Fredag, sen LOV!

Då var det fredag igen... och sen är det LOV!

Idag åker jag till pappa i Nyköping. Flyget till sthlm går 16.55 och sedan kommer far och hämtar mig där. Blir borta troligen till torsdag. Sen resten av lovet blir att spenderas med mina kära vänner och alla som jag känner ;) Ska iaf bara ta de lugnt och njuta av ledigheten.

Men ska ta och pallra min rumpa till skolan nu. Måste förbi skolsköterskan en sväng också innan vi börjar.. Hoppas hon är där. Skriver mer när jag kommit hem. <3

Btw så har vi prov idag och jag är INTE taggad för det!

Seg dag

Idag har varit en himla seg dag i skolan .. Vi hade svenska på morgonen, men eftersom att bara halva gruppen skulle ha muntlig redovisning om sin bok, så fick andra halvan göra lite vad som helst. Vi satt typ och halv sov i drygt 1h, tills den andra gruppen var klar. Imorgon blir det våran tur, och då ska den andra gruppen få sovmorgon.. Så jävla fuskigt. Men våran lärare sa att våran grupp skulle få ta igen det nån annan dag. Vi får väl se hur det blir med det. Iaf, så efter svenskan hade vi engelska. Där skulle vi skriva om en film vi sett de senaste lektionerna. Det gick rätt bra, så tiden bara rann iväg. Efter det slutade vi! :D


Har just kommit upp från tvättstugan. Åker till min far i Nyköping på fredag, så det kan vara bra med lite rena kläder :) Annars idag ska jag nog mest ta det chill. Skulle behöva plugga lite men vi får se om jag pallar det ;p


Men nu blir göra mig en macka och kanske dra på en bra film. Puss!


 
-Jag och Sua.. He. He.


Boom Boom Pow

Ligger med datorn på magen och försöker läsa boken, Marley och jag. Går inte så bra som ni kanske förstår eftersom att jag sitter vid datan ;p Den ska iaf vara utläst till på onsdag då ska vi ha muntlig redovisning om den och jag är jävligt skeptisk över om jag hinner läsa klart den.. He he. Men ska försöka lägga på ett kol (a)

Idag var skolan helt okej. Hade 3 lektioner, engelska, historia och idrott. Måste säga att idrottslektionen var en av de jobbigaste jag varit med om på länge. Vi hade boxning. Det var jävligt kul, men förjävla tungt. Får väl se imorgon hur mkt träningsvärk man har. Kan säga och jag och Sua inte kunde vara så seriösa. Iaf inte när en av oss skulle hålla i nå slags kuddar och sen skulle den andra slå på dem. Det gick knappt att titta på varandra utan att börja skratta . Men vi får om inte annat skylla på att det faktiskt är måndag och man är trött :)

Nää men ska läsa lite till nu.. Ha det gött!<3


Söndag = vilodag

Jaha då var det söndag igen.. Jag tror jag ska vara lite religiös av mig och göra det till den vilodag det är ;) Ska till och med gå och köpa lite godis till denna heliga dag, kanske även hyr någon bra film och har mysdag här hemma... Det låter som en super dag i mina öron!

Nu blir det göra mig i ordning, åka och handla och sedan bara ta det lugnt! <3

 -London<3

Middag på Waldorf

Idag har varit en riktigt chill dag. Jag sov till halv 10, sen degade jag till ca 15.00. Då var det bara att sätta igång att göra sig i ordning. Jag och morsan skulle vara hos Mattias vid 16.10. Vi skulle köra han till hans kompis. Efter det bestämde sig jag och mamma att vi skulle dra ut och käka på Waldorf. Jag åt friterad kyckling, ris och sötsur sås. Det var ett tag sen, och det var asgott! :) Nu är planen att ta det lite lugnt ett tag och smälta maten, sedan ska vi gå över till Lena och se vad som händer där. Så idag spenderas dagen med tanterna ;p

Nää om man ska ta och lira lite tv-spel tills vi ska dra vidare =) Ha en bra kväll, puss!<3

Idol-mys (igår)

Igår spenderades kvällen med brudarna, elin och mia. Vi såg idol, frossade i oss massa godis och skrattade. Var med andra ord väldigt trevligt. Var ett tag sen vi alla tre umgicks. Men det kan bli så när man går olika gymnasie-linjer och ingen av oss bor ju längre vid varandra.. Men tycker vi ska bättra på det där tjejer ;)
Igår var då enligt mig det bästa jag sett av idolerna, fick typ rysningar när alla sjöng. Blev lättad att Camilla åkte ut, nu tycker jag alla som är kvar är riktigt bra :)

Nu ska jag ta mig lite frunch och sedan hoppa i duschen :)



<3


Ny sony ericsson!

Hemma från skolan idag, jätte ont i magen.. :/

Kikade runt lite på internet och hittade denna skönhet...

   -Sony ericsson Satio

JAG VILL HA!

Enda problemet är att den kostar typ 5000-6000 :s Har inte riktigt så mkt pengar.. Men man kan ju alltid drömma ;)


Godislöftet brutet

Idag har dagen spenderats på stan med min gode vän Sua.

