Om och om igen...



HAHAHAHAHA... Garvar ihjäl mig!! xD


Excellent!

Bion ikväll var j***igt bra!... enligt mig iaf. Bra musik, bra skådisar och bra story. Hela kittet. Morsan tyckte dock inte den var lika bra som jag gjorde, men hon sa att hon sett så många liknande filmer, fast hon tyckte ändå den var bra. Btw.. kanske ska berätta att det var Burlesque jag såg (a)




"BIO-TIME"!

 

Sunday, bloody sunday

Då var det söndag och imorgon börjar skolan igen. Har varit en jäkligt seg dag idag. Så vad har jag gjort? Jo jag har legat och kollat topmodel 15 hela dagen typ. Har endast ett avsnitt kvar nu, finalen. Det har varit nå knas hela dagen med telefonen, tv och för vissa även internet. Tur att inte mitt internet krånglade, då vet jag inte vad jag hade tagit mig till.

Just nu sitter jag bara och funderar om man kanske ska ta tag i den här dagen kvällen. Vet inte vad jag ska göra, men kanske inte bara ligga i sängen och slöa iaf. Funderar om man ska ta sig en liten promenad eller kanske göra nå nytta som att rensa i byrån eller nåt. Ja, jag får helt enkelt se vad jag hittar på. Nu ropar mamma att det är mat, så ska avrunda det här och bege mig mot köket.

 

Peace out!


2 die 4!


Nelly.se 699;-


Lördag 29/1

Godmorgon! Har nyss vaknat och det SNÖAR ute! Hade tänkt gå till mattias jobb idag, men vet inte om jag är så taggad på att göra det när jag tittar ut genom fönstret. Får se om det slutar snöa, då kanske jag tar en promenad.

Gårdagen slutade med att jag gick till adams bror, där denise, adam, sua och thomas befann sig. Adams bror var bortrest så adam lånade hans lägenhet för en kväll. Vi gjorde inte så mycket, typ såg tv. Vid 11 tiden drog sua och denise hem. Då började jag, adam och thomas se nån film som gick på tv, the island hette den typ. Vi hann inte se klart den för de tog 00.10 bussen hem. Så då knallade jag hem. Var jävligt läskigt att gå genom stan, var sjukt mycket folk ute.

Nu ska jag ta mig ett glas yoghurt och se det nya avsnittet av 90210, det slutade så himla spännande sist!




Hjärnsläpp..

Har suttit nu i över en timma och försökt komma på nånting vettigt att skriva om, men går inte så bra.. Får återkomma senare ikväll och se om det ploppat upp nåt i skallen som jag kan dela med mig av. Trevlig kväll! <3


4.00 am

Avenged Sevenfold – 4:00 AM





The best of the best!

Vad skulle jag göra utan er?!




Water for Elephants..

..verkar sjukt bra och såå himla gullig. Den bara måste man ju se på bio när den kommer ut! Både Reese Witherspoon och Robert Pattinson är med.. kan ju typ inte bli bättre!




B.Spears

Britney Spears – Hold It Against Me




Ingen spanska idag!

Godmorgon!

Har sovmorgon idag till 09.50. Men måste gå lite tidigare till skolan glömde engelska boken i skolan så måste träna lite på glosorna som vi har till idag. Börjar dagen med engelska och efter det brukar vi i vanliga fall ha spanska. Men igår kom våran spanskalärare förbi och berättade att vi inte hade någon lektion idag. Så jävla skönt! Den lektionen tynger oftast ner hela dagen, men nu kan man behålla sin positivaenergi.. haha. Sista lektionen är idrott. Vi ska ha boxning och det är några i klassen som ska hålla lektionen. Känner på mig att de kommer köra slut på en. Men får ta det lite lugnt, har fortfarande inte slutat hosta. Slutar iaf 15.30.

 

Om jag pallar med idrotten så blir det ett spinningpass ikväll. Jag har inte varit och tränat på aslänge nu, så det ska bli skönt. Annars idag har jag inga större planer. Blir väl bara vara hemma och mysa på.

 

Igår var jag på hockey med brorsan. Vi hade fått 2 biljetter från lulebo. Det var egentligen meningen att jag och morsan skulle gå. Men kände att jag inte umgåtts med min bror så mycket på senaste, så jag övertalade henne att låta mig fråga honom istället. Var jävligt roligt, trots att luleå spelade en skit match. Men huvudsaken att de vann iaf, 3-2 mot timrå.

