Converse bag!


fördel/nackdel ?

Jag måste säga att det är både fördelar och nackdelar med att jag har flyttat till stan, men de jag syftar på just nu är ...

Fördel: Man har himla nära till att gå på stan och shoppa.
Nackdel: Jag är ALLTID på stan och shoppar!.. (=pank)

Nä men seriöst, jag är typ minst 5-6 dagar i veckan där och bara går omkring (känns de som iaf) och då hittar man massa saker man vill ha men sen så har man inte pengar till att köpa allt och man blir bara besviken, eller lånar pengar från morsan (a)

Måste nog tagga ner lite på shoppandet.. men nu ska jag sova, GODNATT!<3


0 9 . 0 2

Igår var super trevligt. Middagen var spelindid och sällskapet var perfekt. Hehe gick lite vilt till där i slutet när vi dansade... råkade liksom slå sönder ett glas (A) förlåt elin ;p Tack för en trevligt kväll mia och elin! <3

 

Har just vaknat och funderar på vad jag ska äta till frukost. Idag ska jag på stan en sväng med mamma och sen efter det blir det att åka och handla. Kvällen kommer bli lugn idag, ska bara vara hemma och ta det lugnt tror jag. Känns som att en bra film och lite godis skulle passa utmärkt. Men får skriva mer sen, nu skriker magen..

<3


The day before tomorrow

Imorgon är det äntligen fredag! Har längtat så sjukt mycket till helg. Ser verkligen framemot imorgon, eftersom att då blir det middag och mys med elin och mia. Har inte nå destomer planer inför helgen. Men blir nog bara ta det lugnt och ta dagarna som de kommer.

Idag har jag haft fullt upp. Var i skolan från 8.15-14.50. Efter det drog jag med sua på stan. Hittade massa snyggt jag vill ha.. Blir nog gå en sväng efter skolan imorgon och kika runt lite :) Ska iaf köpa ett armband på veromoda och kanske en tunika på vila. Vi får se imorgon helt enkelt. Efter stan gick jag hem och käkade och vid halv 7 drog jag och mamma och tränade. Är så himla skönt när man har tränat och får komma hem och duscha och bara ta det lugnt, man känner sig som så nöjd över vad man åstadkommit and that feels gooood!! ;)


- the bracelet from Vero Moda..


Nu ligger jag och funderar på om jag ska kolla igenom spanska läxan en gång, innan jag sover, med tankte på att vi har den till imorgon ;O Men hinner ju iofs plugga imorgon på morgonen, har ju sovmorgon och allt (A)

Nää nu ska jag borsta gaddarna och soova. <3


@ mammas jobb

Sitter på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta. Vi ska nämligen gå en sväng på stan och kolla på ett par nya skor. Har funderat länge nu på ett par vita converse, men vet inte om jag ska vänta till sommaren ? aja vi får la se. Efter stan ska jag hem och käka och sedan ikväll blir det dra och träna. Har inte heller nå läxor eller nåt som måste göras så dagen kommer rulla på bra ;p

 - ?


Men nu dags att stänga ner datan och knalla mot stan <3


Lördag

Sådär nu har vi varit och fått våran genomgång på nautilus.. Är taggad till 1000 nu på att börja träna! Har banne mig ingen kondis alls, så nu är det bara att lägga på ett kol och träna upp sig. Blir troligen att dra igen antingen imorgon eller på måndag.

Väntar nu på att morsan ska fixa käk, sen efter det kommer mia. Då blir det babbla och bara chilla på :)
Men nu ska jag duscha och göra mig i ordning. See ya! <3


22/1-10

Idag har varit en chill dag. Hade bara en lektion, 09.50-11.05. Fick ett sms av Stina under lunchen om att vi inte hade någon spanska eftersom att våran spanska lärares barn var sjuka så hon var inte där. It was awesome (men synd för henne) ! Men satt ändå kvar i skolan till 12.40, eftersom att Denise fortfarande hade lektion och hon skulle inte behöva sitta själv. Efter skolan gick jag hem och började plocka ihop i mitt rum, min mamma skulle ha blivit galen annars (A)

När morsan sen slutade vid 3, mötte jag upp henne på stan och så gick vi och shoppade! Köpte jeansskjortan från gina, men eftersom att jag inte kunde bestämma om jag skulle köpa den ljusa eller mörka, så köpte jag båda.. hehe busigt värre.. Köpte även en tröja på monki, den var på 75% rabatt så det var super bra! Så nu ska jag fundera på om jag ska köpa den stickade från vila till veckan.

