hade slöjd ett tag. Sen stressade jag hem för att packa, duscha och käka. Klockan 5 gick tåget, Satt och lyssnade musik hela vägen. Tycker det är jobbigt att lyssna musik när man har headset för om man lyssnar på nån sjungvänlig låt är det så lätt att man börja sjunga och tänker inte på att de andra i omgivningen faktiskt inte hör musiken utan bara mig när jag sitter där och glänser med min "fina" sångröst. Haha, man måste väl bjuda lite på sig själv :)
Men nu ska jag checka runt lite på nätet. Ha en fortsatt bra dag, skriver mer sen :)
Puss så länge!

 
- Kiruna kyrka :p

Trött igen som vanligt..

Jaha nu var ännu en dag förbi och man är trött fast klockan bara är strax över 10 .. Det är helt fel måste jag säga, men det är ju den där jävla skolan som sabbar allt. Men snart är den över!! Bara att härda ut några veckor till.
Men eftersom att jag är så trött nu så tror jag ja ska krypa ner till kojs strax. Så säger godnatt här och nu. Skriver mer imorgon... Har varit lite seg på att skriva idag, men vi skyller på skolan såklart! ;) PUSS!

KLAR!!

Är äntligen klar med rapporten. Nu är den utskriven och klar! så nice alltså :D
Nu hade jag egentligen behövt packa men tror fan inte jag ids de, ska nog istället kolla lite på ikea på saker till mitt nya rum. Imorgon bär de av till Kiruna. Ska och hälsa på släkten. Kommer nog bli ganska långtråkigt men då får ja tid att plugga mkt och sen så är det alltid skönt att komma bort lite. Där lär det bli en hel del bloggande så ni får förbereda er på de ;) Ska kika in lite på ikea nu, skriver säkert sen igen :P Kisses!


Home again

Har kommit hem från skolan nu, var ännu en rätt meningslös dag på stadsöskolan. Hade typ ma, sv, sp, bild och no... Börjar verkligen känna att dagarna upprepar sig hela tiden. Sen så fort man kommer hem finns det alltid nå läxor eller tjaffs att ta itu med. Idag måste jag t.ex skriva klart min no-rapport om univerum, Yippie! Och sen efter det om jag hinner måste jag göra klart mitt broderi till skolan. Livet är hårt för dagens ungdomar, säkert för dem vuxna också, men det vet jag inget om :p Ska iaf ta och sätta igång nu så att jag kanske kan ha det lite chill till kvällen.
Lär ju skriva nåt inlägg lite här och där under dagen.
Hoppas ni har en bättre dag än jag ;p Puss!


Sleepy

Nu är det dags för mig att sova strax, är jätte trött och känner att ja bara vill att det ska bli torsdag (en dag närmare helgen) Tror faktiskt jag ska ligga och läsa lite. Läser Veronika bestämmer sig för att dö, av Paulo Coelho. Har inte hunnit så långt men den verkar rätt bra. Har tidigare läst Alkemisten av han. Den var jätte bra. Den var lättsam men samtidigt spännande och ganska djup.
Nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta bort kletet från ansiktet. Sov så gott Puss!

    

Enjoy the evening!

Besvär?

Hittade denna från cosmopolitan.se tyckte det lät ganska vettigt så la in den

Monster varje månad?


Äta choklad

Du måste inte äta p-piller för att bli av med ditt djävulska pmshumör. Testa någon av Cosmos naturliga metoder istället.


En vecka innan pms-symptomen väntas komma smygande:

Undvik salt, rött kött, snabbmat, alkohol och socker.


En vecka innan mens:

Drick en liter destillerat vatten (finns att köpa på Apoteket) om dagen och fram till en vecka efter mensen.

Fasta på färskpressade frukt- och grönsaksjuicer, örtteer och spirulina i några dagar. Det är också bra att dricka mycket färskpressad citronsaft utblandad i varmt vatten under fastan.


