Såå snygg!

Denna coola bil såg jag för någon dag sen.. Me want så badly!! ;p



Nu blir det sova för min del, känner att morgondagen kommer bli förjävla lång.. Ha det bra och sov gott! :D

*Something Pretty*

Pictures!


Kockarna, Mia och Sua


Lek med maten


Vattnet


Sua a.k.a Frihetsgudinnan


Mia, Jag, Sua


Mia och Jag


Mia + några i bakgrunden som ville vara med på kort :p


Sua och Mia

-Lägger inte in alla bilderna, då skulle inte mina kära vänner bli så glada ;) hahaha !
Puss!


El fin de semana...

Vet att jag inte bloggat nåt under helgen, men har verkligen inte orkat. Det har typ varit 32+ i mitt rum och då har jag inte orkat sitta här inne när man kunnat vara ute i solen och chillat :p

I fredags var jag med Mia och Sua. Vi lagade mat, såg film och tjockade som fan! Törs knappt nämna hur mkt vi köpte... Hehe (A) Filmen vi såg hette, Pojken i den randiga pyjamasen. Den var sjukt jävla bra och när filmen var slut satt det tre små flickor och grät i soffan hos Sua. Sedan hände inte så mkt mer. Mia åkte hem lite tidigare än jag, sen när jag kom hem packade jag till när vi ska flytta.
Sen under lördagen gjordes inte så mkt. Var tvungen att vakna typ 7 för att klockan halv 9 skulle jag och mamma vara på örnästet och sälja massa skit på loppis. Vi fick sålt det mesta, vilket var jävligt skönt. Det slutade vid 3 men vi åkte hem lite tidigare för att det var så lite folk kvar. Resten av dagen spenderades typ på balkongen.
Och igår. Vad fan gjorde jag igår ? Säkert ingenting som vanligt. Nä men tror jag packade då också. Och sen kom ju även Mattias och Mia och käkade här.

Det var då min helg lite kortfattat. Ska lägga in bilder senare ikväll från i fredags. Ha det bra så länge ;)<3


Nöjd kund

Bion igår var så jävla grym!! Så jävla snyggt gjord och allt var helt perfekt :D Blev inte det minsta besviken, det blev inte heller nån annan i gänget. Känner mig lite töntig att jag gillar Transformers liksom. Men den är ju så jäääääävvvvvvllllllllaaaaaaaaaaaa braaaa!
Efter bion kom morsan och hämtade oss, sedan körde vi hem Mattias, Mia och Jonas. Kom hem typ halv 1 så var rätt död och somnade snabbt som blixten.

Idag på "jobbet" har det varit chill. Fast solen har dock stekt sönder en. Har säkert varit 30+ i solen. Men man ska fan inte klaga. Det var ju även sista dagen vi jobbade till 4, så kommer nog bli lite lättare nu :) Annars idag har jag inte hunnit med så mkt, har just kommit hem. Har varit med Sua och handlat lite. Och nu blir det antingen dra på en film eller typ spela tv-/data-spel .. Geeky som jag är! ;P

Men nu blir det dra på sig myskläder och chilla hårt som fan, för snart vaknar man upp och är på väg till "jobbet" igen.
<3


Bio - Transformers 2

Idag ska jag på Bio med Brorsan, hans tjej och hennes bror. Vi ska se Transformers 2. Har ganska stora förväntningar eftersom att 1:an är ascool (nörd-varning!)  Haha, ska iaf bli kul att träffa Mattias (storebror) lite eftersom att vi båda haft mkt att göra så vi inte haft tid att träffas. Men får väl sedan planera in nåt när bara jag och han gör nåt. Var ju som ett tag sen. Men så ser min kväll ut iaf. Eller bion börjar 21.15 och slutar 23.45. Men innan det blir det nog bara chilla hemma och göra sig i ordning. Men kommer fan vara död på "jobbet" imorgon om det blir så sent, har ju typ gått och lagt mig vid 10-11 tiden. Aja bara för att man måste jobba för att tjäna lite pengar så ska det fan inte få förstöra min sommar ;) 

Idag var iaf en riktigt soft dag. Det har varit rätt chill arbete och kanon väder! Har dock bränt mig i ansiktet. Imorgon är även sista dagen vi jobbar till 4. Sedan är det tre som gäller! Sweet!

