H.e.a.t och kim live (videos)

Himla dåligt ljud men lägger upp ändå... :P


Kim - 3 floors down
 

H.E.A.T  - 1000 miles

-vilken pose jag fick ;P hehe

''Puss''

LuleåKalaset DAG 1 - Rix Fm (mkt bilder)

Igår var det första dagen under luleåkalaset. Var förbaskat kul.
Åkte in med Elin och Sua vid 3. Då drog vi på dagobert och käkade en tacotallrik. Efter det gick vi ner till scenen där rix fm skulle spela. Då var klockan ungefär 4 och deras förband började inte förrän klockan 7, så vi fick stå där ett tag. Men vi ville ha bra platser och det fick vi, så det var det värt :D
Hela alltet var typ slut vid halv 10. Då gick vi och kollade runt lite på tivolit och vid 10 gick vi till andra sidan stan där scaburbian skulle spela. Tror dem slutade ungefär halv 12 . Då körde mamma hem oss.

Kvällen var om inte annat lyckad. Hade trevligt sällskap och kameran nästan glödde för jag tog så mkt kort ;p Träffade även massa folk under kvällen. Under rix fm stod vi med Manne och Mikaela, sen under scaburbian stod vi med Mia, Henke, Petra och Tobias (ett tag). Tog sammanlagt ungefär 250 bilder och filmade även lite. Men eftersom att min kamera suger när det gäller att filma så hör man inte så bra.. Men men kul att ha ändå :p

BILDER FRÅN KVÄLLEN....

*Middagen



*I väntan på rix fm






* H.e.a.t repade när vi kom






* Förbandet, Ramsells + Anna



- RIX FM

*
Agnes





* Basic element





* Janet




* Kim
 





* H.E.A.T !!! :D











* Martin Stenmark







* Publiken 



* Sua, Elin, Manne och Mikaela



* Scaburbian



Kvällens bästa var ju lätt H.E.A.T =) + att jag tog i KIM!!! :D:D:D hahahah ;P
Vi får hoppas det blir en lika lyckad kväll idag. ska se massor av artister, även fast det inte är så jätte bra idag tror jag :p
Men ska gå och duscha nu :) ha det bra bloggar imorgon igen ;)

Datan har stora problem!

Min data har fått damp! Vet inte vad som har hänt, men endel knappar funkar knappt och det är förjävla irriterande. Har därför inte kunnat uppdatera de senaste dagarna.

Imorgon bär det av till stugan. Blir borta drygt en vecka så kommer inte kunna blogga nåt under den tiden.
Vi åker tidigt imorgon. Måste ställa klockan :O ska bli skönt att få komma bort lite, men tror inte det är så bra täckning där och det suger! Har iaf packat med mig mitt ritblock och lite böcker och stuff så jag kan hålla mig sysselsatt :)
Men nu ropar magen efter lite käk, ska se om det är länge kvar nu.


-Hehe, hade tråkigt en natt så fotade lite... Busigt värre ;p

Ha en trevlig helg och så hörs vi om en veckan =)
Pussar (L)

Före - Efter ;p

Har nu städat mitt rum och packat ihop i flyttlådor. Det blev lite skillnad....

känsliga tittare varnas ...... hehe skoja bara ;p





LONDON BABY!

Sitter och kollar på massa sidor, vad man kan göra i London. Jag och morsan sticker dit 3-9 augusti. Ska bli så himla kul!! Tror vi ska bo på ett hotell som heter St. Giles. Det ligger ganska centralt. Åhh det går typ inte att beskriva hur mkt jag längtar.. Snacka det kommer bli shopping då. Ska typ ta med mig 4000-5000kr, så att jag kan shoppa loss rejält! :D
Hoppas verkligen man ser nån kändis också. Det vore coolt =) hehe.







Men nu ska jag ta och sova för imorgon måste jag verkligen packa.. Ska helst vara färdigt på onsdag och jag har som en hel del kvar (A)
Sov gott <3

headache...

Har fått huvudvärk. Så här lagom till en lördagskväll... Blööö! Ska nog ta och lägga mig och vila ett tag sen får vi se vad som händer, om det har gått över eller inte :( Ska bara käka lite först. Pusshejs!


