Blood is thicker than water

True blood is awesooome! Håller på att se nyaste avsnittet av true blood just nu. Avsnitt 11, säsong 3. Diggar verkligen denna serie. Den har typ allt + lite till.


- Alexander Skarsgård! Grrrrr...


Date night

Har just sett Date night. Det var en rätt speciell film, men den var bra, hade sina stunder om inte annat.



Phil och Clara Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på dejt varje torsdag. Men en helt vanlig torsdagkväll vänds deras tillvaro uppochner då de misstas för gangsters och tvingas fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma…
- cdon.com


The finish line

Train – The Finish Line


STOCKHOLM SYNDROME. . .

Yaaaa...y! Morsan har bokat flygbiljetter till stockholm idag. Vi åker fredag den 19e november och kommer hem söndag den 21a. Satan vad jag längtar. Denna trevliga nyhet gjorde så att jag orkade härda ut skoldagen idag. Nu är det bara börja spara, så man kan shoppa! Hihi..

Sedan som grädden på moset så ska vi boka biljetter till Avenged Sevenfold! Därav mitt behov att åka. Det blir en helt super födelsedagspresent. Tack snälla mamma ♥



- Mor och jag, London 8/8 2009

 


I wanna touch the sky

Ligger och kollar ut på månen som lyser in genom fönsterrutan. Det är många tankar som vandrar runt i huvudet. Det kommer bli ett problem när man ska sova.. Var precis samma igår. Men börjar faktiskt funderar på om det kanske är dags att stänga ner detta och ta och sova ? Kan nog vara bra om man ska orka med skola 08.15-17.00 imorgon.. Jo, så får det faktiskt bli! Nu har jag bestämt mig. Ska göra ett tappert försök..


- 7/8 2010

 


So sick..




Here we go

Den här dagen har varit väldigt seg. Först skola från 08.15-13.50. Gick själv på stan efter skolan och efter ett tag kom även elin. Vi gick runt och kikade lite, sedan när hon skulle hem gick jag till mamma, på hennes jobb. Satt där tills hon slutade. Sedan gick även vi en sväng på stan. Köpte garn och stickor. Så nu ska jag sätta igång och sticka mig en halsduk. Wish me good luck!




It was only just a dreeaaammm..

Denna är grymt bra.. Nelly – Just A Dream - Main ♥



OHH, ME LIKEY!



!!!!!

 


Poppigt värre!

Detta är vad jag har att se fram emot ikväll!


- Pirates of the caribbean 3


Mätt och belåten

Nu har man fått sig lite mat i magen och sen lite efterrätt på det. Satt himla fint (y) Mattias, mia och mamma sitter just nu i vardagsrummet och kollar någon jävla naturfilm på tv. Känner att jag inte orkar vara så sociala med de längre. Sitter istället instängd i mitt rum med musiken på högsta volym och bara njuter av livet för stunden.

Jag har lite beslutsångest på vad jag ska köpa av allt det jag vill ha... Det är inte kul när man måste prioritera vissa saker och plocka bort andra. Känns lite elakt mot de klädesplaggen ju! Men tror jag börjar fatta mitt slutliga beslut.


- Bror och syster 6/6  2009
(hehe, den bjuder jag på...)



. . .




Plan B - Love goes down

Plan B – Love Goes Down




God morgon!

Har ganska precis vaknat. Hade lätt kunnat sova en stund till, men ska iväg på stan vid 12, så måste strax ta och göra mig i ordning. Blir nog inget köpande idag, men däremot ska jag kolla ut lite saker som jag sedan kan köpa när jag fått lönen den 3e. Kommer bli sweet!


- 16/8 2010


Turn the lights off

När jag var hos sua tidigare ikväll, så satt vi och pratade om massa saker vi måste göra till vintern osv. Konstigt nog så fick vi båda värsta längtan till vintern. Blev lite förvånad där.. Men måste erkänna att jag faktiskt gillar vintern. Dock gillar jag inte att den är så jälva lång! Men tänk de mörka, mysiga kvällarna. Man får ha sin mysiga vinterjacka. Jag bara älskar ljudet under skorna när man går i snö. Jag fyller år. Det är julafton och nyår. Man kan tända massa ljus. Det är helt enkelt en himla mysig årtid.


