SOMMAR!!!

Gud, ja vill ha sommar nuuuu!!!!

           

-Lite old pictures från olika somrar ;)


God morgon!

Nu är klockan 09.? och jag har vaknat för ett tag sedan. Har vaknat ovanligt tidigt de senaste dagarna.
Har iaf just duschat och ska strax gå och käka lite frukost. Ikväll bär det ju av hemåt som sagt, ska bli skönt.
Lär ju inte hända så mkt idag, ska typ äta sitta här och sitta på tåget i några timmar. Sen när ja kommer hem blir det kanske en film och sova.
Imorgon däremot hade ja tänkt ringa Sua och se vad hon ska hitta på, om hon vill hitta på nåt med mig kanske. Annars om det är fint väder tänkte jag nog ta en långpromenad, kanske hela vägen in till stan ;O vi får se.
Men nu är det dags för frukost, my stomach is rumbling ;) haha!

Wanna go home!

Jaha, då satt man här framför datan än en gång, lyssnar samma låt om och om igen på youtube och har ingenting att göra. Har även blivit förkyld igen, troligen från skid-trippen i torsdags. Kan det bli värre ?
Det är ju inte att ja tycker det är tråkigt att vara här i Kiruna och hälsa på mormor och morfar, men det är ju bara det att det inte finns nånting att göra och de andra sitter bara och glor på pensioners-program på tv:n... Men ja tror ja ska ta och slå på en film på datan och sen sova.

Imorgon åker vi hem, trodde det var på måndag men icke. Ska bli skönt att få sova i sin egen säng. Inatt har ja typ vakna minst en gång varje timme. Känner att ja verkligen skulle behöva sova ut lite nu under lovet.
Tåget går imorgon vid 6 så är hemma kanske 9-10, Kommer typ slänga mig i sängen och somna på en hundradelsekund :p 

Men nu blire film. P&K ;) sovsött!<3


fjällen<3

Vaknade imorse klockan 08.30. Käkade frulle och gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag med mormor till deras båthus i torneträsk. Det har varit strålande sol och varmt ute. Det tar ca 1½ h att åka, och sedan ungefär 15min att gå till själva huset. När vi kom fram var det ett berg med snö framför dörren, så det var bara att sätta igång att skotta. Fick även lite hjälp av deras "båthus-grannar" , som även råkar vara min gamla träslöjdslärare och hans son är min gamla dagis kompis.. Haha liten värld ?

När vi skottat klart, tog jag ut en solstol och satt och glassade lite i solen. Svin nice! .. Vi stannade inte så länge, vi åkte mest bara för att mormor skulle kolla att allt såg okej ut, vilket det också gjorde.
Det är väldigt synd att morfar aldrig mer kommer kunna åka dit ut. Han som har byggt så mkt där och längtat tills de blev säsong att åka dit :/ menmen, livet suger ibland...
När vi sedan var klara, knallade vi tillbaka till bilen igen och åkte hem. Det var skönt att få komma ut lite och jag tror det var bra för mormor så att hon inte bara sitter inne hela dagarna.

Sen vi har kommit hem har ja duschat, suttit här och käkat en macka ;) haha.
Nu väntar jag på mat, är vråååål hungrig. Btw GLAD PÅSK! :D



WOW!

Såg just klart talang -09 och den här killen var inte en dålig dansare om jag säger så..

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.932025&renderingdepartment=2.4364

var tvungen att länka... :p

BorinG!

Shit vad det finns lite att göra här i ingenstans.. Idag har inte varit min mest aktiva dag direkt. Har typ bara glott tv/film, suttit vid datan och suttit och stirrat i väggen. De närmsta dagarna här uppe i kylan lär ju bli likadana. Fast imorgon ska jag ta en liten tripp med mormor och åka till båthuset. Kanske blir lite pimpling eller något liknande.
Nu sitter jag och väntar på att Talang ska börja. Det är inget program ja brukar se men finns inte så mkt annat att välja på. Kanske skriver mer sedan, Puss!

