GOTT NYTT ÅR!!!!

 

NyårsPepp

Natalia Kills – Mirrors




Tonight is the night

Idag är sista dagen på året och det känns helt okej faktiskt. Jag har typ sjukt mycket som ska hinna göras idag, innan folket kommer. Jag hoppas ikväll blir en bra kväll. Har som hela tiden varit inställd på att nyår skulle bli en flopp, men det kanske löste sig till slut. Har inte så mycket mer att säga just nu. Har egentligen inte tid att sitta här och lata. Nu är det bara att sätta igång!


It all ends tomorrow

Thomas och denise har just dragit hem och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma så jag kan få mig lite mat i magen. Har varit en riktigt chill dag idag. Sov till halv 12 och sedan kom t och d. Vi har kollar lite gamla idol auditions som gått på tv och bara suttit och snackat. För övrigt har det inte hänt så mycket i mitt liv. Jag chillar bara på och tar en dag i taget.

Nyår imorgon. Känns lite jobbigt faktiskt. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Blir iaf att vara med denise, sua och tom. Vi tänkte laga mat och bara ta det lugnt antar jag, sedan vid 12-slaget är det ju såklart raketerna som gäller! Får dock hoppas på att det inte är allt för kallt så man kan hålla sig ute ett tag.

Nu blire iaf se lite grey´s och fortsätta vänta på mamma. Jag är hungriiiig!


You can't win this fight

Avenged Sevenfold – Welcome To The Family




Några av mina julklappar




- Tack för allt! ♥


GOD JUL! :D ♥

 

Lång dag..

Gud vilken omständig dag det har varit idag.

Jag och mormor gick till stan och mötte upp mamma på exotic vid halv 12. Vi käkade lunchbuffé och jag åt så det nästan rann ur öronen. Efter maten splittrades vi och jag och mamma gick på stan för jag skulle köpa de sista julklapparna. Hade kvar till mattias och sua. Det var ett himla spring på stan. Hittade till slut vad jag letade efter och nu är det bara att vänta till imorgon och se om de gillar det. För imorgon är det JULAFTON!! ;O

Åkte hem från stan. Hann bara vara hemma i 30min sedan var det bara att knalla tillbaka till stan igen för att möta upp sua, thomas och denise. Vi skulle gå till tågstationen för att vinka hejdå til adam som ska åka till thailand i 3 veckor. Vi kom dit 4 och tåget skulle gå halv 5. Vi satt och väntade till klockan blev halv. Adam var inte där och sua var tvungen att åka hem och äta. Jag, denise och thomas bestämde oss för att inte ge upp, så vi väntade... och väntade! Men ingen adam.. Till slut såg vi hans pappa så vi gick fram och frågade vart adam var och han berättade att han var hemma eftersom att tåget var sent och de hade bestämt sig för att bila ner till sthlm istället. Man blev lite ledsen när vi alla hade stått där och väntat i evigheter och så dök han inte upp. Denise och thomas fick skjuts hem av adams pappa och jag knallade hem.

Jag tog mig bara till busstationen som ligger typ 100m från tågstationen, mina fötter höll på att frysa sönder. Så jag gick dit och bad mamma hämta mig. När hon kom åkte vi på max och jag köpte hämtmat och sedan åkte vi hem. Direkt när jag kliver ur bilden ringer min telefon och det är denise som säger att jag ska komma till adam. Man typ -vafan.. :p Pratade med adam och sa att jag skulle slänga i mig maten och sedan ta första bussen till björx. Det var bara att knalla in mot stan IGEN.

Hos adam gjorde vi inte så mycket, kollade tv och bara tog det lugnt. Jag och denise drog vid 10 för då skulle han sova. Tog bussen hem och sen jag kom hem har jag kollat lite bingolotto och suttit här och chattat lite. Är jävligt trött så det blir nog en rätt tidig kväll ikväll. Då går det även fortare tills det är julafton och tills man får öppna JULKLAPPARNA!! :D:D:D:D


Devil

Igår, hos elin, såg vi devil. Den var faktiskt rätt bra. Hade förväntat mig att den skulle vara läskigare än vad den var, men den var ändå spännande och bra. Den handlar typ om 5 personer som fastnar i en hiss. Sakta men säkert börjar de inse att djävulen finns bland dem, det är en av dem..