- Jag och sua, datum ? (några år sedan)


"From paris with love"

Just hemkommen från sua. Vi har haft en mycket chill"ig" kväll! Åkte dit vid halv 5. Vi hoppade direkt på varsin cykel och cyklade iväg till storheden. Först ica maxi sedan coop. Köpte lite gottgott och sedan cyklade vi hem igen. När vi kom fram till henne, skulle hennes föräldrar just åka, så vi slog på en film, Ratatouille. Så jävla gullig film det är alltså! Efter filmen gjorde vi väl inte så mycket. Typ satt och pratade, planerade lite inför vintern och bara socialiserade lite.

Som sagt så har jag nyss kommit hem, och planerar nu att spendera resten av kvällen framför min kära dator. Har saknat den så!




On my way to oldtown

Ska strax käka. Sedan blir det en tripp till gammelstad, till sua. Blir en chillkväll ikväll. Vi ska nog gå en sväng till storheden och köpa nå gott. Sen hem till henne och bara mysa. Ha nu en bra lördagskväll allesammans!
 


- 28/8 2010


Ny design!

Sådär ja, då var den nya designen gjord. Det tog ju bara sådär ett X-antal timmar. Är inte riktigt nåt proffs på sånt så då tar det ju den tid det tar. Men blev iaf nöjd!

 

 


No hitting the city after all

Pratade just med sua i telefon. Vi båda hade planerat att dra på stan idag, men vi kom fram till att vi gör det imorgon istället. Hade verkligen ingen ork att börja göra sig i ordning och gå in till stan idag. Tror istället jag ska försöka fixa en ny bloggdesign. Den jag har nu känns lite för somrig.. Ska ta och göra ett försök.


Two-zERo-oNE-Two

Jay Sean – 2012 (It Ain't The End)




Hit the city

Idag måste jag gå iväg på stan en sväng. Ska kolla om en tröja på hm, som jag vill ha, finns. Annars blir det troligen att beställa den. Ska även kolla runt på lite converse och massa annat. Blir nog inget köpande idag. Måste vänta tills jag får min lön, som är om typ en vecka. Ska försöka dra med mamma. Skulle vilja köpa garn, så jag kan sticka mig en halsduk. Men känner på mig att hon inte är så taggad att gå på stan idag... aja, jag ska göra ett försök att övertala henne.

Men nu - frukoooost!


Kliar i fingrarna...


 


P-P-P-POKERFACE-P-P-POKERFACE

Blowsight – Poker Face




HELG!!!

Just kommit hem från skolan. Att ha svenska i närmare 3h i sträck är inget jag rekommenderar. Det sööög! Nu har jag iaf fått komma hem och börja helgen. Om 1h ska jag och morsan ner till grannen och käka middag. Efter det ska jag gå hem och bara mysa på. Fyfan vad skönt med helg! No more school.. for a while.

 


- The view from the "Hackspett"


Meet a Bear

Britta Persson – Meet a Bear




Before and After

Har nu även fixat skohyllan i min garderob...






New shoes in my house

Fick ett par uggs av mor idag, THANKS! ♥
Köpte även själv ett par skor. Jag vet att det är sommarskor, men jag kunde inte motstå när det var rea. Så nu är jag 2 par skor rikare. It feels goooood!




"Pyssel"

Fick sluta skolan halv 5. Har just kommit hem från stan. Fick med mig en påse hem med lite grejs i, som jag ska packa upp och fixa i ordning lite med...




Give me strength

Shit, vad jag inte kommer orka med idag. Har skola från 08.15-17.00. Och då slutar vi dagen med ca 4h nk... Kan det blir värre ?

 

Efter skolan ska jag på stan med mamma. Ska kolla på skor och kanske lite annat, vi får se. Sedan blir det väl hem och plugga, för känner jag Ingrid rätt, så kommer hon garanterat ha gett oss läxor första dagen. Kan vara en anledning till varför inte så många verkar gilla henne.

Hinner inte skriva nå mer just nu, måste göra mig klar för skolan.. Skriver mer när jag kommer hem. Vilket lär bli typ vid 6-7.. <3

 


Who cares?!

