Nästa, Lycksele ;P

Efter middagen idag kom mina kusiner från skåne och hälsade på en sväng. Dem kom vid halv 7 och for ungefär 1h senare. Då stack jag iväg till Tina där Lisa och Sua också var. Vi var ute och gick runt lite. Sen vid 8 for Lisa och Sua hem, så då fortsatte jag och Tina våran vandring runt g-stad :p haha .. Jag var med Tina till klockan 10 ungefär för då skulle jag hem och sen ut och springa en stund. Mamma promenerade efter med en vattenflaska :P När jag sen kom in igen vid halv 11 duschade jag av mig och sen satte jag mig framför TV:n och såg lite Scrubs :)

Nu ska jag strax gå och lägga mig, måste upp klockan 8 imorgon och det känns inte allt för kul :S För imorgon bär det nämligen av till Lycksele klockan 11 med morsan och några hon känner. Blir borta till söndag.

Måste bara packa lite nu ikväll sen är det go´natt ;D

Sweet dreams!♥


Blond igen ;D

Tjenare!

Kom just hem från stan, har nämligen varit hos frissan och både klippt och färgat håret. Så nu är man blond igen :)
Jag åkte in till stan klockan halv 11 med Mia, för klockan 11 hade jag tid hos frissan. Det tog drygt 2-3 h, då gick jag till Mia som hade varit på stan under tiden och vi gick sedan till min morsa för att visa hur det blev :P sen tog vi bussen hem och nu sitter jag här.

Så fort jag druckit upp min yoghurt ska jag plocka ihop i mitt rum och sen dammsuga. Idag är det även plätttorsdag så då blir de plättar till middag :P haha. Sen får vi se vad man hittar på senare på kvällen ringer kanske nån och hittar på nåt :)

Have a nice day!

a horrible night :S

Kom just hem från Lisas mormor och morfars hus , har varit där med Lisa, Sua, Tina och Mia. Vi hade typ en lite filmkväll :) .. Jag och Mia kom dit vid 8 tror ja klockan var ungefär. För  jag var tvungen att åka och fika med min kära mor i S-byn :/ När vi kom fram till tjejerna så stog dem flitigt och laga mat, det var bara Sua och Lisa som åt men vi andra hjälpte till ändå :) När dem käkat beslöt vi oss för att se en film , Forgetting Sarah Marshall. Den var väldigt bra enligt mig. Men det tog ett tag innan vi kunde se film för DVD:n Lisa hade tagit med sig kunde inte ta brända filmer så hon och Tina körde iväg och hämtade en annan :P .. jag ,Sua och Mia stannade kvar och tittade lite tv ;) När vi sett klart filmen beslöt sig jag och Mia för att gå hem, då var klockan kring 12 tiden.

På vägen hem höll vi på att skrämma ihjäl varandra, i varje hus det var helt mörkt i trodde vi typ att vi såg nån och vi tänkte typ att varje gång vi tittade bak skulle de gå nån där typ helt nära och mot oss. Men vi kom hem nästan helt oskadda iaf.. Moahahah!!

Först hade vi tänkte sova över hos Lisas mormor och morfar men jag kom på att jag ska till frissan tidigt imogon så det för bli en annan dag ;)

btw Lisas mormor och morfar var inte hemma :P hahah

Lite bilder på fina bilar från när jag var och fikade ;p

    
   




God natt! ;D ♥

Yhippi!!

Skulle bara meddela att det blev super väder ídag som dem sagt ;D


[email protected]

Hola!

Idag har varit ännu en dag med väldigt kassssst väder, fast ändå inte lika farligt som igår.  Idag vaknade jag vid 11 tiden, på förmiddagen satt jag vid datan och sen såg jag även lite film :p Sen efter maten var jag med Sua , vi gick först till Ica Maxi, sen när vi gick hem gick vi och satt ett tag på öhem och snackade lite :) vid 9 skulle jag ut och springa så Sua stannade hemma hos mig och kollade några avsnitt Scrubs. När jag kom hem igen satte vi oss vid datan och fixade varsin nya msn :p hihi [email protected] och [email protected] ;D Sen åkte Sua hem vid halv 12 tiden . Då satte jag mig såklart framför datan igen ;D haha dagen börjar och slutar alltid med lite data ;p

Imorgon ska de bli bra väder så då blir de nog att kanske dra ner med nån till playan och chilla eller så blir de att bara sitta på balkongen och ta´t de lungt :) Senare på kvällen måste man ju  ut och springa också.

♥♥ Sleep Tight! ♥♥

blääääää!

Idag har varit en väldigt slö dag, fast ändå inte :P hah .. på förmiddagen har jag bara suttit vid datan och tittat Family Guy till hela dagen, sen efter maten tittade jag lite OC med mamma och Mattias. Efter det åkte jag och mamma och handlade lite små grejs, köpte faktiskt 2 fotbollar för 20kr på ica maxi ;p haha kan alltid vara bra att ha.
Sen när vi kom hem vid halv 9 gick jag ut och sprang och mamma promenerade efter :P rätt uppfriskande, fast har ganska ont i kroppen just nu :P Ska försöka gå ut och springa en gång varje dag till på torsdag :)

Nu blir det att titta lite mer Family Guy sen sova.. hoppas bara jag kan somna inatt för igår höll jag på att svettas ihjäl, men andra sidan har de ju ändå inte varit så varmt idag så de går nog bra ;p
Dröm sött ! ♥

Grattis!

