Adios amigos!

Dagens låt är ju ganska uppenbar, hehe..

I'm From Barcelona – We're From Barcelona




BARCELONA...

...here I come!!!

Fyfan nu känner jag pirret i magen. Åker till fuckin´Barcelona idag, om några timmar! Flyget lyfter kl. 07.30 och det tar drygt 3h att flyga. Har som inga som helst förväntningar på hur det kommer vara där. Men jag hoppas verkligen det blir super. Vi får la se hur mycket spanska-talande det blir för min del. Vill verkligen försöka, och göra mitt bästa. Men känner jag mig själv rätt, så lär det bli engelska för det mesta. Det är alltid så, man tänker alltid -nu jälvar! ... och sen så ångrar man sig..

Är tillbaka på fredag. Ha det så bra så länge! Pusstja.. hihi

 


D-d-d-dagens låt..

Those Dancing Days – Those Dancing Days - Remixed by Detektivbyrån




Skärgårdstur

Idag åkte vi ut med båten till skärgården för lite sol och bad. Var jätte skönt!
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Blir kanske att börja packa inför morgondagen. Men nu ska jag ta och se vart resten håller hus. See yaa!



- Lovis 28/6

 


Sunday!

Är i nyköping nu. Orkar inte skriva nånting ikväll, ska lyssnar lita musik och sedan blir det sova.



- 27/6-10

 


Dagens låt!

 Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit

- såå jävla svängig!




Iväg igen..

Snart ska jag sticka iväg till flygplatsen, ännu en gång. Åker till pappa i nyköping denna gång. Känner mig lite halvt less på att flyga just nu, men det ska bli kul att träffa han. Sedan på tisdag (vet inte vilken tid) åker vi till Barce-jävla-lona!! Är sjukt taggad. Blir bara en tredagarstripp, men ska bli askul.

Nä, men om man ska ta och göra sig klar. Ska försöka hålla bloggen uppdaterad när jag är borta.
Pusstja! <33



- Hotellet i Barcelona, som vi ska bo på.

 


Lista!

DAGENS KLÄDER: Klasströja, legings och shorts
DAGENS FRISYR: Rester från igår
DAGENS SMINK: Rester från igår
DAGENS VILL HA: Godis
DAGENS KÖP: Nada
DAGENS PLANER: Åka till gammelstad

DAGENS SÄMSTA:
Köttfärssås och spagetti till middag
DAGENS ROLIGASTE: Alla flummiga bilder från igår
DAGENS TRÅKIGASTE: Måste säga hejdå än en gång till mitt lilla gäng..
DAGENS MISSLYCKANDE: Att jag knappt sovit nåt inatt

DAGENS HUMÖR:
Neutral

DAGENS LÄNGTAN: SOVA!
DAGENS BEROENDE: Sängen
DAGENS SAKNAD: Inget än så länge..

DAGENS LÅT:
Enrique Iglesias – I Like It


Midsommar!!

Gårdagen var helt underbar! Hade det perfekta sällskapet och det var super väder ute. Hade nog inte kunnat bli bättre.. Eller ja myggen hade ju kunna fara och flyga, mina ben ser nämligen förjävliga ut.. Aja det blir väl ett minne från kvällen om inte annat. Vi har skrattat, dansat och varit på lite äventyr. Blev dock inte så mycket sömn inatt. Sov typ 2-3h.. Blir nog att lägga sig i tid ikväll.








<3


Today is the Day

Idag är det midsommar och det är mycket som ska hinnas göra innan firandet sätter igång. Hinner tyvär inte skriva nå mer just nu, så himla mycket har jag att göra.. Nu ska jag käka frukost och göra mig i ordning, sedan pallra mig in till stan en sväng. Och om jag inte hinner skriva mer idag, så får ni alla ha en super bra midsommar!



- dagens frukost.. hehe!

 


Mot oändligheten och vidare....

... till Luleå

 

Idag beger vi oss hem till kära Luleå igen. Ska bli skönt att få komma hem. Sova i egen säng och framförallt att träffa gänget! Är hemma ikväll nångång. Har mycket att stå i när jag väl kommit hem. Mycket midsommarplaner som ska ordnas osv.. Känner hur paniken sakta men säkert smyger sig fram. Men det löser sig nog ska ni se.