Annars idag har det inte hänt så mkt, bara städat och tagit det lugnt. Imorgon är det Nautilus som gäller och sedan umgås med Mia :) Men nu ska jag ta och se lite oth och sen försöka att inte vara uppe hela natten så man orkar upp imorgon.

Peace out!♥


??

Sitter här och funderar över vad man ska göra, plugga eller göra nåt kul ? hmm.. that´s the big question!
Det lutar ganska mycket mot att se one tree hill och bara ligga och slappa eller kanske spela lite gh? eller rita? eller spela gitarr? eller sitta vid datan? eller kanske t.o.m städa?.. Men fan heller inte plugga! :@ ... Haha nää skoja bara.. Ska kolla igenom spanskan en gång nu och sen innan jag går och lägger mig, då hinner jag med lite annat också! :p

Men nu ska jag sätta igång.. see yaa! 

Bjuder på en bild på mig och morsan från London... hehe ;p

 
-enjoy!


Shopping!!

Nu har jag varit på stan varje dag denna vecka.. Har inte köpt nåt men hittat massa jag vill ha. Men på måndag när jag får pengar ska jag gå på gina och köpa en jeansskjorta och på vila och köpa en stickad tröja! Känner att det börjar klia i fingrarna nu efter lite nya kläder.


Vet inte ännu vilken färg på skjortan jag vill ha..

Till helgen har jag inte dessto mer några planer. Vet att jag på lördag ska på Nautilus och få en introduktion på alla maskiner (nu jävlar ska det bli workout!) Senare på kvällen har jag planerat att vara med min käre vän mia. Imorgon tänkte jag även höra med sua om hon har lust att hitta på nåt, så om du läser det här kan du ju höra av dig ;) haha..

Men nu dags för att plocka ihop lite på rummer innan morsan killzz me!

<3


Onsdag morgon

Har vaknat för inte så länge sen, har sovmorgon idag till 09.50. Hade tänkt sova lite längre, men kände bara att jag inte orkar stressa på morgonen.. Struntar iaf i att tvätta håret (intressant ?) Dagens lektioner är matte, spanska och samhälls. Slutar 15.00, då ska jag springa en sväng på stan med sua. Vill typ shoppa kläder i massor just nu känner jag, men är ju pank som alltid. Får iaf lite cash nästa vecka, hehe.

Men nu är det dags att börja fixa sig. Vi höööööööörs! <3

Inställd bio? :S

Idag var planen att gå på bio efter skolan, Snabba Cash. Men när jag, sua och elin laddat upp med godis och taggat för en trevlig filmkväll så får vi reda på, 10min innan filmen började, att den var inställd.. Läckage i salongen! Hur lyckas de ? Vi fick iaf tillbaka pengarna.. Men det var himla tråkigt när man hade sett framemot det hela dagen och sen liksom bara "drop a bomb" och det är bara att knalla hem ;p Fick iaf umgås lite med brudarna :)

 

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att sova, är helt slut. Skulle egentligen behöva plugga lite, men får fan se om jag ids (A)



SOVGOTT!<3

 


17/1-10

Idag har varit en vääääldigt seg dag. Vaknade vid 10, då låg jag och såg lite one tree hill, sen åkte jag iväg med mamma och mormor till storheden och kollade runt lite. När vi sedan kom hem igen, såg jag ännu lite oth, käkade och satt vid datan. Det enda jag gör är väntar på att vi ska skjutsa mormor till tågstationen, och sedan åka och handla. Sen lär jag se ännu mer oth :p Men söndagar är ju meningen att de ska vara vilodagar så då är det bäst att lyda ;)

 

Så imorgon börjar skolan igen, känns lite halv jobbigt. Slipper iaf ta med idrottskläder för vi ska har hlr-genomgång. Ser inte framemot det, man kommer typ få öva sig på såna där plastdockor.. och nu låter det som att jag pratar om nåt helt annat ;p haha.

