RIHANNA


RIHANNA - RUSSIAN ROULETTE

-Skön låt! LOVE IT!

Mormor och morfar, back in the days

Var i Kiruna i helgen och hälsade på mormor och morfar. Kollade igenom deras gamla fotoalbum och hittade detta fina kort...


- Mormor och morfar för några år sedan... såå söta!

<3


Lasse W


LARS WINNERBÄCK IKVÄLL!! ♥


Fullt upp!

Så här har helgen sett ut för mig...

Fredag: Engelska nationella i skolan, som gick piss!, slutade 11.35 (vi jobbade in historian). Var sedan med Sua på stan, vid 2-3 gick vi och käkade en kyckling macka på Sub o Co. När vi gjort det gick jag hem och Sua skulle gå en till sväng på stan för hon skulle köpa en present åt mig. Sen när vi båda var hemma igen, öppnade vi varandras paket. Jag fick en jätte söt väska som jag hade pekat på tidigare när vi var på stan att jag ville ha, TACK!<3 Efter det satt vi i min nya garderob och lyssnade på gamla "barn" låtar t.ex. min ponny, huvud axlar knä och tå, fader abraham osv. Fan vad vi garvade ;p 

När klockan sedan blev 7, gjorde vi oss i ordning och drog till sf, för att hämta ut våra New moon biljetter, sen drog vi på plannja. De vann. Vi skynda oss sedan tillbaka för att hinna köpa chips innan filmen började. Den var mkt bra.. Fan vad Jacob var het!! ;D

 

Lördag: Vaknade vid halv 10. På engång satte jag igång och började bygga klart min garderob. Tror det har tagit sammanlagt drygt 6-7h att bygga den ;O Men nu är den klar och så himla fin!


Efter den var klar drog jag iväg en sväng på stan för att möta Mia. Hon bjöd mig på fika och sedan fick jag min födelsedagspresent av henne TNX!<3 Fick sedan skjuts hem av hennes familj och sedan var det dags för mig att göra mig i ordning. Vid 6-tiden hämtade mamma Mattias, Mia och Anders (Mattias kompis). Vi käkade middag och satt och pratade till typ 00.00. Det var iaf jätte trevligt!

Söndag:
Planen idag är att sortera in mina kläder, duscha, käka, och sedan typ vara med Sua :)


Men först.. frukost! <3


Monday afternoon

Jaha, då var måndagen skoldag över. Idag hade vi engelska, där gick vi igenom lite grammatik och sedan hade jag och några till bokredovisning. Jag hade suttit uppe till 1 inatt för att hinna läsa klart och skriva om boken.. Måste lära mig att börja med läxorna i tid! Efter engelska var det historia. Vi gjorde inte så mkt satt mest och pratade som vanligt ;p Och sist men inte minst idrott, där hade vi fritt val. Det blev bedminton, kul! :D


I helgen har ju min kära kusin varit hos oss och hälsat på. Himla kul! Vi har skrattat, pratat, varit på stan, skrattat, sett film, sovit och skrattat! Det är alltid lika kul att träffa henne.

 

Men iaf tillbaka till måndag. Idag är planen att inte göra nånting. Har inga läxor eller nåt jag behöver göra, så blir nog ligga och kolla Grey´s hela kvällen :) Men nu ska jag bege mig hemåt (sitter på mammas jobb) Puss!


PANIC!!

Idag på skolan kom våran syv och pratade med oss om de individuella valen man ska göra om 2 veckor. Har bara lite panik!! Fattar typ ingenting om alla poäng och allt annat man ska tänka på.. Får typ ångest bara jag tittar på den bunt papper han gav oss :O Så nu kommer man typ sitta och vara nervös inför det de närmaste 2 veckorna, tills vi har mötet med honom och ska ha bestämt oss.. oj oj oj.
Men kan iaf uppmuntra mig med att min kusin kommer ner till helgen.. Vi har asjävla mkt att ta igen efter den tid som gått ;)

 - nyår 08-09 :)

Men nu ska jag inte tänka på det för stunden, utan nu ska jag ösa musik och börja laga mat :)
Peace out! <3


resten av presenterna

Berättade ju igår vad jag hade fått i present men sedan kom ju även Mattias och Mia. Av Mattias fick jag en sminkning på Makeup store och av Mia fick jag en jätte fin huvtröja av. Tack så mkt! :)

Idag hade jag tänkt gå in en sväng på stan och se om jag kan hitta nåt för mina presentkort. Sedan idag blir det bara vara hemma och glotta Greys Anatomy. Men ska gå och göra mig i ordning nu.
Puss!

My sweet 16 ;p

Idag fyller man 16år. Känner mig inte direkt äldre men det är ju alltid kul med presenter ;)
Har hittills fått: Grey´s Anatomy säsong 3, en mini-plattång, pengar, presentkort, ett nytt skissblock, 2 gina-linnen och sist men inte minst Lars Winnerbäck biljett!! :D Snart kommer även Mattias och Mia. Är lite nyfiken på vad jag ska få av dem.

Nu ska jag hjälpa till med maten. Hare gött! <3

OBEHAGLIGT!

Vaknade idag av att mamma pratade väldigt oroligt i telefon med någon. Jag klev upp och innan hon la på hörde jag att hon sa -okej, men jag kommer på en gång!. Jag fråga vad som hade hänt och hon berättade att Mattias hade voltat med bilen... Jag vart jätte chockad och frågade om han var okej och det var han som tur var. Han var på väg till jobbet från Mias stuga i Råneå och det har ju snöat nu ett bra tag så det var snö på vägarna och han hade kört i diket och bilen hade snurrat ett varv. Tur som fan att han inte körde så fort och att bilen vände tillbaka.

Jag och mamma klädde på oss fort och gick ner till våran bil. Då ringde Mattias och sa att ambulansen hade kommit och dem var på väg till Sunderby sjukhus för att kolla så att allt var bra. Så jag och mamma fick åka dit. När polisen sedan var klar med honom fick vi träffa han och det var jätte skönt att se att allt var okej. Sedan när läkarn hade undersökt honom fick vi ta med honom hem. Vi stannade vid hans bil som fortfarande var vid vägkanten och han lyckades starta den och köra den till jobbet. Fast han hade ingen framruta, så det var nog himla kallt :p

Det känns jävligt overkligt när det händer någon man känner.. Men faran lurar bakom varje hörn ;p

<3


RSS 2.0