Flyget till sthlm går 14.30. Då blire att stanna där ett tag och gå lite på stan och äta middag. Sen vid 20.00 nångång lyfter flyget till luleå. Får la se vad man hittar på när man kommer hem. Men lär nog vara ganska så trött så blir kanske bara att mysa på där hemma. Ska även visa lite vad jag shoppat osv, när jag kommit hem till min kära gamla dator.

 

Nu ska jag hjälpa mamma med packningen. Ni får ha det så bra! <3

 




Kliar i fingrarna..

Idag har vi varit och badat i havet. Eller jag har badat.. ingen annan ville, så fick göra det själv. Var faktiskt riktigt skönt i vattnet. Tog två dopp. Annars idag har vi väl inte gjort så mycket. Jag har varit ute och promenerat lite, typ gått vilse.. Hehe! Annars bara tagit det lugnt.

Imorgon ska vi åka in till Malmö för att shoppa. Är så himla köpsugen nu så det är inte saaant. Känner att jag verkligen måste få spendera lite pengar. Och då menar jag mammas pengar!

 

Har inte så mycket mer att berätta just nu, ska strax gå och lägga mig.
Vi hörs när vi hörs! pussgodnatt<3


Royalty

Kom fram till malmö i torsdags kväll. Vi spenderade mesta delen av dagen i sthlm, där vi gick runt och tittade i affärer. Köpte mig ett par solglasögon och en tröja. Får lägga upp bilder sedan när jag kommer hem.

Idag har dagen bestått av, surprisingly, att titta på the wedding. Har ju varit så himla anti allt som pågått dagarna innan, men när tv:n stod på och jag satte mig för att kolla lite, så måste jag erkänna att jag fastnade där.. Var faktiskt rätt så bra. Var kul att se alla kungligheter, deras kläder, smycken och se hur allt gick till. Okej, visst lite kanske var lite överdrivet, men var ändå himla fint. Vart faktiskt riktigt rörd när de stod i kyrkan och de blev make och maka. Det var som en saga.. Har sett det i princip hela dagen :O

Men nu är det dags att sova. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske lite shopping eller nåt liknande, vem vet ? Ska försöka att blogga mer, men vi får se hur det går (a)..


- Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel



SOVGOTT!! <3


Fläskfilé, pommes frites och beasås till m...

dsc02538 (MMS)

Fläskfilé, pommes frites och beasås till middag... Mums!


Weekday is the SHIT!

dsc02536 (MMS)

Weekday is the SHIT!


Sitter på Sandy's och ska vräka i mig en k...

dsc02535 (MMS)

Sitter på Sandy's och ska vräka i mig en kycklingbaguette.


CIAO....!!

Klockan ringde 06.00 idag. Hann sova i typ 4h.. Om ca 3h sitter vi på ett plan till våran vackra huvudstad och sedan ikväll åker vi därifrån till Malmö. Är typ jävligt taggad. Men kommer sakna några underbara människor här i luleå. Jag blir borta en vecka, men ska försöka att blogga iaf nångång när jag är där. 

Nu ska jag ta och göra mig klar. Sedan sticker vi....

Rihanna – Final Goodbye

Miley Cyrus – Goodbye

John Mayer – All We Ever Do Is Say Goodbye

Chris Brown – Say Goodbye

Byebye! <3


Musicvideo: Take me on

Såg just på msn.se att Erik Grönwall gjort en musikvideo till sin låt Take me on. Måste säga att jag blev lite smått chockad när jag såg videon, inte riktigt vad jag trodde var hans stil. Men han ser då fan inte illa ut, så gör då inget för mig. Haha! ;)


Erik Grönwall - Take me on


Todays shopping

Var på stan idag och köpte en ny bikini. Behövde en ny snabbt, min är så himla sliten och vi åker ju imorgon. Så jag hittade en hyfsat bra på Lindex. Köpte en svart topp och rosa trosor till, så det blev lite "roligare".


-bikini 149kr -bikinitrosor 129kr


- Bas- och topplack Depend


Benen på ryggen..

Godmorgon alleasammans!

Idag skiner solen här i luleå och jag har inte totalt sovit bort denna dag igen. Idag är det dock mycket som ska hinnas göra..

