Roscoe, Roscoe..

Johnossi – Roscoe ♥

 




inte direkt barnprogram ?

Var riktigt kul med en liten kvällsrunda på stan igår med tjejerna. Det var jag, sua, lisa, denise och anna. Först gick vi runt i lite affärer och kollade, sedan blev det en fika på wayne´s med lite live musik och mycket skratt. Måste göras om!

Kom hem vid typ 9 tiden igår kväll. Då gjorde jag mig redo för sängen och sedan såg jag kungarna av tylösand innan jag la mig. Haha, var tvungen att se det med min mormor. Kändes något obekvämt.. Men jag hade tur, för efter typ halv progammet somnade hon och det var då all the juicy stuff började, hehe... Hon skulle typ aldrig se på mig på samma sett om hon hade sett klart hela programmet och insåg vad fan det är jag tittar på för något.


Tårta á la bror & syster..

 

 


HIMYM

Hemma från skolan nu. Har just duschat och snart kommer bror. Då blire tårtbak. Efter maten ska jag iväg med girlsen på en tripp i stan. Kvällsöppet ikväll ju! Blir fika och massa mys. Inga läxor eller nånting i veckan, awesome!

Nä nu blire se nya avsnittet av how i met your mother.





Sköööön låt!

Akon – Angel

 




Monday morning

Godmorgon!

Idag behöver vi inte gå på spanskan, vilket innebär att man kommer sluta vid lunch, klockan 11. Tyvär så kommer nog jag troligen gå på den lektionen iaf. Behöver lite hjälp med en skrivuppgift vi fått. Aja, om inte annat så kommer jag känna mig duktig för att jag går! Jag behöver ju inte heller vara på hela lektionen, så det ska nog funka.


Soundtrack 2 my life

Kid Cudi – Soundtrack 2 My Life




Luleå, luleå, luleå...!

Planerade i förmiddags att jag skulle hänga med denise, efter att hon slutade jobba klockan 5. Så hörde jag med simon om han och jocke ville joina. Men de skulle på hockey. Klockan halv 6 smsa denise och säger att hon ville att vi också skulle dra på hockey, så jag gjorde mig snabbt i ordning och bad mamma köramig till coop arena. När jag kom fram gick jag och fixade biljetter sedan mötte jag upp denise.

Väl inne i coop arena var vi lite lost.. Visst jag har ju varit där förr, men visste inte hur man kom till ståläktaren, där simon och jocke satt och väntade. Hehe, först råkade vi gå till motåndarnas hejarklack, men sedan hamnade vi på rätt sida. Matchen började halv 7, så vi kom ganska precis i tid.

Till en början kände nog jag och denise oss lite som att vi inte riktigt hörde hemma där på hejarklackssidan. Galna killar som skriker, hoppar, sjunger och dampar varje sekund. Men mot andra perioden så hängde även vi med i härligheterna och sjöng med. Luleå vann mot HV71 med 3-2. Det var en sjukt spännande match!

Efter hockeyn hoppade vi alla på bussen och drog in till stan. Simon och jocke köpte lite mat på max och sedan gick vi till hemmakväll. Vid halv 11 kom denises mamma och hämtade dem och jag knallade hem. Har ganska precis kommit innanför dörren och nu ska jag bara slänga mig i sängen och mysa. Är sjukt trött, så kommer nog inte bli en så sen kväll för min del. SOVSÖTT!




:O

Håller på att gå igenom mina spotifylistor...


- Har man inget liv, så har man inte...

 


Sean kingston ft. Nicki minaj

Sean Kingston featuring Nicki Minaj – Letting Go (Dutty Love) featuring Nicki Minaj




Boooom!

Gårdagen/kvällen spenderades med lisa, tina och sua. Vi käkade god mat, såg idol och sedan kom även manne, pierre och robert förbi.

Tog bussen hem vid 22.18. På vägen dit höll manne, robert och pierre på med sina jävla smällare. Okej, det var väl lite halvt kul. Fast inte när jag hamnade 100 meter bakom alla, bara för att manne skulle jävlas och kasta smällare åt mitt håll. Huliganer!

