On the phone..

Sitter och snackar med sua i telefon. Vi har försökt göra en nk-läxa, men det var för svårt så vi tar det i skolan imorgon. Så sitter och snackar lite allmänt om våra liv just nu. Sedan ska jag träna.




God Natt!

Sådär ja, nu säger jag godnatt. Är jätte trött och det är ingen idé att försöka hålla ögonen öppna när de ändå vill stängas. Kan iaf berätta att idag har jag hunnit med: sova, käka, tränat, duschat, sett cougar town och gjort en ansiktsmask. Men som ni märker så är det dock inge plugg med på listan.. Inte bra, inte bra. Men har verkligen inte varit motiverad och det känns ändå som att man kan det hyfsat bra (a)

 

Men ska sova nu! GODNATT<3

 


-Ansiktsmask

 


Cougar town

Ligger och glottar Cougar town. Har just börjat se den och tycker den är helt okej (Y) Rätt crazy serie alltså :p


- Cougar town



ops!

ojojoj, råkade somna.. men det var naaaajs! Får väl bara hoppas jag kan somna ikväll sen, hehe.

Slut för idag..

Har precis kommit hem från skolan. Har varit en rätt lugn dag. Hade samhälls på morgonen, då började vi jobba i grupper med nån tävling vi ska vara med i. Sedan var det lunch, tror banne mig att jag smällde i mig 5 mackor ;O och sist men inte minst spanska. Då tränade vi bara till provet som är imorgon.

Jag ska snart ta och fortsätta plugga lite. Men först ska jag ta det lugnt i nån minut.



- Den fruktade spanska boken..

 


Rush day

Har inte hunnit blogga nåt idag, har haft fullt upp hela dagen..
Skolan var rätt chill, men har typ varit trött som fan, tack vare sommartiden. Det var iaf skönt att vi hade massage på idrotten och inte värsta kondition eller nåt liknande. Efter skolan gick jag till mammas jobb. När hon sedan slutade klockan 4, åkte vi och hämtade upp mattias. När vi sedan kom hem, borrade mattias äntligen upp mina tavlor och hyllor. Blev riktigt nöjd faktiskt!

Vid 6-tiden käkade vi, då hade även mia kommit. Efter maten skjutsade vi hem mia och mattias igen. Sedan dess har jag städat, tränat och duschat. Nu ska jag bara se klart ett avsnitt 90210 sedan SOVA!




- Resultatet..

 


Happy one second...

Sitter här med en skål popcorn och bara njuter. Det är snart lov och allt känns underligt bra just nu. Men jag har ju mina humörsvängningar så detta kan ju vända när som helst.



- Popcorn.. mums!


Ny design

Sådär nu har jag hållt på här ett tag och försökt snygga till bloggen. Vet inte om det blev så lyckat, men det får duga. Är ju inte direkt nån expert eller så.


Saving Private Ryan

Har just sett klart Saving private Ryan. Så himla hemsk, men samtidigt så bra, film.

 


- Saving private Ryan

 


4 Dagar kvar...

Då var helgen i princip över. Söndagar är ändå alltid så tråkiga och deprimerande. Men på nåt sätt blir det ändå skönt med skola. Fast har spanska prov på onsdag/torsdag och det är inget jag ser fram emot. Det positiva  att det bara är 4 skoldagar och sen.. LOV!

Idag ska jag plugga (spanska), blir även att åka och träna så fort morsan vaknar och hon har fått göra sin vanliga morgonrutin. Och nu ska även jag sätta igång med min. Skriver mer senare.. ♥


Tråkigt = nyttigt ?

Detta var banne mig en himla tråkig lördagskväll. Fast som mamma alltid säger -ibland kan det vara nyttigt att ha tråkigt också. Ska nog faktiskt ta och rensa lite bland mina lådor osv. Måste ju göras nångång, så kan lika bra passa på nu.


- "söt" bild från igår



Dagens Shopping.

  

Köpte även en klänning och en jeansjacka, men kameran dog..


Godmorgon!

Har ganska precis vaknat. Det blev att sova bort hela dagen iaf. Aja få ta nya tag imorgon.
Idag är det stan som gäller. Ska kolla på lite grejs som jag såg igår när jag var och kikade lite snabbt där. Får la se om nåt följer med mig hem.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning.


Hoes Over Broes!

Har just kommit hem från gammelstad. Hade jätte roligt! Vi flummade på, som vanligt och åt massa gött. Det måste göras om min kära vän (Y)

                        
              

Nu ska jag sova.. är sjuuuukt trött och ska upp i och gå på stan imorgon, så ska inte sova bort hela dagen.
Sov gott!!<3



PiZzZa!!