Idag hade vi ju då våran lilla ta-hand-om-1orna-dag. Det vart väl inte riktigt som planerat, lite smått kaos kanske, men det funkade. Vi började klockan 10 i klassrummet där några av killarna från våran klass skulle "värme upp" "barnen" med några lekar. Efter det var det våran tur att utföra våran skatttjakt. Vi delade in dem i grupper och skickade iväg dem med en lista på saker de skulle hitta. De var inte allt för engagerade, men gruppen som hade minst poäng blev banne mig straffade för sitt sämre sammarbete. De var tvugna att ställa sig upp inför alla och sjunga bä, bä vita lamm.. Hehe, jag vet vi är ju bara för hemska ;O Sist men inte minst var vi tvugna att gå och äta med de. Och vilken himla tur vi hade att det var fiskgratäng och allt!... N O T !

Efter skolan gick jag på stan med sua, lisa och denise. Vi gick och köpte lite skolblock och kollade runt på lite annat. Imorgon är ju första dagen efter schemat. Kul som fan att vi slutar klockan 5.... Kommer döööö!

Nä nu ska jag nog gå ut och ta mig en promenad i regnet (vet inte om det regnar längre, men det har gjort det) och sedan ska jag krypa ner och sova, inge sovmorgon imorgon inte.


- Dagens shopping..

 


Shirtless and SEXY as HELL!!

Hade tråkigt, så satt och googlade lite. Kände mig kreativ, så satte ihop ett litet collage och detta blev " The Masterpiece "...



Aaaaawesooooome !

Kid Cudi – Erase Me - Main ♥




Nu äre..

... Fångarna på fortet som gäller!




Teenage Dream

Katy Perry – Teenage Dream




Time after time

Så då var planerna för 1orna imorgon, klara. Det blir först lite "lekar" i klassrummet och sedan drar vi ut dem på skattjakt. Slutar sedan efter lunchen.

Idag har vi ju då endast planerat vad vi ska göra imorgon och sedan slutade vi vid 12. Gick och åt med sua, denise och lisa, sedan gick vi till stan. Jag skulle träffa upp mattias. Resten åkte hem.

Har ganska nyss kommit hem. Eller har suttit ute och snackat med sua i telefon i ca 40min. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Är jävligt hungrig, men vi har typ inte ätbart. Så det blir väl bara ligga med datan på magen, kolla lite how i met your mother, kanske sova en stund och bara vänta tills mattias och mia kommer hit på middag.

Aja, bäst jag sätter igång om jag ska hinna ^^




Time for school

Nu sticker jag snart till skolan. Hoppas vi inte behöver vara så länge idag. Ska typ bara planera vad vi ska hitta på med 1orna imorgon, vilket kanske inte borde ta hela dagen. Men nu äre dags att göra sig helt klar. Vi hörs när vi hörs!


Red, red blood..

Nu, innan jag ska sova, blir det se senaste avsnittet av True Blood. Sov gott allesammans ♥




Happy girl





Let´s buy happiness






Första dagen - ÖVERLEVDE!

Påvägen till skolan var jag konstigt nog jävligt nervös. Visste varken vad som skulle hände, var vi skulle vara eller hur länge vi skulle tvingas plågas. När jag väl kom fram insåg jag att detta är ju inte så farligt, kändes som att vi aldrig haft lov, utan gått i skola hela tiden. Dagen var rätt boring. Vi fick lite papper, gick igenom schemat och käkade lunch. Slutade för typ 20min sen.

Först på torsdag kommer vi börja gå efter schemat. Imorgon ska vi bara planera vad vi ska göra med de nya 1orna och på onsdag ska vi "utföra" det. Kommer börja klockan 10 tisdag och onsdag. SKÖNT!

Nu när man gjort bort första dagen, känns det nästan lite skönt att man börjat igen. Kul att träffa alla klasskompisar osv..

Nu ska jag ta mig lite glass och bara njuta resten av dagen! Hare gött <3


- 16/8  2010

 


VOLBEAT!

Volbeat – Fallen - Edit  ♥




Sp2d, nu kör vi!

Har nu vinkat hejdå till sommaren och jag hoppas verkligen den kommer på besök igen. Okej egentligen är kanske inte sommaren slut bara för att skolan börjar, men i mitt huvud känns det så..