* Tvättstuga
* Stan
* Städa
* Packa
* Middag med bror och hans tjej
   osv....

Men det blir att börja med en hederlig frukost och sedan göra mig i ordning för stan. Ha en bra dag!


-"Luleå city"


Utomjoooordingar!?

Kom nyss  hem från elin. Det blev aldrig att dra ner till stranden. Jag, hon och sua såg istället en film, The forth kind. Var i lite samma stil som Paranormal avtivity, fast med utomjordningar. Måste erkänna att jag blev lite fundersam om det verkligen kan stämma. Det står att den är baserad på en sann historia och att filminspelningarna som vissas i filmen är riktiga.. Men sedan får man ju tro vad man vill såklart. Iofs så "kryddas" ju även sådana filmer lite extra. Men blir ju ändå lite tveksam om vad man egentligen ska tro..

Men filmen var iaf bra och det är väl det viktigaste.





Crash and burn

Har just duschat och sitter nu och väntar på mat. Sedan sticker jag till gammelstad för att vara med elin och sua. Vi ska troligen ner till storsand och grilla lite. Kommer bli mysigt värre!



elin, jag och sua 10/6-10


Smile in your sleep

Hehe, råkade sova lika länge idag.. inte bra, inte bra! Fattar inte hur jag ens kan sova så jävla länge.. Eller ja.. det kanske inte är så himla svårt egentligen. Speciellt inte när man har en nybäddad säng. Det finns inget bättre! + att jag hade en bra dröm och de vill man ju inte vakna upp ifrån.

 

Idag ska jag fortsätta med städningen, som jag aldrig hann klart med igår. Sedan får vi se vad som händer och fötter..
 

Ciao!


True Blood!

Har just sett första avsnittet av säsong 3, True Blood. Så himla bra serie alltså!





Begging you..

Kom just hem från elin. Jag, hon och sua bestämde oss för att ta en promenad till storheden. Vi gick först på hm och sedan på ica maxi. Var dock inte allt för kul att promenera eftersom att det regnade. Elin försökte ringa efter hämtning men det var bara att traska på. När vi sedan kom till henne, bestämde vi oss för att smida lite planer inför midsommar. Kommer blir awesome!

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, sedan lägga mig i en nybäddad säng och se film!

* Madcon – Beggin (Original version)

Hej så länge..


Muuusiiic!!

Nu behöver vi lite musik till städningen...

Iyaz – Stacy

Iyaz – Heartbeat

Lil Wayne – Knockout

will.i.am – Heartbreaker

Movits – Fel del av gården

Kato – Turn The LIghts Off

Sean Banan – Skaka Rumpa

Stromae – Alors On Danse - Radio Edit



Sömntuta..

Satan vad jag sov länge.. vaknade typ nyss (a) hehe. Men det är ju faktiskt lov och då får man sova hur länge man vill!

Idag hade jag tänkt städa i mitt inte så städade rum. Sedan ikväll ska jag troligen till gammelstad. Har inte så mycket mer att säga just nu, ser knappt vilka tangenter jag trycker på så bäst att lägga ner det här och ta och äta lite frunch, så kanske det kommer ett inlägg senare.

Bye!


BBQ/Birthday party

Igår var det grill-/födelsedagsfest hos min käre bror, eller vi var i hans tjejs föräldrars hus.
Tog bussen till björx 17.15. Vid 6 började vi grilla. Kvällen bestod av trevligt folk, god mat, kubb, och regn/sol i variation. När sedan alla de äldre barnen skulle ut till färjan. Tog jag taxi in med de och åkte hem. Riktigt schysst taxichafför hade vi ockå. Så fort jag kom hem tvätta jag bort sminket och gick och la mig.
Orkar inte berätta så utförligt. Men kan slänga in nån bild..










Over n´out!


Bilder från 11/6


 

   

  

  

  

<3

 


Wonderfull!

Hemma från en super trevlig kväll, nu blire SOVA!!

Godnatt!<3

Skrattfest 2010!!

