I wish soon is now..

Sitter och väntar på mat. Om drygt 1h, ska jag traska iväg till stan och träffa sua. Vi ska typ chilla osv. och sedan gå och se plannja. Tredje finalen nu och det står 1-1 än så länge, spännande! För att fördriva tiden tills det är mat, så sitter jag och kollar på kläder på nätet. Inte bra! Nu har jag hittat massa jag vill beställa och som jag troligen kanske kommer göra också.. hehe. Får väl höra vad morsan säger först, men nånting säger mig att hon kanske inte blir allt för glad.. men vill man inte gå naken så behöver man ju faktiskt kläder (a)

Ikväll när jag kommer hem från plannja, ska jag se det nyaste avsnittet av one tree hill. Jag längtar redan nu!


- One tree hill!

 


~ Pictures from Friday ~






Filmtips!

Igår kväll var jag hos min käre bror och hans tjej och såg en asbra film, Law abiding citizen. Sjukt cool, lite små äcklig, men helt klart sevärd (om man gillar action-filmer).



- Law Abiding Citizen!

En vanlig man vars fru och dotter mördas i deras eget hem, sätter en manipulativ hämndplan i verket när den ena gärningsmannen kommer lindrigt undan. Men hämnden innefattar inte bara mördaren, utan också åklagaren och hela rättsystemet . Oscarvinnaren Jamie Foxx möter Gerard Butler, en av Hollywoods just nu hetaste stjärnor, i denna täta och extremt smarta storthriller. "Law Abiding Citizen" har nerven, spänningen och tyngden för att bli en av 2009 års mest hyllade biofilmer!


Hurricane

När jag gick in på spotify dök det upp en reklam om att Rabih och Eddie från idol 2009 hade gjort en singel. Fatta surprise! Den var faktiskt inte så dålig...

* Rebound – Hurricane

Nu: skola!


Lite roar mycket!

Igår kan man säga att jag hade en heldag med sua. Efter skolan drog hon, jag, tina och lisa till pontushallen, där vi kollade lite innebandy. Det var nice. Vid 4 tiden tog vi bussen till storheden och köpte oss lite gottigottgott, sedan tog vi bussen hem till sua. Vi har skrattat, lyssnat musik, tagit massor med kort, pratat och skrattat! Haha, var riktigt roligt. Men har man dålig humor, så har man. Dock gjorde vi inget av det vi hade planerat att göra, men  kändes väldigt oviktigt at the moment. Vi får helt enkelt fixa det en annan dag. Åkte hem igen vid halv 11. Var sjukt trött, men såg 2 avsnitt av glee innan jag gick och la mig. Ska lägga in bilder senare, från kvällen, sua har inte skickat alla ännu.

Nu har jag just kommit ut ur duschen, ska möta upp sua på stan vid 12. Får se vad vi hittar på. Men nu ska jag lägga på ett kol!

Trevligt lördag


Last night

Igår var det tjejkväll på müllers. Det var väl iofs mest äldre men några "tjejer" var det. Var en rätt trevlig kväll. Det var mycket utlottningar, snygga killar som gick runt och serverade i bar överkropp (grr..) , musik, modevisning m.m. Även två stycken från luleåhockey var där.. Hehe!

Lite bilder..

 


- Anders Nilsson, jag (hehe), Karl Fabricius (hockeydudes)


- Müllers


- Inside


- Outside


PeaceOut!! <33

 

 


14.54!

Skolan idag var en plåga. Gjorde inget spc men kände bara där för nån sekund att jag skulle börja gråta.. Det var troligen för att nästa lektion vi skulle ha var spanska. Inte mitt favorit ämne direkt. Har ganska nyss kommit hem. Är grymt hungrig, men vi ska käka plättar idag, så jag ska nog inte smälla i mig mackor (eller liknande) så jag kan få i mig många plättar sedan! 

Imorgon är det äntligen fredag igen! Så himla skönt det ska bli med helg. Hoppas det blir händelserika dagar.

Nu tycker jag det behövs lite sommarfeeling...