Saturday

Vaknade vid halv 12 idag igen... så himla skönt! Idag händer inte så mkt. Blir nog inte så mkt packande idag. Ska åka iväg och handla lite stuff sedan blir det mat och ikväll ska jag till Elin och ha lite filmkväll. Får se om jag isf packar när jag kommit hem. Men nu ska jag göra mig i ordning, tänkte bara berätta om min lördag, vad som händer. Men skriver mer senare då lägger jag nog troligtvis även in bilderna fårn Nyköping =)
Ha en bra dag! Hejsvejs<3


Nightynight

Nu ska jag sova. Det var allt. Pusshejs Godnatt! <3

The Half-Blood Prince

Nu har jag kommit hem. Bion var helt okej. Kvällens höjdpunkt var ju att träffa Mia och Elin. Det var jätte trevligt. Det blev dock inget fika, vi gick lite på stan istället innan filmen började. Haha så fort vi träffades började vi alla snacka och berätta allt som hänt under sommaren. Man pratade nästan i mun på varandra ;p Men så är det när man inte träffat sina nära och kära på ett bra tag. Träffade även Henke, Manne, Mikaela, Peter och Jonte. De hade också varit och sett filmen :)

Det blir då fan inte nå packa för mig ikväll iaf. Får bli imorgon istället. Hade även tänkt dra med mamma och kolla på tapeter till mitt nya rum. Men hon kommer aldrig idas.
Nu ska jag troligen slå på en film och poppa lite popcorn! ;) AWESOME




Hahaha hörde just att en liten tjej här ute på gården började asböla, så jag gick och kollade i fönstret var det var. Hon sa att hon hade skrapat upp knät men när hon visade det för sin mamma såg man ingenting. Hennes mamma försökte få tyst på henne, men hon bara grät och grät. Så då tar mamman upp en godis ur sin väska och ungen sätter den i munnen och blir tyst. Shit vilken liten barnrumpa. Även om man själv var så när man var liten (A) ;)

Men ha det bra, pössar!♥

Back in the days..

Vaknade halv 12 imorse. Fattar inte att jag sov så länge. Vaknade vid halv 7 först av att mamma skulle upp till jobbet och då var jag inte så trött men kände bara att jag inte orkade stiga upp så tidigt. Så jag somnade om och vaknade såklart halv 12 då.. Har precis ätit lunch, nudlar. Blää! Var verkligen inte sugen på det, men man får ta vad man har.

Idag ser min dag ut såhär:
-Ska packa lite flyttlådor
-Duscha
-Göra mig i ordning
-Vid 4, åker jag in med Elin till stan och möter upp Mia
-Fika

-Bio klockan 6 (Harry Potter)
-Hem och käka middag
-Packa mer
-Ligga och dega
-Sova


Ska bli kul att träffa min flickor. Det var ett bra tag sen det var vi 3 :´) ....













  

hehe!<3


Godmorgon

Har vaknat för ett litet tag sedan. Hade planer att åka med Mia på stan men vi ska ta det på lördag istället. Jag ska då istället vara hemma och packa några flyttlådor. Senare under kvällen blir det troligtvis vara med Sua =)
Detta blev ett kort inlägg, ska käka lite frulle nu :) pusshejs!



Soo Cute!!


-Naaaw! ;)

Sjätte sinnet

Sua har just cyklat hem. Så just nu sitter jag bara och lyssnar musik + skriver med lite folk på msn.
Jag och Sua cyklade en tur till ica maxi och köpte lite gottgott, sedan har vi suttit i mitt så kallade rum och kollat film. Sjätte sinnet. Vi hann inte se klar hela. Hon var tvungen att dra hem och det var ungefär 1h kvar. Får bli en annan dag :) Har inte gjort så mkt mer idag....
Nu blir det sitta vid datan ett tag, sen kanske se en film :) Men ha det gött ;) Puss


*please don´t leave me*

Nu är man hemma. Kom hem vid 2. Så fort jag kom hem ringde jag Sua och hon kom över. Vi har snackat lite och glott tv. Haha vi har våran lilla tradition. Kolla på Made och håna de flesta :p haha..
Men iaf har haft det jätte bra hos pappa i Nyköping. Men det är ju alltid skönt att komma hem till regnet och ens väl städade rum ;)

Sua har ganska precis dragit hem nu. Så sitter bara och kokar i våran varma lägenhet i g-stad.
Mattias och Mia ska komma hit ikväll och käka. Skulle bli nån köttgryta. Mums! Jag som är så himla hungrig också ... Efter det ska jag vara med Sua igen. Måste ta vara på den tid vi har. För på fredag sticker hon till stugan i typ en vecka. 
Hade då planerat att umgås lite med Elin och Mia kanske om dem är på lite humör för det ;D  
Men nu ska jag pyssla med lite annat...


Lägger in bilder senare =)
Menmen...          . slut

<3


boat-trip

Idag har vi varit på en lång båttur. Vi åkte ända till Trosa (haha så jävla fult namn!) Där käkade vi och gick runt och kikade runt lite, såg mkt snyggt ;) Efter det for vi till en liten ö och badade lite. Blev ett väldigt snabbt dopp. Gillar inte riktigt att bada i hav. Har ju haj fobi som sagt ;p haha!
Har inte gjort så mkt mer, men ändå så har vi varit ute till nu. Och vi åkte ju imorse.
Idag var det väldigt mkt hopp-vågor. Det älskar jag! Jag kan typ inte sluta le när jag sitter där och ser vågorna komma mot en. Så jävla flummigt...