Men ska hoppa i duschen nu, skriver kanske inte ikväll hur bion var, det får nog bli imorgon eftersom att det blir så sent annars. Men ha en bra kväll ! Puss<3


-hoppas det blev rätt trailer hann inte kolla igenom den :p

Yesterday and today

Igår var en väldigt nice dag. Under själva dagen hände inte så mkt, var och handlade och gjorde mig i ordning osv. Vid 6 tiden grillade jag, morsan och Sua med några av grannarna. Till efterrätt blev det jordgubbar och grädde. När vi käkat klart och dukat undan, drog jag och Sua vidare till Elin. Där var Lisa och lite efter att vi kommit, kom även Amanda. Hade mkt trevligt medans vi väntade på boysen. Tror de kom vid 8- halv 9 tiden. Kommer inte ihåg vad alla hette, men ja iaf... Det kom och gick lite folk då och då. Tror jag och Sua räknade ut att vi var 18st som mest.
Vi var hos Elin till ungefär halv 12. Då drog alla till Statiol. Det var bara jag, Sua och Amanda som inte skulle ta taxi till Tuna. Så vi knallade hem.

Jag och Sua drog till mig för jag skulle nämligen sova över hos Sua. Så vi hämta lite grejer. Sen bar det av till Sua. Men när vi ganska precis kommit innanför dörren kommer jag på att jag glömde godiset och kameran hemma!! ;O Så jag cyklade hem igen och hämta det. Sen när jag kommit till Sua igen, drog vi på oss pyjams, slog på musik och satt och pratade. Var väldigt trevligt.
Tiden bara rusade iväg och vips så var klockan halv 5- 5. Det var då nån gång vi somnade. Vaknade sen igen vid ungefär 9. Vi gjorde inte så mkt på morgonen. Typ glottade tv och tog det lugnt. Drog hem vid 3 tiden.
Har inte gjort så mkt sen dess.. Kommer inte heller göra det resten av kvällen. Känner mig ganska trött faktiskt. Men blir nog att dra på nån film och bara mysa.
Såå ha det gött!! :D<3

Det blev en lyckad midsommar om inte annat! ;)

Midsommar

Idag är det första lediga dagen från sommarjobbet och det är sjukt awesome! Sov fan i nästan 12h :p
Idag vet jag inte riktigt hur planen ser ut. Måste smida på den lite mer. Blir iaf middag med mor och senare under kvällen blir det troligen dra till Elin en sväng och se vad det är för folk som håller till där :)

Snart ska iaf jag och mor iväg och handla jordgubbar, det är ju en tradition som man bara måste käka på midsommar :D Ska säkert köpa nåt annat smaskigt också, men ska först se med Sua om hon ska med :)
Men ska nu göra mig i ordning..



-Glad Midsommar allihopa!<3


Jobbet suger

Okej vet att ja inte bloggat på ett bra tag nu men har ju mina orsaker... Sommarjobbet tar död på mig! :p
Seriöst det är så jävla tråkigt och man blir så jävla trött, har fan gått och lagt mig halv 10 de senaste dagarna nu... Det är fan illa!
Nu är man iaf ledig i 3 dagar, sweeet! Fast sen är det ju dock 2 veckor kvar.. Jaja, vill man ha pengar  får man väl arbeta för dem också antar jag. Pengar är ju pengar..

Har just nu inte så mkt på hjärtat, har ju som sagt inte hänt så mkt de senaste dagarna. Men ska ta och  slänga i mig lite mat nu. Have a gr8 day! ;D

Damp!