* Akon – Beautiful

* Jordin Sparks – Freeze - Main Version

* Train – Hey, Soul Sister

Men ska ta och plocka in tvätten nu innan morsan kommer hem och börjar gnälla..


Glass i stora lass!

Har ätit en stor dajmstrut för ca 10min sedan. Det var himla gött!


-Mumsfilibabba!!


What hurts the most?

God morgon. Har sjukt ont i kroppen från gårdagens träning. Bara jag rör mig lite så jävla värker det. Not funny! Men ska försöka dra med morsan till att åka och träna idag igen. Har sovmorgon at the moment. Börjar 09.50. Så ska snart ta och sminka mig, sedan beger jag mig mot skolan. Har tre lektioner idag, matte, spanska och samhälls. Fick förresten tillbaka mitt spanska prov igår. Fick g på grammatiken och mvg- på skrivuppsatsen. Vilket var jävligt sjukt. Men så är det ibland, haha. 



- London 09


Voy a ir a Barcelona!!

Har ju glömt berätta att den 29 juni - 2 juli ska jag åka till Barcelona!! Då jävlar ska jag snacka spanska så det bara ryker om det (försöka iaf). Är grymt-jävla-taggad nu!



-Barcelona


Mååndag..

Hemma från skolan nu. Det känns helt awesome, har inga läxor som måste göras. Freedom! Vet inte riktigt hur jag ska spendera min dag. Ska nog troligen och träna ikväll iaf. Men nu blir det att se ett avsnitt av Desperate Housewives och sedan käka. Ha det gött så länge!


-Desperate Housewives!

 


It´s my life / Confessions

He he, så himla coola pojkar alltså! Diggar denna a lot..


- Glee

 


A lot to do..

Har just kommit in från en liten promenad, blev en tur till willys där jag köpte mig en liten glass. Det satt mycket fint! Nu ska jag plugga spanska.. So much to do in so little time! Nä men det här ska jag klara av ska ni allt få se. Har typ glosor och nå uppsats-grejs som ska skrivas. Skulle egentligen ha börjat igår, men sköt upp det som vanligt.

 

Men bäst jag sätter igång nu, bjuder på en gammal goding..

 

* Rihanna – Take A Bow - Main


Glee

Idag har jag vårstädat hela dagen, dammtorkat, dammsugit, skurat, bytt gardiner osv. Mattias och mia kom hit och käkade middag vid 5. Det var trevligt. Sedan när de åkte hem har jag kollat Glee hela kvällen. Så jävla gullig serie. Love it!

Nu ska jag se ett sista avsnitt och sedan är det läggdags. Sov Gott!


-Glee!

 


Gårdagens köp



- Vila


... now it´s a snowy day

Blev en tur på stan iaf. Köpte en röd skjorta på vila. Kan lägga in en bild senare, har lite bråttom nu. Måste göra mig i ordning, ska snart gå till stan för att ta bussen till gammelstad. Jag kommer typ vara en snögubbe när jag är framme, det har nämligen börjat snö som bara den. Jag som ville ha SOMMAR och inte snöö igen..

Men ska kila nu, kan slänga in några låtar så länge..

* Lupe Fiasco – Superstar

* Rihanna – Hard

* Train – Hey, Soul Sister

* Ke$ha – Take It Off


PEACE OUT!!



It´s a sunny day

Solen skiner och jag funderar starkt på om jag ska ta mig en tur på stan ? Har vaknat för drygt 1h sedan. Men jag kan ju faktiskt tänka på saken medans jag gör mig i ordning. Yes så får det bli.

Ikväll blir det gammelstad för hela slanten. Får väl se vad som händer där, men lär nog blir nice.. Dags för fixx.

* Chris Brown – I.Y.A.

* Jason Derulo – Ridin' Solo

Ha en bra dag!


Fredagsmyyys!

Nu ska jag bänka mig framför tv:n med en skål godis och kolla nån bra film!


-MUMS!


HAHAHAHAHAHA.....

Det är fan illa, sitter och asgarvar här hemma i min ensamhet. Känner mig något dum, men fyfan vad roligt klipp....

- HAHAHAHAHA!!!


FREEEEDAG!!!