Just kommit hem från affären. Sitter just nu och väntar på maten. Det blir PIZZA idag!
Efter maten ska jag till gammelstad och träffa bästaste sua och bara hänga. Kommer bli nice (Y)


- MUMS!!

 


SHOES!!!

Godmorgon! eller inte så god morgon egentligen, det snöar.. Jag som hade hoppats på sol och värme så snön smälter och det blir sommar fort som tusan! Det är iaf inte så kallt ute, så kanske funkar ändå.

En bra sak är iaf att det äntligen är fredag och det innebär helg om några timmar. Har bara matte och spanska idag, sedan ska jag på stan en sväng. Är grymt sugen på att köpa ett par skor. Får väl se om jag hittar några. Vet inte annars vad som händer idag, skulle kanske åka till gammelstad, måste höra med min käre vän sua hur det blir med det. Annars ska jag väl bara vara hemma antar jag.

Nu måste jag göra mig i ordning för skolan.. Ha det gött!


-Nelly.com

 

 


kl: 20.53

Sådär, nu är allt från min "to do list" klart! Nu ska jag snart hoppa i duschen. 

  • Tvätta  √
  • Laga mat  √
  • Diska  √
  • Plugga  √
  • Städa  √

Fick btw tillbaka matteprovet som vi gjorde igår och.. ja, det gick väl sådär. Kunde ha gått bättre med andra ord. Men det var fan jävligt svårt så.. 
 



- Volbeat, Sthlm 5/3-09 .. Wanna go back!


Plättdag

Har just stekt färdigt min middag, plättar. Det är ju egentligen våffeldagen idag, men det är ju nästan samma sak så det får duga. Morsan skulle ut och äta med jobbet och sedan på teater så jag får fixa själv. Så det blir ett avsnitt av 90210 till middagsunderhållningen. 

Men nu... MAT!




Frääääscht

Hemkommen från gymmet. Är nu nyduschad och fräsch igen. Resten av kvällen kommer endast bestå av att ta det lugnt. Ska även gå och lägga mig i hyfsad tid. Är så jävla skönt när man inte har nå plugg. Man kan liksom göra vad man vill under dagarna. Måste också tillägga att det har varit sjukt nice väder de senaste dagarna. Till helgen blir det kanske spendera lite tid ute på isen eller nåt annat lajbans, om det är fint väder såklart. Imorgon blir dock inte så rolig. Har massa tråkigt att göra...

To do list (imorgon):

  • Tvätta
  • Laga mat
  • Diska
  • Plugga
  • Städa (som jag har skjutit upp i fleeeera dagar nu)

... jätte kul!! .. NOT!

 - He he, kanske kan behövas städa lite... (A)



90210

Ligger och glottar lite 90210 at the moment. Ska strax åka och träna.
 
- 90210!


 


Morning!

Har just duschat. Om någon timme har man matte prov. Känns faktiskt helt okej. Men ska ändå gå lite tidigare till skolan och kolla igenom lite hur man ställer upp vissa saker osv... Slutar vid 3 idag. Då tror jag att jag ska gå på stan en sväng. Sedan blir det hem och ta det lugnt. Skulle behöva träna lite till spanska provet vi har nästa vecka. Men det lär aldrig bli av.

Nä nu ska jag ösa på lite musik och gå och käka frukost.

Btw....  VÅRA DÖRRAR ÄR TILLBAKA!! :D



New moon!

Tidigare idag kom New moon i posten. Var en riktigt nice surprise när man kom hem. Har just sett klart den. Och måste bara tillägga en gång för alla.... JACOB IS SOOOO HOT!!! ;D


- Grrr...


The MASTERPIECE!

Detta blev resultatet av min bakning...




Nu äre film och "tårta" som gäller!


En sockerbagare...

Har just börjat baka (igen) .. det är fan en bra sysselsättning (Y) Blir iaf en hederlig kladdkaka, men ska göra en liten specialare, så vi får la se hur den kommer smaka. Har just satt in den i ugnen, så nu ska jag snart börja på "överdrags-smeten" Ska även träna lite på spanska glosorna som vi har till imorgon. Skulle även behöva städa, men det tar jag imorgon.. (A)

Nä dags att sätta igång ;)

Fortsättning följer...


*snyft, snyft*

Har precis sett klart Titanic.. kunde knappt andas, för jag börjar typ hyperventilera när jag gråter. He he. Den är iaf sjukt jävla bra, och tror inte det går att bli less på den.

Nu ska jag sova.. SOVSÖTT!

