Sick...

Idag har ja tillbringat dagen hemma i min säng, hostat och snorat. Har varit sjuk idag så inge skola för mig. Kände mig väldigt hängig imorse, mådde illa och det var typ stock i halsen :S usch va jobbigt det är. Men iaf har inte gjort typ nåntinga, bara legat och kollat one tree hill och bölat till de ;p Nu har ja sett klart den också, känns lite tragiskt...
Men ska ta en ipren och vila lite nu, see yaa! <3

My Saturday.

Ojojoj, fan vad jag är kass på att uppdatera här, men kan inte hjälpas (A) hihi.
Igår hade vi nationella i engelska, det gick inte så värst bra känner jag på mig :S Blir glad om det blir godkänt iaf. Idag ska jag vara med Elin och Mia. Vi hade tänkt laga mat och efterrätt, sedan blir det antingen melodifestivalen eller film (?) Vi får se :) Kommer säkert bli mys iaf. Vad har jag gjort idag då? ja typ ingenting. Vaknade kring 11, sedan låg jag och såg ett avsnitt one tree hill. Fick tredje säsongen igår av morsan, fick även greys anatomy säsong 2! Tnx!! ;) Efter det så har jag plockat ihop lite kläder och stuff som låg utspridda över golvet och nu har ja precis kommit från duschen. Inte den mest genomtänkta dagen må ja säga. Men det är rätt chill och bara ta det som det kommer. Imorgon däremot skulle jag verkligen behöva skriva lite på so-rapporten som ska vara inlämnad i veckan och som ja inte hunnit skriva ett piss på...

Nu ska ja ta och fixa håret och sen ska jag höra när Mia ska pallra sin rumpa hit :P 
Have a gr8 day! ;)<3
 

Datum : 07-12-14
-Haha fyfan va ful man kan vara.. Elin och Mia är då söta som vanligt! ;)

Shit då var alla mörkhåriga och nu är alla blonda.. Så lustigt :)



HIHIHI!

Så jävla söt! ;D



-Verum hälsofil reklam.

Wanna go back!

Fyfan vilka underbara dagar jag har spenderat i Sthlm with my dear friend Mia. Vi har haft allt möjligt för oss.
Vi har stått 5h för att få se våra favvosar, Volbeat. Och det var de sååååå värt! Seriöst när man stod där bland alla galna o svettiga människor, kände jag mig konstigt nog hemma. Det var en helt unbeliveable weekend! Hade skit kul gumman!<3 Vi har även varit drygt 7h på stan och vi han fan inte ens gå till Plattan :O haha crazy! Vi köpte ju inte heller typ nånting.. Men det var as trevligt ändå. Vi uppnådde ju vårat mål också, som var att se en kändis. Och gissa vad..... Vi såg 2! Kommer inte ihåg vad de heter men får ta reda på de sedan. Sen sista kvällen innan vi skulle åka hem, drog vi och hyrde film med 2 boys och hade det sjukt trevligt! , underbara grabbar må ja säga, roliga om inte annat ;) haha.

Jag kanske får berätta lite mer ingående sedan vad som hände under resan. Men just nu känner jag mig alldeles för trött för att skriva ett långt inlägg så det får bli en annan dag. Lägger även upp bilder senare, har inte lagt in de på datan ännu. Nu blir det se en film och sedan krypa ner till kojs. Hoppas ni alla haft en lika incredible week som jag :D

Vi kom även fram till att cockpit är ett jäkligt roligt ord ;D hahah!
PUSS!


So Long!

Nu har ja snart packat klart. Det blir iaf bara 2 par skor som får följa med ;p hihi.
Har smsat med Mia och tjattat på henne om massa saker så att hon inte glömmer. Haha det är för dit eget bästa sweetie! ;)
Nu ska jag fixa in musik på mobilen och sedan blir det bara chilla tills det är dags.
Kommer nog inte skirva nånting här när jag är där ;P haha, men får annars skriva när ja kommit hem.
Have an awsome week! =D <3

Au Revoir...Tschüs...Arrivederci...Maesalama...Näkemiin...Paká...Adios... (?)

