Tonight´s gonna be a GR8 night!

Just kommit hem från stan. Var tvungen att köpa lite smått till kvällen. Nu är det stress som gäller. Ska duscha, raka benen, noppa ögonbrynen, packa väskan osv, innan jag sticker iväg till gammelstad för att göra mig i ordning med tjejerna. Hoppas verkligen att vädret blir bättre mot kvällen. Just nu är det regn och blåst och det blir inte riktigt lika kul då. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen - INGET SKA FÅ FÖRSTÖRA DENNA HELIGA KVÄLL!!

Peace out!!


The final countdown..

Om endast nårga timmar kommer jag att befinna mig i piteå med mina underbara vänner på PDOL!! Har just vaknat, men känner redan hur taggad jag är. Hoppas verkligen på att det blir en minnesvärd kväll/natt. ♥


- THE GANG!!


FIX!

Håller på att göra mig i ordning, ska möta upp gänget i stan om typ en halv timme. Inga planer på vad vi ska göra, men det brukar bli nice med lite spontana händelser. Men har lite bråttom, så ska inte slösa tid på att sitta här.. ha en trevlig kväll!! <3


Awesome!

Igår var himla nice alltså. Drog till piteå vid halv 8, åkte med mattias och mia. När vi anlände gick vi runt lite och sedan 21.15 såg vi willy clay band. Vi fortsatte sedan med en fika, gå runt och kolla lite mer och sedan klockan 00.00 drog jag och såg dead by april. Mattias och mia gick och såg helt off medans. Kom hem vid 02.00. Har typ sovit 2h inatt. Var helt död imorse klockan 6, när jag skulle till jobbet... Men det var det värt!!


-Pdol 29/7-2010

 


TAGGA!!

Dead by April – Losing You

Dead by April – Erased

Dead by April – Promise Me

Dead by April – Falling Behind

Dead by April – Carry Me

Dead by April – What Can I Say

 

 


Dead by April

Dagens låt blir ju självklart... Dead by April – I Made It 
Längtar så till ikväll när man ska se de live!!




Work, work, work

Har haft en sjukt jobbig dag idag. Har typ mått illa hela morgonen, kunde inte äta frukost eller nånting. Det var först efter lunchen jag började må bättre. Fick sluta typ en halv timme tidigare idag, så skönt. Nu sitter jag och glottar lite film, ska snart hoppa i duschen och göra mig i ordning för kvällens äventyr. Blir kanske sova en stund innan också. Skriver mer sen.


Tonight is the night

Hade en as jobbig dröm inatt, känner mig typ helt deprimerad när jag tänker på den..

Gud vad jag inte vill och jobba idag. Är grymt trött och dagarna går så himla segt när man typ bara sitter där. Men ikväll är det första kvällen PDOL för min del. Kommer blir såå nice! Dock inte lika nice imorgon när man ska stiga upp efter kanske 2-3h sömn.. Aja det är det väl värt antar jag (?)

 

Men nu är det dags att sätta på ett kol. Får la se om jag hinner skriva nå mer idag, kommer blir lite stressigt. Men ha det bra så länge!

 




It should have been me..

Justin Bieber – That Should Be Me

 




Busy, busy day

Har inte haft tid och skriva idag, har knappt varit hemma nå. Jobbade till klockan kvart över 2, sedan cyklade jag till mattias jobb och hängde där i nästan 2h tror jag.. hehe! Vid halv 5, när sua kom med bussen, åkte jag in till stan och mötte upp henne. Vi drog hem till mig så jag fick käka och sedan tillbaka till stan för att köpa pdol-biljetter och för att träffa elin och tina för en fika. Var ruggit mysigt och vi skrattade som bara den. Har alltid så kul med flickorna mina.

Har nyss kommit hem och duschat. Ska nu lägga mig och se en film eller nåt innan jag sover. Upp imorgon igen!.

Sov gott! <33

 

 


One more time

Fyfan vad trött jag är.. Skulle inte säga nej till att få helg typ nu. Hoppas det blir en chill dag idag iaf. Men hinner inte skriva nå mer just nu, har lite bråttom. Måste ta och göra mig klar. Ciao!


KICK-ASS!

Har just sett filmen Kick-Ass, den var typ jävligt cool, haha. Nä men den var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara och det var ett stort +.