På onsdag kommer jag hem till Luleå igen. Bäst att det är fint väder där då, annars......
Men ska sluta tramsa nu och avsluta detta inlägg.
Ha det super bra! pussar

- ska lägga in bilder sen när jag kommit hem =)

Im on a boat^^

Idag ska vi ut med båten och åka, Älskar att åka båt och hoppa på vågorna ;)
Vi prov körde den igår också, gick som en smäck. Men idag ska vi ut och grilla, fiska och eventuellt bada. Ser ut att bli bra väder.
Igår var vi även och badade i poolen som ligger precis nedanför deras hus. Det var förjävligt kallt. Men vi simmade några längder sen var man helt bort domnad :p
Men nu ska jag göra mig i ordning sen drar vi. Ha det bra! PUSS! ;D

Friday

Jaha nu var det fredag. Veckan har gått väldigt fort måste jag säga :P Har inte gjort så mkt de senaste dagarna. Men i princip så har det regnat hela tiden. Lite trist, men vad ska man göra liksom ? Idag har det iaf varit helt okej väder. Har bara blåst lite väl mkt.. Men har varit på stan och hämtat en båt som pappa och Annika har köpt.
Köpte två tröjor på stan, från Gina. Har redan en sådan, men gillar den så mkt så köpte två till fast i olika färger. Man kan inte direkt säga att stan i Nyköping är den största, men hade ju inte planerat att köpa nåt så det gjorde inte så mkt. Måste ju spara mina pengar till London :D

Sitter just nu och väntar på käk, tacos. Sedan ikväll vet jag inte vad som händer. Blir kanske att se någon film eller nåt liknande. Men nu ska jag kika runt lite på internet, på bloggar osv. Man måste ta vara på den tid man kan använda datorn :p

Ha det bra! KRAM! ;D


@ nyköping

Anlände till sthlm 16.40 igår. Var framme i Nyköping vid 19.00. Då var det matdags. Blev nån kycklingryta och ris, mkt gott. Efter det satt vi och snacka lite och sen slog vi på Flags of our fathers. Den är bra :) Sen såg vi även en film om Tina Turner. Var bättre än jag trodde den skulle vara faktiskt. Sen var det läggdags eftersom att klockan var kring 01.00 då. Somnade ganska fort. Blir så jävla trött av att flyga.

Vaknade vid 11 imorse. Idag har inte hänt så mkt, är inte direkt väder för att hitta på nånting. Har iaf hunnit vara på en liten promenad. Får hoppas att det spricker upp snart så man kan vara ute och latja lite ;p Men vi får la se. Har iaf ingen plan vad som ska ske idag.
Men har inte så mkt mer på hjärtat at the moment. Ska försöka uppdatera lite då och då. Men ni får ha det så gött!!
Pussar!

Time to go again

Har nästan packat klart allt nu, lite små saker kvar bara.
Morsan kommer och hämtar mig på typ en timme så ska kolla igenom alla bloggarna och sen sitta vid msn ett tag. Ska försöka uppdatera bloggen nån gång iaf när jag är borta. Men ska sätta igång nu ;) Ha det bra =)
Hörs nån gång ;) pusshejs!


Not home for long.

Är hemma nu igen. Eller har ju varit de i någon timma nu men wtf.
Tåget kom fram vid 6 som jag skrev tidigare. Jag och morsan åkte direkt och handlade. Sedan kom Mattias och Mia över. Jag lagade vitlöksbröd. Efter vi käkat, drog jag ut med Sua. Vi gick runt lite i gammelstad + storheden. Very nice. Men man märkte att vi inte hade så mkt att prata om. Skulle tro att vi berättat det mesta åt varandra på jobbet, så att tiden skulle gå fortare :p Men efter några minuter öppnades käftarna igen och vi gick och babblade igen. När vi varit på promenad gick vi hem till mig och chillade. Hon har ganska precis gått hem nu och jag ska snart börja packa lite till imorgon när jag sticket till Nyköping och hälsar på far min. Sen ska jag sova så jag orkar upp imorgon.
Planet går 15.10 har jag för mig och är framme 16.30 eller hur det var ;p Får ta reda på det imorgon =)
Men nu ska jag sätta igång så jag inte är uppe hela natten :) Ha det gött.! får la se om jag hinner skriva nånting imorgon. Puss


God morgon

Idag är det söndag, Helgen har verkligen gått fort. Fast jobbet är ju slut så har ju bara roliga saker att se framemot nu :D
Tåget idag går vid 2. Skulle tro att jag är hemma 6 nångång då. Ska snart gå och käka frukost sen blir det lunch lite senare. Mormors supergoda köttfärsås och spagetti!
Men jaa, det finns väl inte så mkt mer att berätta nu på morgonen. Ska strax gå och blåsa håret om nån ville veta :P
Men skriver garanterat mer ikväll när jag kommit hem =) Puss!


