@ school!

Sitter i skolan och jobbar med denise på vårat projektarbete. Vi har fått reda på att vi inte behöver redovisa det imorgon, utan får på oss till efter lovet att göra klart. Därför sitter vi nu och tar´e lite chiiiill! (a)


Bruno Mars

Bruno Mars – Talking To The Moon




VOLBEAT 16-10-10 ♥

Volbeat ägde igår! Var riktigt kul att göra en favorit i repris med mia. Det var ungefär 2½ år sedan vi var i stockholm och såg de för första gången.

Både jag och mia skrek oss hesa, men sånt får man ta. Efter konserten skjutsade mamma mig till porsön, till thomas, där även sua, denise och adam var. Klockan var ungefär halv 12 när jag kom ditt, så han bara vara där drygt 1h. Sedan tog vi nattbussen hem.




Dags att börja tagga...

Volbeat – Heaven Nor Hell

Volbeat – The Mirror And The Ripper

Volbeat – 7 Shots

Volbeat – A Better Believer


The next day

Galet rolig kväll/natt det var igår på björx! Något som verkligen måste göras om.

Har ganska nyss kommit hem. Har varit med sua, denise, thomas och adam på stan. Vi drog en frunch på max och sedan gick vi runt lite och bara tog det chill. Ikväll är det volbeat för hela slanten som gäller. TAGGA! Efter det ska jag vidare till porsön för att hänga med folket från idag. Planen är väl mest troligen ha lite lördagsmys.

Nä nu väntar en dusch och sedan lite käk. Ha det gött!


Torsdag

Efter skolan drog jag hem käkade och sedan skjutsade mamma mig till björx, till denise. Vi gick en sväng på konsum och fixade klart lite för imorgon sedan ringde vi adam och gick över till han. Vi glodde lite tv, spelade tv-spel och nötte lite dator. Vi dunkade även partylistan och taggade till imorgon. Då blire party på björx! Kommer bli awesome :D

Efter att mamma ringt/smsat hundra gånger, så när klockan var 10 bad jag henne komma och hämta mig. Vi körde förbi mattias och mia innan vi åkte hem, för jag skulle låna en locktång av mia. Har nu förberett allt för imorgon. Det enda sugiga är att man slutar typ 4 och kommer få stressa som en tok för att hinna hem och göra sig i ordning osv. Men känner fan på mig att det kommer bli riktigt kul imorgon!!!

Nä nu blire se glee och cougar town innan man nannar. Sovmorgon imorgon!

Sovgott<3


Me want!




rent och fräääääscht

Har nu städat i mitt rum. Tycker faktiskt det börjar bli allt oftare och oftare nu.. En liten surprise där. Men måste erkänna att det är faktiskt ganska kul att ha ett städat rum. Så slipper man skämmas om man får spontanbesök, vilket aldrig sker, men ändå.

Skolan var seg som fan idag! Är tungt att gå från 08.15 - 17.00. Fast vi fick ju iofs sluta typ 30min tidigare, gör ju dock inte så stor skillnad.

Ska strax krypa ner i min renbäddade säng och se senaste avsnittet av himym. Men först en dusch, så man platsar i sitt fräscha rum!




Please don´t let me go

Olly Murs – Please Don't Let Me Go




Back on track

Har just vaknat upp från en välbehövlig powernap som varade i drygt 30min.

Efter maten ska jag till gammelstad och hälsa på min goda vän elin. Vi har planerat att ta en promenad till storheden och sedan ska vi bara ta de lugnt och mysa.

 


-10/6 2010

 


Kent cover..

Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag




FET UPPDATERING!

Isa and linda, här kommer ett feting-inlägg bara för er, enjoy!

Min vecka..


Måndag 4/10:
Hade skolfotografering i skolan. Det gick sjukt sämst! Jag fick sitta ned för första gången i mitt liv, så visste ju varken vart man skulle sätta händerna eller hur man skulle ha benen. Har alltså förstört mitt liv resten av detta skolår, suck..

Efter skolan blev det en middag på sub och co. med sua och denise. Sedan kom även lisa och vi gick på bio, the other guys. Var en liten smygpremiär som jag fixat biljetter till. Filmen var faktiskt bra. Var en actionkomedi, och man fick faktiskt skratta rätt rejält.

Tisdag 5/10: Hade orientering med skolan klockan 1, så fick feting sovmorgonen där. Det tog drygt 1h och 15min för mig, denise, sua och lisa att klara banan. Tyckte det var rätt bra ändå med tanke på att vi gick. Banan var ca 5km. När jag sedan kom hem, somnade jag. Kommer inte ihåg så mycket mer från tisdagen. -haha det där lät ju bra..

Onsdag 6/10: Skippade skolan och drog på en föreläsning på ltu med några klasskompisar. Blondinbella var 1 av 4 som skulle prata. Det började klockan 9 och skulle sluta klockan 4. Detta innebar att vi missade den värsta skoldagen i skolan, den fruktade onsdagen då vi har 3h svenska, spanska och sist idrott. Men eftersom att det var lunch vid 12 under föreläsningen, så bestämde vi att vi lika bra kunde dra hem och skippa resten. Hehe, fick nästan lite skuldkänslor för att man visste att de andra var i skolan och kämpade medans vi drog hem och, i mitt fall sov (igen)..


Torsdag 7/10:
I torsdags var det en helt vanlig skoldag som gällde. Vi hade fe, rk, fe, nk. Sedan gick jag till mammas jobb och vi bestämde oss för hämtmat från waldorf, fried chicken och ris (y) Hände inte så mycket mer den dagen..

