Spökhuset...

I onsdags när vi var och kollade på stugor, så skulle vi åka till en som låg i typ kusån eller nåt liknande, en bit utanför boden. Det var ett rätt gammalt hus. Men när vi kör in på vägen mot huset, så kände jag bara att det var helt spökligt där. Typiskt skräckfilms aktigt. Alltså det såg ju inte kusligt ut men fick bara den känslan. Men stuntade ju som bara i det och vi fortsatta fram till stugan. Det var en riktigt fin stuga, lite gammal kanske, men stor och fin. Den var även jätte fin invändigt. Dock så märkte vi att själva grunden som stugan stod på inte var så fräsch och man hade varit tvungen att byta ut den isf, så den var ju inget att ha då.

När vi sedan skulle åka därifrån så säger gubben som vi var med där (mormors kompis) att han kände igen stugan och att han trodde ett par han kände hade ägt den för nåt år sedan. Så mormor bad han ringa till det paret och höra.

När vi sedan träffade han en annan gång så sa han att han hade haft rätt, det var den stugan de hade bott i. Det hade varit jätte många ägare som haft den och alla som ägt den hade bara haft kvar den ungefär en sommar pga att det..... SPÖKADE! Blev typ jävligt skraj när han berättade allt. För det första så bara att vi hade varit där var äckligt + att när jag kände att det inte riktigt kändes rätt bara av att köra in på stugvägen.

Han sa att hon som bott där berättat att på nätterna hade det levt om som bara den, bl.a i badrummet och så hade man hört nån som sprungit runt. Varje gång de haft gäster så undrade de alltid varför hon(ägaren) hade varit uppe och sprungit om nätterna. Vilket hon inte var.... Tur att inte vi funderade på den stugan alltså..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0