Under hela månaden:
Ät mycket färsk frukt och grönsaker, fullkorn och bönor, ärtor, linser, nötter och frön, kokt kyckling, kalkon och fisk.

Ät mat som är rik på blandade kolhydrater och fibrer. Det hjälper kroppen att bli av med eventuellt östrogenöverskott.

Minska på mejeriprodukterna.

Undvik koffein.

Motionera regelbundet.

Ta ett multivitamintillskott och se till att få i dig mycket acidophilus, kalcium, magnesium och b-vitaminkomplex.
--------------------------------------------------------------------------------------

Hoppas ni fick nån nytta av det :p hehe!


Free like a bird!

Sådär ja har nu kommit hem från skolan och gjort bort det jävla no-provet.. Kändes som att det ändå gick ganska bra, men fick lite hjärnsläpp några gånger. Innan vi slutade fick jag även igen ett annat prov jag gjort förra veckan och min no-rapport som jag väntat på en bra tid nu.. Fick MVG på båda!! Känner mig lite stolt faktiskt. Det är ju som kul när man får glänsa lite ;) Känner mig nästan fri nu när jag gjort bort no:n, and it feel´s good!! =)

Imorgon har jag dock nationella i spanska :S ska snart ta och träna lite inför det. Ska nog först och främst gå på toa, har typ hållt mig hela dagen, skolans toaletter är inte så mysiga. Ska även iväg med morsan en sväng lite senare och fixa lite stuff till min balklänning.
Men nu måste jag på toa :P skriver mer senare.
P&K!

Morgon

Tjohej..
Har just vaknat. Hade tur, behövde inte vara vaken halva natten igår, räckte till 11. Nu får vi väl hoppas på att provet går bra, men tror jag kan det ganska väl så de borde göra det :)
Ska strax börja göra mig i ordning, sen är det dags för skola. Har engelska direkt på morgonen. Sen är det so, sv, eng och sist elevens val. Slutar vid halv 3. Då ska jag gå till slöjden och försöka hinna klart med klänningen.
Men nu ska jag gå och käka frukost. Hörs sen! puss...


Vill ha sommar nu!!!

Livet har sin vändningar...

Nu har vi kommit hem....

... Så den stora nyheten är att mamma och jag ska flytta.
 
Vet inte riktigt vad jag tycker om det men jag försöker tänka positvit. Det är ju iofs bara in till stan, men vafan ja vill inte lämna g-stad även fast det är typ öde-placet. Lägenheten är jätte fin och ligger precis vid gymnasiebyn, det är ju väldigt nice när man ska börja där till hösten. Så slipper man åka buss och ha sig. Men herregud gammelstad är ju gammelstad och det är mitt hem! Mamma har iaf tagit lägenheten så i augusti bär de av. Blir nån gång efter vi kommit hem från London.

Just nu är det ända jag kan tänka på att jag kommer glida ifrån mina kompisar här ifrån och att man inte kommer hålla kontakten lika bra.. Det är ju fruktansvärt!  Har lite blandade känslor just nu....
Jag känner mig nästan elak mot mamma för hon är jätte glad och har ringt runt till typ alla hon känner och berättat (och då menar jag verkligen alla), medans jag bara sitter och glor in i väggen.
Men vänjer mig säkert vid tanken efter ett tag.

Nu har jag ett stort no-prov att träna till så jag ska nog sätta igång på en gång.
Sov gott ( för mig blir det nog inte så mkt sömn inatt)
Puss!


the big news?

Om cirka 1h ska jag och mamma iväg och kolla på den "stora nyheten" som ja berättade tidigare om. Jag skriver när jag kommer hem vad det handlar om osv. Hoppas ni får en bra kväll :)



Marianne tryffel

Nu har jag påbörjat min lilla bakning. Tänkte försöka mig på nåt nytt, Marianne tryffel. Låter ganska gott, och eftersom att jag älskar marianne godisar så borde jag ju även digga det här. :)
Vi får se...

