G.I Joe

Har inte gjort nånting vettigt idag.. sett film hela dagen och tänkte nu fortsätta med det. Det blir en G.I Joe på den då...

-Bild: London 09

 


Ledig idag!

Skönt att vara ledig, känner att det behövdes verkligen! Idag har jag inga planer än så länge. Hade tänkt gå på stan en sväng och käka lunch med mamma, men sov bort hela dagen så hann inte med det.

Har typ drygt 1vecka kvar av skolan nu. Helt jävla overkligt!

Aja ska sluta skriva, känner att det bara blir massa onödigt.. ska istället ta och käka lite lunch.
Ha det gött!



- Bilder från i Fredags 28/5


Paranormal Activity



Paranormal Activity

Regidebutanten Oren Pelis lågbudgetfilm har blivit årets mest omtalade skräckfenomen i USA. Från att ha visats på nattliga föreställningar i New York och Los Angeles tog sig filmen efter fem veckor sig upp på 1:a plats på den amerikanska biotoppen. PARANORMAL ACTIVITY spelades in under en vecka i regissörens eget hem med handkamera med hjälp av några av hans vänner och med färska skådespelare i huvudrollerna.


Materialet från kameran är sammanställt i sann "Blair Witch"-anda. Resultatet fick LA Weekly att skriva "Årets kusligaste film" 
 
 - Cdon.com

 


Morsdag!

Gårdagen spenderades med sua och elin. De kom in till stan vid 6, då mötte jag upp de där och sedan gick vi till hemmakväll och hyrde film, Paranormal Activity. Scary film alltså.. Alla tre var svin rädda efteråt, så vi beslutade oss för att åka hem till elin och dygna där. Vi tog först bussen till sua och hämtade hennes grejer sedan cyklade vi till elin och såg P.S i love you. Elin och sua somnade vid 1, jag kämpade på en timme till sedan somnade även jag. Blev alltså inte så mycket dygna för oss, hehe. Det var en jävla tuff natt, somnade typ sittandes och fick nackspärr till klockan 7, då elin gick och la sig i sängen så jag kunde ta soffan. Somnade om till 10 och sedan tog jag bussen hem. Har varit rätt trött idag..

Jag och morsan åkte och solade vid 2, sedan vid 5 kom mattias och mia till oss och käkade middag och firade morsdag. Tårtan jag bakade igår blev.. jag ska inte skryta.. men.. Supergod!!


- Prinsesstårta a´la Nettan!

 


Sex and the city 2

Bion var jääävligt bra! Filmen var asrolig, och man hade det bästa sällskapet man kunde ha. Allt var toppen (y) Andra filmen var så mycket bättre än första flmen. Skrattade typ hela tiden.


Sex and the city 2

 


Tjejkväll ikväll

Har just kommit hem från skolan. Eller spanskalektionen rättare sagt, eftersom att det är den enda lektion vi haft, både igår och idag. Känns egentligen jävligt meningslöst att gå på de, eftersom att vi bara typ kollar film och lite annat onödigt. Men bor ju ändå så nära, så förlorar ju inget på att gå dit och få närvaro.

Ikväll ska jag till elin på middag. Det blir jag, elin, sua och mia. Kommer bli trevligt. Och efter middagen ska vi in till stan och se Sex and the city2. Har inte så höga förväntningar, vilket brukar vara bra, för då blir man inte besviken efteråt.

 

Ska snart ta och göra mig i ordning och fixa lite här hemma innan jag drar till gammelstad. Skriver mer när jag kommer hem. Ha en bra freeeedag!

 


- 21/5


Fuskare? Hehe..

Idag hade vi ingen matte, men då jobbade vi in samhällslektionen istället. Efter det var det ca 3h hål för vi hade ingen nk. Endast de som hade kvar saker behövde gå. Så jag, denise och sua gick till statiol och köpte varsin glass. Det satt jäkligt fint. När vi sedan även tryckt i oss lunch, gick vi  till idrotten och satt där i typ 1h och bara snackade. När lektionen sedan började hade vi "val". Så vi bestämde för att "jogga". Jag och mia gav våra lappar till sua, linda och denise, så de kunde springa och stämpla åt oss, medans jag och mia promenerade en liten bit och sedan satt vi och snackade tills tjejerna kom tillbaka med våra lappar, hehe! Fatta busig man kände sig. 

