DONE IS DONE

Nu har ja gjort det hemska valet.. Det blev handels i första hand, i andra hand samhälls ekonomi och sist bygg :)
Först vågade jag inte ens trycka på knappen, men mamma pushade på mig så jag gjorde de till slut :p haha.
Nu är det bara att vänta och se vad man kommer in på.. Shit det är ju typ evighetersevigheter tills man får veta :S
Men ska inte oroa mig så mkt över de nu, ska istället ta och fixa lite käk, sen drar ja till Sua och pluggar ;)
PUSSAR!

onsdag

Idag är det onsdag och det är endast 2 dagar kvar till helg :D längtar som fan, är så himla less på skolan nu.
Idag har ja inte gjort så mkt, först skola, sedan hem och kollat ugly betty, sen käkat och efter det gick jag ut med Ida och promenerade. Efter det har inte så mkt hänt. Har insett att ja måste ha typ de mest tråkigaste livet i världen...
Det ända jag gör är typ sitter vid datan, pluggar, eller sitter vid datan ;S
Imorgon har ja skola, sedan ska ja in till stan och fixa gymnasievalet på morsans jobb. Får se vad som händer efter det.
Nu ska ja iaf duscha och sedan blir det ugly betty :P
Inte så intressant inlägg precis :P
PUSS!

Suddenly i see

Nu är klockan snart 8 och jag har inte tagit mig tid till att göra några läxor idag :S -ajjabajja inte bra jeanette!
Men till mitt försvar så åkte jag till Mia efter skolan och måste säga att lägenheten var super mysig ;) Morsan hämtade mig därifrån vid 5 då for vi hem och käka, sedan har ja suttit vid datan på mitt halv rena golv, har inte riktigt dammsugigt och skurat allt, men det lär ju ske inom en kort framtid. Iaf när ja satt vid datan vart jag så himla trött och så fick ja syn på en kudde på golvet som låg precis brevid mig. Så ja bara sönk ner på den och somnade ett litet tag ;p det var fan riktigt nice! Efter det har ja lirat lite gitarr, eller försökt åtminstone..

Nu hade jag tänkt gå och ta mig ett långt varmt bad, har nämligen fått träningsvärk i armen och det ända ja har gjort som kan ha orsakat det är att städa :O Haha antingen är ja bara jävligt klen eller så var mitt rum förjävligt stökigt ?
Tror faktiskt det är lite bådeoch :p Men jag kan iaf se mitt golv nu så det är ju framsteg.
Men som sagt -ett vaaaarrmmt bad väntar på mig ;)

Seee Yaaa!

VOLBEAT

Sitter just nu och kollar igenom min Volbeat DVD jag fick av bror min i julklapp och måste bara säga, Mia vi kommer fan ha nå så grymt kul!! :D  Känner dock på mig att vi kommer bli något nertrampade... men vi är ju vana ;p


 

I ONLY WANNA BE WITH YOU!




Over ´n out!

Take it all away

Det blev golfning igår, eller det var egentligen en "mångkamp". Det var fan riktigt kul, vi körde killarna mot tjejerna. Det var jag, morsan, Lena mot hennes son, hennes bror, hans son och hans sons kompis :P hahah komplicerat.
Först var det lite golf, det gick ju inte allt för bra för mig, är inte så duktig på golf, sen var det lite olika grenar som t.ex skytt, iq-test, shuffle och basket m.m. Jag var bäst på att skjuta trodde fan inte ja var så bra, jag vann i de ;D hihi!
Vi var där i nästan 3h, kom hem vid 9, då la ja mig och såg ugly betty sen sov ja sött.