YO! Vakndade av att min kära bror ringde och letade sitt bankkort kl 9 imorse, och eftersom att jag var den enda som var hemma så fick jag springa runt och leta efter det :@ Man blev ju bara lite sur.... Idag tänkte jag åka och bada med Sua, men det var inte riktigt bad väder, så de får bli en annan dag. Istället kommer jag nog troligen rensa lådorna under sängen och kolla om man hittar nå kul där :P Senare ikväll blir de kanske att vara med Mia och bara chilla :)

BTW.......

Sua fyller 15år idag! Grattis gumman ;) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3





Sömntuta ;p

Halloj!
Idag vaknade jag kring 1 tiden som vanligt, fattar inte varför jag sover så länge, går ju inte och lägger mig så jätte sent ändå :/ ajja det är ju lov så ;P Vid 2 tiden kom Sua förbi, vi gick till ica maxi. Där köpte vi lite kakor m.m som vi skulle ta med ner till stranden. Efter maten gick vi då och badade, det var faktiskt rätt varmt :) Vi gick hem igen vid 8 tiden. Då for vi hem till mig och jag fixade Suas blogg. Sen vid 10 ringde vi Lisa och Tina och bad dem komma förbi en sväng. Vi for till Statoil och kollade lägget där ;p Vi såg lite folk och sen kom även Eve. När klockan var ungefär 10 i 11 åkte Tina och Lisa iväg, men jag och Sua stannade till 11 ;D hehe....  Då hämtade Sua sina grejer hos mig och jag följde henne hem en bit.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska se Scrubs eller Famiy guy  ?  Det blir nog Scrubs ;D

Imorgon ska jag försöka vakna halv 11, sen ska jag iväg till Sua och bada :)

See yaa! ♥

God morgon ;)

Bloggen har dampat lite igår så de gick inte att skriva nå, men enda spc som hände igår som är värt att skriva om var att Sua hade fest. Det var mkt trevligt :D Vi var ínte så många där, men de gjorde inget,mer gottgott till hos liksom ;D Hon fick present kort på hm av mig och Mia, samma av Ida och av Tina och Lisa fick hon en t-shirt,en grå tubkjol och en svart&vit randig känning, det var mkt fint :) Sen såg vi film, sen var vi ute ett tag och sen såg vi en till film :P Tyvär så fick Mia magsjuka så hon kunde inte komma :(


Idag vaknade jag för inte så länge sen av att mamma kom in och skrek - UPP NU KLOCKAN ÄR 1, DET ÄR JU SNART KVÄLL IGEN!  haha hon lät inte så sur kanske ;P men jag brukar överdriva lite (A)
Senare under dagen blir de att åka och hanlda lite, sen käka och sen får vi se :P

Nää nu ska jag gå och käka lite frunch sen blir de en dusch :P haha, vi hörs♥


Hancock ;D




Kom just hem från bion. Den var skit bra! Dock lite sorglig i slutet, haha men ja älskade den + att Will Smith är så jävla cool ;D Eftersom att det typ inte fanns några plater kvar när vi kom så fick vi på rad 1, plats 1&2 :S .. men när filmen hade gått ett tag såg vi att de inte hade satt sig några på de platserna raden ovanför oss så vi satte oss där, det blev ganska mkt bättre (: Jag är himla glad att jag kom in också jag var faktiskt lite nervös där ett tag :P haha ... Men iaf, den filmen rekommenderar jag att ni ser ;) om ni gillar actionkomedi :)
Nää ska ta mig en macka eller nåt nu, håller på att hungra ihjäl mig!
See yaa! ♥

Torsdag idag ;)

Heeeeeeeeeeeej!
Vaknade nyss av att nå små barn börja skrika här utanför och ja kunde inte somna om för de är typ 40 grader i mitt rum just nu :S Idag kl.21.45 ska man på bio men sin bror, det var ett tag sen man var med han, utan mia,hans tjej! Vi ska gå och se Hancock med Will Smith. Jag hoppas bara jag kommer in för den är ju från 15 år men iaf :P Måste senare idag förbi Ida också och hämta min locktång, har verkligen saknat den sen skolavslutningen. Annars har ja ingen aning om hur dagen kommer bli men lär nog sitta hemma och chilla på balkongen :) .. Men nu ska jag dra och käka lite lunch.
Kan skriva ikväll hur bion var... Pusssssssar ♥


Bilder ;)

Kollade just igenom mobilen och hittade lite bilder jag tänkte lägga in, Enyoj!