Dave Lizewski, en ung kille bestämmer sig för att bli en superhjälte kallad "Kick-Ass". Helt utan superkrafter och med en hemmagjord kostym, men med brinnande ambition, lyckas han göra ett namn för sig. Under sin resa stöter han på flertalet andra maskerade "hjältar" och skurkar.
- cdon.com

 


A broken man...

Volbeat – A Broken Man and the Dawn




Jobbigt värre...

Blev aldrig att jag tog cykeln till jobbet idag. Precis när jag började cykla kände jag hur det började dugga, så bestämde mig för att se om de gick en buss, för isf skulle jag ta den. Så parkerade cykeln i stan och såg att 1:an skulle precis gå, så sprang till den. När jag sedan var framme på örnästet började det spöregna och åska så in i *piiiip*! Tur att jag inte cyklade, då hade jag väl blivit träffad av blixten eller nåt...

 

Det var ju typ första "arbetsdagen" idag. Var jävligt chill, lite tråkigt kanske. Men var ändå helt okej. Kommer nog dock hinna bli less som bara den, efter 3 veckor av samma sak. Men pengar är pengar och pengar är nåt jag verkligen behöver!

När det var dags för de äldre att äta lunch, vart det över lite plättar, så jag fick ta de. Hade därför bara 15min lunch och slutade då istället 14.15, istället för 15.00. Tog bussen till mattias jobb när jag slutat och stod där och surra ett tag. 

Nu har jag just ätit och ska snart ta och slänga mig i min sköna säng och slå på en bra film. Känner mig helt död!

 


Dag 2 - Here I come

Fyfan.. har just stigit upp. Håller på att dö. Känns just nu som att jag gör vad som helst för att slippa det här i de tre kommande veckorna. Idag blir det en cykeltur till jobbet. Men känner att jag har lite smått bråttom nu, så ska ta och göra mig i ordning. Ha en bra dag!


Väsk-shopping!

Köpte dessa väskor idag på accent. De hade halva reapriset, så fick två för endast 125kr! 




Usher ft. Pitbull

Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love




Dag 1 - Avklarad

Imorse, när jag anlände till mitt jobb, var jag väldigt nervös. Hade ju ingen aning vilka som jag skulle jobba med eller vad vi skulle göra osv. Det första vi gjorde när alla var samlade var att gå ut och lära oss köra rullstolarna. Vi körde varandra upp och ner för trottoarkanterna och sedan gick vi in och delade in oss i de grupper vi skulle vara. Det blev jag och 4 andra tjejer i en grupp. Efter det fick vi lunch från halv 12 till 1. Mamma hämtade mig och så käkade jag lunch med henne på hennes jobb. Sedan körde hon tillbaka mig igen. Efter lunchen fick vi gå till våra tilldelade avdelningar. Där gick vi bara en liten rundtur och sedan typ vid 2 fick vi sluta. De tyckte av vi skulle få en lugn dag idag, hehe! Oroar mig dock för morgondagen...

Tog bussen till stan och gick på morsans jobb igen. Skulle hämta hemnycklarna och sedan gå hem. Men såg då att sua hade smsat och ringt flera gånger, så ringde upp henne och hon bad mig komma in till stan. Det var nämligen superrea på accent, halva reapriset på väskor! Hitta mig 2st, kan visa sen.

Men nu ropar mamma att maten är klar.


Sitter och väntar på att någon ska dyka up...

dsc02590 (MMS)

Sitter och väntar på att någon ska dyka upp, känner mig helt lost här... Klockan är ju iofs bara 20 i, men ändå (a)


Workday

Nu väntar första arbetsdagen. Måste erkänna att jag faktiskt är lite smått nervös. Men förhoppningsvis kommer allt gå bra. Jag har just duschat, så ska nu gå och käka lite frukost. Börjar först klockan 10 idag. Hade tänkt ta bussen nu första dagen och sedan blir det troligtvis att cykla resten. Kan vara bra att ha lite koll på sånt, utifall att det skulle bli nån regnig dag.

Men ha en bra dag. Skriver så fort jag kommit hem.