Det är äntligen fredag! Har sovmorgon till 09.50 och sedan har jag bara 2 lektioner. Vet inte riktigt vad man ska ta och hitta på idag. Får väl höra runt lite och se vad som händer.

Ska strax göra mig lite frukost sedan digga musik och göra mig i ordning.
 


- Dagens schema

 


I have never seen the rain

Har ganska nyss kommit in. Har nämligen varit och tagit en liten springtur ute i regnet. Var himla skönt, men det är ju fan pinsamt så dålig kondis man har alltså.. Aja det är bara att pressa på och göra sitt bästa (a)

Imorgon är det sovmorgon! Fyfan vad skönt. Det är typ det jag ser framemot med veckorna. Även fast jag stiger upp typ vid 7 ändå. Men det är så himla skönt att kunna ta det lugnt och inte behöva stressa som de vanliga dagarna. Det är livet!



- En liten bild från min springtur.

 


Lovely day!

Idag har varit en ganska harmonisk dag. Vet inte varför, känner mig bara allmänt fridfull.. Har dock inte gjort så mycket, varit i skolan och sedan bara tagit det lugnt här hemma i princip.

Ska snart åka och handla med min mor och sedan efter det kanske jag tar mig en liten springtur. Ska även försöka hinna rita lite. Hade tänkt rita en bild på mig och sua. Hoppas det blir lyckat!


Nu ska jag se senaste avsnittet 90210.

- 90210!


Starbucks ♥

Jag vill att starbucks ska öppna här i luleå. Fatta nice det hade varit!!

 


-Starbucks, London-09

 


Bra dag!

Idag har varit en rätt nice dag. Skola från 09.50 - 13.30. Skulle egentligen slutat 3, men hade ingen spanska idag heller så jobbade in samhällslektionen. Det har med andra ord varit en bra skoldag (sua, you know what i mean!) Efter skolan, kom mamma och hämta mig och vi åka sedan direkt till kallax. Där mötte vi upp några pepparkakor, som varit i thailand i 2 veckor. Blev lite smått avundsjuk, jag vill också åka och sola/bada.. Fick mig några super presenter där ifrån också, (tidigare inlägg) TACK!

Snart ska jag åka och träna. Är inte särskilt taggad, men ska inte träna så länge idag. När jag kommer hem sen, ska jag typ göra lite spanska och sedan se en film eller nåt liknande. Men ska gå och byta om till träningskläder nu. 

* Jason Derulo – In My Head

* Sean Kingston – Eenie Meenie

Ha det bra!


Presenter från Thailand!





TACK BROR!!

 


Hjälp?

Är med och tävlar om veckans blogg. Rösta gärna på mig, nr 9, Här!




Irriterande...

Fyfan vilken seg dag det varit. Hade drygt 2h samhälls på morgonen och under lektionen fick vi veta att vi inte skulle ha nån spanska efter lunchen. Dum som jag är så blir jag typ superglad, men inser snabbt att vi har nk efter spanskan och det är labb-timmen, då man verkligen måste vara med. Kul! Hade 3 och en halv timmes hål då istället för att ha kunnat sluta halv 11! Nåväl, det är sånt man får tåla. Hann iaf gå på en "promenad" och en sväng på stan.

Just nu sitter jag bara och öser musik. Ska snart börja göra mig i ordning. Blir att möta upp sua på stan senare och käka på sub o co. Efter det är det plannja som gäller! 3:e semifinalen nu mot uppsala. Hoppas på en "grön" seger.

Alexandra Burke Feat. Flo Rida – Bad Boys


-Plannja vs Uppsala


Johan Falk

Håller på att se Johan Falk. Har aldrig sett det förr, så tänkte ge det en chans. Efter det blir det sooova!


- Johan Falk: Vapenbröder

 


NSD...

Här står om olyckan som insträffade på skolan idag..
NSD!




Första skoldagen - katastrof för vissa..