Lägger in receptet...

Ingredienser:

•·        30st mariannekarameller

•·        250 g mörk choklad (70%)

•·        1dl vispgrädde

•·        200 vit choklad


1.Krossa Mariannekaramellerna , i en mortel eller med en kavel inslagna i en plastpåse.

2. Värm grädden i en kastrull. Ta av kastrullen från plattan. Finhacka choklad och rör ner i grädden. Tillsätt Mariannekrosset och rör tills allt är smält.

3. Låt blandningen svalna i en dryg timme i kylen. Forma sedan små bollar av chokladen och lägg in i frysen en kvart.

4. Smält vit choklad i vattenbad. Ta ut tryfflarna ur frysen och doppa dem i chokladen med hjälp av en gaffel. Låt torka och förvara sedan i kylskåp.


  ------>   


använd hjärnan.... för en gångs skull

Kom just på en sak som våran matte/no lärare sa idag innan vi började med nationella.
Han sa att de har börjat prata om att ha nationella i ALLA ämnen!  Hur fan ska de gå till.. Asså shit fattar inte vart de får sina ideér ifrån. Tänk er liksom att ha nationella i musik, slöjd eller typ bild o.s.v ! Jag fick världens chock när jag hörde det. Redan nu är man ju jätte nervös inför att ha nationella i dem ämnen man redan har och så ska de fixa så att man får de i alla! Det är ju sanslöst.
Men får iaf hoppas att det händer efter man har gått ut skolan. För det lär ju ta några år åtminstone, att fixa.. moahaha! ;)

jobbig dag.

Idag var skolan väldigt tröttsam. Hade no-nationella imorse, det gick piss dåligt, men vafan pallar inte bry mig det var ju bara en "testning". Efter det var de slöjd, idott (fotboll), spanska och so. Hade ju även so/no läxförhör idag. Och även det gick piss! :P haha.
Nu måste jag resten av dagen sitta och plugga till ett fuckin no-prov imorgon. Men har bestämt att jag även ska baka :D
Vet inte vad ännu men nåt smarrrrrigt får de bli!
Har sen ännu en nyhet att berätta, har inte riktigt bestämt mig om det är en bra eller dålig, men får skriva sen när jag smält det...

<3

COOLT!

Min bild har blivit upplagd på http://www.twilight.blogg.se/   känner mig lite stolt ! :D
Länk: http://twilight.blogg.se/2009/may/fanart-by-nettan.html#comment
Men nu ska jag sova. Dröm sött! <33


Awesome song!





mack-dags!

Nu är man nyduschad och klar, tror jag snart ska krypa ner i sängen och sova. Är inte destomer trött men är väl bäst om man har nationella imorgon... blöö! 
Hmm.. tror kanske jag ska ta och göra en varm-macka.. Hur gått lät inte de ?
Så får de bli :D  Hörs imorgon! <3


FUCK!

Fick just ett väldigt oroväckande samtal från Bea. Vi har No nationella IMORGON!! Som är 2,5h långt!!! Kan det bli bättre eller? JO KLART SOM KORVSPAD ATT DET KAN! 

Shit skaffa ett liv och sluta plåga oss........

school suck

Har nu kommit igång med pluggandet. Har hunnit skriva ca 4 sidor till no-rapporten, har nu typ 3 sidor kvar :S usch! Sen måste jag sitta och nöta in allt i huvudet också. Inte undra på att man allid har huvudvärk! Sen måste jag träna So/No och sen om klockan inte blir så mkt ska jag nog sitta och rita lite :) kanske lägger in nån bild då om ja hunnit klart med nåt.

Detta är allt jag har att göra i skolan...