-Mobilen har fått damp så den funkar inte för tillfället. Så med det menar jag att det inte går att nå mig på något vis :p
Btw första sommarjobbs dagen idag. Säger då bara - FYFAN!!!


Rainy Sun-day.

Söndag idag, imorgon måndag och det betyder jobb.. Känner mig inte allt för peppad men blir säkert helt okej.
Idag är det iaf piss väder ute. Hoppas det blir bättre till imorgon. Man orkar ju inte sitta ute i jord när det regnar och bli lerig. Menmen vill man ha pengar så får man lida lite antar jag :p
Idag ska jag iaf vara med Sua och Lisa. Senare efter maten ska jag städa mitt rum. Behövs verkligen!
Men nu ska jag göra mig i ordning.. Peace out! <3



- Vet inte om det där lät så logiskt ?

Löööördag

Idag är det lördag och jag har förjävla tråkigt. Igår kväll var däremot riktigt trevlig.
Vid 7 tiden var jag ute med mamma, Mattias och Mia och käkade middag på ett pasta place i stan. Mycket gott. Efter det drog jag hem, böt kläder och drog sedan ner till stranden för att möta upp alla. Under kvällen var vi även hos Jonte och på Statoil :p. Det var mycket folk och det var kul att träffa alla. Gick hem vid ungefär 12- halv 1 tiden.

Idag har jag inte gjort ett piss. Typ varit och handlat och sedan kollat Scrubs hela dagen. Känner att förkylningen inte riktigt heller har försvunnit så det blir nog bara vara hemma och mysa ikväll. Men ska ta och fixa lite käk nu. Ha en bra lördag! :)<3



The end :´(

Nu har jag lugnat ner mig och kan berätta om dagen.
Skolavslutningen började klockan 09.00 i sporthallen. Det var sång, stipendieutdelning, tal och mer sång. Det var när vi skulle bege oss från sporthallen till vårat ex-klassrum som tårarna kom. Och när det väl hände gick det inte att sluta... I klassrummet fick vi våra betyg och sa hejdå till våra mentorer. Blev btw väldigt nöjd med vad jag åstadkommit :)
Efteråt samlades hela våran klass ute på skolgården så föräldrarna fick ta kort. Det var jätte sorglig. Tårarna började rinna för många och Stina delade ut näsdukar till de som behövde. Vi samlades sedan i en ring och gick eftersom runt och kramade alla. Jag ville inte gå därifrån, hade kunnat vara hela dagen där med hela klassen och bara umgåtts. Tårarna sprutade och folk började så småningom bege sig hemåt. Jag och några andra stannade. Vi gick nämligen in i skolan igen och sa hejdå till resten av lärarna. Sedan åkte vi hem. Fick jätte fina blommor och presenter av mamma, Mattias, mormor och morfar. Tack!<3

Det som jag tycker är så hemsk är att nästa år kommer vi inte gå tillbaka till Stadsöskolan och träffa alla. Utan nu har vi splittrats och man kommer säkert inte hålla kontakten med alla. Även om de flesta går på samma gymnasie så känns det tomt inombords.Jag har gått med dessa underbara människor i 5år i skolan. Hur ska man klara sig utan er ? Ni har verkligen gjort min skoltid så mycket roligare.  Saknar er redan!!<3

























PuSs!! ♥

R.I.P 9A :´(

Jaha nu har man gått ut 9:an. Fan vad jobbigt det känns...
Har inte sån stor lust att skriva just nu. Får samla mina krafter och skriva bättre senare. Lägger även in bilderna då. Puss&Kram!

9A in my ♥

Brännboll

Idag hade vi brännbollsturnering i skolan. Vi losade båda matcherna.. Hehe brännboll verkar inte vara våran grej i klass 9A :p Var iaf kul, förutom det dåliga vädret. Gjorde inte så mkt mer i skolan. Slutade vid 13.00.
Ska snart iväg på stan med morsan. Vi ska kolla på skor åt mig, vill ha gladiator skor. Så jävla snyggt! :D Ska även kolla på lite annat grejs. Men har inte så mkt mer  på hjärtat, får skriva mer när jag kommit hem. Har lite bråttom nu Puss!