Raindrops falling on my head

Det regnar idag, om det inte var tydligt i rubriken. När det regnar känner jag mig alltid så seg. Det är typ -varför ens kliva upp om det ändå är sugit väder ? Så det är precis vad jag gjort idag, legat i sängen med datan på magen och bara stirrat in i den. Och att det är första jobbdagen imorgon är inte till dessto större tröst. Det var först för typ 1h som jag tog tag i saken och gick och gjorde mig i ordning, för jag och mamma skulle åka och handla.

Får hoppas på en trevlig kväll ikväll iaf. Ska till g-stad och hänga med the gang och ha lite filmmys.





Sunday´s song

En gammal "söting"... A Rocket To The Moon – Like We Used To




The last day of FREEDOM

Godmorgon!

Gårdagen med the gang var riktigt nice. Vi käkade super god mat. Jag typ åt tills jag dog.. sedan återuppstod jag.. och åt lite till. Efteråt satt vi och pratade till typ 11- halv 12.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska iaf inte gör särskilt mycket. Det är sista lediga dagen för min del och det känns fan inte bra.. Jag hoppas jobbet blir chill. Men troligen bara för att det är jag, så kommer det väl inte bli det.

Nu ska jag strax ta och slå på en film och piggna till lite.





- 24/7 - 2010


BILJETTER FIXADE!!!

3 December - jag - sua - JOHNOSSI!!!

 




Dagens Shopping!






You ain´t seen nothing yet

Nu: göra mig i ordning och sedan stan idag igen. Ska träffa bruden/brudarna och planera lite för kvällen.

Inte nu: Gårdagen var väldigt trevlig. Vi fika massa gott och satt och surrade så tiden bara flög iväg. Kan bjuda på någon bild..


- bea, tina och elin

- sua och jag

- the coke and sua

 


The day

Nu har sua åkt hem och jag ska strax äta. Det tog ca 20min att cykla från jobbet och hem. Dit vägen tog lite längre för att vi åkte vilse osv. Men hittade till slut, så nu har jag koll till på måndag.. Suck!

När vi äntligen hittade stället, så gick vi till coop på örnäset och köpte en supergod-kladdig-chokladig-bakelse sedan när vi ätit den, cyklade vi tillbaka till stan. Då gick vi ner till udden en stund och kollade på folk. Sedan dess har det inte hänt så mkt. Som sagt så ska jag snart äta och sedan göra mig i ordning för att åka till sua på födelsedagsfika.


- La playa 23/7


On Route 66

Sitter och väntar på sua. När hon kommit hit tar vi cyklarna och beger oss mot örnästet. Ha de gött!


- Malmö 21/6 - 2010

 


NOODLE HAIR!

Nääää, jag leker aldrig med maten! :O




Johnossi - Dead End ♥

Johnossi – Dead End




Glory days to come

Har precis vaknat. Var faktiskt inte så trött när jag steg upp, det bådar gott inför de kommande jobbveckorna.

På tal om jobbet, så ska jag och sua cykla dit idag, så jag ser vart det ligger osv. Vill ju inte cykla vilse första dagen. Det vore inte så bra.. Ska även se hur länge det tar, så jag vet när jag ska börja åka på mornana. Annars under dagen vet jag inte riktigt vad som  händer. Men ikväll, vid 7, ska jag på födelsedagsfika hos sua. Kommer bli mys!

Men nu ska jag hoppa i duschen och börja göra mig i ordning. Skriver mer sen! <3


"Ung och Dum"

Hittade denna lapp när jag städade igenom mitt rum.. Haha! Det var en annorlunda natt.


- skriven ca. kl:03.00 för någon vecka sen


Dagens!

Passar bra till en sådan regnig dag som idag..

A Fine Frenzy – Almost Lover




Mi desayuno..




I Don´t Bite

Godmorgon!

Nu har man vaknat. Måste börja vända tillbaka dygnen lite nu, börjar jobba på måndag.. Men ska inte förstöra mina sista dagar med att fundera över jobbet. Nej, nej! Däremot ska jag ta och göra mig en varmmacka nu. Sedan till den blir det ett nytt avsnitt trueblood!


- True Blood


"Våffelfika" @ sua´s place

Efter maten, nån gång vid 7, åkte jag till sua för att fira henne på hennes födelsedag. Vi åt våfflor med hennes föräldrar och sen fick hon öppna sina paket. Jag vill också fylla år! Vill ha presenter och massa go fika. Men det är ju typ bara 3-4 månader kvar...