Tog typ ett år för mig att somna igår, är svin trött just nu. Tur att man börjar först 10. Ja, jag vet att vad ni tänker - Vafan gör hon uppe nu, om hon börjar först 10?!?! Men tänkte det är lika bra att stiga upp som man ska göra de närmaste dagarna, de närmaste veckorna, de närmaste månaderna, redan nu.. SUCK!

Men nu hör jag att mamma börjar bli klar, så ska ta tag i detta och gå och duscha. Ha en bra dag!




Start of something new

Imorgon är första dagen som SP2D. Känns ändå helt okej. Jag vill ju självklart inte att sommarlovet ska ta slut, men samtidigt så ska det bli skönt att få återgå till sina gamla vanor. Hoppas bara på att det inte blir ett alltför jobbigt år. Schemat för höstterminen verkar inte sååååå himla painfull iaf. Men det återstår ju att se när man börjar...


- Höstterminens schema


SOMMAREN 2010

Denna sommar har varit den bästa på länge! Det har gått så himla fort och jag vill verkligen inte att den ska ta slut. Men tyvär så är det så, för imorgon börjar skolan. Under sommaren har jag hunnit med det mesta för att den ska bli fulländad - festivaler, underbara kompisar, barcelona, skratt, sol, bad, mysiga sommarkvällar och framför allt så kommer jag ha ett par finfina minnen kvar att se tillbaka på <3














♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

-Bilder från sommaren 2010! (inte i ordning)


Hey, what did you expect?!


Oskar Linnros – Från och med Du

Oskar Linnros – Genom eld

Oskar Linnros – Din mamma

Oskar Linnros – 25

Oskar Linnros – Annie Hall

Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg



OSKAR LINNROS!! ♥

Ikväll klockan 23.00 äre Oskar Linnros som ska få förgylla min dag. Hoppas verkligen på att vädret hinner bli bättre och det slutar regna tills dess. Aja om det så stormar så ska jag stå där och sjunga med i hans låtar. Har sett framemot detta ett bra tag nu så ska fan inte banga ur!





Lördag den 21a

Gårdagen var helt okej. Mötte upp tina vid bussen efter 8, då gick vi till max och träffade eve. Vid 9-tiden kom chaho dit. Efter eve hade ätit drog vi till udden och hängde där till halv 12 då eve och tinas skjuts kom. Var mycket folk där, ett minus var dock att det var jävligt mörkt där. Det innebar att man inte såg folkets ansikten som gick runt där (a) hehe...

Idag äre födelsedagsmiddag hos tina som gäller. Kommer bli awesome! Sedan efter middagen drar vi vidare till stan för sista "festival"-dagen.

Men nu ska jag se lite cougar town och sedan bestämma kläder för kvällen.

 

 


Musikens makt!

Idag är första dagen av musikensmakt-festivalen. Är inte nå bra artister idag eller så, men känner att man måste ändå dra dit och kolla läget lite, kanske hittar nåt kul ändå. Man måste dock vara rätt varmklädd, för det har börjat blir så jävla kallt nu.. Man känner verkligen att sommarn börjar övergå till höst nu. Man får hoppas att det kanske kommer några varma dagar till iaf.

Sitter nu och väntar på att tina ska komma in med bussen. Då blire udden. Äre allt för lame så lär man väl inte bli allt för länge. Vi får väl se hur det är helt enkelt :p

Men nu ska jag sminka mig klart och sedan välja kläder. Peace out!!!


- 16/8 2010

 


Back on Track

Har haft super trevligt med min bästa viktoria här i några dagar! Vi har sett saw 1-5 :S, shoppat, ätit massa gott, flummat och gjort det vi är bäst på - SKRATTA..

Just nu sitter jag och stirrar in i ugnen, har en liten hallonpaj på g där inne. Har fått färska hallon av mormor, så tänkte lyxa till det lite. Ikväll kommer elin och sua hit. Då blir det bara ta de lugnt och tagga inför morgondagen då det är "festival" nere på udden. Det blir som det sista man gör innan skolan börjar igen..

 




Bloggtorka..

Oj, oj, oj vilken dålig uppdatering jag haft på senaste dar. Kanske är för att skolan startar om drygt en vecka och jag känner mig rätt förvirrad.. vart fan tog sommaren vägen ? Ska ändå bli skönt att få återgå till gamla vanor och så, men känns segt att måsta stiga upp typ halv 7 varje morgon igen.