När jag kom hem slängde jag mig i sängen och såg lite serier. Sedan sov jag gott.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Har inga planer än så länge, så vi får helt enkelt se.


- 14/5 2010


ME LIKEY!! ♥

Bruno Mars – Just The Way You Are ♥♥♥♥♥




Härligt med sovmorgon!

Chill morgon detta varit. Vaknade vid 8. Då hoppade jag i duschen. Sedan dess har jag hunnit se cougar town och how i met your mother, gjort mig i ordning och bara tagit det lugnt. Det är så en sovmorgon ska vara!

På drygt en halvtimme, sticker jag till skolan för lite matte och sedan 3h svenska.. Kommer nog bli rätt chill ändå. Vi ska typ bara prata om en bok vi läst och sedan ska vi börja läsa på en ny bok. Slutar klockan 4.

Men nu: dunka några låtar innan man drar!


Lovelovelovelovelove....

The Script – For The First Time ♥


Filosoferar..

Ligger och tittar ut genom fönstret. Satan vad löven har blivit gula nu alltså! Gud, jag känner mig inte redo för vinter och kyla. Kan det inte vara sommar lite, lite längre?!? Känns som att det skulle pigga upp en lite. Men icket, nu kommer vintern sakta men säkert och snart går man i parkasen och fryser i 30- grader!



Nu blev dock mitt liv lite bättre, känner lukten av kinamat. Vilket betyder att mamma kommit hem med friterad kyckling!!! :D



Huvudvärk + plugg = dååååligt

Haha fyfan vilken rolig, men samtidigt jävligt jobbig idrottslektion, vi just haft. Hade typ lite lekar/spel. Garvade typ mesta delen av lektionen. Men det är så det ska vara, enligt mig!

Skolan har fan varit riktigt soft idag. På svenskan såg vi film. Okej den sög, men det var ändå chill. På spanskan hade vi bara lite grammatik, inga större jobbigheter. Fick dock jävligt ont i huvudet. Vilket inte känns så där jätte bra, eftersom att jag får det på varje spanska lektion. Men den här gången sa jag det till våran lärare och då sa hon att jag inte är den enda som har klagat.. Hmm, kanske dags att göra nåt åt saken då ? Vi slutade iaf dagen med idrotten.

 

Nu ska jag lägga mig och vila en stund, har just tagit en huvudvärkstablett. Sedan sätter det seriösa pluggandet igång. Har prov i företagsekonomi imorgon, och jag kan inte ett piss!


K.o.L - Radioactive

Kings Of Leon – Radioactive

 

 


. . .




Söndagens köp!

Har äntligen köpt skjortan som jag velat ha nu flera veckor typ. Har provat den jätte många gånger, men i söndags drog jag tummen ur röven och bestämde mig för att köpa den.


- Ginatricot

 


Titanic 2

Har läst för ett tag sedan att det ska komma en titanic 2 i år typ. Måste säga att jag tror faktiskt inte att jag kommer ha så bråttom att se den. Jag menar, ofta den kan bli bättre än första ? Okej, visst den kan säkert vara bra, men tycker inte den borde få heta titanic 2. Nää jag tror det kommer bli pannkaka. Fast man ska ju inte säga för mycket i förväg..




A thousand suns

Linkin Park – The Catalyst




Sweet dreams are made of these

Har städat hela dagen lång. Men nu är det äntligen klart och jag kan äntligen få slappna av lite. Ska strax ta och sova. Har lovat mig själv att lägga mig i tid ikväll, och det löftet ska jag banne mig hålla. Nä men seriöst så behöver jag min skönhetssömn!

Nu ska jag mysa på lite i mitt välstädade rum och sedan nanna kudde!♥




Only girl in the world…

Rihanna – Only Girl (In The World)




On my way

Idag har jag fan hunnit med mycket. Jag har varit på stan, städat, duschat, ätit och gjort mig i ordning. Är inte helt klar med städningen, ska bädda rent, dammsuga och skura. Hehe.. Men såg ju förjävligt ut, så det har tagit sin tid.