 


ONT!

Har just kommit hem från stan. Sua intalade mig imorse att jag skulle ha mina höga skor och snäll som man är så tar man ju de, trots att det har snöat och härjat :p På vägen till stan halkade jag bara några gånger och trampade snett ett fåtal gånger. Så fort jag mött upp sua, gick vi först till subway. Men jag insåg att jag inte kände för att prova nåt nytt idag, hade inte ätit nåt på hela morgonen så ville vara säker på att jag skulle bli mätt. Vi knallade då vidare till sub o co. och köpte en hederlig kycklingbaguette. Det satt jävligt fint! Efter det gick vi till kulturens hus och satt där och snackade i nästan 3h ;O Var himla nice att bara sitta och chilla lite. När det sen stängde klockan 3 gick vi på stan ett tag och leta en mössa till sua. Hittade inget, så vi gick till ica i stan. Men de hade inte en chips sort som sua ville ha så vi fick gå hela vägen till willys.

Kan ju säga att mina fötter höll på att ta kol på mig och det blev inte bättre när vi insåg att inte heller willys hade just de chipsen. Hon nöjde sig till slut med vanliga sourcream&onion chips ;p Vi gick tillbaka till stan och just då kom hennes buss, så hon åkte och jag fortsatta min vandring hem. Höll på att börja gråta den sista biten. Hade så jävla ont och jag trampade snett typ på vart annat steg... Med andra ord så var det en trevlig dag med min gode vän och en inte så trevlig dag med mina fötter.

Ikväll kommer jag iaf hålla mig sysselsatt. Jag och sua kom nämligen på en liten idé till sommaren som jag ska fixa lite med här hemma. Kommer bli AWESOME!!

Nu: MAAAAT!

TAKE CARE!


Lördag igen

Godmorgon!

Har just vaknat, ska alldeles strax börja göra mig i ordning. Ska nämligen in till stan och möta upp sua för en frunch på sub o co. Blir kanske även kika runt lite på stan, inte för att det är nånting min börs skulle tåla, men får försöka vara lite "ekonomiskt ansvarig" idag. Kan ju även säga att det snöar ute. Suck... Vill har sommar nu! Vintern är alldeles för lång och det är bara allmänt jobbigt med så här mkt snö.

Ikväll får vi se vad som händer, orkar typ inte bara vara hemma och tråka. Känns så himla meningslöst.

Men nu får allt mamma ta och vakna så jag kan dunka lite musik när jag gör mig i ordning :D
Ha det gött! <3


HELG!

Nu är det äntligen helg! Känns helt underbart (Y) Sitter just nu väntar på att bror ska komma hit, så han kan hjälpa mig med lite matte. Sedan ska jag fixa lite till middagen. Tacos! Efter det äre Plannja som gäller.

Lär inte hända dessto mer idag. Blir nog bara dra hem och mysa efteråt.

Men nu väntar disken, som jag lovade mamma att jag skulle fixa igår (A)     
hihih.. busigt värre!

<3

 

 


13 skoldagar kvar...

... till lov!

Har just kommit hem, sitter och väntar på maten. Ska äta nån jävla biff-äckel-sak. Har inga dessto mer planer för dagen. Hade väl bara tänkt ta det lugnt och kolla lite how i met you mother.

-LEGENDARY! ;)



Träning

Sitter och ritar lite medans jag smälter maten. Ska snart åka iväg och träna. Inte peppad, men kommer känns skönt efteråt, så jag får väl tänka positivt!

Är sjukt jobbigt att vara utan dörrar. T.ex imorse... Mamma stiger alltid upp vid 6 och då går ju hon och duschar, blåser håret och massa andra högljudda saker, som man älskar att vakna av. Hade även glömt dra för persienerna så hade solen i ögonen också.. Hojja vilken morgon :p Ett + är ju iaf att jag inte blev uppäten av the grudge, men lovar hon ligger och väntar på det perfekta ögonblicket, då hon ska krypa in i mitt rum och "gurgla" .. He he.

Nä nu ska jag rita klart, sen byta om och bege mig mot nautilus =)
Ha det gött!


 

BUUU!

Imorgon ska det komma nån gubbe och hämta alla våra dörrar. Fatta hemskt! Mamma har nämligen bestämt att vi ska byta till vita dörrar (har träfärgade nu) och det innebär att vi kommer vara utan dörrar i typ nån vecka, FYFAN! Och ja, med alla dörrar menar jag även toadörren... Jag kommer typ inte kunna sova om nätterna, måste alltid sova med stängd dörr. Men nu kommer jag inte ha nån dörr och då kommer grudgen i förrådet komma och äta upp mig.. :O

Hade tänkt lägga in en bild på the grudge, men insåg att jag aldrig kommer kunna sova inatt då, så tror jag låter bli.

