Nobody´s perfect!

Jessie J – Nobody's Perfect
Dag 1 - Avklarad

Idag var första dagen på praktiken. Vi gjorde typ ingenting. Satt mest och lyssnade när lite människor pratade och hade lite information osv för oss. Var en rätt chill dag. Imorgon blir förhoppningsvis lika chill. Vi fick även veta att vi kommer vara lediga onsdag, torsdag, fredag och måndag. Lååååååååånghelg kan man säga. Det uppskattas!

Har även hunnit med att vara och sola idag. Måste komma igång med det nu också så man hinner få lite färg innan sommaren anländer. Fast i mitt fall är färg=röd... det suger! Blir typ aldrig brun, bränner mig bara. Men aja till slut så övergår ju det röda till en brun nyans, eller nåt ? haha.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Funderar om man ska ta sig en liten promenad kanske. Skulle vara ganska skönt att gå ut och rensa skallen lite. Känner mig lite smått hängig idag, vet inte varför dock.. Blir nog en tidig kväll idag, har varit så sjukt trött hela dagen. Jag och densie gick till och med hem till mig på lunchen och tog en powernap. Det var grymt skönt!


Morsdag 29/5

Gårdagen var riktigt nice. Hängde med john, hans kompis (marcus) och marcus´s tjej (sandra). Åkte iväg vid 20 och var hemma 03.00 i natt. Blev därmed att sova riktigt länge idag, typ 12 och då klev man inte upp förrän typ.. nyss! Ska nu ta och göra mig i ordning, snart kommer mattias och hämtar upp mig och morsan så ska vi åka till mormor och fira morsdag där. Efter det ska jag vara med denise och eventuellt även sua. Ska bli nice. Har inte hängt med de brudarna på ett bra tag nu känns det som. Om man inte räknar med skolan förstås, vilket jag inte gör.

Men nu måste jag ta och skynda mig lite. Mattias kan komma när som helst och jag är inte klar!.. Ha en bra dag och GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA! ♥

 

 


September

September – Kärlekens tunga

 

 


Friday (yesterday)

Sitter och försöker samla krafter för att pallra arslet till duschen. Gårdagen spenderades med john. Jag fixade käk, tacogratäng, och sedan (äntligen) såg vi titanic. Lyckades inte hålla tillbaka tårarna. Men det var inte lika extremt som om jag hade varit själv, då hade jag troligen suttit och hyperventilerat, hehe.. Det hade kanske varit lite smått pinsamt..

Vet inte exakt hur dagens planer ser ut, men ska troligen vara med john och 2 polare till han. Kommer nog bli great. Nu ska jag iaf ta och diska och städa undan lite, sen duschen.

Ciao!


Tisdag 24/5

Sitter på engelska lektionen och orkar verkligen inte jobba. Vi har börjat med nåt nytt arbete nu som jag typ inte fattar nånting av och jag orkar inte heller fråga, för jag vill inte jobba (a). Efter skolan idag ska jag iväg och träna. Är sjukt opepp, men jag har lovat mig själv att jag ska gå och träna varje dag i veckan. Idag blir det gymma och simma några längder, som gäller. Sedan ska jag till ica och köpa sallad, längtar som bara den till det. Ska bli mumma! Hade även tänkt hinna med att baka ikväll om det inte kommer annat i vägen. 

Men nu: back to "work" = sitta och prata med denise, hehe

Endast 2 skoldagar kvar efter denna!... wiiieeehooo


Fuck Yeah!

Sitter på ADM-lektionen och har absolut inget att göra.. Fick inte göra provet idag som jag hade planerat så nu sitter jag bara och väntar på att få sluta. En bra sak med dagen är iaf att min bästaste kusin Vickan ska komma på besök idag. Hon stannar till på söndag så vi ska nog hinna med massa lajbans! Längtar som en tok nu tills vi ska hämta upp henne på tåget. Känner på mig att det kommer bli mycket fniss som vanligt x)

Nu blir det härda igenom den här skoldagen och sedan hem och städa så det är rent och fint när man får finbesök. Have a nice day! ♥


RSS 2.0