Fyfan vilken underbar kväll vi hade igår. Elin och sua kom till mig vid 6, då satt vi och snackade lite och gjorde oss i ordning innan vi gick vidare till waldorf. Satt på uteserveringen och åt mat i mängder och hade det mysigt. Vid 9, när vi käkat klart, traskade vi ner till kioskpiraten för att köpa lite godis. Sen hem till mig igen. Satt inne ett tag och tog massa flummiga kort, sedan gick vi ut för att få lite bättre bilder. Fyfan vad vi har garvat alltså! Har varit så sjukt roligt. Men inte så konstigt med dessa härliga brudar. Hade fan ont i käkarna efteråt för att jag gapat så mycket av allt skratt. 

Kan väl sammanfatta kvällen ungefär såhär...

  • God mat
  • Skratt i STORA mängder!
  • Fulla studenter
  • Flummiga kort

...helt enkelt en awesome kväll!

(bilder kommer sen..)

 


Tältning 10-11/6

Har kommit hem för inte så länge sen. Igår var det mycket roligt. Jag och sua åkte till elin vid halv 8. Vi satte upp tältet, vilket jag är jävligt stolta över oss att vi klarade av. Sedan begav vi oss in till stan för att hyra film och köpa lite chirre. Vi gick hem till mig lämnade grejorna och gick ner till udden, efter mycket om och men från en viss elin ;) Var typ bara poliser där så stannade typ 10min. Vi gick hem till mig, hämtade grejerna och sedan körde morsan oss tillbaka till gammelstad. Vi såg filmen och sedan gick vi ut till tältet för att sova. Var riktigt skönt att tälta, kändes väldigt "friluftsaktigt". Elin väckte oss imorse halv 9. Vi gick in till henne och slängde ihop nå mackor och en bit kladdkaka till frukost. Tog sedan bussen till stan vid 11-12.

Var fullt med folk på stan. Kanske inte så konstigt eftersom att idag tar folk studenten. Stötte iaf på mamma, mia och mattias så stod med de ett tag och kollade när bilarna med alla stundenter körde förbi. Fan vad jag längtar tills man själv tar studenten. Verkar så jävla kul, förutom att gå ut skolan då förstås... Fick t.o.m en ros från någon på en av lastbilarna.

Bestämde mig sedan för att gå hem, men tur som man har så måste man ju gå igenom skolorna när man ska hem så höll på att inte kunna ta mig hem eftersom att det var smockat med folk överallt.

Nu ska jag vila lite sedan göra mig i ordning för ikväll!












Tonight is gonna be a good night...

Ikväll ska jag tälta med elin och sua.. Kommer bli awesome och kallt, men sååå kul!
Nu ska jag börja packa vad jag ska ha med mig sedan ner och hämta tvätten. Ska försöka fota mycket så det blir väl bilder imorgon då. Ha det bra och sovgott! <33


Onsdag 9/6

Vaknade för en liten stund sen. Idag hade jag tänkt baka bullar, men ska troligen en sväng på stan med elin först. Ska själv inte köpa nånting, men hon ville ha lite sällskap så jag joynar henne. Eller ska och kolla på ett par ballerinaskor på dinsko, men annars inte köpa nånting!

* Johnossi – No Last Call

* Lazee – Do It

* 3OH!3 – My First Kiss - Feat. Ke$ha

<3


Rastlös?

Svar: JAAA...

Sådär, nu har jag hållt på i drygt 1½h med detta lilla arbete...


-Garderoben..

 


SOMMARLOV!!

Jaha då var det äntligen sommarlov. Sista skoldagen (idag) började klockan 08.15 med lite fika tillsammans med klassen. Vi fick även igen samhälls betygen, vart väldigt glad över de. Sedan när vi suttit där till 10 drog jag, isa, linda, adam, thomas, elin, sua och jacob till stan. Vi gick först till kulturenshus och satt där till halv 12, då bestämde vi oss för att gå och käka lunch på bantai. Så splittrades ex-SP1D (kommande SP2D)
Känns helt sjukt att man redan gått ut 1:an. Känns fan som igår när man gick ut 9:an...

Just nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska sluta så hon kan komma hem och ge mig min avslutningspresent. Är väldigt nyfiken vad det kan vara... Efter middagen blir det åka till bror och gratta honom. Han fyller 22år idag. Då blir de tårta i massor, hoppas jag.