Nu blir det iaf film och popcorn! ;D yaay! <3


LAT!

Oj vad klockan var mycket. Har just vaknat. Vid 1-2 tiden blir det att åka och träna. Känner mig verkligen inte taggad, men måste komma igång igen, annars blir det aldrig av.

Måste faktiskt erkänna att jag känner en viss längtan till skolan idag. Konstigt, men så är det faktiskt ;O Har iaf inge prov i veckan, endast lite spanska läxor som smyger in varje vecka. Så denna vecka blir nog rätt chill. Nu är det ju också bara 14dagar kvar till lov! :D

Men nu skriker magen, dags för frukost...




Vilodag

Klockan är över 12 och det är offeciellt söndag. Det innebär träning, middag med mattias och mia och bara vara hemma och dega.

Har ganska så precis kommit hem från porsön. Var mycket trevligt. Man får sig alltid ett par goda skratt när man är med tjejerna. Är helt jävla död nu. Fast vill ändå inte sova ;S Vet inte hur det här ska sluta. Kan ju iaf berätta en rolig sak. Mamma hämtade mig och sua från porsön och så fort vi kliver inte i bilen så frågar hon - hmm vad är det som luktar? har ni druckit!? :O ..  Jag typ nääää.. Sen när vi droppade av sua frågar hon igen -Har ni verkligen inte druckit? .. Då brast det alltså.. (he he sry mor om du läser detta ;p )

Nä nu ska jag sluta svamla och gå och lägga mig. Blir nog sova lääääänge imorgon!
SWEET DREAMS!


The plan for tonight

Så nu är det bestämt, drar till porsön ikväll med sua. Vi ska vara med linda, isa och selma. Ska bli kul!

Håller just nu på att baka, typ änglakaka. Köpte en receptbok på ica maxi´s bokrea tidigare idag. Vi hoppas på succé!



 - Änglakaka (A) '



Dreams and lies

Har just vaknat. Jag som ville sova länge idag, men så fick det tydligen inte bli. Idag vet jag inte riktigt vad planen är. Får väl återkomma när jag vet mer :p

Igår var iaf trevligt. Vi kom fram till lisas mormor och morfar vid 6. Då stod lisa och gjorde klart det sista av maten. Vi åt tacos och en jätte god kladdkaka tilll efterrätt med glass. Var propp mätt! Men sen när vi skulle se film, bärde hon in två skålar chips. Tror ni man kan låta bli att äta då eller ? -Nää inte direkt. Höll på att spricka där mot slutet. Det var jag, sua, lisa, tina, elin och amanda som var där. Det var roligt att träffa alla :)

Funderar just nu på vad jag ska äta till frukost, men känner att jag knappt orkar kliva upp ur sängen. Kanske drar en frunch lite senare istället då (A)

Men nu ska jag återgå till att bara ligga och lata mig =)
BYE!


Brightest hour

Godmorgon!

Har just kollat igenom spanska glosorna som vi har till idag. Kan de inte riktigt, men får träna mer sen på lunchrasten. Ska snart ta och göra mig redo för skolan. Slutar klockan 13.15 idag och efter det blir det en sväng på stan. Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hos lisa. Kommer bli kul. Måste bara ta och hitta nåt att ha på mig ikväll. Det är fan det jobbigaste..

Nä nu är det dags.

Bjuder på en låt...

* Henok Achido – High On Life (When The Drugs Don't Work)


Funny bunny

Hade ingen nk-lektion idag, så fick ha 3h hål ist. Tur att man har roliga kompisar att samtala med, så tiden går fort. Hehe! Hade iaf spanska sen, vilket också var en lustig lektion. Bra räddning där på slutet isa ;p

Efter skolan var jag på stan med sua en sväng, vi träffade även tina. När de åkte hem, gick jag förbi på mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta. Väl hemma, ringde jag sua och vi pratade igenom dagen som gått :p Nu sitter jag och väntar på att hon ska svara på mitt sms, sen kanske jag tar och beger mig mot gammelstad och chillar. Måste även plugga spanska ikväll.. (A)

Men nu ska jag göra mig redo. CIAO!


 -linda, isa och sua (lite suddig, men wtf!)



"Free-day" men inte ännu Friday..

Provet gick sådär. Den sista, mvg-frågan var krånglig som alltid. Men nu är det bara att vänta och se.