Barnungar.

Idag började vi klockan 10.00. Det var awesome!! Vi hade inte ens skola. Vi var på Leos lekland och betedde oss som småbarn. Haha, nä men det var faktiskt riktigt kul måste jag säga. Det tog verkligen fram barnet inom mig ;p Vi åkte massa rutschkanor, hade bollkrig mot killarna, låg i bollhavet och chillade och spelade air-hockey ( tror det heter så ) Iaf så var det en riktigt bra dag, nu sista veckan med klassen. På fredag är det ju skolavslutning och allt *snyft*.

Efter LL var vi på Max och käkade, eller jag satt och kollade när resten åt. Gillar inte hamburgare så värst. Har iaf fått oss många skratt idag (Y)  kan lägga in lite bilder senare :)

Nu ska jag nog ta nåt att äta, är jätte hungrig och det blir blodpudding till middag idag.. Sedan ska jag bara vara hemma och chilla, kanske t.o.m rita lite =) Men nu käk...


-lekande barn...


Peace Out!<3

Grillparty + bilder (yesterday)

Igår var jag ju på grillfest hos bror eftersom att han fyller år imorgon. Då hade han en liten fest för sina vänner och mig :p Det var jätte trevligt och jag träffade massa nya människor. Trodde faktiskt jag skulle sitta i ett hörn, tyst som en mus men inte det inte. Vi var ungefär 14pers som mest. Sen kom det och gick folk lite då och då. Alla var jätte trevliga och maten var också mkt god! Jag kom hem vid 2 tiden inatt. Var fan där i 9h! Det är inte illa. Haha. Många vart rejält fulla, men det var kul. Jag lyckades även skära mig i fingret och fick t.o.m en lapdance ;p Hahaha, det var mycket som hände.

Lite bilder från kvällen....























Puss!<3

Snabbis

Blir ett snabbt inlägg nu. Ska till min bror på grillfest idag, har lite bråttom ska vara där vid 5 och har inte gjort mig klar ännu :p Idag har jag varit på marknad med Bea och Sua, köpte mig lite remmar, annat godis och en sjal. Vi var inte så länge det fanns inte så många saker och se på och det var inte så mkt folk. Efter vi varit  där drog vi till Sua och slog på Harry Potter och småtittade den. Har varit dåligt väder idag. Just nu regnar det och det har varit regn, sol, regn mulet, regn, mulet, sol osv... Haha :P Men ska sluta svamla nu och göra mig klar ! Ha det bra ,skriver mer när jag kommer hem :) <3

Nighty-night!

Har just hoppat i pyjamasen och Sua har dragit hem. Vi åkte först till ica maxi och köpte lite gottgott, sedan slog vi på Smekmånaden med Ashton. Den är rätt kul faktiskt :p Annars under kvällen har vi bara pratat och chillat på som vanligt, var riktigt trevligt. Nu ska jag dra på en ny film eller så blir det greys anatomy ? Hmmm.... Får se :) Men ni får ha en godnatt och så hörs vi imorgon ;)


Sad but true!

Blev att jag stannade hemma idag, mådde egentligen rätt bra, men hade ju feber igår så morsan ville att jag skulle vara hemma. Även idag har min dag gått ut på att se Greys Anatomy, så jävla bra serie alltså! :)
Har ju äntligen blivit helg nu , känns förjävla skönt. Ska fan bara vara hemma och dega hela dagarna. Och om exakt en vecka är det skolavslutning. Gud vad jag längtar. Men kommer nog fälla några tårar på avslutningen känner jag på mig. Kommer ju sakna klassen och det är lite läskigt att börja gymnasiet. Men träffar ju många där också så det kommer nog gå bra :) Men ska gå och duscha nu. Ha det bra!