 

1  2  3 
4  5  6

7  8  9  10

11  12  13 


1.Mia och Elin
2.Jag och Mia, prao på Willys
3.Mia - kyckling, Jag - läppar
4.Mia - apa, Jag - gris
5.Sua<3J? (haha ja hoppas verkligen hon läser det här inlägget ;D)
6.Mia ;)
7.Jag och Mia
8.Jag och Mia
9.Turning Torso i Malmö
10.En snygg parkering
11.Lisa och sua åker karusell (vagn nr.3)
12.Kiruna
13.Kusin och Jag

Drygt 5 veckor kvar! :/

Jag har märkt att det är typ bara bra väder på förmiddagen, och sen vid typ 4-5 blir de bara skit :/
Det har iaf varit så dem närmsta dagarna som varit. Fan vilken dålig sommar de har varit. Och nu är de ju snart bara 5 veckor kvar tills skolan börjar! :S


Tisdag!

Varit på stan , orkar fan inte skriva om det på nettisch blogg(mia skriver,btw är hon bäst i världen tkr nettisch).
sumerat dagen : PARTY LIKE A ROCKSTAR, KICK A LITTLE ASS!
Måste skriva lite iaf satt och blev blöta i stora lekparken nr det as/ös regnade !! hehe
Toppat dagen har varit när nettan lekte med vattnet, och sa kolla,kolla,kolla,kollaaa som ist blev till callecallecutta osv..
över speedade och trötta . /mia





Tjena nettan här :P hahah, har alltid velat säga så.. Not ;) haha okej ja ska sluta flammsa jag är lite över trött för tillfället.
Idag har ja varit på stan med mia som ni säkert märkt :p .. Jag köpte ingenting förutom present till sua. Efter stan åkte vi till g-stadspizzeria och köpte varsin kycklingpizza, utan guleböj :) vi käkade den hemma hos mig och sen skulle mia hem. Men sen vid 7 var vi med varandra igen. Då var vi ute i ösregnet och flummade oss och sen drog vi till mig och gjorde samma sak, haha....
Men nu ska jag dra mig till sängs så :P
XOXO ;) ♥

P.S jag tycker inte mia är bäst i världen!



Roliga repliker från dagen ;D Enyoj!

1. You guys were pretty LAPSATDOJL last night!        - Wasted.

2. Nettan - Min fingrar luktar curry..
    
Mia -  Mina fingrar luktar Kurd!

HAHA!


Sömning, men kan inte sova!

Nu sitter man här ännu en natt, rätt trött men kan ändå inte sova :P haha

Idag har jag varit med Mia den mesta tiden, vi har sett film, vart på starre, promenerat lite och sen sett ännu en till film, Dude wheres my car. Sjukt rolig alltså!
Imorgon har vi bestämmt att vi ska dra in till stan också och kika runt lite. Och för ungefär 5min sen bestämmde vi att vi ska åka till USA nån dag också :D haha .. Vi har våra små planer, t.ex så har vi också tänkt ta över världen nån dag, men det för bli längre in i framtiden ;D
Nu ska jag snart lägga mig och försöka sova, man måste ju ändå upp hyfsat tidigt imon :S :P
Drööööm Sööööt! ♥

Filmdags!

Tjo!
Vaknade för inte så länge sen. Mia kommer snart hit, vi ska se film, What happens in vegas.
Idag åker oxo Elin till Norge och Göteborg, kommer sakna dig gumman! <3
Har även lovat mamma att städa idag, men ids nog inte de ;P hihi... Annars vet jag inte vad som händer och fötter idag.
Men jag bloggar ikväll ;)

See ya lattttter ! ;) ♥

Heeeeeeeeej!

Tjenare! ;)
Det var ett väldigt bra tag sen man skrev nu, fast jag hade lovat att bli bättre!
Men nu tänkte jag iaf sammanfatta min dag igår och idag lite snabbt.
IGÅR:  Igår kom jag hem från piteå vid 2 tiden, då hämtade jag och mamma upp Mia sen skjusade hon in oss till stan,där vi köpte present åt Elin.Vi var på stan till 3,sen fick mamma komma och hämta oss igen. Då for vi till ica maxi och köpte lite lördagsgodis och sen till max och köpte hamburgare. Senare på kvällen var jag med Mia och Elin vi såg film, Black water, En väldigt creepy krokodil film :P  Sen hände inte så mkt mer, drog hem och såg lite OC :)



Black Water


IDAG:  Vaknade vid 12 tiden, då gick jag och duscha och gjorde mig i ordning, sen for jag till Mia och vi for till Tina för vi skulle och fika lite födelsedags tårta hos Elin, Grattis Gumman!<3 Tårtan var btw delicious! (;
Åkte hem sen igen vid 4 tiden då var det matdags hemma, käkade makaronipudding..
När jag ätit klart gick jag över till Mia, vi såg Kung Fu Panda, Hahaha rätt sjuk film men bra ;D När den sen var slut gick vi till starre och köpte lite godis sen drog vi ner till bryggan och satt där ett tag. Sen var klockan typ 11 så då drog vi hem..
Jag såg just klart alla OC avsnitt, grät som fan i sista avsnittet :P
Nu sitter jag här och filosoferar lite och undrar om jag ska gå och lägga mig och sova så att man inte sover bort hela dan imon, som vanligt ;P

Kung Fu Pandan Po


KYSSAR! <3 dröm sött

RSS 2.0