Just nu borde jag sitta och plugga men njaa.. känns inte riktigt rätt (a) Tror jag skjuter upp det som vanligt!

Men nu dags för en liten nap. Ha de gött!



- 21/5-10


Oh my fucking god!

Såg just senaste avsnittet av one tree hill, avsnitt 22. Satan vad bra det var alltså. Och det slutade såklart jätte spännande. Orkar fan inte vänta en vecka tills nästa avsnitt. Jesus.. Inte illa.



Feriejobb

Idag låg brevet från feriejobb i brevlådan. Fick ju självklart första perioden, den jag verkligen inte kunde ha. Men mamma får ta och ringa och se om det går att byta till sista. Fick iaf jobb på Nya Läroverket, typ dammtorka, tvätta fönster osv. Jävligt chill ändå, såååå mycket bättre än parkarbete som man hade förra året. Dock lite små tråkigt att det är inomhus, men det funkar nog bra ändå.

Nu blir det mat och sedan halv 6 ska jag på körskoleutbildning. Kände inte riktigt för att sitta där och lyssnar på nån i 3h när det är sånt här väder det är idag.. Men åandra sidan så innebär det att jag får börja övningsköra och då jävlar.. Bäst att inte spela nå Burnout (tv-spel) innan, får då smäller det kan jag säga. Hehe

* Johnossi – Man Must Dance

* Johnossi – Execution Song

* Johnossi – 18 Karat Gold

<3


Sol, sol, sommar och sol...

Vilket j***a väder det har varit! Så sjukt varmt, men inte ska man klaga. Det är banne mig förbjudet.

Idag var det skola till 15.00. Hade spanska nationella, läs- och skrivdelen. Gick PISS!!! Efter skolan gick jag, denise, sua och elin och köpte glass. It was awesome! Efter det drog jag hem, diskade och fixade lite innan jag tog bussen till björx för lite grillning med bror och några till. Var jätte gott. Årets första grillning för mig. Efter det satt vi och pratade lite och sedan fick jag skjuts hem av ett par av brors kompisar. När jag kom hem, hade mamma anlänt. Känns konstigt att inte vara själv längre.. lite sorligt t.o.m. Bestämde mig för att ta en liten promenad. Ringde sua och pratade med henne ett bra tag.

Nu har jag just duschat och ska ta och läsa igenom nk:n. Har prov imorgon, och det kommer jag totalt faila och den här gången menar jag verkligen det. Har ingen ork att plugga när skolan ändå snart är över.. Blööö!

Nä bäst jag sätter igång nu så jag inte behöver vara uppe hela natten. SovGott!! <3

Akon – Bananza (Belly Dancer) - 12" Version  - brings back memories ;P



Go sverige!

Har just kommit hem från mattias och mias place. Han kom och hämtade mig efter maten, då åkte vi till björx och satt på balkongen och chillade tills de skulle käka. Efter maten hjälpte mattias mig lite med nk:n, sedan blev det hockey och lite pajbakning på det. Sverige vann med 5-0 mot Schweiz. Grymt bra match! Kände att det vart lite syrebrist mot slutet, alla 3 satt typ och asgarvade för ingenting. Men det är banne mig så det ska vara.

Nu är det sova som gäller för min del. Tur att man har sovmorgon imorgon.. är så himla trött! Har varit det de närmsta dagarna. Men det är så himla deprimerande och gå och lägga sig när det är ljust ute.



Sverige vs Schweiz

 


Tisdag 18/5

Godmorgon. Sitter och väntar på att mina mackor ska ploppa upp från brödrosten. Idag är det skola och plugg som gäller. Går i skolan till 13.50, men ska sedan på en "exktra-nk" lektion och träna lite till provet som är på torsdag. Sedan när jag kommer hem ska jag fortsätta plugga..

Fan vad trött jag var imorse, känner att det kanske blir en tidig kväll ikväll, men ska inte hoppas på för mycket, det har man hört förr liksom. Men nu hörde jag att mackorna är klar!