-Gonna miss you guys!! :´) <3

Feber...

Idag har jag varit hemma från skolan, har känt mig hängig och haft feber. Just nu tror jag inte jag har det längre men mår ändå inte så bra, får se om jag går imorgon. Idag har jag med andra ord inte gjort nånting här hemma typ legat och kolla Greys Anatomy hela dagen. Det är nog troligen det jag kommer fortsätta göra resten av kvällen också. Ska gå och vila nu, ha det gött och bli inte sjuk! Pusshejs! ;)


BALEN! (bilder)

B i l d e r  Fr å n  B a l e n ( 2 / 6 - 0 9 )

























<3

schools out....

..... om drygt en vecka! :D

Balen var ju igår och måste säga att jag tyckte det blev mkt bättre än vad jag väntat mig. Det var trevligt och alla var så fina (Y) Så med andra ord var det en lyckad kväll.

Vid 5 kom bilen som vi skulle åka med. Vi åkte först runt lite i stan och sedan direkt till Örnvik, där balen ägde rum. När vi kom fram var det fullt med folk som tog kort och man kände sig nästan som en kändis ;) 

Kvällen bestod sedan av förrätt, varmrätt, efterrätt, musik, fotografering, typ "gåtor", prisutlottning, skratt, uppdrag, betygsutdelning till lärarna, prat och ont i fötterna m.m. Allt slutade kring 9, då kom morsan och hämtade oss ( mig, Mia, Anna, Elin och Ida). Vi åkte först till Anna för att hon skulle byta kläder sedan vidare till Elin där vi alla stannade. Vi bytte om och gjorde oss i ordning för en kväll på stranden. Synd att inte Mia kunde joyna... Vi var rätt många, folk typ kom och gick. Till sist när de flesta hade cyklat iväg, var det bara jag, Manne, Sua och Lisa kvar. Vi bestämde oss för att gå förbi Statoil. Efter det drog vi alla hem. Klockan var kring 12, när jag klev in genom dörren. Somnade vid 2 tiden var inte alls särskilt trött. Och sen som tack för allt så inatt har jag vaknat typ 200ggr för att en jävla mås jävel har suttit utanför fönstret och skrikit. Blev inte så mkt sömn för mig. Så skolan idag var jäääävligt seg!

Men nu ska jag nog krypa ner och vila lite. Tror typ jag håller på att bli sjuk, har fan haft ont i huvudet hela dagen och typ mått illa :S Pallar inte vara sjuk!!

Men har inte så mkt mer på hjärtat så seee yyaaa!! :D
Bilder kommer ikväll, har inte lagt in dem på datorn ännu.


Prooooom!

Har just duschat, ska låta håret torka nu sen drar jag till Elin och gör min i ordning inför balen! Shit det känns nästan lite overkligt och jag är inte lite nervös. Kommer säkert bli en trevlig kväll. Åtminståne får man väl hoppas det. Men det ser ut som att det ska börja regna och de har sagt att det ska göra det på nyheterna så det bådar ju inte så gott. Men vafan vi ska ju ändå vara inomhus så :p

Balen börjar klockan 18.00. Skulle tro att det är käk ganska direkt då. Vet inte exakt vad det blir för mat men typ kött och potatisgratäng. Resten av kvällen har jag ingen aning om vad som kommer hända, har hört att några från gymnasiet skulle komma och uppträda men vi får la se :)
Ska iaf ta och packa väskan som jag ska  ha med till Elin sen så att det inte blir så stressigt. Ha en underbar kväll. Pussar!!  <3

Lägger upp nå bilder senare ;)

The week-end

Jaha nu har kusin vitamin åkt hem. Eller hon gjorde det igår men jag pallade inte skriva nåt då. Vi har iaf haft riktigt lajbans kan dra helgen för er.

