"New-buying"... (hehe)

Kom fram till sthlm igår vid halv 12 ungefär. Där stod pappa redo att hämta mig. Var framme i Nyköping ungefär vid 1-2.

Gårdagen var en rätt lugn dag. Vi käkade tacos, spelade kort, lyssnade musik, badade bubbelpool och satt bara och pratade. Väldigt trevligt. Gick och la oss vid 2. Somnade jävla fort kan jag tala om. De där åksjuketabletterna som jag tar är rena sömnpillret. Vaknade 9 imorse och var väldigt utvilad.

Idag ska vi åka in till stan, pappa ska gå och klippa sig medans jag och Annica ska gå runt och kolla in affärerna. Sen ikväll blir det troligen bio, Shutter Island med Leonardo DiCaprio. Den verkar grymt bra, lite smått läskig kanske, men sånt gillar vi! ;)


 


Time to Play

Idag ska de flesta från SP1D dra till Leo´s Lekland. Jag är fan taggad till 1000 att släppa fram barnet inom mig. Det är nämligen friluftsdag idag på gymnsiebyn så vi har planerat att dra dit. Börjar klockan 10. Då ska alla samlas där. Vi ska leka till klockan 12 och efter det dra till max och käka. Sen är det bara att dra hem. Kommer bli en super chill dag!

När jag sedan kommer hem ska jag baka bullar. Har lovat min kära mormor det. Ska även försöka hinna plugga lite, har nk-prov på torsdag. Sen får vi lov!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning sen tar jag bussen mot storheden.
<3


I MADE IT!

Har kommit hem från tandläkaren nu.. Hade inga hål! :D Fyfan fick lite småpanik när jag satt och väntade där i väntrummet så tyckte jag att jag hörde en borr :S Hade nästan lust att gå hem igen, men jag bet ihop och stannade. Haha.. Gillar verkligen inte tandläkaren som man kanske förstår ;p Hon sa iaf att jag inte skulle bli kallad igen förrän om 2år så behöver inte gå runt och oroa mig nu på ett bra tag.

 

Denna sovmorgon har jag fan hunnit med mkt. Har gjort mig i ordning, varit hos tandläkaren, hoppat av glädje, tagit upp kycklingen till middagen ikväll, möblerat om lite och nu ska jag även träna in spanska läxan (A)

 

Bäst jag sätter igång pusshejs!♥


Flirting with forty

Ser en jätte gullig film på 3:an just nu, Flirting with forty.  

Handling: Jackie är en frånskild tvåbarnsmamma som firar sin 40-årsdag på Hawaii på egen hand. Mot bättre vetande låter hon den snygge, mycket yngre surfinstruktören förföra henne. Vad som börjar som ett hett one-night-stand blir snabbt till kärlek. När Jackie tappar fotfästet så krävs det att hennes älskare lär henne att ta sig upp på brädan igen innan hon missar vågen som kommer att förändra  hennes liv. Baserad på Jane Porters bestsellerroman.

Clay från oth spelar den AS-SNYGGA surfaren ;)

 -HOT!!!


.


tandläkarskräck

Veckan har bara rusat iväg.. sviisch, sa det bara. Inte för att jag klagar. Jag säger inte direkt nej till ännu en helg.

Skolan idag var helt okej. Hade matte, nk och spanska. Saknade dock min gode vän susanne som var hos ögonläkarn hela dagen. Men får ju se henne imorgon igen. Imorgon på morgonen ska jag till tandläkaren. Klockan 8. Jätte kul eftersom att jag har sovmorgon till 09.50 egentligen.. not! Fyfan jag hatar tandläkaren, har typ värsta tandläkarskräcken.. och jag vet att jag har hål den här gången, så kommer måsta borra :O känns inte bra det här. Kommer typ måsta borsta tänderna 10 gånger imorgon.

Men ska ta och plugga lite spanska nu och sluta tänka på TAANDLÄKAREN!.. Pusstja! <3



CHiiiiiiiiiiLL

Har just slutat skolan. Började 09.50 och slutade 11.00. Hade bara matte idag eftersom att spanskan och samhälls lektionen var inställd.. det kallar jag sweeet! Känner mig dock jävligt utråkad just nu. Funderar på om jag ska gå en sväng till morsans jobb på ett tag, men vi får la se. Först ska jag iaf se ett OTH-avsnitt och käka lite glass ;) Har även lite spanska läxa som ska göras men känner jag mig själv rätt så skjuter jag upp det till ikväll.