Ska snart åka iväg till bergnäset och hänga med denise, simon, sua, robin och jocke. Får la se vad vi hittar på.

Men ska försöka hinna städa klart nu, så jag slipper göra det ikväll när jag kommer hem.. Trevlig kväll!



Time to clean ?

svar: hmm.. ja!




Jimmy eat World

Jimmy Eat World – My Best Theory




My evening

Eftersom att det inte blev nå gammelstad idag, så spenderades kvällen istället med denise, anna, robin, simon och jocke. Vi såg hockey, virrade runt på stan och lite annat smått och gott. Var hemma vid halv 11.

Är svin trött just nu, så ska slänga mig i sängen nu och sova. Imorgon blire stan med mamma en sväng och sedan får vi se. Sov gott!


Ändrade planer..

Blev inte åka till gammelstad iaf. Hmm.. vad ska man då hitta på ikväll ?


Kate Nash

Kate Nash – Kiss That Grrrl

 




Yesterday and today

Gårdagen i gammelstad var riktigt trevligt. Vi käkade godis, lanade, kollade film, skrattade och sov. Vi trängde ihop oss 6st i suas mamma och pappas säng :O (jag, denise, sua och hennes husdjur) Sov som en bebis!

 

Sedan jag kom hem har jag bara legat i sängen och degat. Ska strax hoppa i duschen och sedan ikväll ska jag tillbaka till sua. Då blire lite hockeykväll. Luleå mot skellefteå, spännande!




Kid Cudi & co. ♥

Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare) ♥




I can barely wait!

Just kommit hem, vi fick sluta 1h tidigare från svenskan. Jävligt skönt! Inte nu för att vi hade den mest seriösa lektionen. Åtminstone inte där vart jag satt.

Nu ska jag packa upp "gym"-väskan och sedan packa om den, med bl.a dator och lite annat skojsigt. Idag spenderas kvällen hos sua tillsammans med denise. Vi ska ha lite tjejkväll. Kommer bli sååååå himla AWESOME!

Ska även se senaste avsnitt av vampire diaries!! Satan vilken bra dag detta blev (Y)

 

 


Mobilbloggning

dsc02609 (MMS)

Sitter på gymmet och väntar på att tjejerna ska bli klar. Körde inte så jävla hårt idag, det var ju typ 2 månader sen man var här sist (a) Efter detta bär det av mot skolan för lite svenska och matte.


Inställd sovmorgon..

Nu blir det lite träning innan skolan.. Ha en bra dag! skriver mer sen ♥

 


Kungarna av Tylösand

Missade totalt att det var kungarna av tylösand igår på tv. Jag som typ hade sett fram emot det.. Fan vad less! Jävligt sjukt program, men samtidigt såå jävla kul. Hehe.. Får väl ta och se reprisen sedan. För det är något man inte kan missa!





Crossfire

Brandon Flowers – Crossfire




Boring life

Har ett rätt tråkigt liv för tillfället, därav min dåliga uppdatering. Känner inte för att skriva massa meninglösa inlägg, vilket jag typ ändå gör (a).. Men just nu händer extremt lite. Ska ta och försöka styra upp mitt liv nu lite, så ska jag bjuda på några riktiga inlägg!

GODNATT! ♥

 

 


Robyyyn

Robyn – Cry When You Get Older




Love is in the air!!

Gud vad jag älskar att alla serier har börjat starta igen! Har just sett 90210. Det var grymt bra!




Ack, Norrland..

Sitter hos bror, vi har just sett idol. Man såg ju några man kände igen iaf, men måste erkänna att jag faktiskt skäms lite över att bo i norrland efter att jag sett detta. Haha, nä men seriöst det var inte bra alltså. Eller så var det bara att man inte fick se de som faktiskt var bra..

Nu ska jag snart be bror min köra hem mig igen. Har spanska glosor som inte kommer plugga sig själva. Ha en trevlig kväll!