Gick in till stan vid halv 12 och mötte upp Sua. Vi gick på direkten till Sub o co. och köpte varsin kyckling macka. Efter vi käkat klart drog vi till kulturenshus och satt och chillade. Det var meningen att vi skulle plugga lite historia, men känner man oss två väl så vet man att det inte blev nåt sånt trams ;)
Det blev att vi satt där i drygt 3h, var fan jävligt fridfullt, måste jag säga. Det är så lugnt och mysigt där och man kan se ut på massa folk. Vi bestämde även att idag skulle vara våran premiär för godis. Vi har haft godislöfte i nästan 5veckor. Så vi förtjänade lite karameller.
Vid 3 gick vi och köpte godis till Sua. Vi gick sedan till gina och även på lite andra affärer för att leta en bra foundation till Sua. Sen mötte morsan upp mig i stan och vi gick till hemmakväll. Där köpte jag godis och så köpte vi SATC filmen som vi ska se ikväll. Skulle egentligen vilja hitta på nåt, men kände även för en hemmakväll.. kluven!?

Men ska ta och hälla upp mitt godis nu, sen ska jag fundera på vad man ska hitta på :) Have a nice day! <3


Sovmorgon!

Har sovmorgon idag. Så jävla skönt! :D Börjar 09.45 sen har jag 2 lektioner och slutar 12.35 (tror jag) :p

Ska göra mig i ordning nu, Kram!

Fick gåshud när jag såg....

New moon:  http://www.youtube.com/watch?v=yMr0d5qs8ok

Kanske bara är jag som inte sett den, har ju varit utan internet ett bra tag, men jag fick fan gåshud när jag såg den nya trailern ! :D

Kan man aldrig få bli bra på kort?

Okej idag var det ju då skolfoto.. Jag vet inte hur klasskortet blev men det enskilda ser jag ju ut som en uppstoppad potatis på typ :p Men det är väl ingen skam, har nog aldrig blivit bra på ett skolfoto. Hon tog 3 kort på mig, ett när jag var typ sur. Det andra log jag på och på det sista sa hon -få se ett stort leende nu.. och jag ler ju inte så fint så jag försökte att inte överdriva, men nä fan vad fult det blev. Som tur var fick man välja vilket av dem man ville ha, så jag tog mitten kortet.

Idag har jag varit jävligt trött, men kan ha varit bl.a för att Sua sov över här. Det var ju då för att det var skolfoto idag, och vi ville gå dit i tid så och så att vi kunde göra oss i ordning tillsammans. Så blev ju rätt sent för oss igår. Ena stunden var vi jätte trötta, men när vi tvättat bort sminket och borstat tänderna, vart vi pigga igen. Då la vi oss i varsin säng och till sist var vi så övertrötta att vi garvade åt precis allt och alla. Haha det var fan jävligt kul. Det slutade med att vi somnade vid 12 tiden nån gång och eftersom att vi vaknade 6 iimorse kanske ni förstår varför jag var så trött idag :)

För övrigt har skolan varit riktigt chill idag och vi har fått oss ett par rejäla skratt-stunder. Efter skolan följde jag med Sua till kulturenshus bibloteket för hon skulle låna en bok som vi ska läsa i svenskan. Måste säga att det är enormt jävla svårt att hitta på ett biblotek. Hyllor, bokstäver och siffror överallt, man har ju ingen aning vart man ska ta vägen... Vi hittade iaf tillslut vad vi letade efter. Efter det drog jag hem och just nu sitter jag på golvet med datan i famnen och lyssnar på spotify!

Imorgon är planen - skola, vara med sua och eventuellt käka på stan, kanske plugga lite och sedan blir det kanske Plannja. Är inte riktigt säker ännu hur det blir, måste finslipa på planen lite till :)

Nu blir det checka facebook och sedan få mig nåt i magen :p ha det gött! <3


Fotografering..

Fick höra idag att vi har skolfotografering i veckan. Trodde knappt mina öron så jag kollade upp det och.....
Jajamen! det har vi.. Shit måste typ redan nu planera vad jag ska ha på mig och hur man ska ha håret osv. För i år måste man ju verkligen se bra ut, första året på gymnasiet liksom.. annars är man ju typ körd i framtiden :p hihi.

Här har ni bevis...




-alltså torsdag 8/10 klockan 8.15


Orientering :S

Kom just på att vi har orientering imorgon på idrotten. Fyfan, inte min grej ska jag tala om.. För det första så kan jag varken läsa kartor, jag kan inte följa en kompass och jag vill verkligen inte gå vilse helt själv och bli uppäten av en björn! :O Haha, nä men seriöst, men kommer typ måste gå själv och jag har då ingen jävla aning om hur det ska gå.



(haha tog ett tag innan jag hittade en bra bild. Det kom bara bilder på BJÖRN gustavsson :p)


Jon Sindenius

Såg tidigare idag reprisen av idol från i fredags, missade den då eftersom att jag var på Plannja med girlsen. Men iaf ska komma till poängen.. Jon åkte ut!! Fattar inte vad som hände där ? Han är ju så himla bra! + att han är typ as söt på sitt eget lilla sätt och man kan ju knappt sluta le när han ler ;p Så jävliga pissigt att det skulle bli så..

-Here he is...








Så jävla go snubbe ;p


UPPDATERAR! :O

Haha okejokej, vet att jag inte uppdaterat på typ 1½ månad nu, men min dator har faktiskt varit på lagning i typ 5-6 veckor (A) Har även haft fullt upp med skolan. Skulle egentligen nu behöva sitta och skriva till en redovisning vi ska ha i veckan, men känner man mig så vet man att jag alltid skjuter upp det till sista dagen typ :p Ska skriva om Hercules/Herakles, och det är inte riktigt det roligaste ämnet att skriva om .. Annars går det bra i skolan, även fast det är jävligt jobbigt så känns det som att jag valt rätt.

Har inte så mkt mer på hjärtat just nu, förutom att min bror äntligen har fixat spotify åt mig! :D And I love it!!


PUSS!


RSS 2.0