- No, rapport + prov + nationella prov
- Svenska, rapport
- So/No, läxförhör
- Bild, bilden + egna reflektioner
- Tx-slöjd, klänning + broderi
- Spanska, nationella prov
- Hk, skriva recept grejs

Jag vill bara gå i ide nu och vakna upp typ dagen innan balen, fan va soft det hade varit! Men nej så är det inte, nu är det fan bara att slita häcken av sig de sista veckorna...
Bäst att sätta igång igen, pusshejs.

SUCK!


Sjuuuuk...

Idag stannade jag hemma från skolan, hade världens skalle-bank när jag vaknade och ett plus på det var ju ont i halsen.. Sov till ungefär halv 9 sedan dess har ja bara tagit de lugnt. Håller nu på att göra lite frunch, sen blir det ta en ipren och lägga mig och vila igen. Får hoppas det går över rätt snart, skulle verkligen behöva göra lite läxor.
Känns även jävligt trist att sitta inne och glo när det är super fint väder ute och när det är 28 grader här inne! och då har jag t.o.m öppet balkong dörren plus vädringsluckorna. Typiskt!  
Men nu är det mat dags, hörs puss!

go´kväll

Nu sitter jag och ska börja se Twilight, igen! :P haha tycker den är sjukt gullig. Har typ sett den 6ggr på lite mer än en vecka nu, kan väldigt många repliker, hihi. 
Btw av Mattias fick jag ett halsband, ett par örhängen och ett armband, riktigt gulligt av han. TACK! <3
Har inte så mkt mer att berätta så ska luta mig tillbaka och se filmen nu ;) puss godnatt!


söndag

Denna helg har fan bara flugit förbi. Har typ inte hunnit göra nånting, hade ju tänkt plugga och skriva på no-rapport osv men det har ju inte blivit av. Känner heller ingen lust att göra det idag så det får bli imorgon.
Idag sov jag till halv 12 :O fattar inte hur det kunde hända, var ju inte destomer trött igår eller så... Men iaf.
Imorse har Mattias och Mia kommit hem från Portugal, de ska komma hit och käka senare idag. Hoppas man får nån liten present då ;) Annars idag är väl planen att bara chilla på och kanske träna lite so/no eftersom att vi har "läxförhör" på det imorgon :S shit skolan är då verkligen på en med läxor och arbeten att göra ..... blir sjukt less!
Men nu ska jag käka lite frunch.
Peace!

painting

 

Detta är vad jag åstadkommit idag, blev rätt nöjd =)

the city

Har just kommit hem från staden, fyndade mig en tröja och ett par lite tjockare leggings, från gina. Snacka fel dag att dra på stan. EMD skulle komma till shopping, så det kryllade ju med folk. Men till slut när det hade autograf-skrivning kunde man iaf komma fram till affärerna. Efter vi var klara på stan åkte vi och handlade och nu ska jag typ lägga mig och vila, är jätte trött. Sen ikväll blir det bara vara hemma och ta det lungt, tror jag ska börja rita lite ígen. Det var ett tag sen, man har ju så mkt läxor och skit att göra. Idag blir det inge sånt tråk! :P
P&K

   
-hihi var ju tvungen att ta kort på dem ;p

Me like!

- såååå soft låt ! Me like a lot! ;)


sova igen?

Är för lat för att sätta in bilderna på datan ikväll, får bli en annan dag. Jag ska typ snart sova, känner mig inte destomer trött men man måste ju nästan sova så man inte sover bort hela dagen imorgon. Ska troligen en sväng på stan då om ja ids, annars blir det typ vara hemma och plugga :S Det är fan typ de enda man gör, ja pallar inte med skolan nåmer! Fan vad det ska bli skönt med sommarlov snart..
Men ska kika runt lite på datan nu, skriver imorgon pusshejs!<3

utvilad...

... och redo för dagen. Kom hem från skolan vid 07.00 imorse, har sovit sen dess, and it was goooood!

-Så vad har vi gjort denna övernattning då?