Fredag 8/10 (precis en månad tills jag fyller år): Skola. Drog hem, gjorde mig i ordning och sedan in till pontus för lite basket. Lf-basket (ex plannja) vann överlägset över jämtland, Zacke var där och spelade och det var galet mycket folk. Vilket gjorde det till en bra premiär av säsongen. Efter basketen tog jag och sua bussen till björx där denise och adam väntade på oss. Vi gick till konsum och köpte lite godis. Sedan hem till denise och glottade tv m.m.

Vid halv 11 gick jag och sua för att möta tina på bussen, eftersom att hon inte hittade. Vart en intressant tur.. För när vi sedan skulle gå tillbaka till denise så blev vi lite fundersamma över vart det var hon bodde. Men till slut hittade vi det, eftersom att adams cykel stod utanför (trodde vi) Jag plingade på dörren och tänkte att de kommer ju ändå inte komma och öppna, så jag drog ned handtaget och öppnade dörren.. Till våran förvåning så sitter det en gubbe i bara kalsonger i en fotölj och kollar tv. Damn vilken panik vi fick. Jag typ - OJ!, smällde igen dörren och sedan kutade vi. Haha.. Vi sprang bakom en knut och när vi sedan pustat ut ordenligt och skulle gå fram så ser vi hur gubben kommer ut ur sitt hus. Så då var det bara att kuta igen.. Haha inte lätt att springa för livet när man håller på att dö av skratt.

Vi ringde iaf denise till slut och hon fick gå ut och möta oss. Tycker nästan lite synd om gubben. Han sitter och tittar tv och sen helt plötligt kommer 3 ungdomar bara in genom dörren.. Haha, han har den nog låst i framtiden xD

När vi sedan kom hem till denise, fortsatte vi glo tv och satt och snackade. Morsan kom och hämtade vid 1 tiden.

Lördag 9/10 (igår): Blev väckt av mamma vid 10. Mormor och co. (morbror och kusin) hade ringt och sagt att de snart var framme i luleå och då skulle ju vi vara klara och åka till mormors stuga, som hon nyss köpt, för att hjälpa bära in möbler och stuff. Vi blev klara vid 1, då for jag hem sov en stund och sedan var det bara göra sig i ordning igen. Vid 7 gick jag in till stan och klev på bussen där sua redan satt. Vi åkte till björx och traskade vidare till denise. Denna gången gick vi rätt! Adam och thomas kom också dit. Vi gick till konsum och köpte läsk och göttigöttgött sedan gick vi till denise och slog igång KENNY STARFIGHTER! Vi trängde ihop oss alla 5 i hennes soffa. Vart sjukt varmt och man satt som ett mongo typ.

Efter det gjorde vi det vanliga, typ bara satt och flummade. Jag, sua och thomas tog nattbussen hem 00.40.

Söndag 10/10 (idag): Vaknade 12 av att mamma kom och väckte mig.. Har varit helt seg hela morgonen bara därför. Sov typ 20min vid 2 tiden också. Inte bra, inte bra.. Hatar typ söndagar. Man är alltid så jävla mosig och jag hatar att vara rastlös. Men om drygt 1h kommer mattias och mia hit och käkar, då blir det lite mer livat iaf. Annars ikväll kommer det nog inte hända så mycket. Skulle behöva plugga, men sånt skit orkar jag inte med nu (a)

* Aja detta är vad jag har gjort under vecka. Nu börjar snart nästa vecka. Ska bli intressant att se vad som händer då. Ha de gött! (kommer dock inte vänta en vecka innan nästa inlägg denna gång) *


Skolfoto

Idag klockan 11.40 har man skolfoto. Fyfan! Det kommer gå åt skogen, som vanligt.. Jag hoppas verkligen att jag får stå på klassfotot, annars kommer detta verkligen att sluta illa.

Slutar 13.50. Då ska jag hem och käka osv. Sedan klockan 18.00 blir det bio med tjejerna!

Men nu ska jag inte sitta här och slösa tid. Måste ta och bestämma vad jag ska ha på mig..
Peace out!


Söndagsmusik

Känn lugnet.. Paramore – The Only Exception ♥




Sliten!..

Igår var det riktigt, riktigt kul, som vanligt!

Vi åkte och hämtade mattias på helex vid 4, sedan körde mamma hem mig och han till deras place. När vi kom fram sminkade jag mig klart och fixade lite. Maten serverades vid 6. Det var älgköttgryta och potatis. Inget jag vanligtvis brukar käka, men det var fan sjuuuukt gott! Efter maten var det efterrätt: tårta, muffins och massa annat gott födelsedagsfika.

Vid halv 8, började det välla in mer och mer folk. Tror vi var ungefär 15 pers. Vi lyssnade musik, satt och snackade osv. Det man vanligtvis gör. Ringde mamma typ kvart i 3 och bad henne hämta mig. Kan säga att man var rätt död när man kom hem. Jag bara tvättade bort sminket och seda somnade jag på en gång.

Idag ska jag bara ta de lugnt skulle jag tro. Det känns som en ganska bra plan faktiskt..


Keeeent!

Kent – Varje gång du möter min blick

 

 


wollie bollie

Igår kväll stack jag till gammelstad och hade lite fredagsmys med lisa, sua och tina. Vi såg idol och käkade lite godis. Efter en stund kom även thomas och adam från våran klass. Vi såg klart idol och sedan drog vi på lite kenny starfighter, adams request. Vi hann även med lite tv-tittande och några youtubeklipp. Sedan tog jag, adam och thomas nattbussen hem. Tur att adam också bor i stan, annars hade det inte varit så kul att gå hem... Var rätt mycket folk på stan vid den tiden. Var hemma ungefär vid halv 2.

Nu har jag just vaknat och ska ta och göra mig lite frukost...


RSS 2.0