Då var första skoldagen avklarad och man kom hem säkert. Till skillnad från 2 tjejer i min klass, som hamnade mitt under ett snöras. Ena blev mer skadad än den andra, men tycker så himla synd om dem båda. Båda fördes till sjukhus och mer än så vet jag väl egentligen inte, än så länge. Både polis och ambulans hade kommit. En av de hade (enligt rykterna) brutit benet och fått en rejäl klimp i huvudet. Hon var iaf inte medvetslös, som tur var. Man får helt enkelt hoppas att de blir bättre snart!

Annars var skolan rätt okej, gjorde som inget spc, så finns inte så mkt mer att säga om det. Ska snart ta och käka middag, plättar! Sedan ikväll ska jag fortsätta med städningen, blir troligen ta en liten promenad också. Men nu ska jag ösa lite musik och lägga mig och vila tills mamma ropar MAT! ;P

* Mr Hudson – Supernova

Ha det gött!


Before and After..


- Garderoben


KILL ME!

Det är redan söndag, och det innebär skola imorgon.. Tycker det är helt okej och vara i skolan och så, men att jobba och ha läxor/prov och sånt, det klarar jag inte av. Men ska sluta klaga nu.

Idag skulle jag egentligen ha åkt och tränat, men lite ändrade planer. Brukar alltid träna söndag, tisdag och torsdag. Men nu på tisdag är det plannja så då missar jag den dagen och då skjuter jag istället upp dagens träning till imorgon så det inte blir så stor glapp där i mellan. Idag ska jag istället rensa i garderoben och plocka ihop lite i mitt rum, det ser förjävligt ut!



- Dags att städa? svar: JA!

 


Pleasant evening

Hemkommen från gammelstad nu. Har haft en trevlig kväll, med ett trevligt sällskap. Var jag, sua, tina och lisa. Även manne var med när vi drog in till stan en sväng. Nu ska jag snart ta och sova, är sjuuukt trött. Kan slänga in nån bild från kvällen (då var det endast jag och sua)...







GODNATT!

 


Dagens köp!

Shorts - H&M
Vårjacka - Åhléns
Leggings - Vila





Stan idag igen

Har ganska nyss vaknat och jag och morsan har bestämt att vi ska dra en sväng på stan när vi gjort oss i ordning osv. Jag ska bl.a titta på en vårjacka och ett par nya shorts. Vet inte riktigt vad mamma skulle kolla på, men typ nå "sommartröjor" eller liknande. Ikväll vet jag inte riktigt ännu vad som händer, men skulle gissa på att det blir att dra till gammelstad. Måste prata med min gode vän sua sedan och se hur det ser ut. Ska även försöka hinna börja rensa i garderoben, men det får kanske bli imorgon istället.

Nåja, ska ta mig lite frukost nu. Synd att juicen är slut...


- Jag vill ha SOMMAAAR!


Rubrik?

Nu har jag varit och droppat sua vid bussen. Har haft en trevlig kväll med kompisen. Vi har inte gjort så mkt, mest suttit och pratat och kollat i gamla skolkataloger osv. Blir troligen att hitta på något imorgon också. Nä nu ska jag lägga mig och se en film, sedan sova.. SovSött! ♥



-Bilder från kvällen

 


Kvällens planer..

Har just käkat och sitter nu och väntar på att komma hit. Vi har väl inte planerat dessto mer vad vi ska göra. Men om jag känner oss rätt så blir det typ gå och köpa nåt gott och sen bara sitta och snacka. Lär bli att chilla åtminstone (Y) Men ska plocka undan lite nu innan hon kommer, så att det går att vistas här.. Trevlig kväll!



- Sua och Jag (hehe)

 


Dagens Shopping!

Lyckades komma hem med lite grejer iaf...



- Tröja från ginatricot för 49;- !



Ett glas juice om dagen....

.. är bra för magen.

Sitter och käkar frukost, hårdbröd och juice. Ska snart börja göra mig i ordning för en tripp på stan. Ska även möta upp mamma vid 12 tiden och gå och käka lunch med henne. Vet dock inte vart, men känner att en sub o co. macka inte skulle sitta helt fel. Men vi får se vart hon vill gå.



- Frukost a la Nettan!