Idag vaknade jag förvånandsvärt halv 9, då satte jag igång med städningen direkt. Städade till ungefär 11, då skulle jag göra mig i ordning, sen åkte jag med morsan på stan. Köpte mig ett par jeans och lite underkläder. Det blev dock aldrig att vi fixade gymnasie valet, kände mig inte redo att trycka på knappen ännu.
Vi kom hem igen vid 1 och sen dess har ja fortsatt med städningen. Det är faktiskt ganska kul att städa när man väl kommer igång..
Har iaf tagit en liten paus nu. Mattias och Mia ska komma och käka middag här så jag måste fixa lite annat tills dess.
Har även målat tavlor som ja ska hänha upp i mitt rum. Nu måste jag bara hitta nå schnygga kort ja kan sätta i :D
Men ska återgå till arbetet nu.. Puss =)


Lördag

Blev inge stan idag iaf.. Mamma skulle iväg och hälsa på nån och hon  tvinga mig stanna kvar hemma och städa.
Fast har inte hunnit med så mkt, håller på att rensa kläder nu och så fort ja hittar nåt ja inte har haft på länge, provar jag de med massa andra kläder. Kan tänka mig att detta kommer ta ett tag :P Annars idag ska ja inte göra nånting eller ska kanske iväg och golfa med morsan och några hon känner. Yippie! 
Men nu måste ja sätta igång och plocka ihop igen ;P see yaa dudes! <3

seg eller vad ?

Shit vad seg ja har varit på att skriva.. Men ja måste faktiskt få skylla på skolan än en gång ;P Har haft rätt så mkt nu den senaste tiden + att ja inte riktigt har blivit frisk från förkylningen ännu, som har pågått i några veckor typ, har hostat som en gås de senaste dagarna och haft sjukt ont i halsen :S Ajja det kan bero på all stress och för att jag sovit så lite denna vecka...

Idag har ja inte gjort ett piss typ. Först skola till halv 2 sedan har ja fan bara varit hemma och degat. Antar att det är de ja är bäst på. Imorgon ska jag troligen en sväng på stan med morsan sedan ska vi upp på hennes jobb och fixa GYMNASIEVALET!! :O:O Shit, är faktiskt lite nervös. Tror iaf att det blir handels i första val och sen i andra typ samhälls :)
Tror att det blir bra så. Har insett att man måste tänka positivt i såna här lägen, även om det kanske kan vara lite svårt. Först var ju planen att dra till göteborg och gå gymnasie där. Men har ju kommit på en ny plan i mitt liv, så ja ska försöka hålla mig till den nu :P

För övrigt imorgon ska jag städa och sedan blir det nog bara vara hemma och mysa.
Men nu ska ja slänga mig i soffan och se lite ugly betty ;) Godkväll!♥

Monday

Nu var måndagen över, har varit en rätt lugn dag. Hade skola från halv 9 till 3 :)
Efter skolan drog jag hem och kollade lite desperate housewives sedan somnade jag ett tag, hade så jävla ont i huvudet. Efter maten, vid typ 5 körde morsan mig till Sua, sedan kom även Ida förbi. Vi satt och spelade Guitar Hero och snackade. Ida hade match 8 så hon drog hem vid halv 7, så att hon skulle hinna med bussen till Tuna.
När hon hade åkt, gick jag och Sua ut en sväng ;) Sedan gick vi hem till henne igen och bara satt och konverserade lite med varandra.. Morsan kom sedan och hämtade upp mig igen ungefär halv 9. Och så fort jag kom hem ringde jag Sua :P haha. Vi pratade ett tag men sedan skulle hon ringa hennes pappa, men hon skulle ringa upp mig igen. Men då olyckligtvis hann min mor få tag i telefonen och då började hon prata i telefon ett braaaa tag! :P
Fick sedan tag i Sua igen ungefär klockan 9, då snackade vi sen igen i lite mer än 40min.
Efter det har ja kollat lite mer desperate och nu är det dags att sova.
Imorgon har man sovmorgon till 5 över 9  :D fan va sweet!!  Men nu ska ja krypa ner till kojs ;)