 

Men nu ska jag ta och göra mig i ordning så man kan visa sig bland folk..
Peace out! <3


 - back tomorrow :(


ME LOVE SHOES!

Detta par skor fick jag av mormor idag! =)


<3


Yeah!

Har kommit hem från stan för ett litet tag sen.. Jag fick ett par skor av mormor!! tack så jätte mkt<3 Ska lägga in en bild senare ikväll, måste bara ladda kameran. Annars köpte jag inget. Eller var och hämtade ut biobiljetter till Snabba Cash. Ska gå på måndag med Sua och Elin, kommer bli awesome!

Sitter just nu bara och dunkar musik medans jag väntar på att maten ska bli klar. Ikväll blir det bara vara hemma och lata sig, blir nog se filmer i massor och tråka :P På tal om filmer, så igår när Mia var här så såg vi Wolverine, och måste säga att den var COOOOL! Vi kände oss lite små-nördiga men vi båda är STORA Xmen-fans så ;) haha!


-AWESOME!<3

Hoome!

Idag klockan 17.30 avgår tåget hemåt mot kalla luleå. Ska bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Tror fan det är det jag längtar mest till när jag är borta, haha.

Men igår var ju då morfars begravning. Mycket tårar och blandade känslor. Jag bärde kistan när vi skulle bära ut han från kyrkan och in i bilen igen. Kan säga att det var jätte tungt. Folk säger att alla tycker olika. En del kan tycka det är jätte lätt medans andra tycker som jag gjorde. Var jätte jobbigt sen när vi skulle lämna honom i krematoriet. Stackars mormor.. Men nu följer hon med oss till luleå och ska stanna i drygt en vecka tror jag. Det är bla för att hon ska operera sig, hon har nämligen nyligen fått veta att hon har cancer i halsen.. Känner att dåliga saker kan sluta hända henne.. typ nu!

Nu ska jag packa klart och snart kommer vickan :)
PUssTJaa! <33

har just vaknat, det var himla döt

0-7b82b59259815a5965eca7c156b21fb3.png

Kolla varifrån!

har just vaknat. Det var himla dött på stan idag :p<3


hmm...

....tror det är dags att sova nu, klockan är drygt 03.30.. he, he.. inte bra, inte bra =b

NATTINATTI! <3

sitter med girlsen och äter

1654f74e41fabbb880f7c0047ed0d7b7.png

Kolla varifrån!

sitter med girlsen och äter splendid middag! ***** 5/5 stars! ;)


monday

Idag har dagen spenderats på stan med tina, sua och elin. Mycket trevligt att träffa brudarna. Vi käkade lunch på dagobert och sedan strosade vi bara runt på stan och glotta på kläder m.m. Kom hem vid 3-4, sen dess har jag bara legat och degat i sängen. Är så sjukt trött.. Men ska snart ta bussen med ida in till Gammelstad och träffa tina och sua. Får väl se vad vi hittar på.

Men nu ska jag ta och göra mig i ordning och försöka få tag på ida ;p
Pusstja!


Only 1 week left :'(


2010!!

Då var 2010 här! Gårdagen tillbringades med härligt folk, bra musik och fina fyrverkerier. Tack alla, hade himla trevligt! :)

Jag kan ju säga, som dem flesta andra också känner.. Jag har väldigt höga förväntningar på detta år och jag ska banne mig se till så att 2010 blir ett kanon år! Vet att jag har sagt så varje år, men nu j***ar! ;)

Kan ju säga att ett nyårslöfte jag har satt är att försöka svära mindre (A) hehe.. I´ll do my best.

Men hoppas alla får ett super år! <33


RSS 2.0