The backup plan

Såg nyss The backup plan med jennifer lopez. Var faktiskt en riktigt gullig film!



Jennifer Lopez spelar Zoe - en singeltjej i New York som drömmer om att hitta den rätta, skaffa barn och leva lycklig i alla sina dagar. Efter en rad misslyckanden på området, bestämmer hon sig dock för att ta saken i egna händer. Men Zoes "reservplan" visar sig ha vissa brister, då hon efter inseminationen plötsligt möter och faller pladask för Stan (Alex O'Loughlin) som verkar vara mannen hon hela tiden letat efter. Kan Zoe dölja sin graviditet tills Stan är redo för sanningen? Eller kommer sanningen att skrämma iväg honom? The Back-up Plan är en störtskön romantisk komedi om uppvaktning, kärlek, äktenskap och föräldraskap ... men inte nödvändigtvis i den ordningen!
- Cdon.com


NÖDVÄNDIGT?

LESS!! Har suttit i över 3h och väntat på att ha webbdesign och när vi sedan går upp till klassrummet så står det en lapp på dörren att våran lärare är sjuk. Inte nog med det, hon hade skrivit upp nån internetsida där vi kunde gå in och göra uppgifter men den sidan finns ju fan inte ens... Hur tänkte hon där liksom ?

 

Sitter här nu i datasalen iaf med jocke (som har halsduk på sig) och elin. Ska nog snart börja traska hem. Känns ganska meningslöst att bara sitta här faktiskt..

 

PEACE OUT!!!

 

 


Ginatricot

Köpte en tröja på gina idag..


Köpte även en kofta på rean. Men orkar inte lägga upp bild på den.


Nostalgi

Lars Winnerbäck – Elegi

 




Roligt liv man har

Min underbara dag i grova drag..

- Skola
   - Stan
      - Plugga
         - Sova
            - Mat
               - Plugga
                  - Sova

Väldigt... eeh... händelsefull som ni ser.


Helgens bravader

Helgen har i stort sett spenderats med the gang..

Fredag: Var en väldigt chill dag i skolan. Vi började 11.25 med matte och sedan slutade vi, för våran svenskalärare var sjuk. Då slapp vi 3h svenska, vilket var grymt skönt. Drog på stan ett tag efter skolan. Först gick jag runt lite med denise och sedan mötte vi upp sua, lisa, thomas, adam och jalkelius och satt med de på blågåsen ett tag och bara tog det lugnt. Gick sedan hem och käkade och fixade lite. Mot kvällen mötte jag upp adam på bussen och vi åkte till björx. Vi var hos adam. Där var även denise, thomas, sua och linda. Vi hade "lan". Jag, adam och denise satt vid varsin dator och nördade the sims 3 medans resten satt vid en dator och såg film. Var faktiskt riktigt mysigt. Skrattade så mycket att jag fick ont i kinderna.. Filmtittarna drog hem vid halv 1 och jag och denise stannade till halv 3.

Lördag: Satt och nötte the sims 3 hela morgonen + lite till. Man blir ju fan beroende av det där spelet.. Senare mot kvällen blev det planerat att åka till lisa för att se harry potter. Jag, adam, thomas och sua var det som var där. Vi började se harry potter 3, men efter ett tag slog vi av och började spela tv-spel istället. Var sjukt mycket garv även den kvällen! Jag och adam tog sista bussen hem vid halv 11. Eller trodde vi iaf att vi skulle göra. För när vi satte oss på bussen och den hann köra typ 30m så stanna den bara, mitt på vägen. Stod säkert där i 15min innan busschaffören berättade att vi inte kom någonstans men att det skulle komma taxibilar och plocka upp oss. Efter typ 5-10min vart det fight för att få en taxi till stan fort, för de bilarna som kom räckte inte till alla, utan de var tvungen att skicka ut fler. Var jävligt skönt att få åka taxi från gammelstad till stan för 10kr! hehe..

När vi kom till stan bestämde vi oss för att gå till max och sitta där ett tag. Var inte så mycket folk när vi kom dit men det fylldes på hela tiden. Var lite bestlutsångest om adam skulle käka eller inte, men det blev tillslut ett nej. Vi gick sedan förbi statoil, köpte cola och sedan hem till han och glottade lite tv. Gick hem och sov vid 1.

Söndag: Idag har jag varit på skyltsöndag. Var jävligt mycket folk, men man kan väl inte förvänta sig något annat egentligen. Hittade 2st tröjor på gina som jag ska gå och köpa imorgon, glömde börsen hemma idag, smart som man är..

Sen jag kommit hem har jag städat, bäddat rent och suttit här och lyssnat på musik.

Men nu är det mat som gäller och sen PLUGG!! :/ ...