Mavericks

Johnossi – Mavericks




Concentration

Nu har jag officiellt gjort allt som jag brukar göra på datan + lite till. Kollat bloggar, facebook, spelat lite, msn:at och kollat serier. Det betyder att nu måste jag läsa igenom nk:n. Kändes jävligt tungt faktiskt. Har varit hos sua och pluggat idag, så tror jag kan det mesta ändå. Vi lär ju, å andra sidan, se det imorgon, när jonas lägger provet framför mig. Kommer väl troligen gå piss, men ska göra mitt bästa och bättre än kan man ju inte begära (a).

Imorgon går man i skola till 17.00. Det känns ju sådär lagom kul. Efter skolan blir det hem och käka, sedan vara med bror och se idol. Imorgon är ju idol fan i luleå, och då är det ju bara ett måste att se. Kolla om det är någon man känner igen osv. Kommer bli nice.

Men nää, nu ska jag inte dra ut på det här. Dags att plugga. Wish me good luck!

Go´natt!

 

 


My number 1 fan!




Lättroade?

Idag på nk:n, satt jag, denise, sua, lisa och elin och flummade på rätt rejält.. En helt vanlig nk-lektion kan man säga. Hehe!


- Min fina skapelse


Travie McCoy

Travie McCoy – Need You




I am starving!!!!

Har just hjälp mamma med maten, blir tacogratäng idag. Mmmm.. Är så jävla hungrig! Men nu ska jag dra igång ett avsnitt royal pains innan maten, så tiden går fort. Hare king, tjingeling!




Uttråkad till 1000!

Blööö vad tråkigt jag har. Måste verkligen plugga, men känner ingen ork till det just nu. Vad ska man då hitta på ? Det är den stora frågan. Jag är jävligt hungrig, men vi har inge ätbart hemma. Jag är också i behov av att städa, men det kändes inte så roande det heller. Suck..


Forever and Always

Taylor Swift – Forever & Always - Piano Version

 




Lazy sunday

Godmorgon! Då var det söndag.. Orkar verkligen inte med söndagar. De är typ till för att man ska plugga, men man orkar aldrig göra det. Fast idag så måste jag fan göra det! Har nk-prov på tisdag, och kan typ inte ett piss. Men pluggandet får bli senare isf (a)

Har nyss vaknat, så ska ta mig lite frukost snart och kanske se en film eller något. Blir iaf bara chilla och ta det lugnt. Söndag = VILOdag!


Playing with fire

Ungfär när klockan var 20.00, insåg jag att jag kan ju fan inte spendera min lördagkväll hemma i soffan. Trotsade då min värk och ringde sua för att se vad hon och co. hade för sig. Slutade med att man hamnade på björx med hon, denise, robin och jocke. Hade fan jävligt kul med klasskompisarna. Vi tog en tripp upp till ormberget och gjorde en brasa. Sedan satt vi där ett tag och pratade lite och skrämde upp varandra. Lite busiga (olagliga) kan man väl säga att vi var på vägen dit och på vägen tillbaka, hehe...

Nu är jag iaf hemma. Ska dra på nån film och krypa ner under täcket, sedan sova!




All the boys love mandy lane

Har just sett All the boys love mandy lane. Rätt skum film.. Den var inte jätte dålig, men inte heller nån succé direkt.



Ett gäng high school-elever bjuder in Mandy Lane, en mönsterelev som blivit en riktig snygging under sommaren, till en weekend av festande på en avlägsen ranch. Men festen hinner knappt ta fart innan deltagarna försvinner en efter en under mystiska omständigheter.
- cdon.com


Fuck!

Jahapp, då var lördagen förstörd. Var ju planerat att jag skulle vara med några från klassen idag och bara chilla. Men istället fick man världens mensvärk och nu orkar jag knappt röra mig.. Försökte följa med mamma och handla, men det slutade med att jag fick sitta ute och vänta i bilen. Kändes som att jag typ skulle svimma eller nåt. Aja får hoppas att det blir en raincheck på dagens planer.

Kommer istället att spendera min kväll i soffan, med massa filmer och popcorn.

 


- Köpte lite nya filmer idag..

 


Dagens låt

Stone Sour – Imperfect

 




Magic Zone

Sitter och lyssnar igenom Volbeat´s nya album, som kom ut typ... igår.