 

Nu: Göra mig redo för skolan.


So far away..




Måndag 24/1

Var grymt skönt med sovmorgon imorse. Sov till 8. Började 09.45 med företags ekonomi. Vi hade typ bara genomgång så den lektionen var inte så ansträngade. Sedan var det lunch och sist men inte minst den fruktade spanskan.. Var dock en jävligt nice lektion. Först pratade vi bara om nå dikter, i grupper. Och sedan skulle vi läsa i böckerna vi fått. Men då säger våran lärare att vi får ta hem och läsa. Var utanför dörren ganska fort kan jag säga! 

Gick upp till mitt skåp, där adam, denise och thomas höll på och flumma som vanligt. Jag tog mina saker och sedan gick vi alla till mig. Adam skulle hämta sina högtalare som jag har haft i typ 2-3 månader nu. Vi gick sedan tillbaka mot skolan. Hade lovat denise att följa henne, för hon hade en till lektion. När hon sedan började gick jag hem igen. 

Nu sitter jag här och funderar om jag kanske ska ta och plocka undan mina nytvättade kläder från vardagsrummet. Hehe, det får bli om ett tag (a) Nu ska jag hämta mig lite yoghurt och slänga mig i soffan ett tag.


Renbäddad säng...

..tror ni jag längtar något på att få gå och lägga mig?!?!

 

 


J.S - Like a Prayer

Jay Smith – Like A Prayer

 

 


So Fresh, So Clean

Sådär! Nu har jag städat klart. Jag har dammtorkat, dammsugit och skurat, så nu är det rent igen. SKÖNT! Idag har jag inte gjort nånting.. förutom städat då. Men ikväll ska jag bege mig till gammelstad och ha lite filmmys hos elin med hon, sua och mia. Ska bli trevligt att träffa de brudarna igen. 

Men ska sätta igång och börja göra mig i ordning, går fortfarande runt i pyjamas (a)
Over n´Out!


Hmmm...




Hallelujah!




This evening

Många sms senare...

Planen blev att spendera kvällen på porsön. Jag, sua, lisa, isa, thomas, linda och denise @ isa´s place. Det tog ett tag att bestämma plats, tid och vilka som var på. Men nu är det klart! Vet inte exakt vad för galenheter vi ska hitta på men ser fram emot det. Brukar ju aldrig bli tråkigt med det gänget direkt. 


Såååå J***A BRA!!!!!

Rihanna – California King Bed ♥




AVATAR

Jag vet att jag är jävligt efter, men nu har jag äntligen sett Avatar. Jag hade typ inga förväntningar alls på den filmen. Har hört så mycket olika om hur bra/dålig den är. Men jag måste säga att jag tyckte den var riktigt bra faktiskt! Fast hade nog varit sjuuukt coolt att se den på bio i 3D.



Den desillusionerade marinsoldaten JakeSully skickas tillplaneten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida.
- Cdon.com


Nattinatti!

Kom kommit hem från denise för en stund sen. Vi gjorde lite allt möjligt bus. Man har alltid lika roligt med den tjejen! ♥ Är sjukt trött nu, så ska strax gå och lägga mig. Ska bara sitta vid datorn ett litet tag till + att det är constantine på tv, som jag sitter och halvtittar på. Har sett den några gånger, men den är värd att se en gång till.

Ähh men vafan nu blev det reklam.. Kanske är lika bra att gå och lägga sig ändå. Yepp så får det bli! hehe. Godnatt!


Hemma!

Då var man hemma från skolan igen. Var riktigt chill + att man fick sig lite eyecandy (a) Jag och thomas körde teamwork på uppgiften vi fick, så vi var klara ganska snabbt. Vi fick sluta efter det.

Nu hade jag tänkt att se lite jersey shore och bara njuta av att det är helg! Ikväll blir det vara med denise. Får se om någon annan också hänger på. Vet inte vad vi ska göra ännu, men lär bli nice iaf :)


Friday morning

Godmorgon!

Har precis vaknat. Gud vad skönt att få sova ut! Börjar inte förrän klockan 13.00 idag så jag har god tid på mig, behöver inte stressa nu på morgonen. Har bara en lektion idag, information och layout. Så jag slutar 14.15. Och inte nog med att det är en hur chill skoldag idag som helst, det är även fredag, vilket innebär HELG!