Fredag:
Slutade skolan 12, då drog jag fort hem sen gjorde vi oss i ordning och åkte sedan på stan. Jag köpte mig 2 par legings och Vickan köpte en aning mer. Hon köpte en sjal, ett par skor, en tröja, ett linne och sen minns jag inge mer, men det var garanterat nåt mer :p Vi var på stan till ungefär 3, sen tog vi bussen hem. När vi kom hem gjorde vi oss i ordning för kvällen. Jag, Vickan och morsan skulle nämligen ut och käka. Vi hann även sova ett tag innan vi åkte in till stan igen vid 6. Vi hade bokat bord på nåt pasta place klockan 7, så tills dess var vi i stan och kollade när folk uppträdde. Fanns många med talang. När vi sedan kom fram till restaurangen beställde jag nån kyckling med pasta, vitlök och oliver. Det var jätte gott. Fast gillar inte oliver, men dem petade jag bort. Ungefär vid 8 var klar. Då gick vi tillbaka till scenen och kollade på nåt band. Men dem var inte så bra så vi gick ner till kh och satt där istället och väntade på Sua och Elin. När dem sedan kom (Elins kompis var också med), gick vi runt lite, satt och chillade och lyssnade på musik. Tina och Lisa dök också upp sedan. Jag, Sua och Vickan lyssnade  på mer musik än de andra, de gick runt lite och sånt då. Men iaf då hörde vi på ett band från Kiruna och jag måste säga att dem var asbra! Diggade dem rejält. Sedan sist men inte minst så var det Scaburbian. Så jävla grymma dem var! De slutade spela klockan 01.00. Då var det dags att åka hem igen. Vi somnade ganska snabbt när vi kom hem.

Lördag:
Vi vaknade vid 11, då gjorde vi oss i ordning och sedan vid 1 tiden drog vi in till Biltema för att se alla bilarna. Det fanns många as snygga bilar och även boys! ;) Vi var där till kanske 2-3 nångång sedan åkte vi och handlade massa gott inför kvällen. Sedan drog vi ner till stranden ett tag och solade. Det var jätte nice, men började blåsa lite i slutet så vi gick hem igen. På bordet väntade då grillad fläskfilé och klyftpotatis. Mums!
Efter maten åkte vi och hyrde film. Blev en skräckis. Haha fan va rädda vi var för mitt i filmen föll det nånting i badrummet. Jag bara flög upp och kurade ihop mig vid väggen. Haha måste ha sett himla roligt ut. När filmen sedan var slut tog vi oss en promenad. Sen när vi kom hem igen satt vi bara och snackade sedan somnade vi.

Söndag:
Minns inte hur länge vi sov. Men när vi vaknade gjorde vi oss i ordning och åkte till Mattias och Mia för att fira morsdag. Av mig fick morsan Takidas skiva och av Mattias fick hon blommor. Vi käkade även tårta och satt och solade. Sedan innan vi for hem bjöd Mattias mig på grill-fest hos han nu på lördag. Så ska dra dit då. Är nästan nervös känner ju som ingen av hans kompisar + att dem är typ 5 år äldre än mig ... Men kan bli kul ändå :)
Men iaf när vi kom hem igen så gick vi ner till stranden igen. Men då blåste det inte lite! Det gjorde fan ont, för det blåste sand på en så det kändes som tusen nålar. Men ska man bli brun får man lida lite. Jag blev ju dock bara tomat-face men det är chill :p Vi gick upp vid 5, då var det käk. Sedan vid 6 åkte vi och lämnade Vickan på tåget. Sedan hände inte så mkt mer.

Btw måste nämna att det var sjukt hett i söndags, gissa hur många grader det var inomhus ? ...... över 30 grader och då var det typ dubbelt så varmt i mitt rum :p haha. Fyfan man visste seriöst inte vart man skulle ta vägen..

Men nu ska jag rita klart bilden bilden till imorgon :p sedan ska jag typ sova. Imorgon är det ju bal och allt! :D
Ha en bra kväll pusshejs!<3

RSS 2.0