Men efter att vi ätit och kollat på paketöppning så gick jag och sua in till hennes rum igen och bara satt och pratade, skrattade och dreglade i skolkatalogen (hehe!) Det vanliga helt enkelt!

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Är jätte trött. Får hoppas på en bättre sömn inatt också.

Sleep tight! <3


Tillänglad till min Sua...

... som fyller år idag! Vad skulle jag göra utan dig ? :´) ♥

Dionne Warwick with Elton John, Gladys Knight & Stevie Wonder – That's What Friends Are For

♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥






♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Strange and Beautiful

Nu har jag varit på stan. Gick typ helt i onödan. Men fick se lite hot-dudes iaf, hehe.. Nu ska jag ta och göra mig lite lunch. Skulle sedan behöva städa lite. Tror min käre mor skulle uppskatta det. Men jag ska inte säga för mycket nu, man vet aldrig hur det blir med det, särskilt när det är mig vi pratar om (a)


- Ögonkontakt!


Vackra Luleå

Så här fint var det i Luleå igårkväll..



 

 


Godmorgon!

Blev inge träna idag som var planerat. Ställde klockan på 7, men när jag vaknade då så var jag alldeles för trött. Har sovit jätte dåligt inatt. Då somnade jag istället om och vaknade nu :O

Ska ta och göra mig i ordning sedan dra på stan en sväng eftersom att det inte blev igår...

 

 


Shout out louds

Shout Out Louds – Impossible




tv + dator = LIVET!!

Blev ingen stan för mig idag. Tvättstugan tog sån tid så har inte hunnit. Har istället bara legat hemma och glottat ugly betty och suttit vid datan. Inte så illa det heller iofs, har varit riktigt skönt att bara tagit det lugnt. 

 




Laundryday

Har just vaknat. Klockan 12 har man tvättstuga, bläää.. Kändes jävligt jobbigt, men ibland måste man tvätta också. Ska även försöka hinna en sväng på stan lite senare. Ska köpa en "fotboll" åt min vän susanne, i födelsedagspresent. Hoppas hon blir glad!!

Nu: Frukost
Sen: Tvätta




The stepfaaaather

Nu slänger jag mig i soffan och ser film. Ska se The Stepfather. Den verkar sjuuuukt spännande. Har länge velat se den, men det har aldrig blivit av. Men nu jävlar smäller det alltså!


När Michael Harding (Penn Badgley) kommer hem från militärskolan upptäcker han att hans mamma (Sela Ward) är nykär och har flyttat ihop med sin nya pojkvän David (Dylan Walsh). Allt eftersom de två männen lär känna varandra blir Michael alltmer misstänksam mot mannen som alltid tycks vara redo att räcka ut en hjälpande hand. Är David verkligen den man som Michaels mamma drömt om, eller kan det vara så att han döljer en mörk sida?

-Cdon.com 


Taylor Swift

Känner mig så seg idag, så därför blir det en lugn låt som "dagens låt"..

Taylor Swift – You're Not Sorry




Rough day..

Har varit en jobbig dag idag, har ju inte gjort särskilt mycket, men känner mig helt slut.

 

Åkte och tränade vid halv 8, så då var jag igång ungefär klockan 8. Blev bara att cykla 40min. Är ju lite ringrostig, hehe. Efter träningen åkte jag förbi på mattias jobb och sa hej. Sedan vidare till mammas jobb och sov en stund. Var så jävla skönt! Hade bestämt med mattias att jag skulle gå och käka lunch men han och mia vid 12, så klockan 11 åkte jag ner på stan och gick runt lite. När vi sedan lunchat, mötte jag sua och gick på stan med henne till typ 3. Nu är jag helt slut i kroppen... Blir bara att ligga hemma och sega ikväll. Ska nog ta mig ett varmt bad och sedan blir det filmmys i soffan.

 

Have a gr8 day!


Let´s do this shit!

Gud vad segt det var att stiga upp halv 7 imorse. Ska nämligen sticka iväg och träna, efter drygt 2 månaders uppehåll :O Känner mig inte så jätte taggad, men tänkte att när man väl kommer igång igen, så brukar det gå bra.