Vet ej om de stämmer men HEJDÅ! ;)


hihi :D

Shit nu är de snart dags, eller iofs så är det typ 9h kvar men det är fan jäkligt pirrigt.
Har påbörjat packningen nu, kommer lätt packa med mig allt för mkt, som man alltid gör. Ja ska fan ha med mig 3 par skor för typ 3dagar :p haha ja är fan sjuk! Innan vi åker hade jag och Mia tänkt gå förbi Elin en sväng och säga hejdå. Sedan kör Mattias oss alla till Kallax. Sen vid 9 är vi på Arlanda :D Hoppas man ser nån kändis, men ja brukar inte ha sån tur. 

Asså shit det känns typ helt fuckin unbeliveable!

Men ska packa klart nu, vart ett lite mongo inlägg ;) PUSS!

Imorgon bär de av

Som sagt imorgon åker jag med Mia och morsan till huvudstaden. Är typ konstigt nog nervös, Haha! Volbeat konserten är på torsdag. Vi kommer fram vid 9 på kvällen imorgon, så då hinner man typ bara packa upp och sedan sova. Sedan på torsdag blir det stan på dagen och sedan kanske vi käkar där också, sen hem göra sig i ordning. Och sen VOLBEAT!! =D Sedan på fredag är det också stan och lördag kommer vi hem.

Idag har jag rensat i mitt rum, både i garderoben och i lådorna under sängen. Fick bort riktigt mkt må ja säga. Nu sitter jag bara och väntar på att Sua ska ringa, vi ska nämligen promenera till Maxi. Jag måste köpa hårspray och nudlar som ja ska ha till lunch imorgon :p Sen är det bara börja packa och sova.
Men nu måste jag klä på mig, har gått i pyjamas hela dan. Puss!



 My favorite! ;p


Me Want so badly!

Jag vill så gärna ha en sån här snygga sak. Den är så grymt cool, och typ alla kändisar har en sån. Men det som är så jävla pissigt är att den bara finns i typ USA och ja blir så less, dem ska alltid ha alla fräna saker :p Kommer de till Sverige nån gång ska ja lätt köpa en  ;)


-sidekick.

Finns i typ miljoner färger och mönster m.m.

GIVE ME!! <3


Ben & Jerry

Idag har varit en riktigt skön måndag. Sov till ungefär halv 10. Då gjorde jag mig i ordning och sedan kom hon hit. Vi gick då till statoil för att köpa jäst, vi skulle nämligen göra egna piroger. Haha det slutade med att vi även köpte med oss lite glass hem, Ben & Jerry! Pirogerna blev jäkligt goda, än en gång. Vi käkade vid halv 3 och sedan tog vi glass till efterrätt. Sedan satt vi och pratade om allt möjligt. Sedan kollade vi på ruggigt gamla bilder. Hittade även massa videor och fan va sjuk man var när man var mindre. HAHA! Vi kollade igenom säkert typ 15 skivor med bilder och stuff, sedan vid 6 drog Sua hem. Sen dess har ja inte gjort nånting typ, ska snart gå och duscha och sedan blir det kanske se nåt avsnitt förintelsen och käka upp resten av glassen :)

 +  = min kväll :p

Have a gr8 evening! ;)


-Right round

Pratade just med Sua i telefonen, vi bestämde att vi skulle hitta på nåt efter maten. Får vell se vad de blir :)
Orkade inte lägga in nå bilder på det ja köpte igår, kändes för jävla jobbigt. Måste först ta kort på allt och sedan leta fram kamerasladden och den vet man aldrig vart den kan vara :P
Idag har ja inte gjort så mkt hittills, bara typ glotta film och suttit och broderat som en gammal kärring. Haha!
Men ska fortsätta med de nu ett tag till ;p






Peace Out!

RSS 2.0