Over n´out'! <3

en el fin de semana ;p

Fan vad helgen har gått fort, hann inte riktigt med...
I fredags var det skola till halv 2, hade prov i so och det kändes inte som att det gick så jätte bra men vi får la se sen.
Efter skolan drog jag hem och väntade på att morsan och Mattias skulle komma hem, när dem till slut kom, började vi laga mat och sedan efter vi käkat drog jag och köpte oss lite godis och sedan hem till han och hade lite bror-syster tid. Hade riktigt trevligt, vi käkade massa godis och såg film, eagle eye och drillbitt taylor. Dem var bra :p
Sen när klockan var ungefär 11 ringde tjejen hans och ville ha skjuts hem så han körde först hem mig och sedan hämtade han henne. Senare på kvällen hände inte så mkt mer för min del, låg bara hemma och kollade desperate housewives.

Och igår var jag hemma hela dagen. Sen efter maten kom Lisa och Sua, vi gick på statoil en sväng och köpte lite chips, sedan mötte vi Tina och drog hem till Lisa och såg film, Bolt. Ganska gullig film :) Morsan hämtade mig sedan vid halv 12, då drog jag hem och sov, var så sjukt trött, känner att ja inte riktigt har blivit frisk ännu...
Sen idag har ja varit med Sua på stan, vi satt först ett tag på kh och pluggade sedan gick vi och käkade lunch på sub o co. Vi tog varsin kyckling macka och det satt förjävla fint ;D Sedan gick vi tillbaka till kh och pluggade lite till sedan den sista tiden satt vi bara och snackade massa. Tog bussen hem sen igen vid 3. Då kom ja hem och spelade lite gh och sedan har ja suttit vid datan typ hela dagen och kollat scrubs och one tree hill.
Nu ska ja se lite desperate housewives och sedan ska ja sova, för imorgon börjar skolan igen ;S
Nu ska jag fixa mig en macka ;)



Peace out!♥


torsdag!

Första skoldagen för mig idag på hela veckan, det kändes helt okej, var väl lite halv trött, men en helt vanlig dag på skolan i mitt fall :p Vi hade vikare i matte och no så det var chill, satt mest och diskuterade massa, fast vart riktigt förvånad över att ja hann göra nästan 20uppgifter i no!! :O det är inte likt mig må ja säga.. haha.
Annars idag har ja bara varit hemma och latat skulle ju egentligen behöva träna till provet imorgon men det får bli ikväll när jag ska vara med både Tina och Sua! ;)
Men ska fortsätta övertala Sua nu, hade bra puss!

tomorrow i´ll be back

Vart inge skola idag, kände mig inge bättre.. Men imorgon kommer jag, så se upp ;) haha..
Idag har inte hänt nånting som vanlig, dags att skaffa sig ett liv ? Har tränat lite SO och tittat tv m.m.
Nu ska jag ta och öva lite till spanskan som ja måste göra imorgon det är bara några glosor så hoppas det inte är allt för svårt :P Sen är det so- prov på fredag och sen är det helg... Yippie!
Vet att ja har varit hemma typ hela veckan men det ska ändå bli skönt som fan med lite helg. På fredag ska jag till Mattias och ha lite syskon-tid, blir nog se film och bara mysa på. Sen på lördag tror ja ja ska en sväng på stan med morsan, alltid bra att gå med stan på mamma, det brukar alltid sluta med att hon köper nånting ;) tihi
Annars blir de nog plugg som gäller.. Men nu ska ja ta och gå och duscha sen blir de se några avsnitt lost. Puss!

Tisdag

Har nu varit sjuk i drygt en vecka och ja börjar bli jävligt less! , har varit hemma från skolan idag och igår, men imorgon tror ja att ja ska gå, hatar att vara sjuk man kommer efter i så mkt :S
Under dagarna ja varit hemma har ja inte typ gjort nånting, igår låg jag och kollade film hela dagen men idag har ja gjort lite so. Eftersom att vi har värsta bigga provet på fredag...