Känns som att jag har fullt upp hela helgen, bara det att jag inte kan komma på vad det är jag ska göra.. Söndag är i alla fall spikat. Då ska jag på bio med tjejerna. Men fredag och lördag är jag lite osäker på vad som är bestämt. Måste ta och kolla upp det.

Men nu ska jag ta och fixa lite frukost, se ett avsnitt jersey shore och bara njuta av min sovmorgon!




Rubrik ?

Just kommit hem från skolan. Är galet trött och vill att det ska vara helg.. igen! Är så jobbigt när man har skola för man är typ för trött och det är för lite tid för att hitta på nånting, men samtidigt så vill man ju inte bara ligga hemma och slösa bort dagarna.. Är fortfarande inte riktigt frisk nog att åka och träna heller. Jobbigt läge! Vad fan ska man hitta på?! I värsta fall blir det väl städa. Suck...

Jag och denise satt efter skolan och jobbade med engelska och satt och snackade om massa kul man kan göra till sommaren. Blev sjukt pepp och nu är det bara man ser till så att det händer också! Brukar oftast bara bli så att man bara sitter och planerar massa men sedan utför man inget av det iaf. Men jag säger då bara det - Nu blire ändring på det!!

Nu ska jag iaf komma på nånting kul jag kan göra ikväll och hämta mig en gurka och knapra på. 

 

Español

Det här har jag spenderat en liten del av min kväll till...




Solsidan

Om drygt 15min börjar solsidan säsong 2 på tv4. Jag har aldrig följt det förut, men igår lånade jag och mamma säsong 1 av mattias och vi har sett det både idag och igårkväll. Måste säga att det faktiskt är riktigt bra.




NY KAMERA!

Har kommit hem från storheden för en liten stund sen och jag fick faktiskt med mig en ny kamera hem! Blev en Canon Ixus 130. Håller på att ladda den nu så sedan ska jag leka lite med den och se vad den kan åstadkomma.




I gotta choose!

Hela dagen idag har typ gått ut på att leta en kamera. Jag har varit i affärer och kollat och jag har kollat på nätet. Det är så himla jobbigt att det ska finnas så många olika att välja på. Man blir ju nästan galen! Det står väl typ mellan 2-3st olika nu.  Det här är inte lätt.. Har varit och hämtat min brors kamera. Så nu ska jag leka lite med den och se om den är nåt att ha. Han har dock en äldre modell av den jag vill ha. Men det kan ju inte skada, för om hans är bra så måste ju den jag vill ha vara mycket bättre! Hade planerat att införskaffa mig en ny imorgon faktiskt, så jag antar att min kväll kommer bestå av att bestämma vilken det ska bli... Wish me good luck!

De planerna jag egentligen hade för kvällen blev intsällda för min del. Blev så ont om tid så det får bli en annan dag istället. Men nu är det kamera-leka-dags som gäller! Lägger väl upp nå bilder senare kanske, om det blir nå vettiga. Ha en bra kväll! ♥

 

 


Last house on the left

Igår, hos elin, såg vi Last house on the left. Det var en riktigt spännande film, men  även väldigt rå och brutal. Man satt typ på helspänn hela filmen. Men bra var den!



Efter att ha kidnappat och brutalt våldtagit två unga tjejer, hittar ett gäng ledd av en rymling från fängelset en tillflyktsort vid en sommarstuga som tillhör en av offrens föräldrar. Modern och fadern inser vilka deras nya gäster är och börjar med fruktansvärda hämndattacker mot förövarna.

En remake av Wes Cravens skräckklassiker "Last House on the Left" från 1972.



Myskväll (igår)

Hade riktigt trevligt hos elin igårkväll. Det var jag, mia, sua och elin. Vi käkade god mat, såg lite tv, såg film och bara satt och pratade. Alltid lika kul med de tjejerna. Det är något som vi måste ta och göra om snart! Idag har jag planer, men vet inte riktigt hur de ser ut ännu. Under dagen ska jag iaf plocka ihop lite här hemma och sedan kanske åka till storheden och kolla på en ny kamera. Får väl se vad morsan säger. Men nu ska jag äta frukost och börja göra mig i ordning. Ha en bra dag!