Twilight = snyft, snyft ;p

Har nyss sett Twilight, igen. Tycker den är så himla bra och så gullig. Blir helt tårögd varje gång jag ser den :p Såg den med mormor och morsan, eftersom att mormor inte har sett den tidigare. Men hon tyckte typ bara att den var konstig ;O

Ska sitta ett tag vid datan nu sen ska jag sova. Fattar inte varför jag är så trött. Sov fan till 12 idag och vi gick ju inte och la oss särskilt sent igår, weird. Men har en teori att det är jobbet som har gjort mig så himla trött ;p

Imorgon åker jag hem igen. Då måste jag packa, städa och ska troligen vara med sua en sväng också :) Sen på måndag åker jag till pappa i Nyköping. Får hoppas att det blir bra väder när jag är där. Men ser nästan inte så ut :/ Ääh det kan ju hinna ändra sig ;) Ska iaf vara där i drygt en och en halv vecka, vet inte om jag kommer blogga så mkt då. Men vi får se :)





Men nu ska jag kika runt på lite bloggar sen chilla på =) Ha det gött.. Godnatt! <3

The skulls

Sitter vid mormor och morfars data just nu och kollar film, The Skulls. Har sett den förr och tycker faktiskt den är helt okej. En orsak kan ju vara för att Paul Walker är med i den ;D hehe (A)


Before the worst


-Loooooooooove iit!   
The script in my <3

Gisslan

Idag var sista jobbdagen. Så jävla skönt! Nu känns det som att sommarlovet äntligen har börjat :D
Var en väldigt chill jobbdag idag, hade mkt rast och behövde inte jobba dessto mer. Så det var nice.

Efter jobbet skyndade jag mig hem. Var tvungen att packa, duscha, lägga in musik på mobilen och käka på 1h :O
Men det gick bra, fick lite små damp men hann i tid :P Vi hann t.o.m svänga in hos Mattias på jobbet och säga hejdå. Tåget gick 17.00 och vi var framme ungefär 20.30. Sen dess har vi glott tv och käkat godis ;) Vi har även börjat se Gisslan som går på ettan nu. Har sett den förr och den är faktiskt riktigt spännande. Men vi var tvungen att ta en paus eftersom att morfar ville se sporten. Ska strax återvända till soffan.

Men det är ungefär hur min dag sett ut. Kommer säkert blogga några inlägg i helgen. Lär inte ha nåt bättre för mig.
Men ha det gött pusshejs! :D


Spontan bad

Okej, blev inte spela nå tv-spel. Mattias ringde vid halv 10 tiden och frågade om jag ville följa med han och hans tjej att ta ett dopp. Och bad-unge som jag är så tackar jag ju inte nej till det. De kom vid 10 och hämtade mig. Vi badade nere på snickars. Det tog en stund innan någon bestämde sig för att hoppa i, och denna någon var jag :p Efter mig kom Mattias och sen Mia. Vi var där nere ett tag. De tog några kort, ska be dem skicka sen så kanske ni får se nån :p hehe.
De har iaf ganska nyss åkt hem. De stannade på en kopp te här hemma.
Nu är det däremot dags för mig att krypa ner till sängs nu. Är tröööött! Så sov gott ännu en gång ;)

1 Juli

Shit det är första juli idag! sommaren bara rusar förbi, känns det som iaf. Har ju bara gått 3 veckor av lovet. Men det har typ varit de 3 längsta i mitt liv :p SOMMARJOBBET!!!  Blööö vad jag är spyless på det just nu... Men endast 2 dagar kvar!! :D

Idag var det jobb till 3.. Varit en jobbig dag eftersom att det "snöat" där vart vi jobbade. Nä men det var nåt träd som hade nån blomma som släppte massa "luddtussar" på arbetsplatsen. Man fick fan i näsan, munnen och ögonen och det kliade som fan! Får hoppas att det inte är lika mkt imorgon :)

-Snö / Ludd

Efter jobbet cyklade jag hem, duschade och sen kom morsan och vi åkte direkt in till stan. Rea typ överallt! Köpte en tröja, en kofta och en sak till som jag även köpte till Sua. Vid 5 tiden gick  vi och åt en kycklingbaguette på Sub o Co . Yummie!! Efter det drog vi en sväng till Mattias på jobbet och sa hej, sedan vidare till Kyrkbyn och dreglade över massa snygga bilar ;p Sen nu sitter jag är och håller på att somna så nu blir det snart sova för min del, men kanske måste spela lite burn out först ;D hehe!
Men sov gott pusshejs! <3

RSS 2.0