Efter träningen blir det troligen en sväng på stan. Ska även se om mamma vill gå och käka lunch med mig, vid 12-tiden.

Aja ska inte sitta här och fördriva tid. Ska käka lite frukost, klä på mig och sedan hoppa upp på cykeln mot gymmet.. Nu kör vi! Byebye <3


Klara, färdiga... GÅ!

Tog mig en liten cykeltur till konsum just. Köpte lite ingredienser till mina biskvier jag ska påböja alldeles strax. Har bakat det en gång förut. Men då vart de inte så jätte goda, så ska göra ett nytt försök nu med ett annat recept. Så får vi se om det blir bättre kanske. Önska mig lycka till så ska jag sätta igång... NU!


Did you hear about the morgans?

Igår såg jag "did you hear about the morgans?" Var faktiskt en bra film. Hade som inga förväntingar på den och då brukar det oftast sluta bra..



Hugh Grant och Sarah Jessica Parker spelar huvudrollerna i denna ljuvliga komedi om att finna kärleken på de mest oväntade av ställen. Paul (Grant) och Meryl (Parker) är ett framgångsrikt par från New York som inte lyckas speciellt bra med att reparera sitt havererande äktenskap. Men när de blir ensamma vittnen till ett brutalt mord, beslutar polisen att gömma dem i Wyoming - tillsammans. Nu måste dessa till synes obotliga storstadsbor lära sig handskas med hårt väder, björnar, frisk luft och inte minst varandras sällskap för att klara livhanken.
- cdon.com


Sunday bloody sunday

Då var det söndag igen. Endast en ledig vecka till, sedan börjar man jobba, suck... Jag hoppas det blir chill att jobba på ålderdomshem i 3 veckor. Men vad gör man inte för lite pengar ?

Idag har jag för övrigt inga planer. Det är jävligt pissigt väder så skulle nog ana att det blir en chill hemmadag idag för min del.

Men ska ta och dra på lite ugly betty och bara dega på nu. See ya!




N-I-C-K-E-L-B-A-C-K

Nickelback – This Afternoon

 




Last night with the laaadiies!

Igår tog jag bussen vid 6, till gammelstad, tinas place. Där satt sua, lisa och tina (såklart) och hade precis börjat med maten. Det lagades fläskfilé och pommes med grönpeppar sås och beasås. Var jätte gott! Höll på att äta ihjäl mig. Det gick inte att sluta för det var så gott.. När vi sedan ätit klart började vi prata om roasters och deras goda kladdkaka osv. Det slutade med att vi gick till statoil och köpte kladdkaka och grädde till det. Var himla gott det också. Efter kladdkakan bärdes chipsskålarna in. Alltså fyfan vad vi åt.. Inte konstigt att man håller på att spy just nu. Fattar inte hur allt fick plats liksom. Men en lyckad kväll blev det iaf och det måste göras om! ♥
 

create avatar



I'll be your commander

Ska strax börja bege mig mot bussen. Bjuder på en bra låt så länge..

Kelly Rowland – Commander






tjejmiddag

Idag hag jag varit på stan med sua. Hittade massa fint som jag vill ha. Måste tillbaka och titta på det någon dag i veckan tror jag. Köpte inget idag, men sua shoppade lite.

Senare ikväll ska jag till gammelstad på tjejmiddag. Kommer bli trevligt! Vet dock inte ännu vad jag ska ha på mig. Får ta och klura ut det. Men ska hoppa i duschen nu. Ha en trevlig kväll, skriver mer sen!


007 soundtrack

Dagens låt: Chris Cornell – You Know My Name




Spökhuset...

I onsdags när vi var och kollade på stugor, så skulle vi åka till en som låg i typ kusån eller nåt liknande, en bit utanför boden. Det var ett rätt gammalt hus. Men när vi kör in på vägen mot huset, så kände jag bara att det var helt spökligt där. Typiskt skräckfilms aktigt. Alltså det såg ju inte kusligt ut men fick bara den känslan. Men stuntade ju som bara i det och vi fortsatta fram till stugan. Det var en riktigt fin stuga, lite gammal kanske, men stor och fin. Den var även jätte fin invändigt. Dock så märkte vi att själva grunden som stugan stod på inte var så fräsch och man hade varit tvungen att byta ut den isf, så den var ju inget att ha då.