Men nu lite mys och sedan beger jag mig mot stan. See yaa!<3

 

 


Most of all

Har just sett det nya one tree hill avsnittet och fan vad puttinuttigt det var.. Älskar verkligen den serien och den blir typ bättre och bättre för varje säsong.

Nåja, skolan idag var chiill. Efteråt var jag på stan, först med mamma en sväng och sedan med bror. Var med Mattias och kollade på ett par nya jeans åt han. Han hittade ett par skit snygga och jag föreslog även en jätte snygg skjorta som han skulle prova till. Han gillade inte riktigt den för att den var kortärmad, men efter att jag övertalat honom till att prova den så insåg han att den var typ as-snygg! ;p
När jag kom hem från stan väntade maten vid bordet. Har sedan dess bara legat här vid datan och slappat. Men nu blir det ändring på det. Ska ta mig en promenad till Willy´s nu och köpa mig lite fil till imorgon på morgonen och eventuellt en glass till ikväll ;)

Imorgon ska jag och se Willy Clay Band (har en tremänning som är med) på kulturens hus med mamma och Mia. Hoppas på en trevlig kväll. Men måste även klämma in lite pluggande där innan. Har nämligen spanska prov på fredag :S

Men nu ska jag ge mig av ut i kylan ♥



Willy Clay Band – Most Of All =)


Löördag

Bion igår var helt klart se värd, vart dock lite små besviken på hur den slutade menmen.. Efter bion satt vi och hängde på max, vi väntade på att tina och lisas buss skulle komma. Sen drog jag och sua till mig chillade. Vi var vaken till 2- halv 3. Vi vaknade sen igen vid 10. Då låg vi och snackade lite sen gjorde vi oss i ordning och for och handlade, skjutsade hem sua efter det. Har inte hänt så mkt mer idag, har legat och kollat desperate housewives och käkat riskakor ;p 

Men har ganska nys kommit hem från en lång promenad. Var ute i nästan 1½ h. Men var riktigt skönt, har haft lite ont i huvudet så det var skönt med lite frisk luft. Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, är jätte trött känner jag och klockan är bara 10 :O Men imorgon är det träning som gäller och då vill man vara utvilad. Sitter och smsar med min kära kusin också. Saknar henne otroligt mycket! Vi måste planera in snart en återträff <3

Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket. Ha det!! ♥


FREDAAAAG!!

Äntligen är det fredag igen. Satan vad veckorna går fort! Snart lov också :)

Har ganska nyss vaknat, har sovit som en stock. Idag äre skola som gäller från 9.50-13-15. Efter skolan ska jag gå på stan en sväng och kolla på en jeansjacka på veromoda, efter det blir det gå hem och käka och ikväll ska jag på bio med sua och eventuellt lisa. Vi tänkte ge ett nytt försök åt Snabba Cash. Sen skulle nog sua troligen sova över också.. it´s going to be awesome! Så ser väl min fredag ut, har inga planer för resten av helgen, men vet att jag skulle behöva städa lite och även plugga..

Men nu ska jag göra mig i ordning för skolan.. See yya!!




Godmorgon

Har just vaknat, ska strax ta och fixa mig lite frukost och göra mig i ordning. Börjar inte förrän klockan 09.50 idag. Har två prov idag som jag kommer total faila, matte och samhälls.. :S Kommer sluta klockan 15.00 idag.

Efter skolan ska jag en sväng på stan med morsan, sedan efter det blir det kanske åka och träna lite, vi får se helt enkelt. Men nu dags att göra sig redo för skolan.
Pusstjaa!<3



- LONDON -09! ♥


Jason Walker ♥

Några gulliga låtar med Jason Walker..

* Jason Walker – I Feel Like That

* Jason Walker – Cry

* Jason Walker – Down

* Jason Walker – Don't Know

Alla hans låtar är typ bra men ;p





...


Tomt...


1 februari

Slutade skolan 14.35 och nu ligger jag bara i sängen och glottar one tree hill. Idag hade jag tänkt åka och träna, men tror inte det blir nåt iaf, ska bara vara hemma och ta det lugnt. Måste iofs göra lite spanska senare.. om jag ids (A) hehe.

Jag vet inte riktigt nå mer jag kan skriva just nu, ska strax gå och käka.. Men kanske skriver nåt inlägg senare ikväll, när jag inte är så trött. SEE YAA!♥


Answer


Haha, fick 3 olika svar på min fråga om väskan.. svart, vit och båda ;p haha



RSS 2.0