Godnatt och Sovgott

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att gå på stan. Har lite saker jag spanat in på internet som jag ska se om det finns i butik. Så får se imorgon om jag kommer hem med några påsar. GODNATT!



- Min underbara (obäddade) säng! <3

 


Träning på G

Ska strax sticka iväg och träna..





Today is a new day

Igår efter maten drog jag till sua. Efter en stund kom även ida dit. Vi satt och snackade massa och skrattade en hel del. När jag sedan kom hem vid 11, kollade jag how i met you mother tills jag somnade.

Imorse vaknade jag vid halv 11. Var jävligt skönt att sova ut. Sen dess har jag kollat massa kläder på nätet. Gud vad jag vill beställa! Finns så himla mkt snygga sommarkläder nu och jag vill ha allt! Får väl se om jag lyckas hålla fast i pengarna eller inte.. (A)



- Me want... Nelly.se

 


To the city

Drar på stan iaf. Ida smsade tidigare och undrade om vi skulle hitta på nåt. Så vid 1 när hon slutat träna, går vi på stan en sväng. Skulle även möta upp lisa och sua. Ska bli nice. Känns som att man måste hitta på nåt annars kommer det fan bara bli att sitta inne och tråka.

Så nu ska jag göra mig i ordning...

Over n' out!


Forever Young

Onsdag idag, halva lovet borta.. Detta känns inte bra. Måste ta och hitta på nåt kul nu de sista dagarna!

Idag var planen att gå på stan med elin, men hon blev sjuk, så vi får ta det en annan dag. Istället ska jag nog bara vara hemma (så bra gick det att hitta på nåt roligt) Ska nog eventuellt och träna ikväll, eller så blir det imorgon. Men nu ska jag iaf ta och käka lite frukost.

Bjuder på en låt så länge..

Jay-Z – Young Forever [Jay-Z + Mr Hudson] - Explicit Album Version


sjätteapriltvåtusentio

Vaknade vid halv 11 imorse. Sedan dess har jag käkat frunch och bara degat här vid datan. Ska strax packa upp resväskan och sedan ska jag fixa med lite annat. Efter maten ska sua komma hit, vi funderar på att dra på plannja ikväll, så vi får se hur det blir med det. Annars idag har jag inte gjort upp så mkt mer planer.
Men nu ska jag först hoppa i duschen innan jag börjar fixa med annat.

Ha det gött!



Kändis i fjällen..

Btw glömde berätta att på pimpeltävlingen igår var Börje Salming. Inte nu den coolaste av alla kändisar, men en kändis iaf. Det är alltid nåt! Han är tydling uppväxt där i närheten nånstans.

Nu: äta mormors famous köttfärssås (Y)

 

 


Vampire Diaries

Sitter och kollar senaste avsnittet av Vampire Diaries. Såå sjukt bra serie alltså!

Inatt har jag haft typ världens sjukaste drömmar på tal om ingenting. Haha ska dock inte säga om vad... Men idag åker man iaf hem till Luleå, ska bli skönt. Tåget går vid 5-6 tiden, så är väl hemma vid 9 nångång.



- Vampire Diaries



Over the mountains and far away...

Nu sitter man här i mormors lägenhet igen. Har varit 3 underbara dagar i fjällen. Måste ju medge att jag har haft lite tråkigt då och då. Men om man ska sammanfatta helgen, så kan jag väl säga: superfint väder, grillning, brända kinder och massor med godis!

Imorgon bär det av hem till luleå igen. Ska bli skönt att få komma hem och träffa bästaste sua again.

Lite bilder från fjällen..




Sitter på taget och väntar på att

53b96e080ed077c4cc64692774870538.png

Kolla varifrån!

Sitter på taget och väntar på att vi ska åka...


Mot fjällen!

Har precis käkat. Nu ska jag bara packa klart det sista och sedan drar jag. Hade sista delen av spanska provet idag. Det gick väl sådär, men oftast när det känns som att det gått hyfsat bra, så har det gått piss.. Får helt enkelt vänta och se. Nu ska jag ladda in lite ny musik på mobilen. Skriver när jag är på ett ställe med internet.

GLAD PÅSK!


RSS 2.0