Partysugen?!

SVAR: JAAAAAAAAAAA!!!!


Damn it
.. Längtar som en tok till fredag nu! Har dunkat partymusik i flera veckor. Blir nästan galen här! Men.... på fredag blir det F.E.S.T!!!! Ska fira adam och lisa som fyllt/fyller år i veckan. Kommer bli helt-jävla-awesome!

 

På lördag, dagen efter, sticker jag med 12.10 flyget till sthlm, där pappa hämtar upp mig och så åker vi vidare till nyköping. Blir där till på torsdag nästa vecka. Gud vad galet skönt det ska bli med lov. Sova lääääänge, vara vaken lääääääänge och hänga med de allra bästa (när jag väl kommit hem igen).

Men nu ska jag avrunda det här inlägget. Är helt dampig av nån anledning så känner att det inte kommer bli så vettigt om jag fortsätter skriva. + att maten kallar. Tjingeling!

 


@ school..

Sitter i skolan och gör ingenting. Den här lektionen var väldigt onödig, har inte gjort nånting förutom flummat med ISA CHEN (!!!!), thomas och jalkelius. När jag sedan slutat, om 15min, ska jag till morsans jobb. Vi ska gå och kika på lite skor. Är verkligen i behov av ett par nya!

Har inte så mycket mer att säga just nu, ska joina gänget och se vad de sitter och skrattar åt här bakom mig.
Over n´Out!

- hehe isa ville så gärna att jag skulle nämna henne, så var tvungen att överdriva liiite.

 


Roscoe (Rebecca & Fiona Remix)

Johnossi – Roscoe - Rebecca & Fiona Remix

 




FINALLY!!

Fyfan den här skoldagen är äntligen över och jag känner en otrolig lättnad inom mig. Hade både spanskaprov och idrottsprov idag. Spanskan gick fan inte bra, men idrotten gick typ helt okej ändå. Fast får vi ju inte veta förrän jag fått tillbaka det. Känns iaf gudomligt skönt att ha fått göra bort dem. Spanskan var nog det som mest tyngde ner mig, men nu är det gjort! Har ju iofs 3 prov kvar nu innan lovet.. Ett imorgon och 2 nästa vecka. Men känner typ ingen panik för de, så orkar inte oroa mig ännu.

Denna dag kommer iaf bara bestå av att vara hemma och mysa. Är på ganska bra humör så kanske får för mig att städa eller nåt senare, om jag inte kommer på nåt bättre att göra förstås! Nää nu ska jag ta och krypa ner under täcket och kanske sova en stund (a)

Ha´re gött!! ♥


Jag kommer

Veronica Maggio – Jag kommer




Painting!

Gick igenom lite gamla bilder och hittade en bild på ett av mina första "mästerverk"... x)




Tisdag 15/2

Fan vad nice, fick sluta halv 3 istället för klockan 5. Läraren var sjuk. Dock så har jag inget att se framemot här hemma. Har 2 prov imorgon, så måste typ plugga som en galning.. fast kommer inte bli så, om jag känner mig själv rätt (a) Satan vad skönt det kommer bli när den här veckan är över alltså!! Har ju dock 2 prov nästa vecka också, men de känns inte som så stora hot, så ska nog gå bra. Hade matteprov, g-delen, idag. Gick väl ändå rätt hyfsat men känner att när vg- och mvg-delen kommer, så äre fan kört..! :o Men orkar inte oroa mig för det förrens imorgon när jag kommit hem.

Nu blire iaf dunka lite musik och kanske ta en liten powernap innan pluggandet sätter igång,
Peace out!


- Jag och denise jobbar ju lika hårt som vanligt på företagsekonomin.. (a)

 


Måndag 14/2

Godkväll!

Ja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera men har så sjukt mycket skol-äckel-läxor/prov som måste göras + att jag... inte orkat (a) Idag är det då alla hjärtans dag. Fick lite treat (geléhjärtan) i skolan. Men gav bort det, generös som man är! ;)

Denise följde med mig hem efter skolan för lite matteplugg. Hehe, vart iaf liiiite plugg. Resten av tiden satt vi bara och kladdade i våra matteböcker.

Men nu ska jag sticka och agera taxi med morsan, see yaa bitches!