Efter skolan gick jag på stan en sväng. Mötte upp morsan vid 3. Då gick vi och köpte mig ett par nya täckbyxor. Mina gamla har gått sönder och behöver ett par till när vi åker till fjällen under påsk. LÄNGTAR!

Innan påsklovet kommer vi hinna med ett matte prov, spanska prov och en nk-inlämning. Sedan såklart också massa spanska läxor och skit. Men idag är jag fri från läxor! eller har spanska till på fredag, men pallar inte med det nu (A) Så ska bara ta det lugnt ikväll och njuta av friheten.

HÖRS!!


GodMorgon!

Har vaknat för en stund sen. Var egentligen inte meningen att jag skulle sova såhär länge, skulle träna till samhällsprovet vi har senare idag och som jag inte kan nästan nånting av :O Nåja sitter iaf nu och läser igenom lite snabbt mendans jag käkar frukost. Börjar inte förrän klockan 09.50, så ska göra mig i ordning snabbt och sedan plugga lite till. Blir nog dunka lite musik, har en tendens att speeda upp farten lite då.

Annars idag har jag väl inget speciellt för mig. Ska till skolan, kanske en sväng på stan och sen hem. Blir eventuellt att åka och träna idag. Har ju inte blivit på ett tag nu när man har varit borta osv. Men ska inte skylla på massa saker, utan nu är det bara att komma igång igen.

Men nu vrida upp volymen lite och sätta på ett kol ;p

Lazee feat. Apollo Drive – Calling Out - LOVE!!!




Back to hell

Imorgon startar skolan igen.. vet inte om jag ska gråta eller skratta. Är väl inte allt för peppad att stiga upp tidigt och spendera mesta delen av dagarna i skolan, men det alltid kul att träffa alla igen.

Imorse vaknade jag och vickan vid 12. Vi käkade upp våra sista godis och chillade ett tag. Sedan vid 2 tiden bestämde vickan att det är dags vi tar tag i dagen, så vi gjorde oss i ordning och knallade till isen. Vi promenerade ca 1h där ute till sjöss. Det var dock inte lika varmt idag så var inte lika uppfriskande som igår. Nu sitter vi bara och väntar på att mattias och mia ska komma hit, så vi får äta middag.

Ikväll har vi inga planer än så länge, blir nog kanske se nån film och mysa. Ska försöka att inte vara uppe hela natta pga skolhelvetet imorgon!

IGÅR:
Gårdagen var iaf himla trevlig. Vi ställde klockan på 9, gjorde oss i ordning och drog till stan. Vi käkade frukost på sub o co. och gick runt och kikade i lite affärer. Klockan 1 såg vi när tina och isa dansade och sedan gick vi hem och gjorde oss i ordning för hockey. Mattias körde oss till coop arena vid halv 3. Matchen slutade med 1-0 till djurgården.. Dåligt spel av luleå. Men det var trevligt ändå. sedan vid halv 7 gick bussen tillbaka till stan, då gick vi hem till mig och fräschade upp oss ännu lite till. Vi hade bokat bord på waldorf till 8. Vi knallade dit, käkade och gick vidare till hemmakväll och köpte lite karra. Efter det var det bara hem och mysa!




   
   

PEACE OUT!! ♥

Jennifer´s body

Jag och Vickan såg just Jennifer´s body med Megan Fox och.. ehh, ja.. den var ju lite udda..

 




J & V på hal is..


    
    
   


ENJOY!

 


Hemma..

Idag steg jag upp upp klockan 7, gjorde mig i ordning och gick till tågstationen för att möta upp vickan. Måste säga att man hinner med jävligt mkt när man vaknar tidigt. Vi har t.ex lirat guitar hero, hunnit snacka massa och tagit en ca 2h lång promenad ute på isen. Har varit riktigt skönt ute idag, solsken och bara några få minus grader skulle jag tro =) 

Senare idag kommer lena och hennes son john (våra grannar) hit på middag. Efter det kommer kvällen troligen bestå av ett super bra umgänge, godis och massa prat! Can´t Wait..

Kan lägga upp lite bilder senare idag om jag hinner, från promenaden.

Ha det gött!

 


HOCKEY!

Såg just hockeyfinalen i OS. USA-Kanada.. Var grymt jävla spännande. Stod 2-1 till Kanada. När det var ca 25s kvar sätter USA 2-2 och det blir förlängning. Slutade med att Kanada vann... Gud vad jag älskar att titta på hockey alltså! ;p Hoppas jag och kusin Viktoria drar en sväng och ser lite Luleåhockey när hon kommer till Luleå på fredag.



Nä, nu ska jag sova! GODNATT<3



RSS 2.0