Nu är det även bara typ 2veckor kvar tills man ska ha valt gymnasie och det känns jävligt tungt! har inte den blekaste aning vad ja vill gå... Tror ja ska gå och prata med våran syo till veckan och be om lite hjälp.
Har iaf en plan i livet vad som händer efter gymnasiet ;p

Men ska ta och vila lite nu, känner att huvudvärken är på ingång.. Puss!

mkt att göra...

Har varit väldigt dålig på att blogga de senaste dagarna, jag vet! :P men skolan har kommit igång och vi har redan fått massvis med läxor och stuff som måste göras så därför kommer det inte bli så mkt bloggande för mig ;S Nu tänkter jag snart lägga mig sen blir det sova lääääääänge imorgon! ;) puss!

Oonnssddaagg..

Okej, det blev aldrig att spendera denna dag bra. Har varit så jävla hängig hela dagen, så har inte orka göra så mkt.
Somnade även halv 5 inatt och jag var ju tvungen att kliva upp vid 9, så man är inte så pigg i huvudet heller.
Vet inte om jag och mamma ska ta en tur till Mattias och Mia lite senare eller om dem ska komma hit kanske, vi får se, men vi ska iaf åka och handla sen. Känner att ja behöver lite frisk luft snarast, så att man inte får syrebrist.

Men imorgon är ju då första skoldagen 2009 och jag undrar vad vi ska göra. Hoppas det inte blir nåt ansträngande iaf ;p Vet nån om vi får nya scheman, eller hur är det egentligen med det ?

Men nu ska jag ta och klä på mig lite, sitter fortfarande i pyjamas, men så är de när man är sjuk ;p
PUSS!

1 dag kvar

blääääöööee imorgon är det skola!! :S Kommer fan aldrig palla och sen typ nästa vecka har vi ett prov :O fuck! va less ja blir! Eftersom att det är sista dan så tänkte jag försöka spendera den bra :p Ska iaf vakna rätt tidigt så att man inte sover bort hela dagen och så att man orkar kliva upp till skolan sen. Det är ju iaf bra att vi går i skolan 2 dagar och sen är det helg :D ett plus iaf
Idag har ja inte gjort nånting bara varit hemma och snorat, har haft nässprej och halstabletter i högsta hugg och känner att det faktiskt börjar bli lite bättre nu :) 
Jaa har inte så mer på hjärtat för tillfället det har ju inte hänt så mkt så finns inte så mkt att skriva :P får skriva mer sen 
Puss!  

Måndagkväll

Nu sitter man här i sin ensamhet och käkar godis, riktigt mys må jag säga. Jag och Mia drog iväg en sväng till starre ungefär vid 8 tiden och köpte oss lite gotta, vi träffade även Tina, Lisa och Sua på vägen ;)  Sen drog jag hem och satte mig framför tv:n och små glottade lite och nu sitter jag här och gästerna och mamma har farit ut så lär ju få vara själv till inatt nån gång, men det finns typ inget bättre, tycker det är så sjukt skönt att få vara själv ibland :)
Men iaf har haft en riktigt trevlig måndagskväll.. Råkade ju t.o.m förstöra våra väggar, när jag skulle blåsa ut ett ljus skvättade det stearin över hela tapetern så jag har fått stå och skrapa där med kniv och iofs så försvann det ju, nu är det bara en stor fettfläck istället ;s Hahaha...
Nu hade jag tänkte krypa ner i soffan och slå på en bra film, kanske blir en snyftare , det var ett tag sen :P
Hörs puss!


snorunge

Har just vaknat och jag har blivit FÖÖRKYLD !!! Böhö ja orkar inte vara det, och inte nu när det är sista dagarna på lovet....
Jag och Mia håller på att diskuterar om hur jobbigt det är :P haha. 
Men kul att vara sjuk idag då när vi ska ha massa gäster :S Aaaaa gud va pinsamt jag kommer typ snora och ha mig och alla kommer typ sitta och glo medans jag försöker andas med allt snor i hjärnan! ;p 
Såg även klart alla Desperate Housewives igår, på tal om ingenting , men nu vet ja inte vad ja ska se om nätterna..
Äääh men detta inlägg vart ganska meningslöst så nu ska jag ta och avsluta det :P
Skriver säkert senare  puss! ;D


