Marianne tryffel
Nu har jag påbörjat min lilla bakning. Tänkte försöka mig på nåt nytt, Marianne tryffel. Låter ganska gott, och eftersom att jag älskar marianne godisar så borde jag ju även digga det här. :)
Vi får se...
Lägger in receptet...
Ingredienser:
•· 30st mariannekarameller
•· 250 g mörk choklad (70%)
•· 1dl vispgrädde
•· 200 vit choklad
1.Krossa Mariannekaramellerna , i en mortel eller med en kavel inslagna i en plastpåse.
2. Värm grädden i en kastrull. Ta av kastrullen från plattan. Finhacka choklad och rör ner i grädden. Tillsätt Mariannekrosset och rör tills allt är smält.
3. Låt blandningen svalna i en dryg timme i kylen. Forma sedan små bollar av chokladen och lägg in i frysen en kvart.
4. Smält vit choklad i vattenbad. Ta ut tryfflarna ur frysen och doppa dem i chokladen med hjälp av en gaffel. Låt torka och förvara sedan i kylskåp.
------>
MY GOOD va gött de lät då! suck varför har itne jag unnardag i dag.. typiskt
ät lite smarrigheter för mej med!
ha de gott och tack för kommenataren!
gud vad gott:)
Ååh de verkar gott