Nyvaken och gla´

Har just vaknat. Tack vare att den förbannade solen alltid ska pricka in i de små små hålen som är i persiennerna och lysa mig rakt i ögonen.. Till nästa sommar blir det att införskaffa sig en rullgardin! 

Dagens planer är väl inte riktigt färdig uttänkta ännu, men det blir iaf att åka till donken och hälsa på denise, på hennes jobb. Sedan får vi se vad som händer. Ska iaf ta och göra mig i ordning nu, sedan slå en pling till sua och se vad hon har för sig. Peace out!




Dinner in g-stad

Ikväll har jag och sua varit på en lyxmiddag hos elin. Det var förrätt, varmrätt och efterrätt. Allt var verkligen super gott. Åt tills jag typ dog. Efter maten slog vi oss ner och såg idol. Sedan satt vi och pratade lite innan min buss gick. Hade en mycket trevlig kväll!

Nu ska jag alldeles strax ta och lägga mig. Är sjukt trött. Har typ sett framemot att få sova, hela dagen. Så nu jävlar smäller det! Godnatt


- Splendid!

 


Tårtkalas..

Fyfan vilken svenska lektion. Tråkig så in i helvete! Alla blev tilldelade en bok. Inte vilken bok som helst, Othello. Alltså en pjäs, i bokformat, som vi sedan skulle läsa i drygt 3h. Ingen fattade typ nånting av vad som stod. Gick svin trögt.. Tur iaf att vi hade vikare och hon lät oss sluta 1h tidigare.

Nu har jag käkat tårta och grattat mamma. Ikväll sticker jag till gammelstad, för lite mys-middag hos elin. Kameran åker men, så ska försöka fota lite. Men nu ska jag ta och göra mig i ordning. Ha de gött!



- Vi smällde nästan en halv tårta! ;O


Happy birthday!

Idag fyller min mor 49år. GRATTIS! Only one year left to the BIG 5 O, hehe...
Efter skolan blir det tårtkalas!!!




Still in my blood

Erik Hassle – Taken (Still In My Blood)

 




Vampire Diaries! ♥

Gud vad skönt, har sovmorgon till 11.25. Slutar ju dock 16.00.. Efter skolan blir det hem och käka tårta och gratta mamma. Sedan ska jag till elin och käka middag. Blir mys.

Nu ska jag se första avsnittet på säsong 2, VAMPIRE DIARIES!!!!




Sleepy is the correct word

Då var det torsdag. Gud vad skönt, snart helg igen! Idag går jag skola 08.15-15.00.

Efter skolan ska jag på stan med bror, och köpa födelsedagspresent åt mor, som fyller år imorgon. Sedan drar vi hem hit och lagar mat igen. Måste även slänga ihop en tårta ikväll. Och sedan är det idol för hela slanten som gäller.

Nu ska jag strax ta ut flätorna från håret och gå och välja kläder. Först måste jag bara vakna till lite här i soffan och hoppas på att jag inte somnar om... Ha en bra dag! ♥


Soft!

Travie McCoy – Don't Pretend - Feat. Colin Munroe




Movin´ to fast

Har inte riktigt tid att skriva just nu, men ett snabbt inlägg kan jag bjuda på.

Svenska provet gick pissss dåligt!
Idrotten idag var jävligt slö..
Snart dags att laga mat åt bror som kommer förbi.
Idol ikväll = ett måste!
Inga läxor, vilket betyder freedom.

 

Såå.. Pusstja!


Vad blir G-G-U-L-P baklänges? :O


- Plugg...

 


Flaaaashbaaack!

Calvin Harris – Flashback

 




Back on the juice!

!

 

 


The long day is over

Satan vad segt det är att gå i skola till 17.00. Vi fick iofs sluta 16.30 idag, vilket var lite bättre.

