Back to hell

Imorgon startar skolan igen.. vet inte om jag ska gråta eller skratta. Är väl inte allt för peppad att stiga upp tidigt och spendera mesta delen av dagarna i skolan, men det alltid kul att träffa alla igen.

Imorse vaknade jag och vickan vid 12. Vi käkade upp våra sista godis och chillade ett tag. Sedan vid 2 tiden bestämde vickan att det är dags vi tar tag i dagen, så vi gjorde oss i ordning och knallade till isen. Vi promenerade ca 1h där ute till sjöss. Det var dock inte lika varmt idag så var inte lika uppfriskande som igår. Nu sitter vi bara och väntar på att mattias och mia ska komma hit, så vi får äta middag.

Ikväll har vi inga planer än så länge, blir nog kanske se nån film och mysa. Ska försöka att inte vara uppe hela natta pga skolhelvetet imorgon!

IGÅR:
Gårdagen var iaf himla trevlig. Vi ställde klockan på 9, gjorde oss i ordning och drog till stan. Vi käkade frukost på sub o co. och gick runt och kikade i lite affärer. Klockan 1 såg vi när tina och isa dansade och sedan gick vi hem och gjorde oss i ordning för hockey. Mattias körde oss till coop arena vid halv 3. Matchen slutade med 1-0 till djurgården.. Dåligt spel av luleå. Men det var trevligt ändå. sedan vid halv 7 gick bussen tillbaka till stan, då gick vi hem till mig och fräschade upp oss ännu lite till. Vi hade bokat bord på waldorf till 8. Vi knallade dit, käkade och gick vidare till hemmakväll och köpte lite karra. Efter det var det bara hem och mysa!
   
   

PEACE OUT!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0