Nä nu blire en powernap innan det maten. Ha det bra! <3


-9A´s skolavslutning, ett år sedan...

 


Sista skoldagen...

..väntar mig just nu.

Har precis vaknat och ska strax ta och göra mig i ordning för en liten avslutningsfika med klassen. Känns helt overkligt att det är sommarlov om typ 3h.



- 5/6 @ stugan

 


Tack mormor!

Fick detta av mormor idag...



*HM 79,50;-

*Växtriket 49;-


Sleepy ?

Hade nk-lektion klockan 09.55 imorse. Det enda vi gjorde var att skriva nån utvärdering. Hela lektionen varade typ i 20min. Vi fick sedan veta att vi inte skulle ha nån samhälls efter idrotten så det blev att vi åt lunch och sedan drog vi hem. Vi skippade helt enkelt idrotten, vilket typ hela klassen gjorde. Bestämde mig för att följa med sua till gammelstad. Vi gick först förbi på gamla skolan, Stadsöskolan. Var lite konstigt att vara där, kändes sjukt litet och man kände sig inte som hemma där längre. Sua hämta nån film från hennes gamla franska lärare och sedan hälsade vi på några lärare. Men kändes rätt skönt när det var dags att gå. Eleverna där typ stirrade ut en.

Hemma hos sua sedan, kollade vi på filmen och sedan gick vi till hennes rum. Jag la mig i hennes säng och hon i fåtöljen, var så himla trötta. Sedan när hennes pappa åkt till jobbet gick vi istället till deras vardagsrum och la sig i varsin soffkant. Slutade med att vi somnade. Blev jätte chokad när mamma sedan ringde för att hämta mig och klockan redan var halv 5.

Har just kommit hem från storheden. Mormor letade en ny jacka. Jag träffade elin där, så stod och pratade med henne mesta delen.

Nu ska jag snart krypa ner i ett varmt bad och sedan blir det nog bara vara hemma och mysa. Imorgon är sista skoldagen för min del!! Hihi...

 

 


We are the pieces

Såg just Nick and Norah´s infinite playlist. Söt film må jag säga. Var ett bra avslut på dagen. Men måste nu lägga mig och sova för snart ska man upp och gå till skolan.. Peace out!!


-Nick and Norah´s infinite playlist

Nick and Norah möts av en slump och ger sig ut på en resa i New Yorks indierockvärld. Deras mål är att finna ett hemligt gig med ett legendariskt band, vilket slutar med att de finner varandra...

 


Goodbye

Idag sticker man till stugan. Det blir troligen sista gången man är där, eftersom att mormor ska sälja den och köpa en ny här närmare luleå. Himla kul att hon ska kolla på en närmare oss, men sjukt trist att inte få besöka "gammelstugan" mer..

Igår hade jag jätte trevligt med girlsen. Det var jag, elin, sua och amanda. När alla hade anlänt till elin åkte cyklade vi till storheden och köpte lite gottgott, sedan hem till elin igen och såg lite film. Vi började med en skräckis, Shutter. Den var rätt bra, hade sina väldigt läskiga stunder men var faktiskt inge rädd efteråt. Iofs så kan det ha att göra med att vi såg två roliga filmer efteråt, Björn Gustafsson och Brüno. Sjuk film den där Brüno må jag säga, haha.

Nää om man ska ta och pallra arslet ur sängen och göra lite nytta. Måste packa och det. Tur att man bara blir borta till imorgon. Det behövs ingen drastisk packning för det. Kommer nu inte skriva nå mer förrän imorgon när jag kommit hem, om det inte blir för sent. Men vi hörs när vi hörs! <3


HALLELUJAAAH!!!

Åhh jag är typ överglad. Hade nog kunnat springa och hoppat runt i hela lägenheten om jag inte hade känt mig så himla töntig (a) Hade precis sista spanska lektionen och det är helg! Allt känns helt perfekt just nu. T.o.m i skolan serverades tacos till lunch. Inte illa dära alltså, + att vi fick kakor och saft på spanskan, hehe. Känner verkligen hur sommarlovet börjar närma sig nu. Helt gudomligt!