Happy Valentines Day! ♥

 

Love the way you lie - part 2




Update!

Denise, nu sticker jag till skolan.. hehe!


iPhone 4!

Glömde helt bort att blogga igår. Har haft fullt upp med min nya leksak!.. Som jag även glömde säga vad det var för något (a). Hihi...





Hihi!




A day to remember!

Satan vilken dag!! Hade skola 09.45-11.05. Stannade dock kvar i skolan och väntade med denise i över 3h, hehe. Och tur som fan var ju det. Vi både fick oss massvis med ögongodis (a) Haha, fan vad vi dampade. Vi hade ju våra små taktiker också, för att få det precis som vi ville ha det, if you know what i mean?! Vi hade t.ex "stol-taktiken", haha så jävla klockrent! Och vilken jävla tur hade inte jag när en random person tappade sin miniräknare mitt framför ögonen på mig och BÖJDE sig ner och plockade upp den.. hehe, delicious ass boy!! ;) Denise fick sig också en stor skål av T-ponken. Inte illa alls!

Men detta var inte allt som hände idag. Har fått brev av posten att jag kan gå och hämta ut mitt paket!! Så, så fort morsan slutar ska jag möta upp henne och hämta ut det. Iiiiiihh.. kan inte vänta längre!


Come to mama!

Väntar på att jag ska få ett sms att jag kan gå och hämta ut ett paket från posten. Satan vad jag längtar tills den dagen kommer. Förhoppningsvis sker det till veckan.


Söndag 6/2

Godmorgon!

Har precis vaknat. Fattar dock inte vad jag gör vaken nu. Somnade vid halv 5 igår så är typ jävligt trött nu.

Gick till adam igårkväll. Denise kom också dit. Vi såg film och bara tog det lugnt. När vi sedan följde denise till bussen och kom tillbaka till adams lägenhet, så hade ju adam såklart glömt nyckeln därinne och vi blev utelåsta. Det var svinkallt ute! Vi väntade först ett tag för att se om det skulle komma någon ut/in genom dörren, men  icket. Till sist bestämde vi oss för att knalla hem till mig istället. Vi gjorde inte så mycket, låg i varsitt sovhörn, såg tv och sov.. När klockan sedan blev 3 och adam inte hade fått tag på sin morsa ännu, så bestämde han för att ringa en taxi istället och åka till björx. Han var inte särskilt glad på sin morsa kan jag säga..

Den här dagen kommer bestå av att ligga i sängen/soffan och inte göra nånting!. Skulle behöva plugga, men jag orkar fan inte det idag.. hehe, ovanligt att jag skjuter upp allting (a). Men.. nu blir det frukost. Peace out!


Gårdagens barnkalas!!













Vad gör vi? Nu kör vi!

Har varit en fullspäckad dag idag. Gick tidigare till skolan för att möta upp denise. Vi gick och käkade och sedan på stan en sväng innan min lektion och denise fick pröva på hur det är att vara 18åring. Var sen på min enda lektion jag hade idag. Jag och thomas körde teamwork som vanligt. Efter skolan gick jag och thomas och mötte upp sua på stan. Vi gick och virrade runt i typ alla affärer, men till slut fick vi tag i det vi skulle ha. Kom hem strax efter 4. Har fixat lite inför kvällen och nu ska jag strax gå och kika på vad man kan tänkas ha på sig ikväll.. Ska nämligen på barnkalas hos denise! Kommer blir helt jävla awesome!! :D

 

Nu: mat!
Ha de gött! <3


STORT Grattis! ♥

Idag 4/2 fyller denise 18år! Helt galet vad gammal hon blivit ;o Önskar jag var lika cool som hon..


 Hehe.. ;D


Klantarsle!

Sköönt med sovmorgon idag. Har dock inte kunnat sova så mycket längre än vanligt. Var tvungen att stiga upp och göra spanska... Men är iaf klar med den nu. Har även hunnit duscha, packa idrottkläder och käkat frukost, så måste säga att jag har varit rätt flitig denna morgon.

Men klantig som jag är så har jag ju även hunnit lyckats med att spilla ut nästan ett helt glas med yoghurt på mina mjukisbyxor, så nu har jag lite småttpanik över vad jag ska ha på mig på idrotten idag...  Helvete!!


RSS 2.0