KLOCKRENT!!!

 


Lonely Island ft. Akon - I just had sex


10.04

Godmorgon!

Har just kommit från duschen och om cirka 2h kommer bror hit. Vi ska åka till farmor och farfar och hälsa på idag istället. Det blev aldrig av igår, var på stan så himla länge.

Efter middagen idag ska jag till gammelstad. Till elin. Ska ha lite myskväll med hon och sua. Var ett tag sen man träffade den tjejen, så det ska bli kul! Men nu ska jag ta och fixa lite frukost och se ett avsnitt grey´s anatomy. Ha de gött!!

Man märker att jag inte har så intressant liv just nu, blir alltid så korta inlägg...

 


Bästa jullåten!

Wham! – Last Christmas - Single Version




Julklappshandling

Idag ska jag iväg på stan och köpa lite julklappar, så man kan fylla på lite under granen som jag pyntade igår. Som vanligt så är man alltid ute i sista minuten när det gäller julklappar. Men man kan inte vara bäst på allt (a). Efter stan ska jag troligen åka och hälsa på farmor och farfar. Annars idag blir det nog bara vara hemma och fortsätta med städningen.





I could be the apple of your eye

Robyn – Bum Like You




JULLOV!!

.. det ska firas med en liten powernap! (a)

 

 


The script

The Script – Science & Faith




If today was your last day

Nu väntar sista skoldagen för i år. Vi har först matte och sedan svenska, men där ska vi bara se film så det blir chill. Har ingen aning om vad som händer annars idag, skulle behöva städa och rensa garderoben men hur kul låter det att göra på en fredag ? Eftersom att min bakning misslyckades igår så kanske jag ska ta och göra ett nytt försök idag istället. Aja, får la se vad man hittar på. Nu ska jag iaf hoppa i duschen och börja göra mig klar!

Ha de gött!


1 dag kvar...

... till jullov! Känns helt overkligt. Känns nästan lite sorgligt. Inte träffa alla goa människor varje dag.. Men det kommer bli så himla skönt ändå. SOVA!  

 

Har ganska nyss kommit hem från stan. Var en sväng med sua, thomas, jalkelius och elin och letade lite julklappar osv. Efter stan gick jag och sua till sub o co. och käkade en fet kycklingbaguette! Nu ska jag ta och byta sockar, för de jag har på mig nu är dyngsura. Vilket jävla väder det har varit alltså. Typ snöstorm.. Men iaf.. efter det ska jag börja baka. Have a nice day!

 


Julstämning..

Coldplay – Christmas Lights




JAG ÄR GLAD!!!

Har skrivit klart min labbrapport, gjort allt som ska göras i skolan och vi hade sista spanskalektionen idag! Mitt liv känns ganska så bra just nu. :´) Känns konstigt att inte behöva göra nå läxor eller liknande nu. Så därför ska jag inte göra ett piss resten av kvällen. Bara njuta av min frihet och tagga för skola imorgon. Jag längtar nästan lite. Är som kul att gå till skolan när man ändå har det så himla chill (a)


-20!

Just kommit in från en kylig promenad. Ska lägga mig i min varma säng och kolla lite Grey´s Anatomy!

 

 


David Guetta ft. Rihanna

David Guetta – Who's That Chick ? (feat. Rihanna)

 




Meteorregn!

Ikväll är det tydligen meteorregn. Min bror har redan meddelat att han sett lite då och då när han legat ute i snön och kollat. Så snart hade jag själv tänkt att bege mig ut i kylan och granska himlen. Vi får hoppas på en lyckad kväll!

HÄR kan ni läsa om kvällens meteorregnet..