Efter skolan gick jag en liten sväng (och då menar jag liten sväng) på stan med sua. Skulle bara följa henne och köpa en foundation. Sedan gick jag hem. Och nu sitter jag här och väntar på mat. Måste även plugga sedan. Det kommer bli lite knapert med tid, eftersom att det är ju idol ikväll och det måste man ju bara se! Audition är typ det bästa med hela programet. Men mellan reklamerna osv så får jag pressa in lite svenskaplugg. Har även spanska glosor till imorgon... Detta kan banne mig bli svårt att hinna med. Men nej, jag kan göra det!

Nu kallar maten. Tjingeling!


Nine-hard-working-hours

Ja, nu ska man börja dra sig mot skolan snart. Hörs om drygt 9h... Peace out!


Gästbloggning

SUA IS ON THE BLOGG!
Vi har pluggat, lite. True story! Men sen...övergick pluggandet till att prata och nu sitter vi här. Vi har suttit och kollat på lite bilder som vi tagit genom åren. Det finns smickrande och mindre smickrande bilder, minst sagt.
På återseende!

We can do this!

Ska strax packa ihop väskan och sticka till sua för lite plugg. Och ja, vi ska faktiskt plugga. Som sagt så har vi prov på onsdag och eftersom att man slutar 17.00 imorgon, så kan det blir lite knapert med tid.

Måste dock först och handla med morsan innan gammelstad, men sedan är jag good to go. SEE YAA!


I take a trip up in the blue

Jake Oh – Up In The Blue

 

 


Going to school

Då var det måndag igen. Har matte, nk och spanska idag. Slutar 13.50, så har inte så jobbig dag idag. Det är mest spanskan som jag stör mig på. Inte mitt favorit ämne med andra ord..

Efter skolan blir det plugg. Har svenska-prov på onsdag, så hade tänkt att inte skjuta om det till sista kvällen, som jag vanligtvis brukar göra. Nu är ju inte kvällen före sista kvällen heller så bra, men man måste ta små steg i taget.

Ha en bra dag! Skriver mer när jag kommer hem.


Myskväll

Nu har mattias och mia åkt för en stund sen. Planen nu är att bara chilla järnet. Ska duscha, poppa lite popcorn och dra igång en film. Hade eventuellt tänkt plugga lite. Men det lär ju aldrig hända (a)

Btw, köpte en ny halsduk på stan idag...


- JC


Awesome song!

Sean Paul – Hold My Hand [I'll Be There] feat. Keri Hilson




Smoothie!


Jag och elin började våran tur med en smoothie, så vi skulle orka gå runt på stan. Mums!

 

 

 


Söndag 5/9-10

Ska alldeles strax ta och göra mig i ordning. Blir en dag på stan med elin snart. Måste bara få tag i henne, verkar typ som att hon sover fortfarande? haha. Vi ska kolla runt lite och sedan blir det en fika på det. Super!

 


Saturday night

Igår var galet roligt. Jag och morsan åkte och hämtade upp mattias från jobbet vid 2 och sedan vidare för att hämta olle och nina. Vi åkte sedan till paintballbanan, där de flesta andra redan hade anlänt. Alla som skulle vara med (inte jag) satte på sig skydd och körde igång. Det såg faktiskt riktigt kul ut! Nästa gång tror jag att jag själv måste vara med. Denna gången blev en liten koll, så jag vet hur det funkar och så.

När de spelat några omgångar, for vi till mattias och mia. Vi grillade och fixade lite potatissallad. Under tiden droppade det in folk lite då och då. Vi var kring 14pers som mest. Maten var snuskigt god! Det var riktigt trevligt. Var dock lite synd att man var tvungen att åka hem vid 11-tiden, the "old" ones skulle sedan ut till universitetet och festa där.

Det blev en lyckad kväll. Alltid lika kul med bror och co. Man träffar alltid massa nytt folk! Jag hade även med mig kameran, men glömde totalt bort att använda den. Får väl bjuda på en gammal bild istället..


- mattias 22års-fest 12/6 2010

 


Hanging with the "old" ones

Ska strax börja göra mig i ordning. Idag ska dagen spenderas med mattias och co. Ska först åka och skjuta paintball. Jag kommer troligen bara titta på dock.. hehe. Sedan ska vi till mattias och mia för att käka middag osv. Vet inte exakt hur de har tänkt sig. Men det kommer bli kul! Är så himla kul när han alltid bjuder in mig när de har fest osv. Man känner sig ju ganska cool om man blir bjuden på fest med 20+:are. Respekt!