När vi sedan skulle åka därifrån så säger gubben som vi var med där (mormors kompis) att han kände igen stugan och att han trodde ett par han kände hade ägt den för nåt år sedan. Så mormor bad han ringa till det paret och höra.

När vi sedan träffade han en annan gång så sa han att han hade haft rätt, det var den stugan de hade bott i. Det hade varit jätte många ägare som haft den och alla som ägt den hade bara haft kvar den ungefär en sommar pga att det..... SPÖKADE! Blev typ jävligt skraj när han berättade allt. För det första så bara att vi hade varit där var äckligt + att när jag kände att det inte riktigt kändes rätt bara av att köra in på stugvägen.

Han sa att hon som bott där berättat att på nätterna hade det levt om som bara den, bl.a i badrummet och så hade man hört nån som sprungit runt. Varje gång de haft gäster så undrade de alltid varför hon(ägaren) hade varit uppe och sprungit om nätterna. Vilket hon inte var.... Tur att inte vi funderade på den stugan alltså..


Fullt upp

Har haft fullt upp nu sen i onsdags. Har varit och kollat på stugor med mormor och mamma typ hela dagarna. Vi har varit i boden, älvsbyn, kalix, luleå och sen kommer jag inte ihåg, men lite överallt här omkring. Hittade en super fin igår som jag tycker mormor ska lägga ett bud på. Den är typ en mil från centrum, så det är nära och bra.

Har varit på ikea idag, har nyss kommit hem. Blev ingen storshopping. Men vi skulle kolla på en stuga i kalix idag så då drog vi till ikea samtidigt. Det var mest för att köpa en stol/fåtölj till vardagsrummet.

Är helt slut just nu, så jag får skriva mer sen. Blir bara vara hemma och ta det lugnt ikväll.

Peace out!


09.12

Vaken och pigg. Njaa det kan jag väl inte påstå att man är.. Ska åka och kolla på stugor med mormor och mamma snart. Därav att jag vaknat halv 9 idag. Men har lite brottom så ska inte skriva nå mer för tillfället.

 

Ha en bra dag allesammans!<3

 

 


Love my friends!

Var hur trevligt som helst hos elin tidigare ikväll. Vid halv 8 gick vi ut på deras altan och satte oss och fikade, pratade, skrattade och hade det jätte mysigt. Är nåt som vi verkligen måste ta och göra om!

Nu ska jag se senaste avsnittet av true blood och sedan blir det kanske en film eller sova. Goodnight!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Dead on arrival

Alltså fyfan jag är precis helt dööööööd. Har hunnit sova lite här hemma, men känner att jag kan sova hur länge som helst till. Får hoppas att lite födelsedagsfika hos elin kan pigga upp mig sedan.

Ja, jag har väl inte desto mer att berätta. Har ju som sagt inte hänt nånting idag. Ska ta och göra mig i ordning nu. Vi 7 åker jag till elin.





Super frukosten


- FETT gott!

 


Mitt i natten.

Haha fyfan vad galen man är.. Iaf så är det nog vad min mamma tycker just nu. Nämligen 03.00 övertalade tina och sua mig att cykla från stan till gammelstad, vilket är ca 1mil. Men det var riktigt roligt ändå. En spontan cykeltur mitt i nassen, det är inte illa. Lite äventyr ska man väl ta och hinna med i sommar också ?

Nu ska jag vara lite social med giiirrrlsen! Sovgott <3


GRATTIS!!! ♥

Min lilla elin fyller 17år idag! Ett stort GRATTIS till dig gumman. Jag hoppas du får en jättebra födelsedag :D



HURRA, HURRA, HURRAAAAAAA.....


"Badning" på G..

Ska ta mig ett bad nu, sedan blir det bara mysa på här hemma.





Bandit Rock

Jag bara älskar att Bandit Rock har tagit över Lugna Favoriters gamla plats. Bra musik i princip hela tiden + att man får höra mycket nytt och det säger jag inte nej till.

Min "Bandit rock" lista.




Oskar Linnros!