Memories in blue

HOFFMAESTRO – Memories in Blue




The sun always shines... on TV

Gruvar mig över att jag måste ta och plugga typ vilken sekund som helst. Ligger i sängen och tänker på sommaren. Vill bara att det ska bli sol och varmt, utan snö. Men nää det dröjer typ 6månader tills det inträffar, suck.. Eller ja, julafton och nyår kan det få vara innan det blir sommar.
Vill ha julklappar! 

 


- sommaren -10

 


Gårdagen

Igår var det lördag. Var på stan med sua en sväng på förmiddagen. Köpte ingenting och hittade typ inte heller nånting som jag ville ha, konstigt nog. Har inte köpt en enda julklapp ännu, börjar få lite smått panik. Men vafan ska man köpa ?!

 

Efter stan drog jag och mamma och handlade. Sedan var det bara dra hem och börja fixa för kvällen. Denise kom till mig vid halv 9 och thomas en stund senare. Vi tog då bussen till bergnäset, där det skulle vara lokalfest. Var himla mycket folk och vi visste ganska snabbt att det skulle spåra ut. Vid klockan 11, just när vi skulle dra, så kom polisen. Vet inte riktigt vad som hände där på festen, eftersom att vi drog. Ringde mamma och bad hon hämta oss. Vi åkte till statoil, köpte lite godis och sedan gick vi till adam och chillade. Gick hem vid 2 inatt.

Var tänkt att jag och denise skulle dra på lite andra ställen om bergnäset var en total flopp. Men vi struntade i det och hade lite hemmamys med thomas och adam istället.


Bio ikväll!

Ikväll blir det bio med några från klassen. Vi ska se Paranormal Activity 2! Har sett ettan och den är ganska skrämmande så jag hoppas att tvåan lever upp till sina förväntningar.




Coldplay

Coldplay – Trouble




Anything can happen

Har just kommit hem. Har varit jävligt hängig hela dagen och sedan på spanskan då slog övertröttheten till. Jag, isa och elin satt och garvade åt typ allting! Var inte en så effektiv lektion med andra ord (a). Sist hade vi idrott. Det var en jävla pärs. Vi hade indiansmyg. Det var mycket skrik, fusk, klagningar, uppskrapade knän och fusk som förekom, men även skratt, jubel och andra roliga händelser, så det var inte så illa, hehe! Jag har dock fått jävligt ont i huvudet så jag ska vila lite nu innan mamma kommer hem.

Efter maten blire ett spinningpass och sedan hem och julmysa med mamma. Fast måste även plugga rk, har prov imorgon..


Black eyed peas

Black Eyed Peas – Just Can’t Get Enough




Måndag

Har just kommit hem från skolan. Var en riktigt chill dag. Såg film 2/3 lektioner, sånt gillar vi! (y)

Är sjukt trött. Har inte blivit mycket sömn i helgen.. Varit ensam hemma från torsdag till söndag (igår). Har varit sjuuuukt nice! Fredag till lördag sov denise och sua över och lördag till söndag sov sua och thomas över. Så jag har iaf inte behövt vara helt själv.

Hade tänkt se lite serier som jag ligger efter i, men jag vettefan om jag orkar. Tror nästan jag måste sova en stund först.. Ska iaf lägga in dagens låt. Den kommer i nästa inlägg! <3


Perfekt låt till en dag som denna..

Ison & Fille – Stationen (Single Version) [feat. Stor & Aleks]




IT´S FINALLY HERE!!


<3

 


kl: 00.45!!

Ops! hehe.. Har pratat med sua i telefon från ungefär 22.00 till nu (a) Men vi insåg båda att det kanske är dags att sova nu. Så... Godnatt!


Kid Cudi ft. Cee-lo!!!

Kid Cudi – Scott Mescudi Vs. The World - Album Version (Edited) !!!!!!!

 




Feeling goooood!

Har just kommit hem från ett skönt spinningpass. Känns alltid lika bra att komma hem när man varit och tränat. Ska strax ta och hoppa i duschen men först ska jag klunka i mig lite vatten, håller på att törsta ihjäl.

Efter duschen blir det nöta the sims 3! hihi.. (a)


RSS 2.0