Hemma! :)

Nu är man äntligen hemma, känns helt underbart! Har haft det väldigt mysigt och trevligt i Kiruna, men som man säger - Borta bra , men hemma bäst! ;)
Vaknade vid 10 tiden imorse då gick jag dirket och duschade osv. Vi åkte till bussen ungefär halv 3 och sen 10 i avgick den. Det var en förjävla jobbig busstur måste jag säga , det kändes som en evighet, + att jag har typ sjuuuukt ont i ryggen och armarna från igår när jag och mina kusiner spelade eye toy. Tror fan att jag måste skaffa mig det spelet för det är ju förjävla bra träning :p ,, Men iaf kom hem vid 8, då mamma stod på buss stationen och väntade. Vi åkte direkt och handlade, sedan hem och gjorde varma mackor och såg en film.. Nu ska jag strax sova ska se ett avsnitt desperate housewives och mamma har smörjt in min rygg med zon salva så jag hoppas verkligen att det onda har gått över till imorgon. Håller även på att bli förkyld tror jag, har fått jävligt ont i halsen och börjar bli hes :S blöööö orkar inte vara sjuk nu!
Imorgon ska vi få middagsgäster också så då kommer jag typ få sitta och vara social hela kvällen ;s inte nånting jag var så sugen på att göra, känner för att bara vara själv och mysa framför tv :)
Men nu blir det "DH" Pussar!


2009

Jaha nu var det nytt år och det känns inte så mkt bättre måste jag säga, är rätt orolig över detta år med gymnasie-stuff och massa annat hemskt som kommer ske, kommer ju måste lämna 9A och det är himla tråkigt känns som att nu den senaste tiden har som alla kommit närmare varandra :)
Aja ska inte oroa mig över sånt nu, det är ju trots allt några månader kvar :P
Jag är iaf i Kiruna nu.. Himla trevligt faktiskt. Just nu sitter jag uppe hos mormor och morfar och chillar på som vanligt :)
Tänkte jag skulle gå och hälsa på nu när kusinerna är på stan. Dagarna här i kylan har verkligen inte spenderats så flitigt :P Dagarna har i princip gått ut på att sova till typ 12, fast det blev halv 2 igår, sedan sitta och spela tv-spel hela dagarna, så nu har vi hunnit varva 2spel. Sedan mat och sist men inte minst en skräckfilm och sen en barnfilm så man sover gått :P hahah...
Har det iaf himla trevligt med kusinvitamin och det har varit skönt att få komma bort lite och tänka på annat, men saknar ändå mina tjejor ;)<3 

Nyår var förövrigt väldigt nice, vi firade hos mina kusiners kompisar och sen så kom det en annan familj dit också, så vi käkade gott, spelade tv-spel, satt och pratade och sen smällde vi raketer. Är svinigt kallt här också och på nyår höll man ju på att frysa av sig tårna.. + att man höll på att få en raket på sig, men lyckades göra nå flummiga hopp så jag undvek den :P haha det var inte så kul atm.. Efter vi kollat raketerna gick vi tillbaka där vart vi varit och satt och snackade massa sedan knallade vi hem vid halv 3 tiden.

Jaa jag antar att det är det mesta som hänt här i "fjällen", imorgon kommer jag hem, bussen går 14.50 så är hemma vid ungefär 8tiden igen . Men nu ska jag gå och fika med de andra, ha de gott och hoppas ni hade en underbar nyår med era nära och kära ;) ;) ;) ;) ;) <33 Skriver kanske nån rad imorgon :) puss!

RSS 2.0