Give it to ´em!

Akon – Give It To 'Em - Explicit Version




DAMP!!!!

Hihihiih... sitter hos denise. Vi har kuuuuuuuul!! Vi har just haft ett litet dampanfall för ca 5min sen. Men nu har det gått över (a).. eller?


Black balloon

Goo Goo Dolls – Black Balloon




Busigt värre!

Kom just hem från skolan. Har varit en väääääldigt händelserik dag. Iaf för mig och denise (a) hihi... Sitter nu och väntar på käk. Och efter maten ska jag ta och pallra arslet till denise på björx.

Imorgon har vi endast en lektion, matte. Som är typ 55min lång. Efter det är det bara hem och packa för sen går flyget till stockholm!! Taggad till 1000 nu alltså :D


hihi....

Elton John – Can You Feel The Love Tonight




Wait until tomorrow

Satt 3h och skrev om talängslan idag på nationella provet. Alltså om rädslan att prata inför en grupp människor, typ redovisa osv. Tror inte att det gick riktigt som jag ville, men det återstår bara att vänta och se tills man får tillbaka det.

Efter skolan drog jag och denise in till stan och mötte upp adam och thomas. Vi virrade runt lite på stan och sedan hamnade vi hos mig och såg film. Efter maten tog jag bussen och mötte upp sua på storheden. Vi köpte lite gotta och sedan åkte vi hem till henne. Vi satt bara och pratade om allt mellan himmel och jord. Mamma hämtade mig vid halv 10.

Det känns grymt skönt att inte ha några fler läxor den här veckan. Det innebär chill tills man sticker till stockholm på fredag!!!

Men nu ska jag sova. Är svinigt trött.. Goodnight<3


Wish me good luck

Tagga 5h nationellt prov idag då....


Pyro

Kings Of Leon – Pyro




Nightynight!

Satan vad trött jag är. Har just kommit hem från adam. Vi såg film, tog en promenad till willy´s och glottade lite tv. Var egentligen meningen att plugga idag, men jag skjuter upp det till imorgon (a)

Imorgon är det inte skolan till 5 som gäller. Eftersom att lärarna har nån grej de ska göra. Då kommer jag istället få sluta kring 1 (tror jag). Ska bli gudomligt skönt! Funderar på om jag, efter skolan, kanske ska ta och baka lite bröd.. Har hittat ett bröd i Leila´s bok a piece of cake (som jag fick när jag fyllde år) som jag tror att jag måste pröva. Jag får sova på saken helt enkelt. Och det ska jag göra nu!

Godnatt!! <3

 

 


Jag bara måste....

John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre ♥

 




Tack Mia <3

Idag på spanskan kom mia med en liten påse till mig. Det visade sig att det var en födelsedagspresent. Öppnade den när jag kom hem och det var ett foto"album". Den hade några söta bilder i sig och nu är det bara jag tar och fyller på med mer. Nu har jag lite pyssel att se fram emot.


- Tack så mycket mia! :))))<3333


Pictures 13/11



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt 




Gårdagen

Igår mötte jag upp tjejerna på allstar vid 8. Det var jag, mia, elin, stina och tina. Vi käkade god mat, satt och snackade + att de utröstade från idol satt några bord bort från oss. Jag och elin fotade oss med daniel och alice. Fyfan vad jag skakade. Blir alltid nervös när det är någon känd person i närheten.. hihi. Ska lägga upp bilder senare, måste be elin skicka först.

Efter allstar mötte vi upp lisa och sua på max. Det slutade med att jag, sua och tina åkte hem till sua för lite godis och film. Mamma kom och hämtade mig vid halv 1, 1- tiden.

Det var en riktigt trevlig kväll! <3 


INTERNET IS BACK!!!

Bloggen är igång igen, jag har fått tillbaka mitt internet! Jag orkar inte göra värsta uppdateringen av vad som hänt sen dess. Men jag kan säga att jag iaf har hunnit fylla år. 17 bast nu, 1år kvar till 18!!..

Idag har inte gjort så mycket. Vaknade vid 10. Jag och mamma gjorde oss klara och sedan for vi till elgiganten som hade invigning på storheden igår. Fyfan vad folk det var där. Efter det åkte vi och handlade och när jag sen kom hem gick jag till adam. Vi tog oss en uppfriskande promenad i kylan och sedan drog vi hem till han och kollade lite tv. Håller nu på att göra mig i ordning för ikväll ska jag hänga med brudarna. Vet inte riktigt vad som händer. Det är nån typ av överraskning. Så det ska bli spännande att se!

Nä, nu är det bäst jag sätter igång. Måste blåsa håret, locka håret, sminka mig och bestämma kläder.
Ha det gött!! <3


RSS 2.0