Lov

Igår anlände man till Kiruna klockan 20.20. Var en pain in tha ass att sitta på bussen cirka 4h, eftersom att man åkt skidor 12km på morgonen.. puh! det var inte en lätt match, Man är ju inte riktigt en skid-människa, men känner mig ändå rätt nöjd efteråt. Efter vi åkt skidor drog vi upp till skolan igen, de som valda ett åka skidor istället för att jobba skulle egentligen få ta lov direkt, men skulle hämta lite saker i skolan och  eftersom att ja verkligen inte orkade gå hem så väntade jag på att morsan slutade jobbet. Såg då lite film med några schoolbuddies, blev andra harry potter filmen. Hann inte se så länge. När mamma kom, körde vi även hem Mia. Sedan var det bara att skynda sig hem och duscha och packa.
Klockan 2 åkte vi till Mattias, han skulle ge mig min påskpresent, fick mig en mkt snicig hårspray (behövdes) ,Tack bror! <3
Vi åkte från mattias ungefär 3. då körde mamma in mig till stan, skulle köpa henne en liten påskpresent. Det är en sak som jag hade tänkt ge henne tidigare under några högtider, men som aldrig har funnits och som även var slut nu. Får väl kanske bli en morsdags present isf.

Klockan 5 skulle tåget gå. Mamma körde mig till stationen med alla väskorna sedan åkte hon och lämnade bilen på hennes jobb i deras garage och sen knallade hon tillbaka. Man såg ju rätt så många schnyggingar på tåget också , men feg som man är så sitter man bara och glor istället :p hahahah! , De flesta klev ju dock av i Gällivare, men...

Vi kom fram till Kiruna, som sagt 20 över 8. Då drog vi upp till mormor och morfar och satt mest bara och pratade och lyssnade på grannarna, De hade troligen nån som var och spelade live där eller något. Men det lät riktigt bra så det var trevligt.
Imorse vaknade jag vid 10, halv 11. Sen dess har jag käkat godis (påskägg), sett film och duschat. Nu tänkte jag kika runt lite på datan, sedan blir det förhoppningsvis mat, börjar bli lite småhungrig nu.
Pusshejs!

moondag!

Idag är det då måndag och första dagen under vecka 15. Har ganska nyss kommit hem från skola, var en riktigt chill dag idag. Däremot kommer inte de närmste kvällarna bli så jätte roliga. Här måste skrivas NO!!! ; / . Men det är sånt man får tåla när man skjuter upp saker och ting, som jag är kung på!. Hade faktiskt tänkt dra till Sua och plugga lite ikväll. Kanske går en sväng på ica då också, vem vet ? ,

Igår klockan 23.30 kom ja på precis innan jag skulle sova, att jag hade spanska prov nu idag. Gissa om det gick bra. Hann träna lite under bilden och svenska lektionen som var före spanskan. Vet att ja kommer ha några små fel men annars är det nog inte så farligt.

Aja nog tjatat om de, bästa jag sätter igång och skriver nu .. Haow de såo brao!

GodMorgon,

Idag har man varit en riktigt morning-person, vaknade halv 8. Haha drömmde att jag blev stucken av en geting på halsen.. Fy vad äckligt det var, kunde inte somna om sedan. Det ja har gjort sen halv 8 imorse, är diska, baka, spelat tv-spel och duschat. Känner mig nästan lite stolt att ja åstakommit det på min lilla tid. Fast skulle egentligen kanske ha skrivit lite NO, men ja hatar det så pallar inte... Nu ska jag snart ta och plocka upp lite kläder från golvet, sedan ska jag göra mig i ordning osv.

Bäst ja sätter igång nu, see yaa, skriver säkert mer senare idag. =)


he he...

Hmm ja har ju inte skrivit nu på drygt 2 veckor! inte bra, inte bra...
Så vad har ja gjort under dessa två veckor ? låt mig tänka efter... Inte ett jävla piss! Typ bara varit i skolan och sedan suttit hemma och gjort läxor. Snacka om deprimerande. Men iofs så under helgerna har ja varit med mina flickor, Elin och Mia och haft massa lajbans med dem :)

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 6, ska och hämta Sua. Sen ska morsan köra oss till storheden och sen tänkte vi knalla hem. På vägen tänkte vi även träna till ett svenska prov vi ska ha imorgon. Återigen kommer skolan in... Puh! snacka skol-fuckin-jävla-less man börjar bli nu.
Men ska inte skriva så mkt mer strunt nu, måste börja göra mig i ordning.
Peace And Löve!

RSS 2.0