Nä men om man ska ta och hoppa i duschen kanske. Vid 1-tiden ska vi börja åka. Ha en bra lördag!!


- 27/6 2010 
VILL HA SOMMAR!



You´re at the top when only heaven’s right above you...

Lil Wayne – Right Above It - Explicit ♥!!





Stab me in the back

Fyfan vilken hemskt dröm jag hade inatt. Drömde att jag var nere på stranden med min bror och en annan. Jag hade datan med mig och var in och skulle kolla facebook. Så insåg jag att mitt facebook hade börja löpa amok och lagt till typ alla jag hade någon gemensam vän med, lagt in alla mina bilder som jag har på datan, och skickat massa sjuka meddelanden till folk. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag kunde inte bara radera allt, för då en sekund senare var allt tillbaka igen. Trodde jag skulle bryta ihop och.. dööö! Haha, fan vad knäpp jag är, det är typ det jag fruktar mest här i världen ;p

Men iaf, så när jag vaknade, slog jag på datan fort och insåg att det bara var en dröm. Vilket var en stor lättnad.




Time goes by so fast

Denna dag har bara rusat iväg. Men hade ju skola till 16.00, sedan var jag på stan en sväng. Iofs så är det väl bra att det gått snabbt, för nu är det äntligen heeeelg!

Ska strax ta och slänga i mig lite mat. Sen får morsan köra mig till sua. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på ännu. Men vi har iaf bestämt för att dra en sväng till storheden. Hihi!

- jag och sua 21/5 2010

 


Stupid lovesongs

Ne-Yo – So Sick - Acoustic




It´s a wonderful day

Satan vad skönt det är med sovmorgon! Har nog aldrig känt mig så här utvilad förut. Solen skiner och det känns som att detta kanske blir en rätt bra dag. Dock så slutar vi dagen 16.00, med ca 3h svenska, suck...

Ska snart ta och göra mig lite frukost. Men först ska jag se klart sagen om ringen - de två tornen, som jag började se igår men aldrig hann se klart.

Ha en bra dag!


Blissfully painful and insanity

Robyn – Hang With Me (Acoustic Version)

 




SP 2 D!

Idag, när jag skulle skriva namn och klass på ett papper, så slog det mig att vi går fan i 2:an. Känner mig nästan stor ju. Ingen dålig känsla må jag säga.




Breakfast in bed




My precious...

Håller på att se Sagan om ringen. Har sett den en gång förut, men det var för flera, flera år sedan, när jag fortfarande bodde i kiruna. Så därför ska jag nu se om jag fortfarande tycker den är bra. Lite segt att den är typ 3h lång bara.. Kanske inte kommer hinna se klart hela ikväll. Men har ju gott tid på mig så. Den blir perfekt att se nu, så jag kan sticka samtidigt.

Ha en trevlig kväll allihop! ♥

 

 


Suddenly i see

KT Tunstall – Suddenly I See




Softisssschh...

Sköööönt, då var veckans spanska lektioner överstökade. Det är enda fördelen med att bara ha det 2ggr i veckan.

Skolan idag har varit rätt chill ändå. Hade svenska från 08.15-10.45. Vi skulle egentligen ha till 11.05, men vi hade vikarie idag, så vi fick sluta lite tidigare. Under svenskan jobbade vi väl inte såå jätte dåligt. Visst vi satt och snackade jävligt mycket (vilket de flesta gjorde) men vi fick ändå gjort mycket. Efter svenskan hade vi lunch och sist men inte minst spanska. Vi skulle egentligen ha idrott nu, till halv 4. Men våran idrottslärare var borta så vi fick dra hem istället.

Nu ska jag väl bara slänga mig i sängen och fortsätta med stickningen. Tar ju typ en evighet att sticka den där förbannade halsduken. Om jag har tur, kanske jag hinner klart innan vintern är över..


- smutsig dator (a)


RSS 2.0