Go to sleep

Äntligen fredag imorgon. Har bara en lektion också, så det ska bli riktigt skönt. Börjar 13.00 och slutar 14.15, men ska till skolan vid 11 och möta upp isa och jobba med en spanska uppgift som vi missade när vi var borta från spanska lektionen i måndags. Efter skolan ska jag hem och ta det lugnt en stund innan man ska till gammelstad på middag hos elin. Ska bli mysigt!

Har inte så mycket mer att säga just nu. Ska gå och tvätta bort krigsmålningen och sedan sova, så.. sovgott! <3


C.Aguilera on the big screen

Måste ses när den kommer på bio!..




NHL

Sitter och tittar NHL, Chicago Blackhawks vs. New York Islanders. Första perioden är slut och det står 1-0 till Blackhawks. Det är repris från en match som visades i söndags, men just nu har vi alla kanaler så då måste man passa på att kolla när man väl har chansen. Jag har ju inte sett matchen förr så det är rätt spännande ändå. Fast jag har räknat ut att Blackhawks lätt kommer ta hem det där. 

Update: Det blev 5-0 till Blackhawks! (y)




~ A7X ~

Critical Acclaim ♥ Dear God ♥ Bat Country ♥ Afterlife ♥ Beast and the Harlot 


- Avenged Sevenfold (sthlm) 20-11-2010

 


Ny kamera? Ja tack!

Hade sovmorgon till 09.45 imorse. Var jävligt skönt. Tror inte jag skulle ha orkat stiga upp annars. Skoldagen startades med företagsekonomi. Kände mig sjukt hängig hela lektionen, så jag bestämde mig för att packa ihop mina saker och gå hem när lektionen var slut. Skönt att jag bara missade en lektion. Jag kom hem vid 11 och sen dess har jag bara legat i soffan och degat. Finns inte så mycket att göra när man är sjukt.. Men har lyssnat på musik och legat med datorn på magen. Har försökt hitta en ny, bra kamera jag kan köpa. Och rätt var det är så kom reklamen ner i brevlådan och i elgigantens reklamblad hittade jag en billig och bra kamera. Har kollat upp den på nätet och den verkar lätt och bra. Den verkar vara nåt för mig helt enkelt. Me want it!!



- Samsung st70


House of sleep

Vaknade klockan 9 imorse. Men har ännu inte lyckats ta mig upp från sängen, känner att jag hade kunnat sova någon timme till. Men eftersom att det är skola imorgon så ska jag låta bli. Vet dock inte riktigt vad jag ska hålla mig sysselsatt med så det inte råkar bli att man somnar. Det hjälper inte heller att morsan ligger i rummet brevid och snarkar.. Måste ju faktiskt ta och vända tillbaka dygnen nu så man orkar stiga upp typ 7 varje dag igen, suck... Idag är iaf planen att bara vara hemma och dega och sörja för att det är skola imorgon. Känner verkligen inte för att göra nånting. Så då är det precis vad jag ska göra.

Nä, nu blire lite frukost så man piggnar till. Peace out!


Lördag 8/1

Har inte bloggat på länge, jag vet.. Har iaf ändrat header nu. Var dock i brist på bilder så den blev som den blev, men den får duga för tillfället. Har inte gjort ett piss idag. Bara legat i sängen hela dagen typ. Det kommer dock bli ändring på det. Ska nämligen vara med några filurer ikväll. Ska bli kul att få komma ut lite och inte bara sitta hemma och hosta som jag gjort de senaste dagarna..

Usch!, skolan börjar på måndag också. Det här lovet har gått så galet fort och det känns som att man knappt hunnit göra nånting. Hoppas iaf att det blir lugnt i skolan nu till en början. Man hinner ju bli less på en gång annars.. Har nytt schema nu också, så det kommer iaf bli lite variation från förra terminen.




Ny header!

 

01-01-11

Idag är första dagen på det nya året och det känns som att det kommer bli ett bra år! Som tur är har jag mina underbara vänner som kommer hjälpa mig med att förverkliga det ♥ Jag, denise och sua började redan inatt att prata igenom lite saker som måste göras detta år, så jag tror det kommer bli hur bra som helst. Jag är taggad till 1000!!

- Nytt år, nya möjligheter - Ut med det gamla, in med det nya!


Seek Bromance

Tim Berg – Seek Bromance - Avicii Vocal Edit




RSS 2.0