John Mayer – Say

Pusstja!<3


Raaawr

Satt på balkongen och försökte trycka in spanska glosorna i huvudet, när plötsligt typ 15 boys kommer springande utanför, SHIRTLESS!.. hehe tog en liten paus från pluggandet kan jag säga. Grrr...


I´m Back!!

Hehe, ett tag sen jag skrev nu men har en lista med saker att skylla på...

The blame-list:

  • skolan
  • förkylning
  • blogg.se har tjorvat
  • SKOLAN!!

Under veckan har solen dykt upp här i luleå och det är sjukt varmt ute! Men inte fan ska man klaga, nu är det bara att börja ligga på stranden och steka. Om bara skolhelvetet kunde ta slut så man kan få tillbaka sitt liv. Är så sjukt mycket som ska göras klart nu mot slutet..

 

Morsan är även åkt till huvudstaden igen och ska vara där till på onsdag. Hallelujah! Det är så himla skönt och få ha lite ensamtid och få göra som man vill lite, hehe (A)

 

Men nu ska jag ta itu med disken (en nackdel med att vara själv) men ska försöka att inte glömma bort min kära blogg.

 


- Lillsand @ gammelstad

 


My sister´s keeper..

Har just sett My sister´s keeper. Den var sjukt bra! Alla har sagt att man bara måste se den, så idag bestämde jag mig för att lyda alla råd och de hade rätt. Rekommenderar den åt alla som inte sett den. Den var jätte sorglig och hemsk och så, men samtidigt väldigt gullig och fin.


- My sister´s keeper

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, tvätta bort sminket, borsta tänder osv. Sen ska jag se lite tv innan jag går och lägger mig. Sweet dreams!


Shoppat på nätet!

God morgon!

Morsan stack tidigt imorse till flygplatsen och nu sitter hon på flyget på väg mot sthlm. Hon kommer hem först imorgon kväll så ska bli skönt att få vara själv hemma. Dock var jag också tvungen att vakna vid halv 6, bara för att jag kom på igår natt att jag måste hinna beställa från nelly innan hon åker, så paketet kanske kommer fram i veckan. Men när det var klart somnade jag om till kvart över 7. Har just kommit från duschen, så ska ta och käka lite frukost snart och göra mig i ordning. Har sovmorgon till 09.50 så kan ta det lugnt.

Slutar 15.00 idag. Efter det blir det åka hem och fixa käk och bara mysa i min ensamhet.

Beställning:




www.nelly.com


Coolio!!

Såg just one tree hill säsong 7, avsnitt 20 och efter ungefär halva avsnittet så hör jag en låt jag känner igen. Var tuvngen att kolla upp det och insåg att det var Anna Ternheim – My Heart Still Beats For You . Måste erkänna att det är riktigt coolt att henns låt är med i ett oth avsnitt.



- Anna Ternheim @ luleåkalaset 09

 


"Fejk-kalas"

Igår var det fejk-kalas hos en av min brors kompisar. Det serverades jätte god mat, och en alldeles utsökt tårta. Blev bjuden av henne i fredags när jag var hos mattias, men tänkte ju som då att det här kommer ju hon absolut att glömma bort eftersom att hon hade ju druckit osv. Men iaf igår pratade jag med mattias och han undrade om jag skulle följa. Jag ville ju gärna men bad han ringa henne och kolla. Han ringde sedan upp och sa att hon inte hade glömt. hehe.

Var en jätte trevlig kväll. Träffade nytt folk och blev lite allmänt klokare. Vi var typ 12pers. For hem vid 12.

Idag ska jag och sua på idol! Så himla coolt. Vet inte riktigt hur det funkar men får skriva sen när jag kommer hem och berätta hur det var. Nu måste jag göra mig i ordning. Peace!


 

 

 


Valborg

Igår var det valborg och det firades med en påse godis, film och ett trevligt umgänge. Vid halv 12 när det var dags att åka hem, blev det istället en spontan tripp till min bror som hade lite fest. Var där till 2. Var jäkligt kul! Har dock sovit till nästan nu. Och känns som att hela dagen är borta.. eller okej, inte riktigt men iaf..

Idag finns inga planer än så länge, men känns som att det blir att bara ta det lugnt. Men nu kurrar magen så ska gå och käka lite frukost.

Skaburbian Collective – Whaea <3


RSS 2.0