Vi kom till skolan 19.00, då satt vi mest bara och chillade m.m och några gjorde nationella prov som de hade kvar. Vid 20.00 - 20.30 beställde vi pizza från gammelstads pizzeria. Köpte mig en kyckling pizza, vad annars liksom?
Efter det var det film-time. Såg på Silent hill, har sett den förut men den är väl helt okej. När den var slut drog vi till sporthallen och spelade fotboll, tjejerna mot killarna och gissa vilka som vann ;) ...  det var ruggigt kul. Man var inte ett dugg trött efter åt, tror det var de som gjorde att jag orkade vara vaken hela natten. Efter idrotten drog vi tillbaka till skolan och chillade lite till, några somnade typ då. Sen kom våran lärare och skulle visa oss hur källaren såg ut i skolan, haha fyfan! nog blev man lite skrämd :p Sen under den sista tiden av natten gjorde alla lite olika, några sov, några lekte kurragömma och bara chillade och några såg film. När klockan sedan var 05.30 var vi tvungna att dra till hk:n och baka scones, blää säger jag bara. Ingen hade varken orken, eller lusten att baka men självklart skulle vi göra det ändå och sen bara slänga allt för de som inte ville käka nåt.  När vi sedan var klar där, fick vi till slut packa ihop våra saker och dra hem!

Hade det riktigt roligt inatt with the class. Var uppe i lite mer än ett dygn. Sen när jag kom hem somna jag på bums. Nu är planen att ta det jävligt lugnt hela dagen. Men ska ta nåt att äta nu :)

Lägger in bilderna senare idag, måste gå igenom dem och så... <33333 

Stressigt, stressigt!

Today, ladie´s and gentlemen´s är det övernattning på skolan , kommer säkert bli hur bra som helst :D Har det lite stressigt just nu, har just duschat och ska hinna packa med mig massa shit osv. Men jag ska försöka få mig några bra kort ikväll/inatt som ja kan lägga in imorgon.. Bäst jag sätter fart nu! pussar och godnatt! ;)


Done and done

Nu har jag äntligen städat klart, ska bara dammsuga och skura. Känner att man verkligen kan vara i mitt rum nu, innan såg det ju ut som en svinstia och jag menar det verkligen. Ett minus med dagen är att ja har blivit förkyld..... IGEN! Får väl hoppas att det har gått över till på torsdag iaf, då när vi ska sova i skolan, kommer bli så nice! Och sen på fredag är vi ledig, ännu mer nice! ;)
Nu väntar jag på maten, vi ska grilla idag, första gången i år blir det. Kommer typ tugga varje bit 20ggr :p
Men shit nu orkar ja inte skriva massa strunt ska gå och se vad som är på tv .
 


PEACE AND LOVE !

Lördag

Har just kommit ut från duschen, ska strax börja göra mig i ordning. Ska nämligen på stan med Elin vid 12 tiden.
Blir nog inte vara så länge, måste sedan hem och städa om vi även ska på bio ikväll, suck! :p Kommer bli en stressig dag idag...

Men ska jag ta och torka håret nu. Puss!

Back in Black

Yeey, nu har internet äntligen börja fungera, it´s so awesome!

Igår var det ju då valborg. Spenderade kvällen med Sua, Lisa och Tina. Vi käkade tacos och satt mest och pratade, var rätt nice.Sedan kom även Manne förbi och då satt vi och pratade ännu lite till :p Sen när vi skulle börja dra hem var klockan ungefär kvart över 11, men ändå så lyckades man vara hemma halv 1! ;o haha det tog ett tag att gå som ni kanske märker.
 Idag är planen att bara ta de lugnt. Vid 1-2 tiden ska jag och mamma åka till Mattias och Mia och säga hejdå. De åker nämligen till Portugal ikväll. Snacka fuskigt!
Men iaf ska börja göra mig i ordning nu, ska nog hinna vara med Elin en sväng innan det :)
Puss!


RSS 2.0