 

Kommer nog fortsätta med det dåliga bloggandet några dagar framöver. Min kusin kommer nämligen hit idag. Då blire chill och mys i stora mängder. Känner att det behövs nu sista veckan av frihet. Men kommer kanske slänga in ett litet inlägg "här och var".

 

Ska fortsätta med städningen nu. Måste vara fint när vickan kommer! Ha det bra <3


A gift from Rhodos

Fick detta super söta armband från elin idag (bilden), som hon köpt i Rhodos. Tina och sua fick också varsitt så nu har the gang ett litet kännetecken om ni skulle möta någon av oss på stan. Hehe!
Tack sweetie! ♥

 




Hey ho, lets go!

Har varit himla kass på att uppdatera, men jobbar ju som sagt, så det händer inte särskilt mycket i mitt liv som är värt att berätta om. Orkar typ inte göra nånting när jag kommer hem efter jobbet, även fast det är så jävla rastlöst där. Aja nu är det bara 2 dagar kvar! Känns helt underbart.

Idag ska jag däremot börja storstäda. Vickan kommer på söndag!! Då ska det vara rent och fint ;)

Har ju förresten glömt berätta om Luleå kalaset. Det var sååååååå jäääääävla rooooooligt!!!! Ett av de bästa lk på länge. Härligt umgänge, helt okej artister och skön stämning. Synd att det tog slut så fort..


- 6/8 2010


LK!!


Nu taggar vi....




Sitter på jobbet och har sjukt tråkigt... ...

dsc02600 (MMS)

Sitter på jobbet och har sjukt tråkigt... Längtar sååååå till ikväll!


C.Aguilera

Christina Aguilera – You Lost Me - Hex Hector/Mac Quayle Remix Radio Edit




FÖRKYLD :S

Har typ blivit förkyld.. FUCK! Känner att det inte kommer så lägligt nu när det är luleåkalaset till helgen. Aja det är bara att krya på sig och... dra ändå!

Ikväll ska jag till min käre bror. Han har bjudit hem mig på middag. Vet inte riktigt vem som kommer men det blir nog trevligt. Skulle troligen bli en film efter det.

Men har inte så mycket mer på hjärtat just nu. Skriver sen, ha det gött! <33


Festivaler i mitt ♥ !

Kom just hem från sua. Har haft en trevlig och pratig kväll med henne. Vi har typ pratat om allt mellan himmel och jord, det vill säga PDOL! Haha.. Vi har redan nu börjat tagga för nästa helg då det är LK. Fyfan vad jag älskar festivaler alltså. Finns typ inget bättre. Man får träffa mycket folk, höra bra musik, vara ute på stan sent på natten och man har alltid så himla roligt!







- PDOL 2010!!!

 


Spela mig på radion

Zacke – Spela mig på radion

 




We are young

Då var vecka nummer 2 igång på jobbet. Var jävligt trött imorse, och det hjälper inte att man knappt har nåt att göra på jobbet, sitter typ och gäspar hela dagarna. Känner iaf att nu är det inte lika painfull att cykla till jobbet på morgonen. Man har som vant sig nu, vilket är rätt skönt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hade tänkt baka, men får se om jag ids. Isf måste jag först och handla ingredienser osv, vilket kändes jävligt jobbigt! Får väl se om mamma orkar senare.

Men nu ska jag ta och plocka ihop all tvätt från mitt golv. Sedan blir det en liten vilostund. Ha det gött!


DAGENS!

Kent – Passagerare


- Kent @ pdol 31/7-2010

 


PDOL!

Okej, måste bara säga att pdol var GRYMT BRA! Hände väl lite kattastrofer och så, men det är sånt man får ta. Sedan när man tittar tillbaka på dagen, om ett tag, kommer man nog bara skratta åt allt som hände.

En sak jag tyckte var himla tråkigt var att kvällen/natten gick så himla fort. Hade önskat att det inte var så... Nästa år får man nog ta en hel helg där.

Nu ska jag strax lägga mig i ett bad och sedan ikväll blir det troligen åka till gammelstad och umgås med brudarna från igår. Känner på mig att vi kommer har mycket att prata om, hehe..

 




RSS 2.0