Såg just på facebook om den nya festivalen i luleå som ska hålla till på Gültzaudden i stan, att där kommer Oskar Linnros att vara med!! Hehe, fick ett litet dampryck när jag såg det.. Är typ överlycklig nu!


Oskar Linnros – Från och med Du
Oskar Linnros – Genom eld
Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg


- Oskar linnros!

 


6-pack!

Hemkommen från stan nu. Är jätte varmt ute, trodde jag skulle smälta bort ute i hettan. Ska strax åka med mamma och handla, men först måste jag lägga in snyggbilden på mia från idag, med värsta tvättbrädan...


- förlåt mia, men var tvungen.. hihi


Lazeeeeeeeee.....

Lazee feat. Neverstore – Hold On




Luleå city

Ska sticka och göra stan osäker med mia nu. Därav att jag inte sover till typ halv 1.. Vi ska köpa present till elin, som fyller år imorgon!




Ben and Jerry!

Tog modet till och provade en ny smak idag...



- Caramel chew chew

 


World Champions 2010..

Kom just hem från sua. Har varit med sua, tina och bea. Hade riktigt kul. Slutade kvällen med att se vm-finalen i fotboll. Spanien vann trots att jag, tina och sua hejade på Holland (bea hade åkt hem då). Alltid går det inte som man vill helt enkelt. Var dock ett jävligt snygg mål som gjordes och det var trots allt en riktigt jämn match.


Världsmästare 2010 - Spanien




Hajskräck!

Visste att jag inte skulle se Hajen igår på tv. Men tänkte den är ändå så jävla overkligen så det gör ingenting.. Jag vet ju att jag brukar få värsta mardrömmarna av sånt, men struntade det. Dumt gjort! Hade en jätte hemsk dröm om en jävla haj. Det är fan min största rädsla, hajar. Det värsta är att jag inte ens vågar hänga ut ett ben eller en arm utanför sängen när jag har haft mina hajdrömmar. Jag ligger typ undertäcket, täpper för alla kanter och ligger precis i mitten av sängen och försöker tänka på nåt roligt.

Vaknade av att drömmen slutade ungefär såhär...


- skulle inte vilja möta denna "sötnos" när jag är ute och simmar...


Stromae!

Stromae – Alors On Danse - Radio Edit

...blir fan aldrig gammal!




Trollet inom mig

Idag känner jag mig som ett troll. Jag ser ut som ett troll och jag bor som ett troll..


Hur lyckas jag egentligen ? Gick och la mig igår vid typ 2-halv 3 och ändå så sover jag till halv 1. Och då var det t.o.m någon som ringde och väckte mig.. Detta ser inte bra ut för framtiden, kommer ju totalt vända dygnen nu.

Idag är planen att jag ska till gammelstad och hänga med sua och bea, efter maten. Innan det ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, som sagt vaknade jag ju typ nyss.. Blir iaf ingen städning idag (a) hehe.



- mitt vackra, "välstädade" rum


Mums!





Myskväll

Har varit och lämnat sua och denise vid bussen nu. Vi har varit och köpt göttgött. Sedan gick vi runt lite här i luleå city. Det slutade med att vi hamnade på udden, ute på flytbryggan och tog det lugnt. Satt där ett bra tag, enda tills det var dags att bege sig mot bussarna typ.

Nu ska jag bara vara hemma och mysa i min ensamhet. Mamma är på 100års-fest hos mias föräldrar. Så då blir det filmkväll som gäller för mig.







Lördag

Ikväll ska jag vara med sua och denise. Om jag skulle få gissa så blir det nog gå och köpa lite b&j. Skulle faktiskt inte sitta helt fel.

Var ju på stan idag med elin och sua. Köpte ingenting, men det var trevligt att bara gå runt och kolla lite. När de andra tog bussen hem, gick jag till brorsan på hans jobb. Skulle ge han lite pengar jag var skyldig och även ge han två tröjor som jag köpt åt han i barcelona. Han vart nöjd, vilket var mitt mål. Var där i nästan 1h. Var så himla mycket folk, så tog ett tag innan han hade tid att prova och se så att tröjorna passade, vilket de gjorde.

Nu ska jag plocka ihop i mitt rum tills sua och denise hör av sig. Ha de gött!


"Because of the shame"


Against Me! – Because Of The Shame





Baking a cake!