När mamma slutat ska hon åka förbi på waldorf och hämta lite friteradkyckling och ris till moi. Sedan ikväll ska jag till gammelstad och träffa sua och elin. Blir säkert nån film och massa prat. Har även fått mina bilder jag skickade in för framkallning i veckan. Nu ska jag bara komma på vad jag kan göra med de. Vill inte bara slänga in de i nåt fotoalbum utan vill hellre ha de synliga. Kanske kommer på nåt kreativt.

Nu blire vrida upp musiken och plocka ihop lite på mitt rum.




Hoppas alla får en lika super dag som jag har just nu! <3



A little music for all the bakers out there!

Då var stan avklarad, nu ska jag strax sätta igång med lite bakning. Skulle ha bakat vaniljbullar, men hittade inte det receptet jag brukar använda mig av, så får ta det en annan dag. Blir dock att baka en kladdkaka istället.. Mums! Hade tänkt prova en ny variant idag. Vi får hoppas på succé (y)

Lite musik medans jag bakar..

* Ke$ha – Blind

* Kevin Rudolf – I Made It (Cash Money Heroes)

* Kings Of Leon – Sex On Fire

* Lazee feat. Apollo Drive – Calling Out

* Skaburbian Collective – Whaea

Enjoy!




My day off

Ja då var man ledig idag då. Känns grymt skönt. Har just duschat, och ska snart ta och göra mig i ordning. Ska möta upp sua på skolan och gå och käka lunch, sedan blir det en runda på stan med elin. Annars idag har jag väl inte nå dessto mer planer. Skulle väl behöva städa i mitt rum innan vi åker till stugan. Men det får bli senare isf (a) 

Hade tänkt kliva upp halv 9 idag, men tur som man har så är det en pigg-jävel där ute som ska börja klipa gräset typ 10 i 8 och jag kunde inte somna om sen, suck..

Men nu ska jag vrida upp musiken och hoppas man inte väcker någon, moahaha!

* Juanes – A Dios Le Pido - svängig låt från spanska lektionen igår, hehe.

 


Movietime

Nu ska jag lägga mig i sängen och se Pirates of the Caribbean, en gammal goding. Sedan ska jag banne mig sova.. Har varit trött hela dagen. Godnatt!



-Captain Jack Sparrow

 


19.50


Okej, antar att det bara är jag som missat att Robin Bengtsson, som var med i idol 2008, har släppt två singlar, och det var typ ett bra tag sen detta hände.. Hmm, kommer ihåg de gamla goda tiderna när man var typ lite halvt galen i honom (a) haha!

* Robin – Another Lover´s Gone

* Robin – Long Long Night ft. kim

Den första är fan inte sååå illa faktiskt..




Onsdag 2/6

Gud vad jobbigt.. det känns som torsdag idag, inte bra! Får hoppas att hjärnan snappar upp snart att det faktiskt bara är onsdag.

Har just kommit ur duschen. Väntar på att sua ska höra av sig så jag vet om vi ska gå tidigare till skolan och käka lunch. Sedan är det spanska och efter det blir det glida en sväng på stan. Var igår också men hann bara kolla på en present åt bror min då. Så idag tänkte jag kolla åt mig själv.. hehe. Måste även köpa brännskivor så jag kan ladda upp med musik till när vi ska till stugan på lördag.

Men nu blir det lite frukost sedan göra mig redo för skolan. Ha en bra dag!

* Travie McCoy – Billionaire - Feat. Bruno Mars


Prinsessan och grodan

Har just sett klart Prinsessan och Grodan. Var en rätt söt film. Helt okej, sevärd när man är sugen på lite tecknadfilm. Vilket jag var idag.

-Dreams do come true!


Last days of school

Idag gjorde jag sista redovisningen vilket betyder att jag nu inte längre har kvar nånting i skolan.. YAAY!!

  • Onsdag: 12.35-13.50 spanska
  • Torsdag: LEDIG!
  • Fredag: 12.00-13.10 spanska
  • Måndag: 09.55-11.10 nk (betygsnack), 12.40-13-55 idrott, 14.15-15-35 samhälls (betygsnack)
  • Tisdag: Fika med klassen (avslutning)

Så ser då mina skoldagar ut som är kvar. Känns jävligt skönt!


RSS 2.0