09.40

Klev upp kvart i 9 imorse. Håller på att göra mig i ordning för en tripp på stan med elin och sua. Blir inte vara där så länge, måste hem och hinna städa sedan. Ska även försöka hinna med en liten bakning innan jag ska vara med denise och sua ikväll. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men det blir säkert kul.

Nä nu är det väl bäst man lägger på ett kol, så man är redo när damerna ringer. Ha de gött!


Trevlig kväll

Har haft en trevlig kväll med elin och sua. For till elin vid halv 7. Hon hade redan gjort i ordning allt, så det vara bara att hugga in. Åt tacos i stora mängder. Efter maten satt vi och pratade, käkade chips och fotade lite. När elin, vid klockan 10 skulle till sin mormor för att sova över, så traskade jag och sua runt lite. Gick ner till snickars en sväng och satt där, sedan hem till henne. Där bjöds det på jordgubbar och grädde! Åkte hem ganska prick klockan 12.

Borde egentligen sova nu. Elin har tvingat med mig och sua på stan klockan 10. Så man måste väl kliva upp iaf halv 9. Men sminket är borta så det är bara att hoppa i säng. Sovgott!



- 9/7

 


Meningslöst inlägg..

Känner att jag vill blogga om nånting, men vad ? . Bea har försökt hjälpa mig, men det var inte riktigt det jag "letade efter" så att säga. Men jag har faktiskt en liten fundering, undra om tomten verkligen finns ?.. Vore rätt tufft ändå. En stor, tjock och skäggig gubbe som åker släde med sina flygande renar, som hoppar ner i skorstenar och ger julklappar till alla snälla barnen. Hmm.. det kanske är därför jag och min bror aldrig fått nå julklappar av han.. Tåls att tänka på faktiskt.

Men fan vad deprimerande detta inlägg blev. Nu ska vi inte tänka på julen, när sommaren är här och ens liv äntligen har börjat.

Aja, ska ta och göra mig redo för ett besök hos farmor och farfar nu. Skriver mer sen.


Today´s song!


Oskar Linnros – Från och med Du




Torsdag 8/7

Kvällen spenderades med elin och sua. Mötte upp tjejerna i stan. Vi gick först till ica och köpte lite fika, sedan vidare till stadsparken där vi satt och chillade. Blev inte där så länge, myggen började inkräkta så vi gick hem till mig och glodde lite tv och planerade för morgondagens middag. När elin sedan åkt hem, gick jag och sua ut en sväng. Vi gick ner till udden, statiol och delade på en godis påse och sedan till bussen för att "släppa av" sua där. Har varit en riktigt trevlig kväll.

Nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött. Har bestämt att imorgon ska jag banne mig sova ut ordentligt! Sedan blir det mys med brudarna. Sovgott ♥


"Vampires Suck"

Parodi på Twilight. Måste erkänna att den verkar typ jävligt rolig! Tror man måste se den sen när den kommer ut. Speciellt när snyggingen Matt Lanter spelar Edward, hehe.





Pic´s from Barcelona

                       

                       


                       

                       
                       




Sitter i bilen på väg hem, drygt 5h kvar nu.

dsc02559 (MMS)

Sitter i bilen på väg hem, drygt 5h kvar nu.


Bloggtorka

Har lite bloggtorka just nu när jag är här nere i nyköping. Det har varit så himla fint väder varje dag så orkar inte sitta inne vid datan då. Åker hem tisdag eller onsdag, då ska jag lägga upp bilder från Barcelona och berätta lite om resan osv.. har ingen ork med det nu. Ska alldeles strax lägga mig och sova, eller blir eventuellt en film innan, vi får se. Men ha de så gött så länge!

konstigt inlägg detta blev..

 


Dagens låt(ar)

Har ju typ börjat med "dagens låt" och eftersom att jag varit borta nu i X-antal dagar så lägger upp för de dagar som jag missat...

 3OH!3 – Double Vision                                      

                            Rihanna – Te Amo  

 Johnossi – What's the Point - Bassflow Remake

Taio Cruz – Feel Again - Bonus Track 



Ligger ute i skärgården och solar

dsc02547 (MMS)

Ligger ute i skärgården och solar


RSS 2.0